IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:00
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 11:06
      Ulżyło Ci?
      Studia w kraju i zagranicą doktorat, ceniony w Europie dyplomata i druga osoba
      w państwie. Szczęśliwa rodzina, udane potomstwo, etc.
      Każdy by chciał być takim "nieudacznikiem".
      Zazdrość, kompleksy - czy nierozładowana agresja z powodu braku umiejętnosci
      rozwiązania osobistych kłopotów?
      • Gość: play Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:54
        Studia i doktoraty nie robią z nikogo Kogoś. A jego dyplomacja postawiła nas
        właśnie między Rosją a Niemcami. Majstersztyk. Komuch liczy na Amerykę ? Zero.
        Bezwględne zero po tym jak dzisiaj się zachował. Zauważcie jak często czytał o
        sobie per Pan Cimoszewicz, innym nie dając tej mozliwości. Świadek Cimoszewicz.
        • Gość: andreas tu Play zgadzam sie z Toba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:18
          masz racje Play, ta polityka zagraniczna chłopakom cós nie wychodzi...
          Nasz Prezio i kolesie pokłócili nas z Putina i Rosją... bez sensu.
          Patrzcie cały swiat krytykuje Rosje, nie zgadza sie,
          ale nie sa w stanie wojny nawet dyplomatycznej!!
          A my...
          Jak sie odetniemy - to nie bedziemy mieli wpływu.

Polityka polega na tym by postepować POLITYCZNIE!
          • kurde.felek Re: tu Play zgadzam sie z Toba 09.07.05, 13:37
            Kiedy Cimoszewicz był szefemm dyplomacji takich jaj z Rosją nie było.
            • jacek.zienkiewicz Re: tu Play zgadzam sie z Toba 10.07.05, 01:25
              Jasne Felek. Jak Cimoszka był MSZ to z Rosją było świetnie, przyjaźń "panowała"
              że ho ho! Zaczynasz wobec Cimoszewicza być równie bezkrytyczny jak Student1
              wobec Odnowy.
              A przed komisją niestety zachował się po chamsku. Szkoda bo choć go nie
              popieram (bo zdecydował się ratować SLD) to go bardzo szanowałem. A teraz
              pokazał prawdziwą twarz komucha i millerowca. Arogant.
              Pozdrawiam
              JZ
              • Gość: grz [...] IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:12
                • jacek.zienkiewicz Re: tu Play zgadzam sie z Toba 10.07.05, 19:48
                  Kaczor jest arogant jak najbardziej.
                  JZ
                  • Gość: grz Re: tu Play zgadzam sie z Toba IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:20
                    to się cieszę że się zgadzamy...
                    • Gość: fan Eli Romero [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 03:30
                    • Gość: andreas ej Wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:17
                      ej Wy aroganci, a kto nie jest arogantem?
                      • jacek.zienkiewicz Re: ej Wy 11.07.05, 19:39
                        Szanowny Andreasie.
                        Użyłem słowa arogant w rozumieniu że był arogancki.
                        Pozdrawiam
                        JZ
              • javal Rosja 11.07.05, 11:52
                jeśli drogi Jacku nie urodziłeś się wczoraj, to pewnie zauważyłes, że kolejne
                rządy (także ulubione Suchocko-Rokitowe i Buzkowe) prowadziły polityki
                pro-rosyjskiej. więc proszę nie opowiadać dyrdymałów, że to domena Cimoszewicza
                i millerowców.
                • jacek.zienkiewicz Re: Rosja 11.07.05, 19:37
                  Nie urodziłem się wczoraj. Niestety!
                  Masz rację i zauważyłem, że wszystkie nasze rządy mają kretyńskie skłonności do
                  kopania się z koniem, a raczej drapania i gryzienia z niedźwiedziem (rosyjskim).
                  I to prawicowe zdecydowanie bardziej niż lewicowe. Taka narodowa ułańska, a
                  raczej szlachciurska (bo nie szlachecka) fantazja.
                  W dodatku martyrologia i kombatanctwo (bardzo ważne, ale nie za wszelką cenę)
                  przesłaniają naszym kolejnym rządom kwestie stanu obecnego i naszej przyszłej
                  pozycji w stosunkach z ciągle potężnym sąsiadem.
                  O dziwo Niemcy (też mają trochę wzajemnych porachunków z byłym ZSRR) umiały
                  pogodzić historię z teraźniejszością i nie tylko robią z Rosją świetne
                  interesy, ale umiały się porozumieć w sprawie wzajemnego zwrotu zagrabionych w
                  czasie wojny dzieł sztuki.
                  My o tym nawet marzyć nie możemy, taką mamy świetną dyplomację.
                  Za to jesteśmy awangardą świata np. w bronieniu Czeczenów (nawet niewątpliwych
                  terrorystów) i uznawaniu tego za priorytet polityki wschodniej. My i tylko my
                  Polacy. Debilny pomysł z nadaniem imienia Dudajewa jednemu z warszawskich rond
                  jest tego świetnym przejawem.
                  I to w czasie gdy MSZ był W.Cimoszewicz, który mógł jasno i wyraźnie stwierdzić
                  że takie durne pomysły Kaczora czy też warszawskich radnych zagrażają polskiej
                  racji stanu i są nie do przyjęcia. Ale tego nie zrobił. Więc nie był gorszy w
                  polityce wschodniej od swoich poprzedników, ale i nie był specjalnie lepszy.
                  Tylko to miałem na myśli.
                  Pozdrawiam
                  JZ
      • Gość: Lex [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:50
        • kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 13:40
          Porónywane Cimoszewicza do oprawców z obozó oswięcimskich jest bezczelnym
          nadużyciem.
          Nie wiem kim jesteś w zreczywistosći - ale o jednym wiem na pewno - prymityw z
          ciebie intelektualny wyjątkowy
          • Gość: andreas nie no spoko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 13:49
            spoko ja zrozumiałem to porównanie nie osoby
            tylko stanu intelektualnego i rodzinnego...
            no ze mozna byc złym człowiekiem i mieć wykształcenie i rodzinę,
            ale bezwątpienia zły i ten sa zaradni...czyli na pewno nie sa to nieudacznicy!
          • Gość: fan Eli Romero [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 03:30
        • anna451 [...] 11.07.05, 13:51
      • Gość: PS Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:54
        Komuchy wysylaly swoje dzieci na studia za granice za NASZE pieniadze podczas
        gdy nasze matki zylakow dostawaly w kolejkach zeby ochlapem nakarmic te
        dzieciaki,ktore o zadnych studiach marzyc nie mogly.Jezeli czlowiek ciezka
        praca do czegos dochodzi i inwestuje w dzieci..chwala mu! Komuchy jedynie
        okradaly nas i dalej okradaja.
      • Gość: kriu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:31
      • Gość: szkopół Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.233.173.* 15.07.05, 08:19
        skoro on jest taki Full Wypas to czemu niema Full Wypasu w polsce? nie
        zastanowło cię to? ja nikomu się nie dziwię, jeżeli źle mówi o politykach... ale
        Ty pewnie ich lubisz... Powiedz to tylko 20% oficjalnych bezrobotnych, bo kto
        wie ile jest niezarejestrowanych? - przeciez kuroniowke otrzymuje się na
        ograniczony czas...
    • Gość: do kurde felka Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:31
      komuchu, po tym co sie stało zamilcz dla przyzwoitości
      • kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 13:38
        Skoro mam być komuchem, to mogę być komuchem nieprzyzwoitym i nie mam zamiaru
        milczeć łaskawco
        • kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 13:42
          A tak przy okazji - nienawisć niszczy, agresja - zjada psychikę, wrak z ciebie
          człowieku, wypalasz się
    • Gość: Zbigniew Kałucki Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.iscnet.pl 09.07.05, 12:35
      Oklaski dla Pana Cimoszewicza. Stanowczo i z klasą wobec oszalałych z
      nienawiści, rządnych władzy "naprawiaczy" polskiej rzeczywistości. Masz Pan
      głos ode mnie i jeszcze paru osób zażenowanych działalnością tych żałosnych
      kolegiów.
      • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 15:22
        z formalnego punktu widzenia cimoszewicz postąpił napewno nieprawidłowo ale
        moralnego chyba tak i to ludzie w wyborach zweryfikują jego postawę a ludzie
        zawsze biorą pod uwage bardziej moralną stronę tak jak w przypadku jurczyka
        który wygrał bo wmówił ludziom że jest pokrzywdzony moralnie i prze były i
        przez obecny system ,nie twierdze że cimoszewicz też kłamie ale jego
        wiarygodność wśród ludzi jest napewno wieksza niż cąłej komisji razem wziętej.
        • Gość: zona pijaka Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 09.07.05, 15:26
          piotr33k2 napisał:
          > nie twierdze że cimoszewicz też kłamie

Piotrze, zdanie żle sformułowane!
        • Gość: andreas super IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 16:06
          posuniecie, choc moze ciut anlegal, to suepr...
          zyskał na pewno zwolenników czyli głosy,
          bo nie daje sobie w kasze dmuchać... nie babrze sie w błotku na racje,
          bo wiadomo ze sie wtedy by upaprał!
          Powtarzam ma super doswiadczona i madrą Panią K.
          Masz `racje Piotr - taktycznie i kampaniowo wygrał
          • Gość: grz Re: super IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:27
            dlatego taki jazgot bo go nie zjedli...
      • Gość: Jola Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 212.247.194.* 21.07.05, 15:44
        Panie kalucki tylko nie narzekaj pan po wyborach. Milcz pan!!!
    • Gość: Marian Koniuszko Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:24
      Lisek chitrusek z polskiego zoo nic dodać nic ująć.
    • Gość: ans4591 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.104.* 09.07.05, 18:57
      "włodija", może wołodia, czy jak Ci tam dali!!!!, na takie Twoje "dictum"
      równie dobrze można stwierdzić: "włodija to miękka pipa, rozlazly
      nieudacznik"; czlowieku!!!!! argumenty uprzejmie proszę!!!!!!, dowody!!!!!!!!
      fakty!!!!!!!!!. Gratuluję samopoczucia!
      • Gość: H56 cipy to są, ale ci z lewej strony Aumillera IP: *.comnet.krakow.pl 09.07.05, 19:02
        Cimoszewicz pokazał klase jak oszołostwo zostawia się z opadniętymi ze
        zdźwienia koparami. Tak trzymać Panie prezydencie Cimoszewicz !
        • Gość: play Re: cipy to są, ale ci z lewej strony Aumillera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:51
          Co wciąż nie zmienia faktu, że to żałosna i rozlazła ci.. !
          • Gość: H56 Re: cipy to są, ale ci z lewej strony Aumillera IP: *.comnet.krakow.pl 09.07.05, 20:01
            nic na to nie wskazuje play
        • szn Cimoszenko na Belarus! 09.07.05, 20:10
          boze jak mnie te czerwone miasto denerwuje!! wrrrrrrrrr :/
          A Cimoszence gratuluje! nie ma jak pokazywanie spoleczenstwu ze prawno nalezy
          lamac! Wolodia osiagnal poziom Pana Przewodniczacego Samoobrony RP. Ale to mnie
          nie dziwi!Doradza mu Pierwsza Dama RP -zona niejakiego Aleksandra K.
          wychowanego w srodkowopomorskim tyglu(podobnie jak Pan Andrzej Lepper). Pani
          Jolanta K. mogla sie uczyc od meza swego jak lewizne odstawiac i pospulstwo
          mamic. referencje pierwsza klasa!
          Od 1945 roku komuchy(w tym Cimoszenko) tak Polske budowali ze obecnie zyc ciezko
          a przyszlosc niejasna. Ale Pan W.C. sie nie przejmuje! Wyeksportowal swe dzieci
          za ocean wiec moze bez problemow doic kraj, oraz dbac o wlasne interesy...wszak
          jego potomstwo nie bedzie musialo sie zmagac z Polska rzeczywistoscia!
          Viva SLD!
          Viva WC!
          • Gość: zona pijaka Re: Cimoszenko na Belarus! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.07.05, 20:21
            Twój manifest jest całkiem fajny. A znasz bajke o manifeście? Umanifestdupa
            • Gość: play Re: Cimoszenko na Belarus! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:30
              Bingo !!! Mnie się spodobało od razu.
    • Gość: ian [...] IP: 83.168.104.* 09.07.05, 21:38
      • Gość: poloneZ Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.106.* 09.07.05, 21:54
        Nienawiść spoziera, oj nienawiść. Co ty wiesz o czerwonym kolorze ? Zielony
        jesteś z przeszłości.Ale pracuj nad sobą. Masz szanse.
        • Gość: ian Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.104.* 09.07.05, 22:20
          Powiadasz zielony?Nie,jam bez koloru.A czerwoną zarazę znam doskonale i dostaję torsji gdy lekcji prawa i demokracji daje mi palant ,który pałą wbijał mojemu pokoleniu szacunek do czerwonej gwiazdy,tą samą wybijał historie mojego narodu,kazał czcić odwiecznych wrogów i morderców, tępił na wiecach "warchołów" i kłaniał gipsowym posążkom chorych zbrodniarzy.A Cimoszko jest ich wiernym synem i spadkobiercą, jak i cała dzisiejsza czerwona elita!
          • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:26
            Gość portalu: ian napisał(a):

> Powiadasz zielony?Nie,jam bez koloru.A czerwoną zarazę znam doskonale i
            dostaję
            > torsji gdy lekcji prawa i demokracji daje mi palant ,który pałą wbijał
            mojemu
            > pokoleniu szacunek do czerwonej gwiazdy,tą samą wybijał historie mojego
            narodu
            > ,kazał czcić odwiecznych wrogów i morderców, tępił na wiecach "warchołów" i
            kła
            > niał gipsowym posążkom chorych zbrodniarzy.A Cimoszko jest ich wiernym synem
            i
            > spadkobiercą, jak i cała dzisiejsza czerwona elita!
            no jeżeli jest taki twój tok rozumowania to giertycha ojca i dziada trzeba
            jeszcze bardziej wyzwać bo jeden popierał i fascynował sie hitlerem oraz
            nazizmem a drugi sowietami i jaruzelskim.
          • Gość: poloneZ Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.106.* 09.07.05, 22:35
            A skąd ty to wszystko wiesz. Kto ci takich bzdur naopowiadał.
            Oceniaj fakty realnie bez fanatyzmu takiego czy siakiego.
            Zieje od ciebie nienawiścią. Człowieku : Dokąd zmierzasz?
            Wydajesz się być kłębkiem nerwów.
            • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:49
              ja zieje nienawiścią? to cimoszewicza odsądza się od czci i wiary i ja na takie
              dictum proponuje poczytać biografie i prace klanu giertychów przedwojenne i w
              czasie stanu wojennego ,to są fakty opublikowane i każdemu wiadome ,każdemu kto
              ma jakie takie pojęcie oczywiście i umie czytać nie tylko nasz dziennik i nie
              tylko słuchac radia maryja.
              • Gość: poloneZ Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.106.* 10.07.05, 14:17
                Piotrze, sorki. Nie do Ciebie adresowałem, lecz do poprzedniego adwarsarza-IANa
            • Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:18
              Cdimoszewicz ma klasę...
          • Gość: !!! Re: ian, brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:02
            BRAWO!!!
        • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:24
          w świetle ostanich komentarzy ekspertów konstytunacjonalistów wcale nie jest
          pewne czy cimoszewicz postapił niezgodnie z prawem ,wręcz przeciwnie wiekszość
          ma zdanie że tylko prezydium sejmu może zdecydowac o jego przesłuchaniu bądż
          nie przy takim osobowym, politycznym i przeciwnym jemu jako politykowi i
          kandydatowi na prezydenta składzie komisji.
          • Gość: ian Re:a' propos Giertychów IP: 83.168.104.* 09.07.05, 22:48
            Zważ waść proporcje.Nie fascynuje sie Giertychami co nie znaczy ,że daję się ponieść fali paskudnej propagandy lejącej pomyje na ich głowy.Boli was Roman Giertych systematycznie obnażający brudy i złodziejstwa czerwonych pająków, burząc żmudnie utrwalane wizerunki "dobrych panów".Im donioślejsze piski czerwonego robactwa tym lepiej-znaczy gorące żelazo dotyka kłamliwej dupy i coraz bliższy czas wypalenia.hough!
          • jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:33
            Chyba się Piotrze zapędziłeś. Czyżby Twoim zdaniem pan Cimoszewicz-marszałek
            miał decydować czy Cimoszewicz-świadek ma zeznawać czy nie?
            Jeśli tak to rewelacja! Nie ma to jak być sędzią we własnej sprawie.
            Od tego to i do Wujcia Stalina niedaleko.
            Pozdrawiam
            JZ
            • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 23:13
              chyba jednak tak będzie że to prezydium sejmu zdecyduje i zajmie stanowisko w
              tej sprawie bo to jedyna prawna deska ratunku dla cimoszewicza o której on
              wiedział i postanowił sie trzymać ale nie bynajmniej jak tonący ,on nie tonie i
              nie utonie to komisja zaczyna tonać bo stała sie tubą propagandową ,jej dni są
              juz policzone( tej komisji w tym skałdzie)ostatecznie może jeszcze przesłucha
              cimoszewicza jezeli prezydium tak zdecyduje bo wtedy nie będzie miał
              wyjścia ,on zreszta wcale sie nie boi tego przesłuchania chciał tylko pokazać
              (i słusznie to mi sie podoba)pogarde dla paru oszołomów którzy nie raz i nie
              dwa sami naruszali prawo w tej komisji jak choćby w przypadku celinskiego.dodam
              tylko gdybyś nie wiedzial że prezydium sejmu nie składa z samego cimoszewicza i
              jeżeli bedzie chciało to cimoszewicz stawi sie przed komisją.
              • jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 20:00
                Szanowny Piotrze,
                Prezydium Sejmu składa się nie tylko z WC, ale on przewodzi temu gremium. Więc
                jeśli to ciało będzie rostrzygac o słuszności wniosków Marszałka (nie mam nic
                przeciwko temu, to kwestia rzetelnych interpretacji prawnych) to przynajmniej
                powinien wstrzymac się od głosu, a najlepiej nie uczestniczyć w posiedzeniu
                Prezydium w tej sprawie.
                Co do deski ratunku dla WC to po takim wystąpieniu i szczególnie późniejszym
                zachowaniu (wyjście bez słowa) to masz rację. Dla niego lepiej żeby miał rację
                i żeby prawnicy-konstytucjonaliści to potwierdzili.
                Ale nie twierdziłem że WC tonie, wręcz odwrotnie. Napisałem że SLD tonie a WC
                ma być ich szalupą ratunkową (na co się zgodził i co realizuje). To chyba
                różnica, nieprawdaż?
                Co do samej orlenowskiej komisji to nigdy nie miałem nabożnego do niej stosunku
                i zawsze twierdziłem że Romuś G., Antek M. czy również Wodny Człowiek pajacują
                i są oszołomami. Odbija czasami także innym (np. wspomnianemu przez Ciebie
                Celińskiemu). Choć akurat ten ostatni, jak również Aumiller, którego WC
                totalnie zlekceważył (żeby nie powiedzieć olał) są Marszałkowi najbardziej
                życzliwi i przychylni.
                Ale to nie zmienia faktu, że WC zachował się niegrzecznie, czy wręcz po chamsku
                wychodząc samowolnie, nie wysłuchawszy choćby odpowiedzi na swoje oświadczenie
                i wnioski. A okazywanie pogardy w ogóle, czy w tym przypadku wszystkim członkom
                komisji (nie tylko oszołomom) nie jest najlepszą rekomendacją dla potencjalnie
                przyszłego Prezia i byłego szefa dyplomacji. Bo czy w przyszłości (jako
                ewentualny Prezio), nawet gdy będzie miał bezwględnie rację i prawo za sobą,
                np. w rozmowach z Łukaszenką lub Putinem to zachowa się tak samo i powie swoje
                i wyjdzie? Źle to nam wróży, bo oznacza to że my zwykli obywatele nie liczymy
                się dla WC już wcale! Tak jak i dla Kwacha co jasno i dobitnie stwierdził swego
                czasu Szymczycha, prezioski minister, mówiąc że Olek K. już nie startuje w
                żadnych wyborach więc opinia publiczna jest dla niego nieistotna.
                A komisja działać będzie już niedługo bo kadencja się kończy.
                Pozdrawiam
                JZ
        • szn Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:44
          Gość portalu: poloneZ napisał(a):

> Nienawiść spoziera, oj nienawiść. Co ty wiesz o czerwonym kolorze ? Zielony
          > jesteś z przeszłości.Ale pracuj nad sobą. Masz szanse.

jaka nienawisc?czy ian komus zle zyczy?
          SLDowcy zawsze wszystko przekrecaja...ten czlowiek jest sfrustrowany!ot co! tak
          jak wiekszosc spoleczenstwa!
          zaraz powiesz jaka wiekszosc?przeciez WC prowadzi w sondazach... widzisz...
          prowadzi bo niestety swiadomosc polityczna spoleczenstwa zostala skutecznie
          zniszczona podczas prawie 60 lat waszych czerwonych kolaboranckich rzadow.
          ludzie nie mysla... przemawia do nich prostackie zachowanie... cwaniactwo ktore
          z powodu PRLu uroslo do niewyobrazalnych rozmiarow! pokazywanie kto ma "jaja"
          jest jak w najlepszym tonie i jest najlepiej punktowane...spawna machina
          propagandowa SLD utrwalila w spoleczenstwie obraz WC jako kandydata ktory
          kandyduje bo tak chce narod...sic! a do tego okryla go "polem silowym"
          chroniacym jego wizerunek przed skandalami SLD/PZPR z ktorego przeciez sie
          wywodzi! DO ludzi nie dociera ze czlowiek ktory robil kariere w PZPR nie robiac
          sobie nic z okupacji Polski nie nadaje sie na prezydenta odradzajacej sie
          niepodleglej Polski!Jego wybor bedzie utrwaleniem chorych partyjno-biznesowych
          ukladow i ukladzikow!!
          Sondaze wyraznie pokazuja ze SLD jest na dnie. Ale WC wykazal sie takim sprytem
          ze nie jest z nimi powiazany. widac ze nauki propagandy w PRL nie poszly w las a
          WC jest bystrym uczniem!
          Mam nadzieje ze w zbilzajacych sie wyborach wezmie udzial wystarczajaca liczba
          Polakow ktorzy rusza szarymi komorkami!oby nie dali sie omamic perfidnej
          propagandzie "Palacu Prezydenckiego" i SLD!
          Zycze wszystkim mielgo weekendu!

frustracja=nienawisc buahahhaa usmialem sie do lez...
          • kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:33
            A do głowy ci sz nie przychodzi taka alternatywa - że na kandydata można
            popatrzeć przez pryzmat jego przydatności do funkcji - a nie przez całą
            powojenną historię polskiej lewicy?
            Jak masz takie historyczne spojrzenie, to wg. niego, potążając twoim tokiem
            myślenia - polscy wyborcy:
            powinieni trzymać się z daleka od każdego kandydata na prezydenta, który jest
            żarliwm, publicznie deklarującym się katolikiem - bo to inkwizyjca jezuicka,
            palenie ludzi na stosach i wyrzynanie tysiącami w pień nie dających się
            ochrzcić pogan, zdeprawowane do cna papiestwo ze swimi nieślubnymi dziećmi,
            Lukrecją Borgia, truciznami itp. Bo taka jest historia chrześcijanstwa -
            brutalna, krwawa i nielicho rozpustna, wspominajać choćby afery z pedalstwem
            biskupów Koscióła katolickiego w Polsce czy USA. A kilkaset lat manienia
            ludzkiej świadomości i udawanie, że tego nie było, daje swoje efekty i na
            prezydenta kandydują tacy katolicy jak Giertych senior, Lech Kaczyński czy inni
            pomniejsi wyznawcy katolicyzmu.
            Lepiej się zastanów nad tym co ty wypisujesz za głupoty!

• Gość: ian Re (kurdefelek) IP: 83.168.104.* 10.07.05, 00:54
              Po co historia? Wystarczy życiorys Cimoszewicza-kolejnego komuszego cynika przygotowanego do pełnienia "swojej"roli.Wybacz,ale nie wierzę żadnemu reformatorowi poczętemu moskiewskim fiutem.Ojcowskiej ręki się nie odrąbuje...
              • Gość: grz Re: Re (kurdefelek) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:13
                tylko kaczor...to dopiero kabaret...
              • kurde.felek Re: Re (kurdefelek) 10.07.05, 22:15
                Zaglądałeś matce Cimoszewicza pod kołdrę jak poczłę syna i na pewno wiesz, że
                był to moskiewski fiut? A nie ślubny małżonek?
                Sorry, a jakim fiutem ciebie robiono, twego tatusia czy fiutem praskim,
                brelińskim, łódzkim z Koziej Wólki czy moskiewskim?
            • szn Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 12.07.05, 17:13
              na wstepie...pan Giertych wywoluje we mnie jak najgorsze uczucia. Jest to
              czlowiek pelen nienawisci i obludy. Pan Kaczynski rowniez nie jest "rewelacyjny"...
              a teraz pare faktow:
              +inkwizycja- kosciol przeprosil... POZNO BO POZNO ALE PRZEPROSIL
              +biskup Petz- odsuniety BARDZO DOBRZE
              +afery pedofilskie w USA- ksieza skazani a koscioly w USA i Canadzie wyplacaja
              odszkodowani przez co grozi im bankructwo I BARDZO DOBRZE
              a teraz:
              +mordujacy w katyniu - NIE SKAZANI! DO TEGO BLOKADA ROSYJSKICH ARCHIWOW!
              +mordercy AK - NIE UKARANI! ZADNEJ SKRUCHY!
              +czerpiacy zyski z niewolniczej pracy Polakow na Syberii - NIE UKARANI! BRAK
              ODSZKODOWAN DLA ZESLANYCH!
              +mordercy-utrwalacze PRL - NIE UKARANI! ZADNEJ SKRUCHY!
              +mordercy 1956, 1970, stanu wojennego - NIE UKARANI! ZADNEJ SKRUCHY!
              i mozna by mnozyc....
              Na koniec przytocze fragment artykulu Georga Orwell'a "As I Please" ktory
              ukazal sie 1 wrzesnia 1944 w "Tribiune" jako protest "przeciw podlej i
              tchorzliwej postawie przyjetej przez brytyjska prase w stosunku do trwajacego w
              Warszawie powstania". Mysle ze mozna go odniesc do Pana WC...
              "Po pierwsze, oto kilka slow prawdy do angielskich dziennikarzy lewicowcow i do
              intelektualistow w ogole: "Zapamietajcie, ze za nieszczerosc i tchorzostwo
              zawsze trzeba zaplacic. Nie wyobrazajcie sobie, ze przez cale lata mozna
              uprawiac sluzalcza propagande na rzecz radzieckiego lub tez jakiegokolwiek
              innego rezimu, a potem powrocic nagle do intelektualnej przyzwoitosci. Raz sie
              sku..sz - ku.. pozostaniesz." "
              fragment zaczerpniety z "Powstanie '44" Norman Davies str.885
      • Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:21
        `SILENCE IS GOLDEN`...
    • Gość: 126p Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:43
      W.C.
      Czy to nowy WC kwadrans,
      czy może water-closet?
      • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 09.07.05, 23:35
        to nieprawda. cimosiewicz to twardy ..j,
        lecz to nie mój kandydat.

mp
        • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 23:46
          Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> to nieprawda. cimosiewicz to twardy ..j,
          > lecz to nie mój kandydat.
          >
          > mp
          uważaj lepiej na swojego kandydata bo ten jak wygra to zweryfikuje wyrok i
          teczke mariana na bank.
          • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 09.07.05, 23:51
            powiedziałem ,to nie mój kandydat
            więc nie wygra, jasne!
            mp
            • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 23:55
              a ja powiedziałem że twój jak wygra to narobi twojemu pryncypalowi wstydu i
              obciachu który go ostatecznie i definitywnie pogrąży ,chyba wyrazam sie jasno ?
              czy nie chwytasz bo sie pytasz?
              • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:00
                chwytam, chwytam. przecież mówisz tak wyraziście.
                powiedz mi jeszcze, który jest mój?
                • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:07
                  drogą dedukcji doszedłem że to musi byc kaczor ,tylko nie zaprzeczaj bo i tak
                  ci nie uwierze że to nie on.
                  • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:17
                    właściwie to jeszcze nie wiem, czy moim kandydatem będzie kaczor czy donald.

mp
                    • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:27
                      marian ja wiem lepiej jaki jest twój naturalny i zgodny z ogolnymi pogladami
                      kandydat na prezydenta, i mówie ci że to musi byc kaczor ,nie sprzeczaj sie.
                      • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:37
                        nawet nie mam zamiaru. czytam twoje posty. we wszystkich prawie, sugerujesz
                        swoją nieomylnośc. więc nie śmię.
                        choć, tylko nieliczne jego działania mi się podobają.
                        a który twoim faworytem? pytam, bo słabym dedektywem jestem.

mp
                        • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:47
                          jest a właściwie było trzech którzy zgłosili kandydatury -tusk,religa i
                          cimoszewicz a teraz juz zostal jeden ,nie mam wyboru musze głosowac na
                          cimoszewica bo ma wszystko co pozostałych dwóch (tj. rozsadek i umiar) a na
                          dodatek jest zdecydowany z jajami ,proeurpoejski i otwarty oraz neutralny
                          światopoglądowo ,dokładnie taki jaki powinien prezydent kraju a nie zacofanego
                          ciemnogrodu.
                          • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:56
                            po jednym dniu pieniactwa? szybko się decydujesz?
                            mp
                            • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:01

> po jednym dniu pieniactwa? szybko się decydujesz?
                              > mp
                              dzisiejszy dzień tylko potwierdził juz przekonanego.
                          • jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:54
                            Neutralność światopoglądowa WC legła w gruzach w momencie otoczenia się paniami
                            JK i KP oraz całą resztą SLD-owskich spadochroniarzy, a raczej topielców którzy
                            Cimoszewicza traktują jak koło ratunkowe.
                            Poza tym decyzyjność i konsekwencja realizacji decyzji po jej podjęciu pana
                            Marszałka jest żałosna. Poważny człowiek, a polityk w szczególności albo nigdy
                            nie mówi nigdy albo jest żałosną i niesamodzielną marionetką. I obawiam się że
                            i tak jest w tym przypadku.
                            A poszanowanie innych (szczególnie gdy reprezentują państwo lub jego najwyższe
                            organy) i kultura osobista nawet wobec takich palantów jak Giertych,
                            Macierewicz czy Wasserman, nie mówiąc już o Aumillerze (ten to był w szoku po
                            dictum pana Marszałka), Miodowiczu czy Celińskim charakteryzuje ludzi z klasą
                            która jest niezbędna każdemu mężowi stanu.
                            A tej panu WC zabrakło, bo tylko skończony cham odwraca się dupą i wychodzi gdy
                            ktoś grzecznie próbuje odpowiedzieć lub się do niego z czymś zwraca.
                            I właśnie Aumillerowi (jakby nie patrzeć życzliwemu wobec WC) pan marszałek
                            pokazał tyłek czyli miejsce gdzie ma nas wszystkich. A powinien choć wysłuchać
                            wypowiedzi przewodniczącego komisji i rzec że w tym stanie prawnym (choćby to
                            był tylko jego pogląd) odmawia jakichkolwiek zeznań. Ale do tego potrzeba
                            kultury osobistej.
                            No chyba że pan marszałek tak bardzo śpieszył się na weekend i nie miał czasu
                            na wysłuchiwanie jakichś maluczkich "nieprzyszłychprezydentów".
                            Przemyśl Piotrze swój wybór bo niestety pan Cimoszewicz (którego lubiłem i
                            szanowałem, choć nie popierałem) zmienia się na coraz gorsze szybciej niż
                            pogoda w górach.
                            Pozdrawiam
                            JZ
                            • anna451 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 16:09
                              O nie p.JZienkiewicz no tego po panu się nie spodziewałam znam pana wypowiedzi
                              z TFM ale teraz to przekroczyło wszelkie wyobrażenie.Pan dał się wciągnąć w tą
                              dyskusję.Liczyłam na inteligencjęz pańskiej strony jednak się
                              zawiodłam.pozdrawiam.
                              • jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 20:06
                                Szanowna Anno,
                                Dziękuję za wcześniejsze uznanie i jednocześnie przykro mi, że sprawiłem Ci
                                zawód. Nie wiem tylko, co aż tak mało inteligentnego i niestosownego napisałem.
                                Proszę o ewentualne oświecenie. I z góry na wszelki wypadek przepraszam.
                                A tak swoją droga to co to jest TFM?
                                Pozdrawiam, licząc i teraz i w przyszłości na wyrozumiałość
                                JZ
                    • Gość: ian Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.104.* 10.07.05, 00:41
                      Bardzo cenie Kaczorów ze wskazaniem na Donalda.Przy Konusie niestety zbukiem zajeżdża chociażby nasz lokalny działacz PiS,kandydat na (p)osła radny P. Jania.Niekompetenty bufon,szukający zawsze miejsca w kamerze od zawietrznej.W Radzie Miasta niczym się nie zapisał-"..........." w stylu "wicie rozumicie". Teraz w koalicji z Grupą Trzymającą Władzę dziwny członek zarządu(od spraw eksploatacyjno-handlowych-nie ma o tym zielonego pojecia!) w Drobnicy Port-Sz-n sp.z o.o.;z nadania Dariusza Rutkowskiego,a więc Jacka Piechoty!Kolesie rozprowadzają peleton w myśl zasady -wynik wyborow nieważny -g...zawsze na wierzchu.
                      • henio56 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:45
                        Marian głosuje na kaczora Donalda
                        • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:51
                          to nie moja wina:)

ja właściwie, to kurka wodna nie wiem na którego.

mp
                          • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:59

> to nie moja wina:)
                            >
                            > ja właściwie, to kurka wodna nie wiem na którego.
                            >
                            > mp
                            wiesz ,wiesz, chyba że z przekory zagłosujesz wbrew swoim poglądom co by w
                            sumie wyszło na dobre pod warunkiem gdyby to był cimoszewicz ,inaczej nie warto
                            męczyc sumienia i nie spać po nocach ,mówie ci .
                            • Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 01:11
                              no nie bardzo, dopiero bym nie spał!
                              dziś nie śpię, bo kaszel mnie męczy i to wcale nie polityczny.
                              lipiec, ludzie się pocą a ja kaszlę tak głośno, że ryby z oczka wodnego
                              wyskakują,

mp
                              • piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:17
                                idż za głosem serca marian i śpij spokojnie.
                                • Gość: marian paździoch Re: to nie jest mój kandydat IP: 62.69.200.* 10.07.05, 08:24
                                  jak mawiał mój dziadek. jeżeli chcesz wiedzieć, jakim jest gość którego nie
                                  znasz, sprawdź jakimi otacza się ludźmi.

sprawdziłem i wiem.
                                  to nie jest mój kandydat.

mp
                                  • Gość: zona pijaka Re: to nie jest mój kandydat IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:28
                                    A ząbki z rana umyłeś?
                                    • Gość: zona pijaka Re: to nie jest mój kandydat IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:29
                                      bo twoim favoritem ci jedzie
                                      • Gość: marian paździoch Re: to nie jest mój kandydat IP: 62.69.200.* 10.07.05, 08:44
                                        spoko
                                        nie sraj ogniem
                                        • Gość: zdegustowany Cyraneczka, tez kaczka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:51
                                          Chodż nad Brodowski na browara (to blisko Ciebie). Popatrzymy jak tam kaczki i
                                          Kaczory srają.
                                          • Gość: zona pijaka Re: Cyraneczka, tez kaczka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:53
                                            to bylam ja
                                            • Gość: Ekspans Re: Cyraneczka, tez kaczka IP: 83.168.120.* 10.07.05, 11:15
                                              Widzę że wielu tu na tym forum jest za dalszą kontynuacją korupcji i
                                              złodziejstwa. Komuna pokłada jeszcze nadzieje w Cimoszence bo, strach mają koło
                                              dupy. Najgorsze jest to w tym wszystykim że ludzie chcą kontynuacji starego
                                              układu.
                                  • Gość: poloneZ Re: to nie jest mój kandydat IP: 83.168.106.* 10.07.05, 14:39
                                    Panie Marianku szanowny, siedem godzin odpoczynku to wystarczy ?.
                                    Odliczyć od tego jeszcze paciorek(jakieś 15 min), zadziałanie tabletek (15
                                    min), kilkakrotna zmiana boczku (5 min), odsikanie się przed i po (10 min-
                                    zależy czy z kłopotami czy bez kłopotów), a poranna krzyżówka na siedząco to
                                    gips (20 min to chyba mało). Razem to daje 1 godzinę i 5 min.
                                    Zatem spałeś niecałe 6 godzin.
                                    • Gość: marian paździoch Re: to nie jest mój kandydat IP: 62.69.200.* 10.07.05, 23:15
                                      tylko tyle?
                                      a niech to ... trzaśnie!

mp
                                      • Gość: grz Re: to nie jest mój kandydat-a mój tak!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:21
                                        przecież W.Cimoszewicz nie jest miękki...zupełnie wyrazisty-ma swoje zdanie i
                                        potrafił je przedstawić i to tak , że członków Komisji
                                        zamurowało...oglądający/ich większość/ nie chce takich rządów, gdzie
                                        czlowiekowi można wmówić wszystko, bo coś,gdzieś tam, kiedyś/patrz teczki i
                                        rozliczenia na podstawie jednego zapisku/...czy wszyscy wypoczęli PO MIŁYM
                                        WEEKENDZIE?
                                        BE COOL AS A CUCUMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: grz [...] IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:15
    • Gość: ans4591 [...] IP: 83.168.104.* 10.07.05, 17:27
    • Gość: sługa_balazsza Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:53
      Rozmiękłe pipy nie zapominajcie o Arturku na naszym szczecińskim
      poletku,jeszcze vacatu na stanowisku głównego rozprowadzającego nie ogłoszono.
      No,ten nietakt w stosunku do Pana na Wolinie można wytłumaczyć w Waszych
      postach chyba tylko dzisiejszym upałem - a to też zasługa Pana Artura.
      Trzymać fason Artur niebawem ogłosi sesję namaszczeń - a wtedy kto wie na kogo
      padnie?
      • Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:00
        o cholera-zapomniałem. TKM się już zbliża...
      • kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 22:28
        Don Arturo lubi wycierać korytarze u Kwaśniewksiego i afiszować się tuż obok
        jak trzeba służę szerokim serwisem fotograficznym! Są nawet cymelia - jak
        przestawia tabliczki z nazwiskami i wyrzuca prezdenckiego Szymczychę na koniec
        stołu, by być tuż przy Kwaśniewskim.
        Don Arturo jest cwaniak jakich mało i na wszelki wypadek miał w swoim SKL-u
        niejaką Nelly Rokitę I-szą kandydatkę na premierową RP.
        Ustawionko słynnego trójkąta: Piechota - Balazs - Komołowski trwa od jakiegoś
        czasu, wystarczy popatrzeć na różne przetasowania.
        Dla balazsowego Gajdy w porcie posunęli przecież nie tak dawno szefa terminalu
        promowego w Świnoujściu, a to że odszedl facet na własną prośbę, można między
        bajki włożyć. Dostał po prostu propozycję nie do odrzucenia od prezesa
        Rutkowskiego, wyłożną jednoznacznie, osobiście i w gabinecie przy.
        ul.Bytomskiej - albo sam odejdzie albo dostane kopa w d..ę. Nowego prezesa
        wytrzasnęli licho wie ska, na wice wszedł Gajda (zarządza rzecz jasna
        finansami).
    • Gość: STR* [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:42
      • Gość: *** [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:39
        • Gość: grz walka przedwyborcza... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:44
          się niestety zaczęła..kiedy doczekamy się w naszym kraju spokojnej dyskusji o
          wadach i zaletach kandydatów?jak na razie to zaczyna sie kolejny TKM...dobrze
          że pan Cimoszewicz nie daję się wpuszczać w maliny...poczekajmy na najbliższy
          sondaż...będzie kolejna niespodzianka...
          • piotr33k2 Re: walka przedwyborcza... 10.07.05, 22:58
            dlatego nie należy reagować na jakiś ograniczonych szczawiów którzy nie mają
            pojęci ani wiedzy o niczym a ich zasób myślowo- słowny ogranicza się
            do :pipa ,ci.. itd. itp.
      • anna451 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 16:00
        Chciałam się zapytać moderatora tych postów czy nikt nadzoruje jako takiego
        poziomu rozmów.Przecież rozmawia tytaj jakichś paru oszołomów i językiem daleko
        niestosownym.Proszę o interwencję.
        • Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:09
          wystarczy wysłac--skasowac posta...są reakcje...a poziom?
          walka wyborcza się zaczyna...będzie gorzej...na razie to przedbiegi..no jeden
          był chamski...
    • Gość: play Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:52
      Jak najbardziej !!! Szanowny badziewiaku.
    • Gość: play Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:53
      No to mamy gorącą setkę, ufff, z taką wymiękłą cipą w tytule....;)
    • kay36 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 12.07.05, 16:25
      Ciekawostka on tu w Polsce, a żona i córka w Ameryce, ciekawe kiedy do nich
      lata. A może występuje jako jeleń na rykowisku w Puszczy Białobrzeskiej, bo tak
      pędzi do lasu?
      • Gość: zona pijaka Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.07.05, 17:28
        Tnij wasc, wstydu oszcędż!
        • Gość: marian paździoch Re: 17:30 cenzor pracuje IP: 62.69.200.* 12.07.05, 17:47
          i pilnuje. przewiduje również, (tak jak tow. cimoszewicz w rozmowie z
          olejnikową w jej programie 'prosto w oczy'),iż może dojść do awantury z jego
          udziałem.
          dlatego kasuje, kasuje ile się da.

nie mam racji? pani, czy też panie, jak ci tam...?

mp
          • Gość: grz Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:08
            z p.w. czytającego to rynsztok nie powinien być na czołówce...chciałbyś aby tak
            pisano o prezydencie Szczecina...ja nie, mimo że prezydenta sympatią nie darzę
            ale co to ma wspólnego z rynsztokiem..zapewniam że łacinę tzw. kuchenną znam
            ale wszystko powinno mieć swoje miejsce i czas...chyba ze takie normy mają
            stanowic motto kampanii prezydenckiej...to umówmy się że lejemy na odlew...
            • Gość: marian paździoch Re: 17:30 cenzor pracuje IP: 62.69.200.* 12.07.05, 19:33
              nooo..! niby racja.
              tylko ja prosty robaczek, nie widzę różnicy tytule czołówki,że cimoszewicz to
              miękka p..a itd. od takiego samego stwierdzenia w tytułach postów w tymże wątku.

nazywanie go miękką pipą, cezor uznał za uwłaczające godności. też racja.
              gdyby w tytule było, że to twardy ch#j itd. pewnie by tego nie zmazał.
              grz, w tytułach i nie tylko na temat prezydenta szczecina były o wiele bardziej
              (moim zdaniem) obraźliwe epitety. cenzor jednak ich nie zauwaźył. i ja to
              rozumię i pretensji ne wnoszę.
              popatrz na posty dot. panów kaczyńskich czy pani jacyny-wit.ileż tam słów
              niecenzuralnych. ale nie ma mazania, bo cenzor tego forum tych wątkow nie widzi.

więc lejemy na odlew. bez umawiania.

mp
              • Gość: grz Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:43
                100 procent racji...
        • Gość: vicek Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.16. / *.system.szczecin.pl 12.07.05, 20:55
          ..nie kojarzę;- co takiego w przyrodzie się zdarzyło, na niebie lub na
          ukochanej Ziemi i w umiłowanym Kraju ze to co wg cenzora od 09-go było cacy, a
          od 12-go 17.3o jest be??? może semantyka słowa??
          ..bo że dyskusja w większości jest na poziomie rynsztokowym to fakt - ale co
          się stało że cenzor forum GW nagle 'przejrzał na oczy'??
          .. zmiana orbity ? a moze sam przemówi??
          • szn Re: 17:30 cenzor pracuje 13.07.05, 19:28
            Pan Cimoszewicz wyrazil w TVN24 zdziwienie calym zamieszaniem w mediach po jego
            opuszczeniu posiedzenia komisji.Jest zdegustowany tym ze zamiast rozmawiac o
            polityce i jego programie mowi sie o jego przestepstwie. :/

A co robi pan Cimoszewicz z zaproszeniami na debate prezydencka w TVN24 oraz
            spotkanie z Panem Tuskiem??
            wyrzuca do kosza...przeciez nie bedzie rozmawiac o swoim programie i tym co chce
            zrobic po wyborach! ujawnienie jego pogladow spowodowaloby spadek jego notowan!
            eh...szkoda gadac...
    • Gość: grz Re: sprawdziłem w google... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:15
      www.google.pl/search?hl=pl&q=kur,wa+ch,uj&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
      dwa przecinki można sobie usunąc, kliknąć i jedziemy ostro...mogę poprosic
      znajomych z co poniektórych środowisk jak mi zabraknie pomyślunku...i tyle...
    • Gość: JOLA CIMOSIEWICZ czy Miller IP: 212.247.194.* 21.07.05, 15:38
      to zadna roznica.A wy narzekacie ale jednak glosujecie caly czas na
      komuche.Polak to potrafi...
      • Gość: H56 to ja zgłosiłem posty do skasowania IP: *.comnet.krakow.pl 21.07.05, 20:10
        nie nadawajcie na admina !
        • Gość: kokos Re:A ja ciebie popieram, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:54
          bo nie można obrażać gościa, który od października naszym prezydentem będzie.
          • szn sowiecki charakterek.... 11.08.05, 19:07
            sowieckie kretactwo Cimoszenki zaczyna wychodzic na swiatlo dzienne :) Ciekawe
            jak sie bedzie teraz tlumaczyc ze sprawy zmiany oswiadczenia majatkowego...oj
            ciekawe... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka