Dodaj do ulubionych

Dobry ortopeda

04.07.05, 21:33
Czy któraś mogłaby polecić dobrego ortopedę? I jak to jest z tymi
skierowaniami, czy mogę iść gdziekolwiek gdzie chcę, czy tylko do swojej
przychodni (studencka - na Wojska Polskiego - a tam ponoć ortopeda jest do
niczego)
Obserwuj wątek
    • migotka24 Re: Dobry ortopeda 04.07.05, 21:39
      my już wizytę u ortopedy mamy za sobą- byłam z małą u dr Kołodzieja, w
      przychodni na ul. Bartniczej, tel.4542484. Można zapisać się na wizytę z NFZ
      (tylko długie terminy są) albo na odpłatną (ok. 50 pln) wtedy szybciej. Badanie
      jest krótkie, z usg bioderek. Skierowanie daje lekarz rodzinny.
      • migotka24 Re: Dobry ortopeda 04.07.05, 21:41
        a i dodam jeszcze, że są tam straszliwe kolejki i badanie trwa króciutko, a pan
        doktor stara się streszczać, więc lepiej przygotować sobie ewentualne pytania i
        szybko je zadać i to przed badaniem, bo po, to trzeba ugłaskać wściekłego
        dzidziusia :)))
    • mazuba Re: Dobry ortopeda 04.07.05, 21:56

ja polecam dr Łacha z Kadlubka.Rowniez robi z NFZ usg bioderek. ze skierowaniem
      mozesz isc gdzie chcesz. na Kadlubka czeka sie ok. 2 miesiecy.
      nasza dzidzia nie wierzgala wogole:), po prostu gwiazda badania:D
      pozdr
      magda
      • syrenka70 Re: Dobry ortopeda 05.07.05, 10:41
        A ja się mocno zdziwiłam bo na Unii Lubelskiej dokąd przeniesiono przychodnię
        z Wojciecha zrobiło się znosnie. BYłam na wizycie na początku czerwca na 1
        lipca wyznaczyli mi udg bioder i objęli córkę całoroczną opieką medyczną ( tzn.
        ze nie potrzeba skierowania) następna wizyta w 4 miesiąu, rejestrować sie
        najlepiej gdzieś z miesiac wcześniej. A jeśli chodzi kolejiki to najlepoiej
        umówić się na godzine pod koniec pracy przychodzni, wtedy nie ma ruchu. JA
        czekałam 5 minut

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka