23.06.05, 23:26
Jeśli wierzyć dwóm amerykańskim badaczom, większość Murzynów – także w
Afryce – znajduje się na pograniczu debilizmu. Brutalna prawda, naukowa
pomyłka czy rasistowska prowokacja?

Reszta w najnowszym ,,Forum" na Onecie.A jakie jest wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek NIEMIECKI RASIZM wobec Polaków w Newsweeku! IP: *.bazapartner.pl 24.06.05, 00:01
      No właśnie i co na to polski rząd?
      Co na to Wyborcza?
      Problem nie istnieje?
      ja o tym słyszałem już 3 lata temu, ale nie wierzyłem....

newsweek.redakcja.pl/
    • Gość: pimpek Re: Rasizm? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.06.05, 07:45
      To oznacza, że Murzyni są podobni do Polaków ! Po prostu bracia w debiliźmie.
      • Gość: negro Re: Rasizm? IP: *.szczecin.pl 24.06.05, 09:00
        Bracia MurzynoPolacy miałem sen:))))))))))))))))))))))
    • blackexit Re: Rasizm? 24.06.05, 09:39
      ktos tu slusznie napisal ze gdyby zbadac mniejszosc polska w usa mogloby wyjsc calkiem podbnie. niezapominajmy ze dopiero 150 lat temu zniesiono w usa niewolnictwo a segregacje rasowa 50 lat temu. niemniej smiem twierdzic ze kultura przecietnego murzyna w usa jest wyzsza niz przecietnego mieszkanca szczecinskich slumsow. zyjemy w kraju gdzie anlfabeci funkcjonalni to 90 proc spoleczenstwa. ale kazde uogolnienie w tych sprawach moze wyprowadzic nas na manowce. pozdrawiam black
      • Gość: H56 Re: jaki rasizm? IP: *.comnet.krakow.pl 25.06.05, 09:03
        przecież debilizm Polaków widać u 50% społeczeństwa. Lepiej jak dzieci beda
        myslały i mówiły po niemiecku.
        • felix_edmundowicz Re: jaki rasizm? 25.06.05, 09:27
          tak dysfunkcjonalność umysłową Polaków widać wyraźnie i w Sejmie i w
          administracji a także podczas dokonywania wyborów życiowych oraz wyborów do
          parlamentu czy innych gremiów.
          nie pojawiają się tam ludzie ,którzy nie tylko że chcą działać,ale myślą jak
          działają.
          opanowanie chaosu w służbie zdrowia to przykład dostateczny
          ale gdyby Polacy zaczęli myśleć , to musieliby wysłać na zieloną trawkę całe
          SLD i polubić Balcerowicza. to niewykonalnie trudne zadanie umysłowe, jeśli
          móżg jest przesiąknięty tanim winem bądż oparami ideologii z mass mediów.
    • Gość: andreas a może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 10:55
      a moze by jestesmy tylko bielszym odcieniem... a tak naprwade to my czarni!
      Po prostu BLACK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka