Dodaj do ulubionych

Terror prezentów dla nauczycieli

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:43
info.onet.pl/
A jak tma u was? Dajecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: Terror prezentów dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:44
      info.onet.pl/1114599,11,item.html
      Sorry, to chyba ten link.
    • maestro_xp Trzeba dawać! 16.06.05, 11:47
      tym bardziej jak rodzice interweniują w sprawie podwyższenia oceny dzieci
      kończących szkółkę

w takiej np. SP 46 po interwencji u dyrektorki dzieciom stopnie nagle rosną

dyrka wzywa nauczyciela od wf-u, plastyki lub innego przedmiotu i nakazuje
      podwyższyć ocenę

a biedny nauczyciel che nadal pracować i podwyższa

polecam Wam ten sposób!
      jest nie zawodny
    • Gość: H56 Re: Terror prezentów dla nauczycieli IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.05, 12:36
      przepraszam ,przeoczyłem ten wątek.
      • anika31 Re: Terror prezentów dla nauczycieli 16.06.05, 12:40
        Poszaleliście!!!!!!!!!!!! Znam wielu nauczycieli którzy absolutnie nei wymagają
        prezentów. To tylko debilnym rodzicom,którzy swoje sprawy załawtwaija przez
        łapówki wydaje się ze to jest sposób na edukacje ich dzieci. W tenm sposób
        rośnie nam kolejne pokolenie lapówkarzy.
        • Gość: *** Re:Aniko! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:45
          Nikt nie mówi, że wymagają...Ale biorą. I to jest demoralizujące, bo dzieciaki o tym wiedzą i rzeczywiście rośnie następne pokolenie łapówkarzy. Gdyby nauczyciel zawczasu powiedział, że nie przyjmie nieczego i basta, a potem istotnie nie przyjął, skończyłby się głupi zwyczaj. Ja wiem, że zwyczaj wprowadzili rodzice, ale - zauważ - jakoś się przyjął...Bo nauczyciele brali i biorą.
          No i jeszcze tego by brakowało, żeby WYMAGALI...
          • Gość: H56 jak nie dadzą ,to ich belfer zapamięta. Lepiej dać IP: *.comnet.krakow.pl 16.06.05, 12:56
            jak dzieci idą do komunii świętej to rodzice muszą się złożyc na prezent dla
            proboszcza i zakonnicy przygotowywujacej dzieci do tej imprezy. To taka nowa
            tradycja. Tutaj prezent jest tylko dla nauczyciela, nie trzeba sie składać dla
            dyrektora szkoły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka