Dodaj do ulubionych

Uwaga na firmę Reserved

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:47
Kupiłem tam tydzień temu kilka rzeczy. Nie mam ani jednej. Pasek urwał się po
pierwszym założeniu, w spodniach po 2 dniach puściły szwy, portfel okazał się
źle zszyty, dwie pary bokserek podarły się po dniu noszenia ich (co mi się
nigdy nie zdarzyło). Nigdy nic tam nie kupię. Polska firma i wszystko jasne.
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Uwaga na firmę Reserved 27.07.05, 13:05
      kupiłam tam koszulke polo. obecnie jestem w trakcie obserwacji jej szybkiego
      wzrostu za każdym praniem. zaczęłam od l a teraz juz chyba xxxl:-)
      • Gość: piotrus Re: Uwaga na firmę Reserved IP: *.okocim.com.pl 27.07.05, 13:58
        to samow ze swetrem zaczełem od L - sweter rośnie ja nie!
        • ja_aska Re: Uwaga na firmę Reserved 27.07.05, 14:00
          jeste, ciekawa skąd materiał:-) u mnie nawet przy ręcznym (praniu) rośnie.
          • Gość: play Re: Uwaga na firmę Reserved IP: *.teleton.pl 27.07.05, 14:02
            ja-aśka, masz utalentowane rączęta, zadroszczę twemu wybrankowi ;)
            • Gość: ksiadz Re: Uwaga na firmę Reserved IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:25
              Mam sutannę tej firmy. Powiększa się w miarę powiększania się mojej objetości :) I słusznie. :)
              • swarozyc Re: Uwaga na firmę Reserved 27.07.05, 14:26
                Gość portalu: ksiadz napisał(a):
                Mam sutannę tej firmy. Powiększa się w miarę powiększania się mojej objetości :
                ) I słusznie. :)
                ''''''''''''''''''''''
                Wilcze oko, popie gardlo, co zobaczy toby zarlo..
              • Gość: KumoterSzyszkownik ksiądz IP: 62.69.200.* 28.07.05, 00:34
                Jak tak sobie czytam i czytam twoje kazania...O rany! Ale ty ksiądz jesteś próżny.
            • ja_aska play 27.07.05, 15:24
              po prwdzie masz czego:-)
          • northstar Aska !!! 28.07.05, 08:37
            Bo to tzreba prac w Dosi he he he
        • Gość: mama kota Re: Uwaga na firmę Reserved IP: *.szczecin.mm.pl 27.07.05, 17:23
          Ja tez mam kilka rzeczy od nich i oprócz kiepskiej jakości zamków błyskawicznych
          jestem zadowolony.

Pozdrawiam
    • northstar Re: Uwaga na firmę Reserved 27.07.05, 15:17
      Moj sweter firmy Reserved ulegl zmniejszeniu .Ale z tego, co widze na ulicach,
      to teraz takie sa trendy :-)
    • Gość: AP Re: Uwaga na firmę Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:26
      A ja kupiłam spodnie chłopakowi i po kilkugodzinnym spacerze straciły kolor
      jakbym pochlapała je wybielaczem...
      • northstar Re: Uwaga na firmę Reserved 27.07.05, 15:37
        aha, sztruksowa bluza bardzo krotko byla sztruksowa...
        • Gość: Projektant Re: Uwaga na firmę Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:54
          To skandal, że taka firma w ogóle istnieje. Szok.
          • Gość: marcin H&M IP: *.prokom.pl 27.07.05, 16:03
            moje ubrania z HM-u natomiast szmacieją po miesiącu używania... spodnie się
            wyciągają na kolanach a ja mam wrażenie, że chudnę bo w pasie też się rozciągają
            ( co w sumie byłoby miłe)
            • ja_aska marcin 27.07.05, 16:43
              gdzie ten h&m? muszę pilnie coś kupić:-)
              • Gość: Projektant Re: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:54
                Po doświadczeniach każdego z klientów, przewiduję szybki upadek firmy Reserved.
                • Gość: saramona e tam, gadacie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 17:20
                  ja tam się nie skarżę..... co prawda , ich ciuchy są tak popularne że co druga
                  panna ma to samo co ja, ale jeszcze nie jestem w tej lidze by wdziewać
                  jednostkowe egzemplarze, no i na głowe nie upadłam. w reserved są ciuchy z
                  dobrych i złych materiałów, kwestia wyboru, mi sie nic nie rozłazi ani nie
                  kurczy. pozdrawiam niezadowolonych :)
                  • Gość: iridia ciekawe wzornictwo - zaś jakość - brak jakości ! IP: 83.168.104.* 27.07.05, 18:09
                    I to by było podsumowanie.. a szkoda. Wymagajacym polecam Solar i Promod -
                    odziezowka oraz Kazar (obuwie i galanteria).. mi jest naprawde trudno na te
                    firmy narzekac.. sa naprawde super jakosci !
                    • Gość: mamoniowa Re: ciekawe wzornictwo - zaś jakość - brak jakoś IP: 62.69.200.* 27.07.05, 23:41
                      Zgadza sie, tyle, ze przed obnizkami ceny nie kazda kieszen, a po przecenie
                      zostaja fasony nie na kazda figure :-)
                      A ja polecam firme Wallis i Jackpot, rowniez rewelacyjna jakosc. Oczywiscie
                      nabyte w stosownym terminie .
              • Gość: R.Z Re: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:27
                Nie kupuj w HiM bo będziesz miała ten sam problem co z reserved .Jeansy po
                praniu flaczeją ,sweter się zmechacił a po praniu zrobił się krótki a
                szeroki ,z kremowych lampasów przy bluzie zrobiły się różowe .Nabrałem się na
                ten HiM ponieważ w Holandii w HiM kupiłem sobie jeansy z których byłem bardzo
                zadowolony.
                • Gość: mamoniowa H&M IP: 62.69.200.* 27.07.05, 23:34
                  Zdarzalo mi sie robic zakupy w H&M w Niemczech. Bardzo sie ucieszylam z
                  otwarcia sklepu w naszym miescie. Bylam baaardzo zdziwiona oferta. Oni chyba
                  oproznili zachodnie magazyny i zaladowali szmatami szczecinski sklep. Nie wiem
                  co to ma byc, w kazdym razie juz nawet w Poznaniu jest z czego wybrac, a u nas
                  jedno wielkie badziewie, ani wygladu, ani jakosci. Z wyjatkiem bielizny.
                  • Gość: pieszy Re: H&M i inne tam takie IP: *.fnet.pl 27.07.05, 23:53
                    to sobie poczytałem

• Gość: ar Re: H&M i inne tam takie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:45
                      Polecam C&A extra ciuchy dobra jakosc. Niedaleko w Schwedt. Ciekawe kiedy
                      wreszcie otworza w Szczecinie???
                      • northstar Re: H&M i inne tam takie 28.07.05, 08:35
                        Oby nie bylo tak jak z H&M. W Niemczech sa extra fatałaszki, a u nas ciuchbude
                        zrobili.
                        • Gość: ostrzeżony:) Re: H&M i inne tam takie IP: *.teleton.pl 28.07.05, 11:21
                          dzięki dobrzy ludzie za ostrzeżenie, właśnie chciałem coś tam tanio kupić (
                          koszulę lub polo ewntualnie spodnie bojówki ) ale teraz to chyba dołożę i
                          kupię "zagraniczne"
                          • Gość: RC Re: H&M i inne tam takie IP: *.utp.pl / *.utp.pl 28.07.05, 15:36
                            Jeśli macie trochę grosza to polecam ubrania Lonsdale i Lacoste.
                • ja_aska Re: marcin 28.07.05, 15:41
                  ja tylko chcę by coś się rozciągęło:-)
                  • albert_c Asia... i takie tam w temacie 28.07.05, 16:16
                    Asiu: H&M w Szczecinie jest w Galaxy.

Powtierdzam opinie jendego z forumow, ze bielizna tam jest ok. - znaczy sie
                    damska bielizna, jak dla mnie sprawuje sie na mej ukochanej pieknie, i ze tak
                    napisze...a moze nie napisze:)))

odnosnie Reserverd: mam w szafie kilkansacie ciuchow z tej firmy i generalnie
                    nie narzekam na ich jakosc, wrecz chwale sobie, szczegolnie spodnie, kurtke.
                    Wiem ze juz nie kupie u nich ani skarpetek ani biezlizny bo sa slabej jakosci.
                    bardzo dobre jak dla mnie bluzy - co ciekawe faktycznie w jednej problem z
                    zamkiem, ale to i tak nic w porownaniu z tym zamkiem jaki mam w swetrze z
                    innego butiku, ktorego nazwy teraz nie pomne (Kenvelo czy cos takiego).
                    Swetry to juz roznie: ale oba mi sie powiekszyly: jeden jak zmoklem an deszczu,
                    drugi po praniu, tak wiec na przyszlosc bede ostrozny w ich zakupie w Reserded.

Tak wiec polecam spodnie w tym sklepie, a reszta jak dla mnie to juz na wlasna
                    odpowiedzialnosc:)
                    • ja_aska Re: Asia... i takie tam w temacie 28.07.05, 16:18
                      a co tam w tym hm najlepiej się rozciaga?
                      • albert_c Re: Asia... i takie tam w temacie 29.07.05, 09:56
                        ja_aska napisała:

> a co tam w tym hm najlepiej się rozciaga?

* nie wiem co najlpeiej sie rozciaga, wiem tylko i tyle ze jak dla mnie
                        najlepiej sie sciaga bielizne...damska rzecz jasna:)
                    • Gość: mamoniowa Re: Asia... i takie tam w temacie IP: 62.69.200.* 28.07.05, 20:30
                      nie musisz pisac, bo ja wiem w czym tkwi tajemnica areszta sie pewnie
                      domysli :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka