Dodaj do ulubionych

Osla lawka to nie cenzura !!!!!

IP: 64.9.159.* 30.07.02, 21:44
Osla lawka to osla lawka i trzeba byc oslem by w niej wyladowac !!!!!!!
A porownywanie oslej lawki do cenzury jest tylko dowodem na zasluzone miejsce w oslej lawce !!!!
OSLY !!!!!!! uuuuuuiu osly, eeeeeeeeeeeeeeeee osly, !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: Osla lawka to nie cenzura !!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 21:55
      Moja mamusia opowiadała mi, że w oślej ławce siedziały zawsze dzieciaki, które
      nie chciały podporządkować się głupiej Pani Nauczycielce. No i oczywiście nie
      donosiły. Ale za to wyrosły na wybitnych ludzi. Życzę ci więc, żebyś trafił
      na "oślą ławkę", bo pozostaniesz miernotą do końca życia.
      • Gość: JACEK Re: Osla lawka to nie cenzura !!!!! IP: 64.9.159.* 30.07.02, 21:59
        Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Moja mamusia opowiadała mi, że w oślej ławce siedziały zawsze dzieciaki, które
        > nie chciały podporządkować się głupiej Pani Nauczycielce. No i oczywiście nie
        > donosiły. Ale za to wyrosły na wybitnych ludzi. Życzę ci więc, żebyś trafił
        > na "oślą ławkę", bo pozostaniesz miernotą do końca życia.

Cos ty rysko gryfciem smierdzisz!! Pokaz wiecej inwencji i nie produkuj juz tych zalosnych tekstow . Cos mi sie
        wydaje to mamusie i tatusie takich jak ty to do domu dziecka noca oddawali, i wiesz co, wcale im sie nie dziwie !!!!!

;-)))))))))))))))))))))))
        • Gość: Rychu Re: Osla lawka to nie cenzura !!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 22:06
          Nie wiem, kim jest gryfciu, ale jeżeli ma poglądy podobne do moich, to już go
          lubię. A od mamusi się odwal, bo będę musiał ci nagadać. A znam dużo brzydkich
          wyrazów. I gorszych od tych, które powszechnie używasz na Forum. A za brzydkie
          wyrazy nie sadzają tutaj na "oślą ławkę", tylko za oryginalne poglądy.
          Przejrzałem wcześniejsze tematy, ty tam nie trafisz.
      • mikolaj7 dzieki ;-)) 30.07.02, 22:43

> Moja mamusia opowiadała mi, że w oślej ławce siedziały zawsze dzieciaki, które
        > donosiły. Ale za to wyrosły na wybitnych ludzi. Życzę ci więc, żebyś trafił
        > na "oślą ławkę", bo pozostaniesz miernotą do końca życia.

dzieki, polowa wpisow na krakowskiej oslej lawce dotyczy
        mnie, a nieokreslona blizej ilosc wszystkich jest moja, ale
        raczej duza ;-)))

ale nie ma tam zadnego mojego watku, chociaz jeden sam
        zglosilem... :-(
        • Gość: Rychu Re: dzieki ;-)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 22:55
          Eeee, to się nie liczy. Ja nie pisałem o poszczekiwaczach tylko
          indywidualistach. Kryteria sadzania w oślej ławce w krakforum są widocznie
          inne. Były też mądre nauczycielki, które sadzały za chamstwo, głupotę i
          ciąganie dziewczyn za włosy. Ale WCZEŚNIEJ określiły, za co będą sadzały. A ty
          się nie pucuj do oślej ławki na naszym Forum, bo na nią naprawdę trzeba
          zasłużyć. Ja tam nie mam szans, a żałuję.
          A tak nie całkiem na temat: skoro jest krakforum, to my piszemy w szczeforum?
          • mikolaj7 Re: dzieki ;-)) 30.07.02, 23:01

> Eeee, to się nie liczy. Ja nie pisałem o poszczekiwaczach tylko
            > indywidualistach.

lol, myslisz, ze sam napisalem o sobie 'mikolaj7 to cipa'? :-))

he he

A ty
            > się nie pucuj do oślej ławki na naszym Forum, bo na nią naprawdę trzeba
            > zasłużyć.

mam wieksze ambicje niz rownac do klonow

> Ja tam nie mam szans, a żałuję.

kiedy piszesz jako gryf nic nie stoi na przeszkodzie...

> A tak nie całkiem na temat: skoro jest krakforum, to my piszemy w szczeforum?

ja nie wiem, gdzie ty i inne klony piszecie
            • Gość: Rychu bełkot IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.07.02, 23:07
              Klony, srony. Co ty pieprzysz. Czasami mi nerwy puszczają, jak takie głpoty
              czytam. I w dodatku z zerowym poczuciem humoru. My tu o poważnych sprawach -
              cenzurze, ograniczeniu wolności, a ten o jakichś klonach - botanik się znalazł!
          • Gość: Laufer 1 Im pasuje decyzja administracyjna .... IP: *.xtra.pl 31.07.02, 07:11

> Eeee, to się nie liczy. Ja nie pisałem o poszczekiwaczach tylko
            > indywidualistach. Kryteria sadzania w oślej ławce w krakforum są widocznie
            > inne. Były też mądre nauczycielki, które sadzały za chamstwo, głupotę i
            > ciąganie dziewczyn za włosy. Ale WCZEŚNIEJ określiły, za co będą sadzały. A
            ty
            > się nie pucuj do oślej ławki na naszym Forum, bo na nią naprawdę trzeba
            > zasłużyć. Ja tam nie mam szans, a żałuję.
            > A tak nie całkiem na temat: skoro jest krakforum, to my piszemy w szczeforum?
            Czy zwróciłeś uwagę, że Panom Mikołajowi i Jackowi pasuje decyzja
            administracyjna. Ich wypowiedzi oddają :

1. Szczerą , polską radość z czyjegoś "nieszczęścia". PS To oczywiście nie
            jest dosłownym nieszczęściem. Nieszczęściem jest raczej ten Cenzor.
            2. Bolszewicką mentalność - jak nie ma argumentów na czyjąś rację to
            należy go zamknąć. Mikołaj 7 twierdzi, że tam (do oślej) nie trafił ale
            trafili do "oslego" aresztu Ci co pisali na jego temat. No to Mikołaj jest
            (żart uwaga Jottka) chyba Leszek Miller lub Mieczysław Rakowski. Oni też nie
            siedzieli ale trafili tam Ci co pisali na ich temat.

Decyzja administratora była niesłuszna i ja osobiście proszę go o
            wyjaśnienie , z jakiego powodu. Za "ludzi Puzyny ?".Za co ?
      • Gość: mike102 mama cie pocieszala... IP: *.net.iton.pl 31.07.02, 10:21

> Moja mamusia opowiadała mi, że w oślej ławce siedziały zawsze dzieciaki,
        > które nie chciały podporządkować się głupiej Pani Nauczycielce. No i
        > oczywiście nie donosiły. Ale za to wyrosły na wybitnych ludzi.

tak naprawde w oslej lawce siedzialy dzieci, ktore nie nadarzaly za przebiegiem
        lekcji, byly za malo rozgarniete by zrozumiec ulamki/ewolucje/przeczytac
        obowiazkowe lektury (np.Sienkiewicza :-)/geografie(np.zaklady przemyslowe w
        Rostocku)/hitorie(np.historie wlasnego miasta)/czy nawet plastyke(np.secesje),
        a jedyne, czym mogly zwrocic na siebie uwage to zaczepianie innych i
        wykrzykiwanie niepowaznach tekstow. z zadnego przedmiotu nie mialy nigdy nic do
        powiedzenia (brak wiedzy), za to zawsze byly dobrze poinforomwane, ze rodzice
        Jasia sie rozwodza i ze tato Malgosi rozbil auto.

no i wyrosly na wybitnych ludzi... teraz zaczepiaja mnie o pare groszy na
        wino...
        • Gość: Rychu Re: mama cie pocieszala... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.07.02, 18:15
          A chodziłeś z moją mumusią do jednej klasy? Bo moja mumusia chodziła do szkoły
          przed wojną. I to była dobra szkoła. Widocznie masz złe wspomnienia i teraz
          odgrywasz się na innych. Myślę, że kompleksy bardzo ludziom utrudniają życie.
          Naprawdę współczuję ci.
          • Gość: JACEK Re: mama cie pocieszala... IP: 64.9.159.* 31.07.02, 18:24

> A chodziłeś z moją mumusią do jednej klasy? Bo moja mumusia chodziła do szkoły
            > przed wojną. I to była dobra szkoła. Widocznie masz złe wspomnienia i teraz
            > odgrywasz się na innych. Myślę, że kompleksy bardzo ludziom utrudniają życie.
            > Naprawdę współczuję ci.
            A co to ma do rzeczy???? Jaruzelski tez chodzil do przedwojennej szkoly !!! ;-)))))
          • Gość: JACEK Re: mama cie pocieszala... IP: 64.9.159.* 31.07.02, 18:25

> A chodziłeś z moją mumusią do jednej klasy? Bo moja mumusia chodziła do szkoły
            > przed wojną. I to była dobra szkoła. Widocznie masz złe wspomnienia i teraz
            > odgrywasz się na innych. Myślę, że kompleksy bardzo ludziom utrudniają życie.
            > Naprawdę współczuję ci.
            A co to ma do rzeczy???? Jaruzelski tez chodzil do przedwojennej szkoly !!! ;-)))))
            • Gość: Rychu Nie rozumiem... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.07.02, 21:50
              A co ma Jaruzelski do mojej mamusi i twoich kompleksów? Przed wojną kończył też
              szkołę np. Prof. Kotarbiński. Ale nie zmienia to faktu, że z nimi do szkoły nie
              chodziłeś, więc skąd wiesz jak wtedy wyglądała ośla ławka! I dlaczego
              kwestionujesz zdanie mojej mamusi? Chyba nie jesteś dobrze wychowany.
              • Gość: JACEK Re: Nie rozumiem... IP: 64.9.159.* 31.07.02, 22:02
                Ty to juz sam nie wiesz co piszesz , w jednym poscie piszesz ze w oslej lawce dobrzy uczniowie siedzieli bo glupiej
                nauczycielki nie chcieli sluchac cy tMoja mamusia opowiadała mi, że w oślej ławce siedziały zawsze dzieciaki, które
                nie chciały podporządkować się głupiej Pani Nauczycielce. koniec cytatu. Potem belkoczesz ze cyt A chodziłeś z
                moją mumusią do jednej klasy? Bo moja mumusia chodziła do szkoły przed wojną. I to była dobra szkoła. koniec
                cytatu. To ja sie pytam do jakiej to dobrej szkoly z glupimi nauczycielami Twoja Mamusia chodzila??????Ja jeszcze o
                dobrej szkole z glupimi pedagogami nie slyszalem ale to pewnie zalezy od pkt widzenia , he he he he
                Nikt nic nie ma do twojej wiekowej juz Mamusi , przyzekam !!!!!
                Mam nadzieje ze Manusia twoich postow nie czyta, pewniw by sie zasmucila !!!!
                • Gość: Rychu Re: Nie rozumiem... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.07.02, 22:31
                  Już ci dawno powiedziałem, że nie masz poczucia humoru, a ostatnio dodałem, że
                  jesteś źle wychowany. I nie będę ci tłumaczył dlaczego, bo nie zrozumiesz.
      • Gość: ZetKa Re: Osla lawka to nie cenzura !!!!! IP: *.net.com / 3.149.7.* 31.07.02, 16:41
        > Moja mamusia opowiadała mi, że w oślej ławce siedziały zawsze dzieciaki,
        które
        > donosiły. Ale za to wyrosły na wybitnych ludzi.
        Taaak, to Pani Nauczycielka byla glupia, a biedne dziecko bylo madre i
        przesladowane.
        Ciekawe, jaki procent ludzi z oslej lawki doszedl do slawy a ilu z takich spoza
        oslej lawki? Mam na mysli tych "pozytywnie slawnych", a nie np. Hitlera...

• skuter70 rychu 31.07.02, 08:12
      czytam sobie wateczek i rysuje mi sie wizja obywatela Rycha:
      jest czlowiekiem wybitnym bo siedzial w oslej lawce
      jest czlowiekiem wyksztalconym bo zna takie wyrazy, ze nawet monitory
      czerwienia sie ze wstydu (rychu sie nie czerwieni)

i UWAGA Rychu ma poczucie humoru:)))))))))
      • bbury Re: rychu 31.07.02, 08:17
        prawdę mówiąc mam pewne wątpliwosci co do zawartości OŁ. Wczoraj gdy się
        zapełniła nie szło do niej wejść - ale teraz tak sobię myślę że jest conajmniej
        kilka wątków które zasłużyło na OŁ wiele bardziej niż te które się to znalazły.

Ale do czego zmierzam - chcałbym żeby Admin wyjaśnił nam swoją decyzję co
        pozwoli w jasny sposób zdefiniować za co można w wiadomym miejscu zlądować.

Pozdrawiam.
        • skuter70 Re: rychu 31.07.02, 08:18
          bbury napisał:

> prawdę mówiąc

to tez nie bardzo kumam o co chodzi
          chyba o te aluzje erotyczne?:)
    • gosia-s Jacek, ale nie rozpędzaj się aż tak, please!!! 31.07.02, 08:35
      Coś za szybka się nasza ośla powiększa... :(((
      • bbury Re: Jacek, ale nie rozpędzaj się aż tak, please!! 31.07.02, 08:40
        gosia-s napisała:

> Coś za szybka się nasza ośla powiększa... :(((

A admin milczy i milczy ...
        Choćby z grzeczności słowo wyjaśnienia się chyba nam należy !
        • gosia-s Re: Jacek, ale nie rozpędzaj się aż tak, please!! 31.07.02, 09:57
          bbury napisał:

> A admin milczy i milczy ...
          > Choćby z grzeczności słowo wyjaśnienia się chyba nam należy !

To swoją drogą, ale Jacek sam się tam dopisuje! :D :D :D
          • skuter70 Re: Jacek, ale nie rozpędzaj się aż tak, please!! 31.07.02, 10:16
            gosia-s napisała:

> To swoją drogą, ale Jacek sam się tam dopisuje! :D :D :D

przeniesmy sie tam wszyscy!!!
            • Gość: JACEK Re: Jacek, ale nie rozpędzaj się aż tak, please!! IP: 64.9.159.* 31.07.02, 14:56
              Ja tam wpadam przelotem chlopakom czesc powiedziec, by im sie tam za bardzo osiolkom nie smucilo !!!!!

;-)))))))
              • Gość: gosia-s dać dziecku gwizdek, stodołę podpali IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 23:10
                Moi drodzy, ja wiem, że co nowe to fajne, świetnie się bawicie, ale za kilka
                dni wątki z oślej znikną, a zostanie sam licznik... A w takim tempie możemy
                liczyć na spory dorobek tego podforum. Jak będziemy wyglądać?! :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka