Gość: *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:43 info.onet.pl/ A jak tma u was? Dajecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Terror prezentów dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:44 info.onet.pl/1114599,11,item.html Sorry, to chyba ten link. Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp Trzeba dawać! 16.06.05, 11:47 tym bardziej jak rodzice interweniują w sprawie podwyższenia oceny dzieci kończących szkółkę w takiej np. SP 46 po interwencji u dyrektorki dzieciom stopnie nagle rosną dyrka wzywa nauczyciela od wf-u, plastyki lub innego przedmiotu i nakazuje podwyższyć ocenę a biedny nauczyciel che nadal pracować i podwyższa polecam Wam ten sposób! jest nie zawodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Terror prezentów dla nauczycieli IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.05, 12:36 przepraszam ,przeoczyłem ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: Terror prezentów dla nauczycieli 16.06.05, 12:40 Poszaleliście!!!!!!!!!!!! Znam wielu nauczycieli którzy absolutnie nei wymagają prezentów. To tylko debilnym rodzicom,którzy swoje sprawy załawtwaija przez łapówki wydaje się ze to jest sposób na edukacje ich dzieci. W tenm sposób rośnie nam kolejne pokolenie lapówkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:Aniko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:45 Nikt nie mówi, że wymagają...Ale biorą. I to jest demoralizujące, bo dzieciaki o tym wiedzą i rzeczywiście rośnie następne pokolenie łapówkarzy. Gdyby nauczyciel zawczasu powiedział, że nie przyjmie nieczego i basta, a potem istotnie nie przyjął, skończyłby się głupi zwyczaj. Ja wiem, że zwyczaj wprowadzili rodzice, ale - zauważ - jakoś się przyjął...Bo nauczyciele brali i biorą. No i jeszcze tego by brakowało, żeby WYMAGALI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 jak nie dadzą ,to ich belfer zapamięta. Lepiej dać IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.05, 12:56 jak dzieci idą do komunii świętej to rodzice muszą się złożyc na prezent dla proboszcza i zakonnicy przygotowywujacej dzieci do tej imprezy. To taka nowa tradycja. Tutaj prezent jest tylko dla nauczyciela, nie trzeba sie składać dla dyrektora szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś