Gość: Włodija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 11:06 Ulżyło Ci? Studia w kraju i zagranicą doktorat, ceniony w Europie dyplomata i druga osoba w państwie. Szczęśliwa rodzina, udane potomstwo, etc. Każdy by chciał być takim "nieudacznikiem". Zazdrość, kompleksy - czy nierozładowana agresja z powodu braku umiejętnosci rozwiązania osobistych kłopotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:54 Studia i doktoraty nie robią z nikogo Kogoś. A jego dyplomacja postawiła nas właśnie między Rosją a Niemcami. Majstersztyk. Komuch liczy na Amerykę ? Zero. Bezwględne zero po tym jak dzisiaj się zachował. Zauważcie jak często czytał o sobie per Pan Cimoszewicz, innym nie dając tej mozliwości. Świadek Cimoszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tu Play zgadzam sie z Toba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:18 masz racje Play, ta polityka zagraniczna chłopakom cós nie wychodzi... Nasz Prezio i kolesie pokłócili nas z Putina i Rosją... bez sensu. Patrzcie cały swiat krytykuje Rosje, nie zgadza sie, ale nie sa w stanie wojny nawet dyplomatycznej!! A my... Jak sie odetniemy - to nie bedziemy mieli wpływu. Polityka polega na tym by postepować POLITYCZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: tu Play zgadzam sie z Toba 09.07.05, 13:37 Kiedy Cimoszewicz był szefemm dyplomacji takich jaj z Rosją nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: tu Play zgadzam sie z Toba 10.07.05, 01:25 Jasne Felek. Jak Cimoszka był MSZ to z Rosją było świetnie, przyjaźń "panowała" że ho ho! Zaczynasz wobec Cimoszewicza być równie bezkrytyczny jak Student1 wobec Odnowy. A przed komisją niestety zachował się po chamsku. Szkoda bo choć go nie popieram (bo zdecydował się ratować SLD) to go bardzo szanowałem. A teraz pokazał prawdziwą twarz komucha i millerowca. Arogant. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz [...] IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: tu Play zgadzam sie z Toba 10.07.05, 19:48 Kaczor jest arogant jak najbardziej. JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: tu Play zgadzam sie z Toba IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:20 to się cieszę że się zgadzamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Eli Romero [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 03:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ej Wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:17 ej Wy aroganci, a kto nie jest arogantem? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: ej Wy 11.07.05, 19:39 Szanowny Andreasie. Użyłem słowa arogant w rozumieniu że był arogancki. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
javal Rosja 11.07.05, 11:52 jeśli drogi Jacku nie urodziłeś się wczoraj, to pewnie zauważyłes, że kolejne rządy (także ulubione Suchocko-Rokitowe i Buzkowe) prowadziły polityki pro-rosyjskiej. więc proszę nie opowiadać dyrdymałów, że to domena Cimoszewicza i millerowców. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Rosja 11.07.05, 19:37 Nie urodziłem się wczoraj. Niestety! Masz rację i zauważyłem, że wszystkie nasze rządy mają kretyńskie skłonności do kopania się z koniem, a raczej drapania i gryzienia z niedźwiedziem (rosyjskim). I to prawicowe zdecydowanie bardziej niż lewicowe. Taka narodowa ułańska, a raczej szlachciurska (bo nie szlachecka) fantazja. W dodatku martyrologia i kombatanctwo (bardzo ważne, ale nie za wszelką cenę) przesłaniają naszym kolejnym rządom kwestie stanu obecnego i naszej przyszłej pozycji w stosunkach z ciągle potężnym sąsiadem. O dziwo Niemcy (też mają trochę wzajemnych porachunków z byłym ZSRR) umiały pogodzić historię z teraźniejszością i nie tylko robią z Rosją świetne interesy, ale umiały się porozumieć w sprawie wzajemnego zwrotu zagrabionych w czasie wojny dzieł sztuki. My o tym nawet marzyć nie możemy, taką mamy świetną dyplomację. Za to jesteśmy awangardą świata np. w bronieniu Czeczenów (nawet niewątpliwych terrorystów) i uznawaniu tego za priorytet polityki wschodniej. My i tylko my Polacy. Debilny pomysł z nadaniem imienia Dudajewa jednemu z warszawskich rond jest tego świetnym przejawem. I to w czasie gdy MSZ był W.Cimoszewicz, który mógł jasno i wyraźnie stwierdzić że takie durne pomysły Kaczora czy też warszawskich radnych zagrażają polskiej racji stanu i są nie do przyjęcia. Ale tego nie zrobił. Więc nie był gorszy w polityce wschodniej od swoich poprzedników, ale i nie był specjalnie lepszy. Tylko to miałem na myśli. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 13:40 Porónywane Cimoszewicza do oprawców z obozó oswięcimskich jest bezczelnym nadużyciem. Nie wiem kim jesteś w zreczywistosći - ale o jednym wiem na pewno - prymityw z ciebie intelektualny wyjątkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie no spoko IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 13:49 spoko ja zrozumiałem to porównanie nie osoby tylko stanu intelektualnego i rodzinnego... no ze mozna byc złym człowiekiem i mieć wykształcenie i rodzinę, ale bezwątpienia zły i ten sa zaradni...czyli na pewno nie sa to nieudacznicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Eli Romero [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 03:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 [...] 11.07.05, 13:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:54 Komuchy wysylaly swoje dzieci na studia za granice za NASZE pieniadze podczas gdy nasze matki zylakow dostawaly w kolejkach zeby ochlapem nakarmic te dzieciaki,ktore o zadnych studiach marzyc nie mogly.Jezeli czlowiek ciezka praca do czegos dochodzi i inwestuje w dzieci..chwala mu! Komuchy jedynie okradaly nas i dalej okradaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkopół Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.233.173.* 15.07.05, 08:19 skoro on jest taki Full Wypas to czemu niema Full Wypasu w polsce? nie zastanowło cię to? ja nikomu się nie dziwię, jeżeli źle mówi o politykach... ale Ty pewnie ich lubisz... Powiedz to tylko 20% oficjalnych bezrobotnych, bo kto wie ile jest niezarejestrowanych? - przeciez kuroniowke otrzymuje się na ograniczony czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kurde felka Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:31 komuchu, po tym co sie stało zamilcz dla przyzwoitości Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 13:38 Skoro mam być komuchem, to mogę być komuchem nieprzyzwoitym i nie mam zamiaru milczeć łaskawco Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 13:42 A tak przy okazji - nienawisć niszczy, agresja - zjada psychikę, wrak z ciebie człowieku, wypalasz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Kałucki Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.iscnet.pl 09.07.05, 12:35 Oklaski dla Pana Cimoszewicza. Stanowczo i z klasą wobec oszalałych z nienawiści, rządnych władzy "naprawiaczy" polskiej rzeczywistości. Masz Pan głos ode mnie i jeszcze paru osób zażenowanych działalnością tych żałosnych kolegiów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 15:22 z formalnego punktu widzenia cimoszewicz postąpił napewno nieprawidłowo ale moralnego chyba tak i to ludzie w wyborach zweryfikują jego postawę a ludzie zawsze biorą pod uwage bardziej moralną stronę tak jak w przypadku jurczyka który wygrał bo wmówił ludziom że jest pokrzywdzony moralnie i prze były i przez obecny system ,nie twierdze że cimoszewicz też kłamie ale jego wiarygodność wśród ludzi jest napewno wieksza niż cąłej komisji razem wziętej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 09.07.05, 15:26 piotr33k2 napisał: > nie twierdze że cimoszewicz też kłamie Piotrze, zdanie żle sformułowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas super IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 16:06 posuniecie, choc moze ciut anlegal, to suepr... zyskał na pewno zwolenników czyli głosy, bo nie daje sobie w kasze dmuchać... nie babrze sie w błotku na racje, bo wiadomo ze sie wtedy by upaprał! Powtarzam ma super doswiadczona i madrą Panią K. Masz `racje Piotr - taktycznie i kampaniowo wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: super IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:27 dlatego taki jazgot bo go nie zjedli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 212.247.194.* 21.07.05, 15:44 Panie kalucki tylko nie narzekaj pan po wyborach. Milcz pan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:24 Lisek chitrusek z polskiego zoo nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ans4591 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.104.* 09.07.05, 18:57 "włodija", może wołodia, czy jak Ci tam dali!!!!, na takie Twoje "dictum" równie dobrze można stwierdzić: "włodija to miękka pipa, rozlazly nieudacznik"; czlowieku!!!!! argumenty uprzejmie proszę!!!!!!, dowody!!!!!!!! fakty!!!!!!!!!. Gratuluję samopoczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 cipy to są, ale ci z lewej strony Aumillera IP: *.comnet.krakow.pl 09.07.05, 19:02 Cimoszewicz pokazał klase jak oszołostwo zostawia się z opadniętymi ze zdźwienia koparami. Tak trzymać Panie prezydencie Cimoszewicz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: cipy to są, ale ci z lewej strony Aumillera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:51 Co wciąż nie zmienia faktu, że to żałosna i rozlazła ci.. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: cipy to są, ale ci z lewej strony Aumillera IP: *.comnet.krakow.pl 09.07.05, 20:01 nic na to nie wskazuje play Odpowiedz Link Zgłoś
szn Cimoszenko na Belarus! 09.07.05, 20:10 boze jak mnie te czerwone miasto denerwuje!! wrrrrrrrrr :/ A Cimoszence gratuluje! nie ma jak pokazywanie spoleczenstwu ze prawno nalezy lamac! Wolodia osiagnal poziom Pana Przewodniczacego Samoobrony RP. Ale to mnie nie dziwi!Doradza mu Pierwsza Dama RP -zona niejakiego Aleksandra K. wychowanego w srodkowopomorskim tyglu(podobnie jak Pan Andrzej Lepper). Pani Jolanta K. mogla sie uczyc od meza swego jak lewizne odstawiac i pospulstwo mamic. referencje pierwsza klasa! Od 1945 roku komuchy(w tym Cimoszenko) tak Polske budowali ze obecnie zyc ciezko a przyszlosc niejasna. Ale Pan W.C. sie nie przejmuje! Wyeksportowal swe dzieci za ocean wiec moze bez problemow doic kraj, oraz dbac o wlasne interesy...wszak jego potomstwo nie bedzie musialo sie zmagac z Polska rzeczywistoscia! Viva SLD! Viva WC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Cimoszenko na Belarus! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.07.05, 20:21 Twój manifest jest całkiem fajny. A znasz bajke o manifeście? Umanifestdupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Cimoszenko na Belarus! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:30 Bingo !!! Mnie się spodobało od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian [...] IP: 83.168.104.* 09.07.05, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.106.* 09.07.05, 21:54 Nienawiść spoziera, oj nienawiść. Co ty wiesz o czerwonym kolorze ? Zielony jesteś z przeszłości.Ale pracuj nad sobą. Masz szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.104.* 09.07.05, 22:20 Powiadasz zielony?Nie,jam bez koloru.A czerwoną zarazę znam doskonale i dostaję torsji gdy lekcji prawa i demokracji daje mi palant ,który pałą wbijał mojemu pokoleniu szacunek do czerwonej gwiazdy,tą samą wybijał historie mojego narodu,kazał czcić odwiecznych wrogów i morderców, tępił na wiecach "warchołów" i kłaniał gipsowym posążkom chorych zbrodniarzy.A Cimoszko jest ich wiernym synem i spadkobiercą, jak i cała dzisiejsza czerwona elita! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:26 Gość portalu: ian napisał(a): > Powiadasz zielony?Nie,jam bez koloru.A czerwoną zarazę znam doskonale i dostaję > torsji gdy lekcji prawa i demokracji daje mi palant ,który pałą wbijał mojemu > pokoleniu szacunek do czerwonej gwiazdy,tą samą wybijał historie mojego narodu > ,kazał czcić odwiecznych wrogów i morderców, tępił na wiecach "warchołów" i kła > niał gipsowym posążkom chorych zbrodniarzy.A Cimoszko jest ich wiernym synem i > spadkobiercą, jak i cała dzisiejsza czerwona elita! no jeżeli jest taki twój tok rozumowania to giertycha ojca i dziada trzeba jeszcze bardziej wyzwać bo jeden popierał i fascynował sie hitlerem oraz nazizmem a drugi sowietami i jaruzelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.106.* 09.07.05, 22:35 A skąd ty to wszystko wiesz. Kto ci takich bzdur naopowiadał. Oceniaj fakty realnie bez fanatyzmu takiego czy siakiego. Zieje od ciebie nienawiścią. Człowieku : Dokąd zmierzasz? Wydajesz się być kłębkiem nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:49 ja zieje nienawiścią? to cimoszewicza odsądza się od czci i wiary i ja na takie dictum proponuje poczytać biografie i prace klanu giertychów przedwojenne i w czasie stanu wojennego ,to są fakty opublikowane i każdemu wiadome ,każdemu kto ma jakie takie pojęcie oczywiście i umie czytać nie tylko nasz dziennik i nie tylko słuchac radia maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.106.* 10.07.05, 14:17 Piotrze, sorki. Nie do Ciebie adresowałem, lecz do poprzedniego adwarsarza-IANa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:18 Cdimoszewicz ma klasę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:24 w świetle ostanich komentarzy ekspertów konstytunacjonalistów wcale nie jest pewne czy cimoszewicz postapił niezgodnie z prawem ,wręcz przeciwnie wiekszość ma zdanie że tylko prezydium sejmu może zdecydowac o jego przesłuchaniu bądż nie przy takim osobowym, politycznym i przeciwnym jemu jako politykowi i kandydatowi na prezydenta składzie komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re:a' propos Giertychów IP: 83.168.104.* 09.07.05, 22:48 Zważ waść proporcje.Nie fascynuje sie Giertychami co nie znaczy ,że daję się ponieść fali paskudnej propagandy lejącej pomyje na ich głowy.Boli was Roman Giertych systematycznie obnażający brudy i złodziejstwa czerwonych pająków, burząc żmudnie utrwalane wizerunki "dobrych panów".Im donioślejsze piski czerwonego robactwa tym lepiej-znaczy gorące żelazo dotyka kłamliwej dupy i coraz bliższy czas wypalenia.hough! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:33 Chyba się Piotrze zapędziłeś. Czyżby Twoim zdaniem pan Cimoszewicz-marszałek miał decydować czy Cimoszewicz-świadek ma zeznawać czy nie? Jeśli tak to rewelacja! Nie ma to jak być sędzią we własnej sprawie. Od tego to i do Wujcia Stalina niedaleko. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 23:13 chyba jednak tak będzie że to prezydium sejmu zdecyduje i zajmie stanowisko w tej sprawie bo to jedyna prawna deska ratunku dla cimoszewicza o której on wiedział i postanowił sie trzymać ale nie bynajmniej jak tonący ,on nie tonie i nie utonie to komisja zaczyna tonać bo stała sie tubą propagandową ,jej dni są juz policzone( tej komisji w tym skałdzie)ostatecznie może jeszcze przesłucha cimoszewicza jezeli prezydium tak zdecyduje bo wtedy nie będzie miał wyjścia ,on zreszta wcale sie nie boi tego przesłuchania chciał tylko pokazać (i słusznie to mi sie podoba)pogarde dla paru oszołomów którzy nie raz i nie dwa sami naruszali prawo w tej komisji jak choćby w przypadku celinskiego.dodam tylko gdybyś nie wiedzial że prezydium sejmu nie składa z samego cimoszewicza i jeżeli bedzie chciało to cimoszewicz stawi sie przed komisją. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 20:00 Szanowny Piotrze, Prezydium Sejmu składa się nie tylko z WC, ale on przewodzi temu gremium. Więc jeśli to ciało będzie rostrzygac o słuszności wniosków Marszałka (nie mam nic przeciwko temu, to kwestia rzetelnych interpretacji prawnych) to przynajmniej powinien wstrzymac się od głosu, a najlepiej nie uczestniczyć w posiedzeniu Prezydium w tej sprawie. Co do deski ratunku dla WC to po takim wystąpieniu i szczególnie późniejszym zachowaniu (wyjście bez słowa) to masz rację. Dla niego lepiej żeby miał rację i żeby prawnicy-konstytucjonaliści to potwierdzili. Ale nie twierdziłem że WC tonie, wręcz odwrotnie. Napisałem że SLD tonie a WC ma być ich szalupą ratunkową (na co się zgodził i co realizuje). To chyba różnica, nieprawdaż? Co do samej orlenowskiej komisji to nigdy nie miałem nabożnego do niej stosunku i zawsze twierdziłem że Romuś G., Antek M. czy również Wodny Człowiek pajacują i są oszołomami. Odbija czasami także innym (np. wspomnianemu przez Ciebie Celińskiemu). Choć akurat ten ostatni, jak również Aumiller, którego WC totalnie zlekceważył (żeby nie powiedzieć olał) są Marszałkowi najbardziej życzliwi i przychylni. Ale to nie zmienia faktu, że WC zachował się niegrzecznie, czy wręcz po chamsku wychodząc samowolnie, nie wysłuchawszy choćby odpowiedzi na swoje oświadczenie i wnioski. A okazywanie pogardy w ogóle, czy w tym przypadku wszystkim członkom komisji (nie tylko oszołomom) nie jest najlepszą rekomendacją dla potencjalnie przyszłego Prezia i byłego szefa dyplomacji. Bo czy w przyszłości (jako ewentualny Prezio), nawet gdy będzie miał bezwględnie rację i prawo za sobą, np. w rozmowach z Łukaszenką lub Putinem to zachowa się tak samo i powie swoje i wyjdzie? Źle to nam wróży, bo oznacza to że my zwykli obywatele nie liczymy się dla WC już wcale! Tak jak i dla Kwacha co jasno i dobitnie stwierdził swego czasu Szymczycha, prezioski minister, mówiąc że Olek K. już nie startuje w żadnych wyborach więc opinia publiczna jest dla niego nieistotna. A komisja działać będzie już niedługo bo kadencja się kończy. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
szn Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 22:44 Gość portalu: poloneZ napisał(a): > Nienawiść spoziera, oj nienawiść. Co ty wiesz o czerwonym kolorze ? Zielony > jesteś z przeszłości.Ale pracuj nad sobą. Masz szanse. jaka nienawisc?czy ian komus zle zyczy? SLDowcy zawsze wszystko przekrecaja...ten czlowiek jest sfrustrowany!ot co! tak jak wiekszosc spoleczenstwa! zaraz powiesz jaka wiekszosc?przeciez WC prowadzi w sondazach... widzisz... prowadzi bo niestety swiadomosc polityczna spoleczenstwa zostala skutecznie zniszczona podczas prawie 60 lat waszych czerwonych kolaboranckich rzadow. ludzie nie mysla... przemawia do nich prostackie zachowanie... cwaniactwo ktore z powodu PRLu uroslo do niewyobrazalnych rozmiarow! pokazywanie kto ma "jaja" jest jak w najlepszym tonie i jest najlepiej punktowane...spawna machina propagandowa SLD utrwalila w spoleczenstwie obraz WC jako kandydata ktory kandyduje bo tak chce narod...sic! a do tego okryla go "polem silowym" chroniacym jego wizerunek przed skandalami SLD/PZPR z ktorego przeciez sie wywodzi! DO ludzi nie dociera ze czlowiek ktory robil kariere w PZPR nie robiac sobie nic z okupacji Polski nie nadaje sie na prezydenta odradzajacej sie niepodleglej Polski!Jego wybor bedzie utrwaleniem chorych partyjno-biznesowych ukladow i ukladzikow!! Sondaze wyraznie pokazuja ze SLD jest na dnie. Ale WC wykazal sie takim sprytem ze nie jest z nimi powiazany. widac ze nauki propagandy w PRL nie poszly w las a WC jest bystrym uczniem! Mam nadzieje ze w zbilzajacych sie wyborach wezmie udzial wystarczajaca liczba Polakow ktorzy rusza szarymi komorkami!oby nie dali sie omamic perfidnej propagandzie "Palacu Prezydenckiego" i SLD! Zycze wszystkim mielgo weekendu! frustracja=nienawisc buahahhaa usmialem sie do lez... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:33 A do głowy ci sz nie przychodzi taka alternatywa - że na kandydata można popatrzeć przez pryzmat jego przydatności do funkcji - a nie przez całą powojenną historię polskiej lewicy? Jak masz takie historyczne spojrzenie, to wg. niego, potążając twoim tokiem myślenia - polscy wyborcy: powinieni trzymać się z daleka od każdego kandydata na prezydenta, który jest żarliwm, publicznie deklarującym się katolikiem - bo to inkwizyjca jezuicka, palenie ludzi na stosach i wyrzynanie tysiącami w pień nie dających się ochrzcić pogan, zdeprawowane do cna papiestwo ze swimi nieślubnymi dziećmi, Lukrecją Borgia, truciznami itp. Bo taka jest historia chrześcijanstwa - brutalna, krwawa i nielicho rozpustna, wspominajać choćby afery z pedalstwem biskupów Koscióła katolickiego w Polsce czy USA. A kilkaset lat manienia ludzkiej świadomości i udawanie, że tego nie było, daje swoje efekty i na prezydenta kandydują tacy katolicy jak Giertych senior, Lech Kaczyński czy inni pomniejsi wyznawcy katolicyzmu. Lepiej się zastanów nad tym co ty wypisujesz za głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re (kurdefelek) IP: 83.168.104.* 10.07.05, 00:54 Po co historia? Wystarczy życiorys Cimoszewicza-kolejnego komuszego cynika przygotowanego do pełnienia "swojej"roli.Wybacz,ale nie wierzę żadnemu reformatorowi poczętemu moskiewskim fiutem.Ojcowskiej ręki się nie odrąbuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Re (kurdefelek) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:13 tylko kaczor...to dopiero kabaret... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Re (kurdefelek) 10.07.05, 22:15 Zaglądałeś matce Cimoszewicza pod kołdrę jak poczłę syna i na pewno wiesz, że był to moskiewski fiut? A nie ślubny małżonek? Sorry, a jakim fiutem ciebie robiono, twego tatusia czy fiutem praskim, brelińskim, łódzkim z Koziej Wólki czy moskiewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
szn Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 12.07.05, 17:13 na wstepie...pan Giertych wywoluje we mnie jak najgorsze uczucia. Jest to czlowiek pelen nienawisci i obludy. Pan Kaczynski rowniez nie jest "rewelacyjny"... a teraz pare faktow: +inkwizycja- kosciol przeprosil... POZNO BO POZNO ALE PRZEPROSIL +biskup Petz- odsuniety BARDZO DOBRZE +afery pedofilskie w USA- ksieza skazani a koscioly w USA i Canadzie wyplacaja odszkodowani przez co grozi im bankructwo I BARDZO DOBRZE a teraz: +mordujacy w katyniu - NIE SKAZANI! DO TEGO BLOKADA ROSYJSKICH ARCHIWOW! +mordercy AK - NIE UKARANI! ZADNEJ SKRUCHY! +czerpiacy zyski z niewolniczej pracy Polakow na Syberii - NIE UKARANI! BRAK ODSZKODOWAN DLA ZESLANYCH! +mordercy-utrwalacze PRL - NIE UKARANI! ZADNEJ SKRUCHY! +mordercy 1956, 1970, stanu wojennego - NIE UKARANI! ZADNEJ SKRUCHY! i mozna by mnozyc.... Na koniec przytocze fragment artykulu Georga Orwell'a "As I Please" ktory ukazal sie 1 wrzesnia 1944 w "Tribiune" jako protest "przeciw podlej i tchorzliwej postawie przyjetej przez brytyjska prase w stosunku do trwajacego w Warszawie powstania". Mysle ze mozna go odniesc do Pana WC... "Po pierwsze, oto kilka slow prawdy do angielskich dziennikarzy lewicowcow i do intelektualistow w ogole: "Zapamietajcie, ze za nieszczerosc i tchorzostwo zawsze trzeba zaplacic. Nie wyobrazajcie sobie, ze przez cale lata mozna uprawiac sluzalcza propagande na rzecz radzieckiego lub tez jakiegokolwiek innego rezimu, a potem powrocic nagle do intelektualnej przyzwoitosci. Raz sie sku..sz - ku.. pozostaniesz." " fragment zaczerpniety z "Powstanie '44" Norman Davies str.885 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:21 `SILENCE IS GOLDEN`... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:43 W.C. Czy to nowy WC kwadrans, czy może water-closet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 09.07.05, 23:35 to nieprawda. cimosiewicz to twardy ..j, lecz to nie mój kandydat. mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 23:46 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > to nieprawda. cimosiewicz to twardy ..j, > lecz to nie mój kandydat. > > mp uważaj lepiej na swojego kandydata bo ten jak wygra to zweryfikuje wyrok i teczke mariana na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 09.07.05, 23:51 powiedziałem ,to nie mój kandydat więc nie wygra, jasne! mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 09.07.05, 23:55 a ja powiedziałem że twój jak wygra to narobi twojemu pryncypalowi wstydu i obciachu który go ostatecznie i definitywnie pogrąży ,chyba wyrazam sie jasno ? czy nie chwytasz bo sie pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:00 chwytam, chwytam. przecież mówisz tak wyraziście. powiedz mi jeszcze, który jest mój? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:07 drogą dedukcji doszedłem że to musi byc kaczor ,tylko nie zaprzeczaj bo i tak ci nie uwierze że to nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:17 właściwie to jeszcze nie wiem, czy moim kandydatem będzie kaczor czy donald. mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:27 marian ja wiem lepiej jaki jest twój naturalny i zgodny z ogolnymi pogladami kandydat na prezydenta, i mówie ci że to musi byc kaczor ,nie sprzeczaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:37 nawet nie mam zamiaru. czytam twoje posty. we wszystkich prawie, sugerujesz swoją nieomylnośc. więc nie śmię. choć, tylko nieliczne jego działania mi się podobają. a który twoim faworytem? pytam, bo słabym dedektywem jestem. mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:47 jest a właściwie było trzech którzy zgłosili kandydatury -tusk,religa i cimoszewicz a teraz juz zostal jeden ,nie mam wyboru musze głosowac na cimoszewica bo ma wszystko co pozostałych dwóch (tj. rozsadek i umiar) a na dodatek jest zdecydowany z jajami ,proeurpoejski i otwarty oraz neutralny światopoglądowo ,dokładnie taki jaki powinien prezydent kraju a nie zacofanego ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:56 po jednym dniu pieniactwa? szybko się decydujesz? mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:01 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > po jednym dniu pieniactwa? szybko się decydujesz? > mp dzisiejszy dzień tylko potwierdził juz przekonanego. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:54 Neutralność światopoglądowa WC legła w gruzach w momencie otoczenia się paniami JK i KP oraz całą resztą SLD-owskich spadochroniarzy, a raczej topielców którzy Cimoszewicza traktują jak koło ratunkowe. Poza tym decyzyjność i konsekwencja realizacji decyzji po jej podjęciu pana Marszałka jest żałosna. Poważny człowiek, a polityk w szczególności albo nigdy nie mówi nigdy albo jest żałosną i niesamodzielną marionetką. I obawiam się że i tak jest w tym przypadku. A poszanowanie innych (szczególnie gdy reprezentują państwo lub jego najwyższe organy) i kultura osobista nawet wobec takich palantów jak Giertych, Macierewicz czy Wasserman, nie mówiąc już o Aumillerze (ten to był w szoku po dictum pana Marszałka), Miodowiczu czy Celińskim charakteryzuje ludzi z klasą która jest niezbędna każdemu mężowi stanu. A tej panu WC zabrakło, bo tylko skończony cham odwraca się dupą i wychodzi gdy ktoś grzecznie próbuje odpowiedzieć lub się do niego z czymś zwraca. I właśnie Aumillerowi (jakby nie patrzeć życzliwemu wobec WC) pan marszałek pokazał tyłek czyli miejsce gdzie ma nas wszystkich. A powinien choć wysłuchać wypowiedzi przewodniczącego komisji i rzec że w tym stanie prawnym (choćby to był tylko jego pogląd) odmawia jakichkolwiek zeznań. Ale do tego potrzeba kultury osobistej. No chyba że pan marszałek tak bardzo śpieszył się na weekend i nie miał czasu na wysłuchiwanie jakichś maluczkich "nieprzyszłychprezydentów". Przemyśl Piotrze swój wybór bo niestety pan Cimoszewicz (którego lubiłem i szanowałem, choć nie popierałem) zmienia się na coraz gorsze szybciej niż pogoda w górach. Pozdrawiam JZ Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 16:09 O nie p.JZienkiewicz no tego po panu się nie spodziewałam znam pana wypowiedzi z TFM ale teraz to przekroczyło wszelkie wyobrażenie.Pan dał się wciągnąć w tą dyskusję.Liczyłam na inteligencjęz pańskiej strony jednak się zawiodłam.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 20:06 Szanowna Anno, Dziękuję za wcześniejsze uznanie i jednocześnie przykro mi, że sprawiłem Ci zawód. Nie wiem tylko, co aż tak mało inteligentnego i niestosownego napisałem. Proszę o ewentualne oświecenie. I z góry na wszelki wypadek przepraszam. A tak swoją droga to co to jest TFM? Pozdrawiam, licząc i teraz i w przyszłości na wyrozumiałość JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 83.168.104.* 10.07.05, 00:41 Bardzo cenie Kaczorów ze wskazaniem na Donalda.Przy Konusie niestety zbukiem zajeżdża chociażby nasz lokalny działacz PiS,kandydat na (p)osła radny P. Jania.Niekompetenty bufon,szukający zawsze miejsca w kamerze od zawietrznej.W Radzie Miasta niczym się nie zapisał-"..........." w stylu "wicie rozumicie". Teraz w koalicji z Grupą Trzymającą Władzę dziwny członek zarządu(od spraw eksploatacyjno-handlowych-nie ma o tym zielonego pojecia!) w Drobnicy Port-Sz-n sp.z o.o.;z nadania Dariusza Rutkowskiego,a więc Jacka Piechoty!Kolesie rozprowadzają peleton w myśl zasady -wynik wyborow nieważny -g...zawsze na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:45 Marian głosuje na kaczora Donalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 00:51 to nie moja wina:) ja właściwie, to kurka wodna nie wiem na którego. mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 00:59 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > to nie moja wina:) > > ja właściwie, to kurka wodna nie wiem na którego. > > mp wiesz ,wiesz, chyba że z przekory zagłosujesz wbrew swoim poglądom co by w sumie wyszło na dobre pod warunkiem gdyby to był cimoszewicz ,inaczej nie warto męczyc sumienia i nie spać po nocach ,mówie ci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: 62.69.200.* 10.07.05, 01:11 no nie bardzo, dopiero bym nie spał! dziś nie śpię, bo kaszel mnie męczy i to wcale nie polityczny. lipiec, ludzie się pocą a ja kaszlę tak głośno, że ryby z oczka wodnego wyskakują, mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 01:17 idż za głosem serca marian i śpij spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: to nie jest mój kandydat IP: 62.69.200.* 10.07.05, 08:24 jak mawiał mój dziadek. jeżeli chcesz wiedzieć, jakim jest gość którego nie znasz, sprawdź jakimi otacza się ludźmi. sprawdziłem i wiem. to nie jest mój kandydat. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: to nie jest mój kandydat IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:28 A ząbki z rana umyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: to nie jest mój kandydat IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:29 bo twoim favoritem ci jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: to nie jest mój kandydat IP: 62.69.200.* 10.07.05, 08:44 spoko nie sraj ogniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Cyraneczka, tez kaczka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:51 Chodż nad Brodowski na browara (to blisko Ciebie). Popatrzymy jak tam kaczki i Kaczory srają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Cyraneczka, tez kaczka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.07.05, 08:53 to bylam ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Cyraneczka, tez kaczka IP: 83.168.120.* 10.07.05, 11:15 Widzę że wielu tu na tym forum jest za dalszą kontynuacją korupcji i złodziejstwa. Komuna pokłada jeszcze nadzieje w Cimoszence bo, strach mają koło dupy. Najgorsze jest to w tym wszystykim że ludzie chcą kontynuacji starego układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: to nie jest mój kandydat IP: 83.168.106.* 10.07.05, 14:39 Panie Marianku szanowny, siedem godzin odpoczynku to wystarczy ?. Odliczyć od tego jeszcze paciorek(jakieś 15 min), zadziałanie tabletek (15 min), kilkakrotna zmiana boczku (5 min), odsikanie się przed i po (10 min- zależy czy z kłopotami czy bez kłopotów), a poranna krzyżówka na siedząco to gips (20 min to chyba mało). Razem to daje 1 godzinę i 5 min. Zatem spałeś niecałe 6 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: to nie jest mój kandydat IP: 62.69.200.* 10.07.05, 23:15 tylko tyle? a niech to ... trzaśnie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: to nie jest mój kandydat-a mój tak!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 08:21 przecież W.Cimoszewicz nie jest miękki...zupełnie wyrazisty-ma swoje zdanie i potrafił je przedstawić i to tak , że członków Komisji zamurowało...oglądający/ich większość/ nie chce takich rządów, gdzie czlowiekowi można wmówić wszystko, bo coś,gdzieś tam, kiedyś/patrz teczki i rozliczenia na podstawie jednego zapisku/...czy wszyscy wypoczęli PO MIŁYM WEEKENDZIE? BE COOL AS A CUCUMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz [...] IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ans4591 [...] IP: 83.168.104.* 10.07.05, 17:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sługa_balazsza Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:53 Rozmiękłe pipy nie zapominajcie o Arturku na naszym szczecińskim poletku,jeszcze vacatu na stanowisku głównego rozprowadzającego nie ogłoszono. No,ten nietakt w stosunku do Pana na Wolinie można wytłumaczyć w Waszych postach chyba tylko dzisiejszym upałem - a to też zasługa Pana Artura. Trzymać fason Artur niebawem ogłosi sesję namaszczeń - a wtedy kto wie na kogo padnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:00 o cholera-zapomniałem. TKM się już zbliża... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 10.07.05, 22:28 Don Arturo lubi wycierać korytarze u Kwaśniewksiego i afiszować się tuż obok jak trzeba służę szerokim serwisem fotograficznym! Są nawet cymelia - jak przestawia tabliczki z nazwiskami i wyrzuca prezdenckiego Szymczychę na koniec stołu, by być tuż przy Kwaśniewskim. Don Arturo jest cwaniak jakich mało i na wszelki wypadek miał w swoim SKL-u niejaką Nelly Rokitę I-szą kandydatkę na premierową RP. Ustawionko słynnego trójkąta: Piechota - Balazs - Komołowski trwa od jakiegoś czasu, wystarczy popatrzeć na różne przetasowania. Dla balazsowego Gajdy w porcie posunęli przecież nie tak dawno szefa terminalu promowego w Świnoujściu, a to że odszedl facet na własną prośbę, można między bajki włożyć. Dostał po prostu propozycję nie do odrzucenia od prezesa Rutkowskiego, wyłożną jednoznacznie, osobiście i w gabinecie przy. ul.Bytomskiej - albo sam odejdzie albo dostane kopa w d..ę. Nowego prezesa wytrzasnęli licho wie ska, na wice wszedł Gajda (zarządza rzecz jasna finansami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STR* [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz walka przedwyborcza... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:44 się niestety zaczęła..kiedy doczekamy się w naszym kraju spokojnej dyskusji o wadach i zaletach kandydatów?jak na razie to zaczyna sie kolejny TKM...dobrze że pan Cimoszewicz nie daję się wpuszczać w maliny...poczekajmy na najbliższy sondaż...będzie kolejna niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: walka przedwyborcza... 10.07.05, 22:58 dlatego nie należy reagować na jakiś ograniczonych szczawiów którzy nie mają pojęci ani wiedzy o niczym a ich zasób myślowo- słowny ogranicza się do :pipa ,ci.. itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 11.07.05, 16:00 Chciałam się zapytać moderatora tych postów czy nikt nadzoruje jako takiego poziomu rozmów.Przecież rozmawia tytaj jakichś paru oszołomów i językiem daleko niestosownym.Proszę o interwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:09 wystarczy wysłac--skasowac posta...są reakcje...a poziom? walka wyborcza się zaczyna...będzie gorzej...na razie to przedbiegi..no jeden był chamski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:52 Jak najbardziej !!! Szanowny badziewiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:53 No to mamy gorącą setkę, ufff, z taką wymiękłą cipą w tytule....;) Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Cimoszewicz to miekka pipa, rozlazły nieudacz 12.07.05, 16:25 Ciekawostka on tu w Polsce, a żona i córka w Ameryce, ciekawe kiedy do nich lata. A może występuje jako jeleń na rykowisku w Puszczy Białobrzeskiej, bo tak pędzi do lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.07.05, 17:28 Tnij wasc, wstydu oszcędż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: 17:30 cenzor pracuje IP: 62.69.200.* 12.07.05, 17:47 i pilnuje. przewiduje również, (tak jak tow. cimoszewicz w rozmowie z olejnikową w jej programie 'prosto w oczy'),iż może dojść do awantury z jego udziałem. dlatego kasuje, kasuje ile się da. nie mam racji? pani, czy też panie, jak ci tam...? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:08 z p.w. czytającego to rynsztok nie powinien być na czołówce...chciałbyś aby tak pisano o prezydencie Szczecina...ja nie, mimo że prezydenta sympatią nie darzę ale co to ma wspólnego z rynsztokiem..zapewniam że łacinę tzw. kuchenną znam ale wszystko powinno mieć swoje miejsce i czas...chyba ze takie normy mają stanowic motto kampanii prezydenckiej...to umówmy się że lejemy na odlew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: 17:30 cenzor pracuje IP: 62.69.200.* 12.07.05, 19:33 nooo..! niby racja. tylko ja prosty robaczek, nie widzę różnicy tytule czołówki,że cimoszewicz to miękka p..a itd. od takiego samego stwierdzenia w tytułach postów w tymże wątku. nazywanie go miękką pipą, cezor uznał za uwłaczające godności. też racja. gdyby w tytule było, że to twardy ch#j itd. pewnie by tego nie zmazał. grz, w tytułach i nie tylko na temat prezydenta szczecina były o wiele bardziej (moim zdaniem) obraźliwe epitety. cenzor jednak ich nie zauwaźył. i ja to rozumię i pretensji ne wnoszę. popatrz na posty dot. panów kaczyńskich czy pani jacyny-wit.ileż tam słów niecenzuralnych. ale nie ma mazania, bo cenzor tego forum tych wątkow nie widzi. więc lejemy na odlew. bez umawiania. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:43 100 procent racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicek Re: 17:30 cenzor pracuje IP: *.16. / *.system.szczecin.pl 12.07.05, 20:55 ..nie kojarzę;- co takiego w przyrodzie się zdarzyło, na niebie lub na ukochanej Ziemi i w umiłowanym Kraju ze to co wg cenzora od 09-go było cacy, a od 12-go 17.3o jest be??? może semantyka słowa?? ..bo że dyskusja w większości jest na poziomie rynsztokowym to fakt - ale co się stało że cenzor forum GW nagle 'przejrzał na oczy'?? .. zmiana orbity ? a moze sam przemówi?? Odpowiedz Link Zgłoś
szn Re: 17:30 cenzor pracuje 13.07.05, 19:28 Pan Cimoszewicz wyrazil w TVN24 zdziwienie calym zamieszaniem w mediach po jego opuszczeniu posiedzenia komisji.Jest zdegustowany tym ze zamiast rozmawiac o polityce i jego programie mowi sie o jego przestepstwie. :/ A co robi pan Cimoszewicz z zaproszeniami na debate prezydencka w TVN24 oraz spotkanie z Panem Tuskiem?? wyrzuca do kosza...przeciez nie bedzie rozmawiac o swoim programie i tym co chce zrobic po wyborach! ujawnienie jego pogladow spowodowaloby spadek jego notowan! eh...szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: sprawdziłem w google... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:15 www.google.pl/search?hl=pl&q=kur,wa+ch,uj&btnG=Szukaj+w+Google&lr= dwa przecinki można sobie usunąc, kliknąć i jedziemy ostro...mogę poprosic znajomych z co poniektórych środowisk jak mi zabraknie pomyślunku...i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA CIMOSIEWICZ czy Miller IP: 212.247.194.* 21.07.05, 15:38 to zadna roznica.A wy narzekacie ale jednak glosujecie caly czas na komuche.Polak to potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 to ja zgłosiłem posty do skasowania IP: *.comnet.krakow.pl 21.07.05, 20:10 nie nadawajcie na admina ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re:A ja ciebie popieram, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:54 bo nie można obrażać gościa, który od października naszym prezydentem będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szn sowiecki charakterek.... 11.08.05, 19:07 sowieckie kretactwo Cimoszenki zaczyna wychodzic na swiatlo dzienne :) Ciekawe jak sie bedzie teraz tlumaczyc ze sprawy zmiany oswiadczenia majatkowego...oj ciekawe... :/ Odpowiedz Link Zgłoś