Dodaj do ulubionych

islamski nazizm chce nas zniszczyć !!!

IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 12:13
Europa jest zbyt tolerancyjna w stosunku do emigrantów z krajów
muzułmańskich. Gość, w domu gospodarza nie narzuca mu swojej religii ani
stylu życia. Jeżeli tego nie może zrozumieć powinien byc z tego domu
wyrzucony. Daj palec, to ci rękę wyrwą. Jestem za zaostrzeniem przepisów
umożliwiajacych osiedlanie się tych ludzi w Polsce. Brońmy sie przed tą
zarazą póki nie jest zapóźno.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2824218.html
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 12:27
      w zasadzie cię chyba popieram. nie za bardzo rozumiem po co tak bardzo chcą tu
      przyjeżdżać by potem dojść do wniosku, że nasz sposób na życie im nie odpowiada
      i chcą zaprowadzić "swoje" porządki.
      • Gość: realista Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:01
        Zadaję sobie pytanie, kiedy w Polsce wybuchną pierwsze bomby. Bo, że wybuchną to
        można przyjąć za pewnik. Może wtedy otworzą oczy obrońcy wolności religijnych,
        przeciwnicy rasizmu i tp. debile - obrońcy t zw. praw człowieka. Jeśli Europa
        chce istnieć, wkrótce będzie zmuszona tworzyć zdecydowanie radykalniejsze ustawy
        niż antynazistowskie niemieckie po ostatniej wojnie.
      • piotr33k2 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 14:16
        ja_aska napisała:

> w zasadzie cię chyba popieram. nie za bardzo rozumiem po co tak bardzo chcą
        tu
        > przyjeżdżać by potem dojść do wniosku, że nasz sposób na życie im nie
        odpowiada
        >
        > i chcą zaprowadzić "swoje" porządki.
        "bo to żli ludzie są ci islamiści",nalezy wreszcie zdecydowanie ich tepic i
        ścigać nawet kosztem demokracji i praw obywatelskich, nie ma innego wyjścia.to
        jest zło samo w sobie teraz już nawet bez żadnych kontekstów ,oni chca zniszcyć
        nasz świat tylko dlatego że wogóle on jest i my w nim żyjemy ,to jest naprawde
        wojna światów bez zadnych reguł i zasad z ich strony,zreszta jakie oni moga
        miec zasady jak są czystym zbrodniczym złem samym w sobie ,to jest to samo
        gdyby syn zabijał matke a ojciec córke sama esencja plugastwa i piekła .
        • Gość: Bartosan Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.bbtec.net 18.07.05, 16:05
          “Those who would sacrifice a little freedom for temporal safety deserve neither
          to be safe or free.”
          - Benjamin Franklin
    • sid15 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 12:28
      A tak się bali pracowników z Polski.Jeszcze przyjdzie czas,że zachodnia Europa
      i USA będą zabiegały o fachowców z dawnego bloku wschodniego.Dali paszporty i
      prawo pobytu arabskim emigrantom,a ci teraz odpłacają im za okazaną pomoc.To
      dopiero początek wojny dwóch odmiennych cywilizacji i kultur.Im szybciej zachód
      potraktuje środowiska muzułmańskie za rodzaj V kolumny,tym lepiej.
      • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 12:35
        bez przesady. nie popadajmy w skrajności. inna rzecz, że islam jakoś do stylu
        europejskiego nie pasuje.
        • Gość: H56 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 12:41
          ja bym tego za skrajność nie uważał. Instynkt samozachowawczy podpowiada, ze
          trzeba się trzymać z daleka od tych ludzi.
        • sid15 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 12:42
          Jeżeli podłożenie ładunków bombowych w Londynie i Madrycie,oraz wykorzystanie
          do tego ludzi ze srodowisk muzułmańskich,mieszkających od wielu lat w tych
          krajach ,nie jest skrajnością ,to co nią będzie?Dla mnie mordowanie niewinnych
          ludzi w metrze i autobusach jest cholerną skrajnością i uważam ,że tylko
          radykalna walka z tym zjawiskiem może coś zmienić.Obawiam sie jednak,że zanim
          to zrozumiemy zginą jeszcze tysiące bezbronnych ofiar.
      • Gość: grz Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:37
        masz niestety rację-nie dotyczy to wszystkich ale nie wiadomo kogo dotyczy...i
        problem niby nierozwiązywalny...boją się kolejne kraje..Wlochy, Polska...
        • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 12:44
          ich postawa była radykalna ale nasza taka radykalna być nie powinna.
          • Gość: H56 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 12:47
            przestań ja_śka, tylko patrzeć jak w miastach europejskich gdzie sa enklawy
            muzułmańskie, zaczną latać rakiety na osiedla niewiernych.
            • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 13:04
              henio masz zamiar wprowadzić odpowiedzialność zbiorową? jest np islam
              afrykański całkowicie pokojowy. oni też za arabów mają odpowiadać?
              • Gość: H56 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 13:08
                zamachowcy w Londynie też pochodzili z domów umiarkowanego islamu.
                • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 13:08
                  arabski islam raczej nie jest łagodny.
                  • Gość: H56 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 13:14
                    ciekawe jak odróżnisz tolerancyjnego muzułmanina od fanatyka religijnego ?
                    Przecież w naszych rodzinach też są osoby gotowe umrzeć za wiarę chrześcijańską.
                    Jednak wolę sąsiada w sutannie niż galabiji.
            • Gość: realista Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:12
              Potwierdzi się wtedy powiedzenie "mądry polak po szkodzie". Ja_aśce nie życzę,
              żeby pierwsza doświadczyła sprawiedliwości wg koranu.
              • ja_aska realista 18.07.05, 13:23
                jestem pierwsza w kolejce. poza tym naucz się czytać bo już w pierwszym wpisie
                zgodziłam się z założeniem. więc nie zmuszaj mnie by życzyła ci owocnego urlopu
                w londynie. poza tym jak już wspomniałam islam wywodzący się z afryki nie jest
                tak radykalny. a przy najmniej do tej pory nie był całkowicie.
                • Gość: H56 Re: realista IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 13:29
                  konstruktor bomb z Londynu jest Egipcjaninem.
                  • ja_aska Re: realista 18.07.05, 13:57
                    1. domniemany
                    2. mało afrykański
                    • Gość: H56 Re: realista IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 14:06
                      jeżeli uważasz Polskę za mało europejską, to pewnie się zgodzę.
                      • ja_aska Re: realista 18.07.05, 14:13
                        AFRYKAŃSKI - BARDZIEJ PLEMIENNY. CHARAKTERYZUJE LUDNOŚĆ MURZYŃSKĄ WYWODZĄCĄ SIĘ
                        Z RDZENNYCH PLEMION AFRYKAŃSKICH. (włączył mi się caps l)
                        • Gość: H56 Re: realista IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 14:23
                          Polska też murzynami stoi, tyle tylko, że białymi. Plemoion też mamy trochę
                • Gość: Re: realista Łagodniejszy islam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:54
                  Islam nie wywodzi się z Afryki, islam ją opanowuje. Przykład - sytuacja w
                  Sudanie w nieodległej przeszłości i obecnie (Darfur).
                  • ja_aska Re: Łagodniejszy islam? 19.07.05, 09:38
                    akurat. chrześcijaństwo wywodzi się z afryki.
                • albert_c Re: realista 27.07.05, 15:47
                  ja_aska napisała:

> jestem pierwsza w kolejce. poza tym naucz się czytać bo już w pierwszym
                  wpisie
                  > zgodziłam się z założeniem. więc nie zmuszaj mnie by życzyła ci owocnego
                  urlopu
                  >
                  > w londynie. poza tym jak już wspomniałam islam wywodzący się z afryki nie
                  jest
                  > tak radykalny. a przy najmniej do tej pory nie był całkowicie.

* Asiu sadzisz ze sudanscy muzulmanie to chodzacy antyradylalisci, ze o
                  egispkich nie wspomne - Muhahhmed Atta czy jak mu tam bylo, egipcjanin ktory
                  kierowal zamachami z 11 wrzesnia.
      • piotr33k2 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 14:27
        sid15 napisał:

> A tak się bali pracowników z Polski.Jeszcze przyjdzie czas,że zachodnia
        Europa
        > i USA będą zabiegały o fachowców z dawnego bloku wschodniego.Dali paszporty i
        > prawo pobytu arabskim emigrantom,a ci teraz odpłacają im za okazaną pomoc.To
        > dopiero początek wojny dwóch odmiennych cywilizacji i kultur.Im szybciej
        zachód
        > coś niebywałego ale musze się z toba zgodzic, dokłądnie tak samo w tej
        sprawie mysle.

> potraktuje środowiska muzułmańskie za rodzaj V kolumny,tym lepiej.
    • Gość: zigi Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: 155.37.231.* 18.07.05, 15:29
      czy studiowaliscie z arabami ?
      • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 18.07.05, 15:39
        studiowałam, niestety.
        • Gość: nemo Arabscy studenci bzykali koleżanki za pare rajsto IP: 217.153.6.* 18.07.05, 16:18
          W tamtych latach - 80tych jak aska studiowala - panienki bzykaly sie z kolegami
          Arabami za 2 pary rajstop . Pewniw jak to sobie przypomni to ich nie
          lubi .....hihihihihi.
          • ja_aska Re: Arabscy studenci bzykali koleżanki za pare ra 18.07.05, 16:22
            w jakich czasach? aż tak dawno nie studiowałam. a co? masz jakieś kompleksy na
            tym tle? jakaś lala wolała araba zamiast "jurnego" namo? chyba wszystkie wolały
            arabów od takiego "prawdziwego polaka".
            • piotr33k2 Re: Arabscy studenci bzykali koleżanki za pare ra 18.07.05, 16:38
              nie zebym sie czepiał ale w tamtych spartańskich i gnuśnych czasach wolały
              kazdego z "tak zwanej zagranicy" nawet jak był to prosty biedny chłop z
              zimbabwe ,co do arabów to ta "wola" z reguły bardzo czesto im przechodziła
              szczególnie gdy wyjeżdzały z ukochanym do jego rodzinki ,znam takie przypadki
              osobiscie ,arab jest w porzadku gdy sie europejsko ucywilizuje i odrzuci
              islamskie korzenie daleko za siebie.
              • ja_aska Re: Arabscy studenci bzykali koleżanki za pare ra 18.07.05, 16:43
                paszoł won piotruś:-) ja juz studiowałam po odwilży. już gnuśne czasy się
                skończyły:-)
                • piotr33k2 Re: Arabscy studenci bzykali koleżanki za pare ra 18.07.05, 16:53
                  nie no wiem że to ciebie nie dotyczy ty nawet gdybys wtedy studiowała czy była
                  młoda pamienką to ty jesteś inna ,ty jesteś z urodzenia rozumną emancypantką
                  żeby nie powiedzieć feministką ,arab ze swoją kulturowo-mentalną tradycją to
                  dla ciebie naturalny przeciwnik-samiec.
                  • Gość: zigi Re: Arabscy studenci bzykali koleżanki za pare ra IP: 155.37.231.* 18.07.05, 17:10
                    k-y znajda sie wszedzie
                    • Gość: H56 nie wszystkie były k- wami ! IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 19:33
                      niektóre robiły to z miłości, czego dowodem jest wiele mieszanych małżeństw.
                      Ale Araby są wredne, rwą nasze laski, ale swoim zabraniają kontaktów z
                      niewiernymi.
                      • Gość: zigi Re: nie wszystkie były k- wami ! IP: 155.37.231.* 18.07.05, 20:05
                        milosc do brudu i smrodliwego zarcia
                        • Gość: H56 Re: nie wszystkie były k- wami ! IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 20:48
                          te nasze żarcie też nie zawsze ładnie pachnie, a i co do brudu się nie zgodzę.

• ja_aska piotrus 19.07.05, 09:39
                    każdy facio przegięty religijnie jest dla mnie wrogiem:-)
    • Gość: poloneZ Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: 80.51.205.* 18.07.05, 16:11
      Błąd z ograniczanie napływu ludzi ze wschodu pierwsi zauważyli Anglicy,
      Irlandczycy oraz Skandynawowie otwierając przed nami (m.in.) swoje granice.
      Francuzi i Niemcy jeszcze się upierają - pies im mordę lizał. Na Holandię i
      Belgię nie ma co liczyć bo to już całkowicie kraje świecko-muzułmańskie.
      Teraz absolutnie i bez warunków musimy zaostrzyć imigrację, tę arabskopodobną
      do naszego kraju. Bez żadnego "zmiłuj".
      Wraz z napływem islamu do Europy tak właśnie wypełnia się przepowiednia
      Nostradamusa. Czasu do wysadzenia Europy już niewiele. Zegar tyka.
    • Gość: Open Pomylenie pojęć , ale w tym wieku można wybaczyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:17
      Islamizm to nie narowy socjalizm a raczej ponadnarodowa religia.
      Po za tym sz.p. Heniu nie sadzę aby pana akurat mieli niszczyć i nasz biedny
      kraj .Czemu nas a nie Litwinów ??
      • Gość: zigi Re: Pomylenie pojęć , ale w tym wieku można wybac IP: 155.37.231.* 18.07.05, 20:19
        hm ? zniszczyc to oni chca europe ale ty moze tu nie mieszkasz
        • Gość: H56 Re: Pomylenie pojęć , ale w tym wieku można wybac IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.05, 21:00
          pomału,jak się im nie zrobi szlabanu dojdą i do Litwy. Zajmą się tym kochani
          przez niektórych Czeczeni.
      • Gość: sakel Re: Pomylenie pojęć , ale w tym wieku można wybac IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 19.07.05, 00:03
        moze dlatego, ze wyslalismy kontygent 2500 zolnierzy do jednego z ich Panstw???
        zgadlem?????

sakel
    • Gość: poloneZ Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: 83.168.106.* 18.07.05, 20:59
      Poważny, a nawet bardzo poważny temat Heniu poruszyłeś, ale z twoim- chyba
      nieświadomym uczestnictwem - w temat z jebadłem się to zamieniło.
      A szkoda.
      • Gość: realista Uczmy się od Izraela jak postępować z Arabami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:20
        Mają doświadczenie w tych sprawach. Próbowali już wielu sposobów i tylko jeden
        okazał się skuteczny - siła. Jeszcze zbyt powoli to do nas dociera.
        • Gość: kotrudy Re: kto jest globalnym terrorystą? IP: *.ksiazat.v.pl 18.07.05, 23:45
          to działa w dwie strony, właściwie to my się wpieprzamy ze swoją nie dokońca
          pojętą demokracją w życie ludzi, którzy od tysięcy lat żyją islamem.
          Banda hipokrytów upamiętniająca ataki w N.J., Madrycie i Londynie, a
          następnego dnia na drugim końcu świata tonie statek woda zabiera 200 osób,
          oraz rozpie.. się pociąg i ginie kolejne 150. Informacje w mediach są
          lakoniczne, określają jedynie rozmiar tragedi w liczbach. na palcach liczymy
          ofiary wśród wojsk okupujących Irak, a każdego dnia ginie kilkudziesięciu
          arabskich cywilów i wojska. pamiętamy jeszcze o tym? Kochaj bliżniego swego...
          każdego.
          • piotr33k2 Re: kto jest globalnym terrorystą? 19.07.05, 00:03
            wiadomo koszula bliższa ciału ale nie zapominaj o sednie sprawy i kto kogo
            morduje i w imie czego ,a wychodzi z tego że to jedni i ci sami i w imie tego
            samego ,kto sie wpieprza w czyjąś religie? kto komu co zakazuje?zakazac to
            dopiero można jak oni sie w koncu nie opamietają ,przynajmnie ci żyjący w
            europie muzułumanie korzystający z naszego dobrobytu oraz ze wszystkich na
            równi ze wszystkimi praw obywatelskich .
            • Gość: kolonista Re: kto jest globalnym terrorystą? IP: *.idea.pl 19.07.05, 09:06
              Już w szkole uczyłem się że były wojny krzyżowe w obronie grobu świętego. A
              gdzie, a no w Palestynie. A gdzie były kolonie Brytyjski? Gazety uczą mnie że
              dziś prowadzimy krucjatę religijną psss. Przepraszam, wojnę w imię demokracji,
              niesiemy największe nasze szczęście, tych ludzi czeba uświadomić. Jedyny
              słuszny kierunek to religia chsześcijańska. A kto odpowie za setki tysięcy
              ludzi zabitych w wyniku agresji na irak,afganistan,. Gdzie są bazy amerykański,
              wszędzie. Niepodoba się władza w danym kraju? Wojsko, mamy najwiekszą armię.
              • Gość: zona pijaka Re: kto jest globalnym terrorystą? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.05, 09:20
                Gość portalu: kolonista napisał(a):
                > niesiemy największe nasze szczęście, tych ludzi czeba uświadomić. Jedyny

Czeba wiedziec co sie pisze.
                • ja_aska Re: kto jest globalnym terrorystą? 19.07.05, 09:45
                  1. o ile sobie dobrze przypominam dopóki nie zaatakowano wtc nie było "naszych"
                  wojsk ani w iraku ani w afganistanie. więc to nie my chcieliśmy ich nawracać na
                  naszą modłę.
                  2. przykro mi, że do tej pory gdy w izraelu np w autobusie szkolnym wybuchała
                  bomba i ginęło mnóstwo dzieci nikt się tym nie przejmował. a teraz?
                • Gość: kolonista Re: kto jest globalnym terrorystą? IP: *.idea.pl 19.07.05, 17:10
                  Dopiero teraz mogę odpowiedzić. ( przepraszam za czeba). To są fakty co byśmy
                  nie mówili zawsze w histori europejczycy byli okupantem, najeżdzcą, kolonistą.
                  Tak naprawdę to ,,stany,, przejęły tę rolę po europejczykach.
        • Gość: zona Araba Re: Uczmy się od Izraela jak postępować z Arabami IP: *.rtsnetworks.com / 217.153.136.* 19.07.05, 19:14
          naucz sie najpierw historii,a potem uzywaj sily...
    • Gość: Michal Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.manbw.dk 19.07.05, 12:54
      Caly zachod stanol nagle po stronie muzulmanow przeciw Izraelowi.
      Pare lat temu powiedzial pewien izraelski rzecznik rzadowy ze achodnie panstwa
      nie rozumieja co to jest teror, samobujcze bomby dziennie ze strony muzulmanow
      itd. Dopiero wtedy kiedy sami to odczujecie na wlasnej skorze zobaczycie jak to
      jest.
      • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 19.07.05, 12:56
        właśnie zaczynamy to czuć.
      • Gość: kolonista Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.idea.pl 19.07.05, 17:35
        Zaczyna mnie to bawić. Te polemiki są ukierunkowane. Zawsze coś co jest
        dysonansem na tej giełdzie tworzy zamknięty krąg. Czy ten miłośnik kultury
        jedynej prawdziwej pamięta że to żydzi zostali pognani z egiptu, dlaczego? A
        czy wie że w 1945/46 były na terenie polski obozy treningowe(opolskie,mazury)w
        których komuniści szkolili komandosów póżniej wysyłanych do palestyny. To
        właśnie oni przygotowywali grunt pod państwo Izrael. Oni właśnie czyścili teren
        pod przyszłe osadnictwo. Osadnictwo ludzi którzy zostali wyrzuceni z europy, bo
        sami by nie wyjechali. Mieli majątki i pozycję.
        • ja_aska kolonista 20.07.05, 08:24
          może czas wrócić do podstawówki? nie zostali wyrzuceni ale wymordowani i
          niedobitki ratowały się ucieczką.
        • Gość: Michal Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.manbw.dk 20.07.05, 10:54
          Bzdura,jeszcze jeden antysemita.
          Majatek na miliardy dolarow zostal skonfiskowany przez Polske wladze po wojnie
          w 1945 roku.
          W Danii jest okolo 10% ludnosci z bliskiego wschodu (arabow) i mase problemow z
          nimi.
          Polska z ludnoscia okolo 40 milionow obywateli mogla by pomoc naszej
          Europejskiej rodzinie gdyby mogli wziasc te swoje 10%.
    • Gość: Michal Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.manbw.dk 19.07.05, 13:00
      Jak dlugo islam bedzie przedstawiany jako jedyna prawdziwa religia (wedlug
      koranu) na swiecie (przez muzulmanow) i ze tylko muzulmani licza sie jako
      prawdziwi ludzie ,reszta to nie ludzie .
      To my nie mamy nawet o czym z nimi rozmawiac.
      • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 19.07.05, 13:02
        przy takim podejściu do jakiejkolwiek religii nie mielibyśmy z kim rozmawiać.
        każda religia gloryfikuje swoich wyznawców.
        • henio56 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 19.07.05, 14:08
          gloryfikować może, tylko aby nas znowu siłą nie zmuszali do islamu jak
          chrześcijanie , bo dla nich przecież jesteśmy poganami.
          • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 19.07.05, 14:21
            islam nie jest misyjny i z tego co wiem oni nas na islam nie chcą przekabacić:-)
            • Gość: ogonek Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:38
              To jak oni się rozprzestrzenili np. na filipiny i madagaskar?
            • Gość: H56 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.comnet.krakow.pl 19.07.05, 16:39
              z tą misyjnością to pewno liczą na to, że sami się nawrócimy
              • Gość: zona pijaka Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.07.05, 16:56
                Islam to taka religia ze też sami miedzy sobą sie wyrzynają (vide szyici kontra
                sunnici). To tak jakbyśmy, my chrzescijanie strzelali do Niemców, protestantów.
                Dlatego dumnay jestem ze my Polacy, pielęgnujemy poglądy nacjonalistyczne. Z
                drugiej strony musze byc fałszywa, bo jezdze na ich ropie. Ale do czasu.

Co ciekawe, ostatnio słuchałam Irene Dziedzic w Radiowej jedynce. Byłam az mile
                zaskoczona jej, tak otwarcie wyrazaną, pogarda do arabów. Wręcz obsesyjną
                nienawiscią.
              • Gość: realista Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:21
                Fragmenty znalezione w "Wikipeddii"
                "Allahu teâlâ w Surze Enfal nakazuje państwom muzułmańskim badać broń
                niewierzących, poznać ją i produkować w okresie pokoju. [Rząd, który nie
                przestrzega tych nakazów, działa niezgodnie z prawem islamskim. Nie odpowiadając
                na agresję wrogów przyczynia się do śmierci wielu muzułmanów i osłabienia się
                islamu.]"
                "Dżihad oznacza informować ludzi o prawdziwej religii Allahu teâlâ. Czynić można
                to poprzez miecz po to, by wyeliminować okrutnych, wyzyskujących dyktatorów,
                którzy utrudniają ludziom poznać prawdziwą religię Allahu teâlâ. Najpierw
                rozpoczyna się to od upominania i porad. Proponuje się przyjęcie islamu, w
                przypadku odmowy proponuje się znalezienie pod panowaniem islamskim płacąc
                haracz i dżizję. W razie odmowy, czy oporu przeszkody te usuwa się. Dżihad z
                użyciem siły prowadzi nie jednostka, tylko państwo islamskie."
                • Gość: kolonista Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.idea.pl 19.07.05, 17:43
                  Jakoś nie ma u nas i ogólnie w europie misjii muzułmańskich nawracających na
                  islam. Natomiast w krajach arabskich misje chsześcijańskie są.
                  • Gość: zona pijaka Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: 63.218.109.* 19.07.05, 17:57
                    Pewno jeszcze zaczniesz wciskać bzdety ze w Polsce naie ma ani jednego
                    meczetu????
                    • Gość: zona Araba Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: *.rtsnetworks.com / 217.153.136.* 19.07.05, 19:19
                      meczety sa,ale nikt nie chodzi z misja chrzescijanska po domach,jak to sie
                      dzieje w krajach afrykanskich ,w tym sek.
                    • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 08:41
                      meczety są ale nie pełnią funkcji misyjnych.
    • demonsbaby Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 12:43
      jestem załamana tak chłonnym materiałem jakim jest społeczeństwo europejskie na
      subiektywne wywody gryzipiórków, szczycących się absolutnym brakiem znajomości
      tematyki odnośnie formy działań terrorystycznych, prowadzonych przez
      ekstremistyczne ugrupowania muzułmańskie. PROSZĘ, drodzy odbiorcy podobnych
      wypowiedzi, jako specjlaista w zakresie ochrony życia i chrześciajanin apeluję
      nie utożsamiajcie islamu z terroryzmem. To nie jest jednoznaczne. Terroryści
      (jak dotąd) Al-kaidy odnoszą szereg zwycięstw dzięki zastraszeniu cywili, ale
      nie bądżcie małpkami, nie bawcie się w św. inkwizycję, nie palcie na stosach
      muzłmanów, itp. Wojny religijne były prowadzone od zarania dziejów, ale nie
      znam żadnego przypadku w historii, żeby MUZUŁMANIE AGRESYWNIE NAWRACALI
      CHREZEŚCIJAN. Nie ma obecnie mowy o walce w imię Allaha - to jest jedynie
      propaganda siana dla zmylenia przeciwnika przez organizatorów zamachów. Cel był
      jasno określony, a wiązał się z igerencyjną polityką naszych "kochanych
      peacemakerów" z USA. Ponieważ Al-kaida odniosła druzgoczące zwycięstwo najpierw
      po zamachu na USS Cole w Yemenie a potem na dwie wieże w NY, stała się
      NIEWOLINKIEM WŁASNYCH SUKCESÓW. Nie może teraz tak po prostu zniknąć -
      złagodzić swoje działania, itp. Innymi słowy okaże "słabość" a
      nie "wspaniałomyślność i łaskę" dla narodów europejskich. Jesteśmy narzędziem
      rozgrywki (jako europejczycy). Pamiętajcie, że celem pośrednim terrorystów jest
      jak największy rozmiar zniszczeń / tutaj ofiar w ludności cywilnej / , ale
      bezpośrednim wpływ na opinię publiczna, która jest najlepszym narzędziem,
      wywierającym nacisk na określone działania rządów. Poza tym, jeżeli w ten
      sposób nastawiamy się do każdego muzłmanina - araba mieszkającego na terenie
      Europy, zacznijmy w takim razie ogólnoświatową wyprowadzkę wszystkich
      muzłmanów, łącznie z Czeczenami, Serbami, ....... , urodzonymi w Europie lub
      poza nią na jeden wspólny kontynent i tam możemy zaprowadzić
      eksterminację "gatunku muzułmańskiego". Ludzie zobaczcie do czego was to
      prowadzi. Krzyczycie na arabów mieszkających w Europie, ale zapominacie, że
      nasze państwo (duże grono w nszym państwie) krzyczy o wolnośc dla Czeczenii -
      nic lepszego jak ewidentny przejaw popierania tego odłamu, który jest
      zwolennikiem TERRORYZMU PAŃSTWOWEGO. Gratuluję! Idziemy w dobrym kierunku -
      może od razu załóżmy płaszcze z krzyżami i zacznijmy popełniać błędy przodków.
      • albert_c Demonsbaby! 27.07.05, 16:14
        > jako specjlaista w zakresie ochrony życia i chrześciajanin

* milo mi specjalisto. Jak juz jestesmy przy tym temacie napisales:

> muzłmanów, łącznie z Czeczenami, Serbami

* moglbys mi specjalisto wyjasnic iluz to muzulanow zamieszkuje Serbie?

...wiesz ja tam spejalista od chrzescijanstwa nie jestem, ale mnie uczyli ze w
        Serbii to prawoslawni zyja...

i z innje beczki; jezeli mam nie utozsamiac terrosrytow z islamem to prosze o
        odp. na pytanie: czy gdyby Ci ludzie ktorzy dokonali nie byli muzulmanami czy
        doszloby do tych zamachow?
        i czy nie wydaje Ci sie ze czynnikiem determinujacym ich zachowanie jest fakt
        przynalenosci do islamu?
        ze nie mozna oddzielic islamu od terroryzmu w tym przypadku, bo jedno bez
        drugiego nie mialoby by miejsca.

• skuter70 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 12:57
      jak na razie to mysmy napadli na nich a nie oni na nas
      • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:31
        z tego co pamiętam to raczej oni zaczeli 11.09.
        • skuter70 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:35
          Napadli na Polske?
          • demonsbaby Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:44
            skuter70 napisał:

> Napadli na Polske?

Skuter ciesze się, że chociaż jeden jest tutaj rozsądny i patrzy na wszystko
            realnie.
          • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:52
            na członka NATO.
            • zochapotrzebocha Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:54
              ja_aska napisała:

> na członka NATO.

Jabym tego czlonka jeszcze bym ugryzla!
              • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:55
                gryź. każdemu wdg potrzeb.
            • skuter70 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:57

ETA tez atakuje czlonka nato
              czy USA ze swoim malym bratem ma z tej okazji rozpirzyc w puch hiszpanie?
              i portugalie dla rownego rachunku
              • wujtarabuk Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 13:58
                skuter70 napisał:
                ETA tez atakuje czlonka nato
                > czy USA ze swoim malym bratem ma z tej okazji rozpirzyc w puch hiszpanie?
                > i portugalie dla rownego rachunku

Ta ETA to jakas choroba weneryczna czy inna franc(j)a?
                • demonsbaby Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 14:24
                  wujtarabuk napisał:

>
                  > Ta ETA to jakas choroba weneryczna czy inna franc(j)a?

Nieżle, z pewnością nie jest to Estimated Time of Arrival ale tego samego
                  pokroju co IRA.
              • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 14:51
                jak amerykanin chciał wysadzić budynak nikt się nie mieszał. tak samo nikt się
                nie miesza do eta i ira. to są sprawy wewnętrzne.
                • demonsbaby Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 14:56
                  ja_aska napisała:

> jak amerykanin chciał wysadzić budynak nikt się nie mieszał. tak samo nikt
                  się
                  >
                  > nie miesza do eta i ira. to są sprawy wewnętrzne.

podobnie jak nikt się nie mieszał jak "fuj" rosjanie zrobili ofensywę
                  Czeczeńceom? Bo biedni Czeczeńcy tylko wyrzynali cywilów, ale nasz kraj
                  podobnie jak kilkanaście innych pojechał jako mediator i wyzwoliciel Czeczeni.
                  Obiektywizmu i szerszego spojrzenia na pewne aspekty życzę.
                • skuter70 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 14:57
                  ja_aska napisała:

> jak amerykanin chciał wysadzić budynak nikt się nie mieszał.

kto sie mial mieszac? amerykanie mieli zaatakowac samych siebie?

> nie miesza do eta i ira. to są sprawy wewnętrzne.

atak na irak to zwykla wojna zaczepna pod haslem walki z bronia masowego
                  razenia, ktorej nie bylo ani grama

islam to religia 20% ludzkosci
                  gdyby choc 1 promil z nich chcial atakowac "chcrzescijanstwo" to zylibysmy w
                  stanie permamentnej rzeczywistej wojny

a rozpieprzenie 2 krajow za wyczyn kilku jednostek to czysty bandytyzm
                  • ja_aska Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 20.07.05, 15:04
                    chciałm ci tylko uprzytomnić, że ataki ira są wewnętrzną sprawą hiszpanii. na
                    wtc następiła zewnętrzny atak terrorystyczny i to już jest sprawa nato. mam na
                    myśli afganistan nie irak. od tego czasu jest wojna.
            • piotr33k2 Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! 27.07.05, 16:22
              ja_aska napisała:

> na członka NATO.
              a przedtem na swoich też napadli ale spieprzali az im sie sandały na pustyni
              gubiły ,to są tchórze, w walce zera ,potrafia tylko zabijac bezbronnych cywili
              i okrytnie męczyć więżniów ,bydło nie ludzie.
    • Gość: Ab Re: islamski nazizm chce nas zniszczyć !!! IP: 217.153.6.* 29.07.05, 16:51
      Jassssne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka