Gość: franekkk IP: *.zchpolice.com 01.08.02, 14:37 ludzie w policach pada!!!!!!! i wiele o jak fajnie nawet lekko gradzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: pada pada pada 01.08.02, 14:40 a tu wczoraj i padało, i wiało, i grad był też. fajnie było, sukiennice już nie mają ani attyki, ani maszkaronów.. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: pada pada pada 01.08.02, 14:51 jottka napisała: > a tu wczoraj i padało, i wiało, i grad był też. fajnie było, sukiennice już nie > > mają ani attyki, ani maszkaronów.. ani reklam Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: pada pada pada 01.08.02, 14:54 no nie, kawałki jeszcze zostały, a gdzieniegdzie to chyba i większa całość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: pada pada pada IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 14:57 jottka napisała: > no nie, kawałki jeszcze zostały, a gdzieniegdzie to chyba i większa całość jeszcze jets reklama z drugiej strony sukiennic. ale wszystkie maja zdjac.... to decyzja prezydenta miasta w obliczu kryzysowej sytuacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: pada pada pada 01.08.02, 14:47 Gość portalu: franekkk napisał(a): > > ludzie w policach pada!!!!!!! i wiele o jak fajnie > nawet lekko gradzi po pierwsze nie pada tylko padało po drugie już wyschło po trzecie słońce nie zaszło nawet na moment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: pada pada pada IP: 212.160.165.* 01.08.02, 14:57 Grad? Jaki grad? Kurde, ogorki mi poobija! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ????? IP: 64.9.159.* 01.08.02, 15:06 bbury napisał: > Co ??? Police padają ?????? > > > > :))) Ogorki z nieba padaja w Policach ??? Panie i Panowie, sprecyzowywujcie , ja nie rozumiem , ja taki wyaaalieenowaany !!!! ;-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus wypraszam sobie takie slownictwo!!! IP: *.eemagine.com 01.08.02, 15:03 U Szfabow tez przed chwila padalo. Ale slowo "gradzi" to sobie wypraszam !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: pada pada pada IP: *.net.com / 3.111.148.* 01.08.02, 16:26 > ludzie w policach pada!!!!!!! i wiele o jak fajnie > nawet lekko gradzi Szczesciarze. A w Lodzi nie dosc, ze od kilku dni gorac jakich malo, to jeszcze duszno, jakby mialo padac... Juz nawet gromy co chwila z jasnego nieba bija, a deszcu ciagle niet :< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasssia Re: pada pada pada IP: *.vpk.bme.hu 01.08.02, 20:45 czesc wawa jaka operacja,gdzie i kiedy nie moge dzwonic a sms to za malo powiedz mamaie ze wszystko w porzadku jutro jedziemy na stopa do pragi ale nie mow mamaie jak moja julcia napisz jeszcze dzis pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasssia Re: pada pada pada IP: *.vpk.bme.hu 01.08.02, 20:45 czesc wawa jaka operacja,gdzie i kiedy nie moge dzwonic a sms to za malo powiedz mamaie ze wszystko w porzadku jutro jedziemy na stopa do pragi ale nie mow mamaie jak moja julcia napisz jeszcze dzis pa Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: pada pada pada 01.08.02, 23:32 Gość portalu: kasssia napisała: > czesc wawa czesc :))) > jaka operacja,gdzie i kiedy nos na unii lub miala byc dzis bedzie przelom wrzesnia pazdziernika 3 godziny pod narkoza okropne > nie moge dzwonic > a sms to za malo zawsze cos > powiedz mamaie ze wszystko w porzadku ok > jutro jedziemy na stopa do pragi > ale nie mow mamaie ok :)))) > jak moja julcia calkiem niezle lapa prawie zrosnieta oko narazie jak bylo znalazlem jej kawalera :))) 2 miesiace starszego z wygladu niezlu model a wogole to ona nie jest tylko twoja :)) > napisz jeszcze dzis to pisze > pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pada pada pada IP: 64.9.159.* 02.08.02, 01:14 franekkk napisał: > Gość portalu: kasssia napisała: > > > czesc wawa > > czesc :))) > > > jaka operacja,gdzie i kiedy > > nos na unii lub miala byc dzis bedzie przelom wrzesnia pazdziernika 3 godziny > pod narkoza okropne > > > nie moge dzwonic > > a sms to za malo > > zawsze cos > > > powiedz mamaie ze wszystko w porzadku > > ok > > > jutro jedziemy na stopa do pragi > > ale nie mow mamaie > > ok :)))) > > > jak moja julcia > > calkiem niezle lapa prawie zrosnieta oko narazie jak bylo > znalazlem jej kawalera :))) 2 miesiace starszego > z wygladu niezlu model > a wogole to ona nie jest tylko twoja :)) > > > napisz jeszcze dzis > > to pisze > > > pa > > pa Nie wiem franciu jak ciebie ale mnie korci by Mamie powiedziec o tej wycieczce do Pragi !!! Oj , korci,korci....chyba nie wytrzymam ;-o .................... oj ,chyba popuszcze....oj,oj MAMO,MAMO a ona to na stopa do Pragi pojechala , MAMO,MAMO , bog wie co sie moze przytrafic !!!!!! MAMO,MAMO !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasssia Re: pada pada pada IP: *.vpk.bme.hu 02.08.02, 02:10 ale jestem pijana pijemy wegierskie piwo i tanczymy z finami w przerwach chodzimy na 3 pietro na int ewa sie wyluzowala i caluje sie z maltanczykiem szok ja nie widze nic ciekawego ege sege dre gulas buraki si ja pozrowienia dla szanownego milego i jego uroczego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasssia Re: pada pada pada IP: *.vpk.bme.hu 02.08.02, 02:15 czy grzesiek dzwonil jak tak wylacz telefon pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pada pada pada IP: 64.9.159.* 02.08.02, 02:32 Grzesiek sprzedal te kije o ktore byla cala ta klotnia, pani Zawadzka jest wsciekla i powiedziala ze jak Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek . Tato juz skonczyl cale malowanie i tera gada ze zly kolor i ze ktos mu podlozyl zle kolory . Powiedzial ze jak Rysiek przyjedzie ,to kurna, zrobi porzadek!!! Mama w porzadku tylko narzeka na Kowalskiego ze patalach. Powiedziala ze jak Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek. A u Niunki nowe meble, piekne i wreszcie wszyscy mozemy w niedziele usiasc, tylko ze kanapa na jednej stonie zostala porysowana przez Zbyszka, jak wnosil na gore. Niunka powiedziala ze jak Rysiek przyjedzie to na pewno zrobi porzadek !!! A u reszty, tak jak zwykle, po staremu, bez zmian . Wszyscy czekaja na Ryska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: pada pada pada 02.08.02, 07:48 Gość portalu: JACEK napisał: > Grzesiek sprzedal te kije o ktore byla cala ta klotnia, pani Zawadzka jest > wsci ekla i powiedziala ze jak Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek . Tato juz > skonczyl cale malowanie i tera gada ze zly kolor i ze ktos mu podlozyl zle > kolory . Powiedzial ze jak Rysiek przyjedzie ,to kurna, zrobi porzadek!!! > Mama w porzadku tylko narzeka na Kowalskiego ze patalach. Powiedziala ze jak > Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek. A u Niunki nowe meble, piekne i > wreszcie wszyscy mozemy w niedziele usiasc, tylko ze kanapa na jednej stonie > zostala porysowana przez Zbyszka, jak wnosil na gore. Niunka powiedziala ze > jak Rysiek przyjedzie to na pewno zrobi porzadek !!! > A u reszty, tak jak zwykle, po staremu, bez zmian . Wszyscy czekaja na Ryska kurcze jacek skad ty to wszystko wiesz????? dzieki a czekaj czekaj a moze wiesz co u krychy no tak dawno jej nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pada pada pada IP: 64.9.159.* 02.08.02, 14:25 franekkk napisał: > Gość portalu: JACEK napisał: > > > Grzesiek sprzedal te kije o ktore byla cala ta klotnia, pani Zawadzka jest > > > wsci ekla i powiedziala ze jak Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek . Tato > juz > > skonczyl cale malowanie i tera gada ze zly kolor i ze ktos mu podlozyl zl > e > > kolory . Powiedzial ze jak Rysiek przyjedzie ,to kurna, zrobi porzadek!!! > > > Mama w porzadku tylko narzeka na Kowalskiego ze patalach. Powiedziala ze j > ak > > Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek. A u Niunki nowe meble, piekne i > > wreszcie wszyscy mozemy w niedziele usiasc, tylko ze kanapa na jednej ston > ie > > zostala porysowana przez Zbyszka, jak wnosil na gore. Niunka powiedziala z > e > > jak Rysiek przyjedzie to na pewno zrobi porzadek !!! > > A u reszty, tak jak zwykle, po staremu, bez zmian . Wszyscy czekaja na Rys > ka > > kurcze jacek skad ty to wszystko wiesz????? dzieki > a czekaj czekaj a moze wiesz co u krychy no tak dawno jej nie widzialem Wiem bo wiem , bo jestem osoba zorientowana !!!! Co do krychy to zapytaj Ryska, jak przyjedzie !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megania2 Re: pada pada pada IP: 212.14.44.* 02.08.02, 14:47 no i wreszcie znalazlam, kogos kto sie natychmiast orientuje we wszystkich waznych sprawach. Dzieki. szczerze sie usmialam. Czekam na Ryska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pada pada pada IP: 64.9.159.* 30.09.02, 19:57 franekkk napisał: > Gość portalu: JACEK napisał: > > > Grzesiek sprzedal te kije o ktore byla cala ta klotnia, pani Zawadzka jest > > > wsci ekla i powiedziala ze jak Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek . Tato > juz > > skonczyl cale malowanie i tera gada ze zly kolor i ze ktos mu podlozyl zl > e > > kolory . Powiedzial ze jak Rysiek przyjedzie ,to kurna, zrobi porzadek!!! > > > Mama w porzadku tylko narzeka na Kowalskiego ze patalach. Powiedziala ze j > ak > > Rysiek przyjedzie to zrobi porzadek. A u Niunki nowe meble, piekne i > > wreszcie wszyscy mozemy w niedziele usiasc, tylko ze kanapa na jednej ston > ie > > zostala porysowana przez Zbyszka, jak wnosil na gore. Niunka powiedziala z > e > > jak Rysiek przyjedzie to na pewno zrobi porzadek !!! > > A u reszty, tak jak zwykle, po staremu, bez zmian . Wszyscy czekaja na Rys > ka > > kurcze jacek skad ty to wszystko wiesz????? dzieki > a czekaj czekaj a moze wiesz co u krychy no tak dawno jej nie widzialem Ciekawe co sie z ta kassska stalo?? Odpowiedz Link Zgłoś