Dodaj do ulubionych

Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety

IP: *.chello.pl 23.06.05, 00:06
Witam!!
Chciałabym poznać opinie na temat najlepszych ginekologów w Szczecinie.
Zarówno przyjmujących prywatnie jak i państwowo.
Jestem na etapie poszukiwania ginekologa kompetentnego, pomocnego i
życzliwego?
Może ktoś już spotkał takiego?
Czekam na opinie.

Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Gardan Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:32
      Będziesz tak zbierać opinie? Rozmyślać? Rozważać za i przeciw? :-))
      Aż współczuję temu, którego w końcu wybierzesz...Taki pacjent to przekleństwo.
      • Gość: Lezszek Dociekliwy pacjent to złoto IP: *.bazapartner.pl 23.06.05, 13:16
        najlepiej zarabiac na nierozgarniętych prawda?
        Sam jestes ginekologiem, ze tak piszesz?
        Dociekliwy pacjent może nawet sklonic lekarza do poszerzania wiedzy i o to chodzi!!!
    • mary.austin Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety 23.06.05, 08:55
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      • Gość: Yasminka Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.chello.pl 23.06.05, 20:56
        Nie sądzę, żeby Panowie mogli cokolwiek wnieść do tematu, oprócz oczywiście
        bezsensownych i głupich komentarzy..
        Żenujace..

Otóż ja spotkałam się z wieloma ginekologami, których śmiało możnaby wpisać na
        czarną listę.. - każdy miał coś na sumieniu..
        Stąd ten topic - chcę uniknąć takich sytuacji w przyszłości..

mary.austin - serdecznie dziękuję za link - bardzo pomocny, wiele rozjaśnił -
        btw zajrzałam również na czarną listę - było tam trzech z czterech
        odwiedzonych przezemnie ginekologów..

Chciałabym, żeby ten topic wkońcu zszedł na zamierzony temat - czyli pozytywne
        opinie kobiet po wizytach, które chcą polecić swojego lekarza - bo przecież to
        nie jest zabronione i napewno nie jest to w celach reklamowych...

Pzdr rozsądnych i myślacych ..
    • Gość: :) Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 09:59
      Zrób im casting albo ogłoś przetarg...
      • Gość: grz Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:01
        tylko fotooferty z wyszczególnieniem długości kończyn górnych kandydatów...
        • Gość: tia... Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.chello.pl 23.06.05, 10:08
          I wychodzi poziom szczecińskiego forum..
          Gdziekolwiek indziej taki temat zostałby potraktowany poważnie.
          Co w tym dziwnego że dziewczyna chce wybrać najlepszego ginekologa, z którego
          będzie zadowolona i chce poznąc opinie innych.
          Wkońcu to najważniejszy lekarz dla kobiety.
          Dajcie sobie spokój z prostackimi komentarzami...
          • Gość: Agrest Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:22
            A któż ma oceniać, który najlepszy? Forumowicze? I co to znaczy najlepszy? Miły? Czy co? Na temat tego samiego lekarza będą zawsze różne opinie. Często krzywdzące, albo przesadzone.
            Ginekolog jest najważniejszy, dopóki nie zacznie się coś dziać z serduszkiem, albo nerkami, albo wątrobą...Jak się mocno zacznie dziać, wiozą cię do szpitala, tam bez castingu zajmuje się tobą ten, który ma dyżur i jest ok.
          • Gość: grz Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:53
            bez urazy-chyba każdy ginekolog jest życzliwy i kompetentny-najczęściej tego
            typu posty konczą sie na kryptoreklamie...jezeli jest inaczej to sorry...
            • Gość: Agrest Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:02
              Oczywiście, że na kryptoreklamie. O to chodzi. Cwaniactwo takie.
    • Gość: Tomka Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:54
      Trochę już żyję na tym świecie, urodziłam trójkę dzieci i spotkałam mnóstwo kompetentnych, życzliwych i pomocnych ginekologów. Nie spotkałam niekompetentnego i nieżyczliwego. Nie urzadząłam im przesłuchań do roli nadwornego lekarza, a jeszcze żyję, dzieci jakoś na świat przychodziły. Po prostu idź do lekarza, nie szewca.
      • sid15 Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety 23.06.05, 11:57
        A może być pomocny,życzliwy,ale niekompetentny,bo takich znam kilku?
        • Gość: Szczecinianka Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.fish.ar.szczecin.pl 12.09.05, 14:06
          Też taką poznałam. Życzliwa, miła, a niekompetentna (niedouczona?). Naplotła mi
          bzdur i gdybym nie poszła do innego lekarza, bo problem zlekceważony narastał
          to bym się pochorowała bardzo, oj bardzo...
    • Gość: malutka Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.pl / 213.155.191.* 23.06.05, 12:39
      Dokładnie... ludzie na tym forum są jacyś powaleni... Czy Wy na prawdę nie
      możecie odpowiadać na pytanie? Tylko pisać jakies bezsensowne komentarze??
      Osobiście chętnie bym poznala listę dobrych, życzliwych i kompetentnych
      lekarzy -lekarek ginekologów. Tylko,ze mnie interesują Ci
      przyjmujący "państwowo"

I to nie prawda jak tu ktoś napisał,ze kazdy ginekolog jest w porządku.
      Znam takie babki (z doświadczenia i słyszenia),ze jak im ktos powie, ze chce
      tabletki to bez zastanowienia przepisują Cilest.. i niewazne, ze ktoś ma
      powiedzmy 18 czy 35 lat.. A wiadomo,ze to nie są tabletki dla młodych kobiet.
      Słyszłałam tez od koleżanki o lekarzu, który proponuje spotkanie, kawę, robi
      uwagi odnośnie jej wyglądu... raz powiedział jej, ze ma ładne majtki.. no
      ludzie.. co to ma być?

Więc takie posty są jak najbardziej wskazane.. a Wy tu naskakujecie na
      dziewczynę..
      • sid15 Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety 23.06.05, 12:41
        Ja nie naskakiwałem,słowo daję!
    • mary.austin Szanowni Panowie 23.06.05, 13:31
      Panowie grzecznie proszeni są o opuszczenie tego wątku.
      Ktoś, kto mówi co wie, nie zawsze wie, co mówi.
      ;)
      • sid15 Re: Szanowni Panowie 23.06.05, 13:33
        Mary,twoja prośba jest dla mnie rozkazem.Pozdrawiam,przepraszam i znikam.Pa
      • dyrgosia Re: Szanowni Panowie 23.06.05, 13:34
        Tu najwiecej informacji;

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12041995
        • Gość: nnetka Re:namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:09
          Problem tkwi w tym, że na CI których jedni uważają za dobrych inni uważają za
          złych. I to bardzo dobrze ze zadajesz takie pytania. Niestety trafiłam na wielu
          złych lekarzy, kórzy bagatelizowali moje problemy. Ostatnio trafiłam na Panią
          doktor która słucha pacjentek. Jest naprawdę wspaniała. Polecam dr Nestorowicz
          4344694 (rejestracja). Ona słucha pacjentek, nie traktuje ich jak kolejnego
          numerka.
          • Gość: Yasminka Re:namiary IP: *.chello.pl 24.06.05, 14:36
            Nie sądzę, żeby Panowie mogli cokolwiek wnieść do tematu, oprócz oczywiście
            bezsensownych i głupich komentarzy..
            Żenujace..

Otóż ja spotkałam się z wieloma ginekologami, których śmiało możnaby wpisać na
            czarną listę.. - każdy miał coś na sumieniu..
            Stąd ten topic - chcę uniknąć takich sytuacji w przyszłości..

mary.austin - serdecznie dziękuję za link - bardzo pomocny, wiele rozjaśnił -
            btw zajrzałam również na czarną listę - było tam trzech z czterech
            odwiedzonych przezemnie ginekologów..

Chciałabym, żeby ten topic wkońcu zszedł na zamierzony temat - czyli pozytywne
            opinie kobiet po wizytach, które chcą polecić swojego lekarza - bo przecież to
            nie jest zabronione i napewno nie jest to w celach reklamowych...

Pzdr rozsądnych i myślacych ..

Dziekuję nnetce za namiar...
    • Gość: zigi ornitolog IP: 155.37.231.* 24.06.05, 15:21
      czy ktos zna milego kompetentnego wszechwiedzacego schludnego ornitologa
      ?
      • Gość: bujaj sie !! Re: ornitolog IP: *.chello.pl 24.06.05, 16:42
        bujaj sie z tego tematu !
    • martauparta Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety 09.09.05, 18:56
      jesli chodzi o lekarzy ginekologow, polecam Pania serdecznie dr Cezarego
      Partyke. Jest doswiadczonym lekarzem, pomocny i kompetenty, a co takze w tym
      fachu wazne posiada poczucie humoru, na wizyte umawiam sie z przyjemnoscia,
      panuje przyjemna atmosfera.

Pozdrawiam
      a tu nr telefonu do doktora 502 105 404 przyjmuje takze panstwowo w przychodni
      przy ulicy Strzalowskiej
      • Gość: Kasia Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.szczecin.mm.pl 08.12.05, 19:04
        Polecam gabinet adiunkta Cezarego Partyki do którego uczęszczem od kilku lat i
        zawsze jestem zadowolona z jego fachowej opieki. W gainecie posiada niezbędny
        sprzęt łącznie z aparatem USG i zawsze jeśli to konieczne kieruje na badania
        labolatoryjne oraz profilaktyczne. W gabinecie panuje bezstresowa i sympatyczna
        atmosfera.
        Ps. Pan doktor jest zbójczo przystojnym szatynem po 40-tce.
        • Gość: milka Re: Ginekolodzy - najlepsi , dr Cezary Partyka IP: *.adsl.alicedsl.de 10.12.05, 19:59
          Super lekarz i czlowiek bardzo polecam. Zadowolenie gwarantowane
    • Gość: Pacjentkla112 Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.btsnet.pl 09.09.05, 19:06
      A którzy ginekolodzy w Szczecinie dają skierowania na wymrażanie nadżerki?
      Dziękuję za informację, że tego typu zabiegi są w szpitalu na Piotra Skargi.
      Pytam, bo dotąd lekarze chcieli mnie kierować tylko na wypalankę - a ponieważ
      nie rodziłam wymrażanie byłoby o wiele lepszą metodą.
      • Gość: mimi skierowanie na kriokoagulację IP: *.viknet.pl 12.09.05, 11:46
        Ja dostałam skierowanie od doktora Piotra Kolczewskiego. Tak w ogóle to go
        polecam -jestem jego pacjentką już dwa lata (dla mnie to długo), prowadził moją
        ciążę, nie zawiodłam się.

dobrylekarz.pl/?a=lekarz_info&id=62
      • Gość: Luiza Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: 212.244.66.* 09.12.05, 14:29
        Miałam wypalankę długo, długo przed urodzeniem dziecka. Wszystko było i jest
        o.k. Nie wiem dlaczego uważasz, że wypalanka jest niewskazana pacjentce, która
        jeszcze nie rodziła.
    • Gość: jaaa do Pacjentki IP: *.vx.pl / *.vx.pl 09.12.05, 12:00
      a dlaczego wymrażanie jest lepsze od wypalania jesli ktos nie rodził??
      Pytam bo jak miałąm 19 lat, tez wykryto nadżerkę i lakarka zrobiła wypalankę.
      Nigdzie nie kierowała, sama to wykonała.
      A ja oczywiscie wtedy nie rodziłam, stąd moje pytanie.
      • Gość: matka Re: do Pacjentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:44
        No cóż, ja miałam wypalankę po dwójce dzieci, ale przed trzecim. I przy tym
        trzecim mało się nie znalazłam na tamtym świecie. Lekarz przyznał, że poród był
        taki ciężki z powodu blizny po zabiegu... i że generalnie porody są trudniejsze
        po wypalankach.
      • Gość: bazyl Re: do Pacjentki IP: *.speed.planet.nl 10.12.05, 19:09
        Ja tez mialam wypalanke przed urodzeniem pierwszego dziecka (ladnych pare lat).
        Skonczylo sie cesarskim cieciem - wody plodowe odeszly, ale szyjka nie chciala
        sie rozwierac. Pozniej ginekolog powiedzial mi, ze przy tego typu zabiegach na
        szyjce problemy z rozwarciem sa dosc czeste. Lekarka ktora robila mi wypalanke
        slowem nie zajaknela sie o tego typu mozliwych komplikacjach.
        Jesli chodzi o lekarza - polecam dr. Walknowska-Ronin - bardzo sympatyczna i
        fachowa osoba. Jest rowniez ordynatorem w szpitalu na Unii Lubelskiej, rodzilam
        tam po raz drugi (rowniez cesarka), bardzo mile wspominam pobyt tam - prawie
        jak w szpitalu w Lesnej Gorze :).
    • Gość: zorka7 Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.chello.pl 14.01.06, 13:20
      Czy ktoś miał ostatnio kontakt z drem Abucewiczem? Warto z niego korzystać, czy
      proponujecie kogoś innego?
      • ooola2 Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety 14.01.06, 21:24
        Podobno Żebielowicz jest ok, ale tylko jak przyjmuje prywatnie, bo w szpitalu
        już nie?
        • Gość: nitka 72 Re: Ginekolodzy - najlepsi , najlepsze gabinety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:23
          Zebiełowicz ma u siebie b.dobry sprzęt USG 4D generalnie się nie myli no ale
          niestety u mnie sie pomylił co kosztowało mnie wiele nerwów i pieniędzy. To
          jest lekarz z grupy - kasa ponad wszystko. Na oddziale faktycznie nie
          interesuje sie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka