Dodaj do ulubionych

Wybiórcza za Balickim

IP: 217.8.161.* 06.11.02, 12:32
Wybiórcza reklamuje Balickiego, zupełny upadek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers Re: Wybiórcza za Balickim IP: *.pl 06.11.02, 12:45
      Dlaczego uwazasz, ze to upadek! Przeciez Balicki to madry i rozsadny czlowiek.
      Zreszta kazda Gazeta ma prawo popierac kogo tylko chce. Byle tylko robila to w
      sposob rozsadny. Rozumiem, ze Ty wolisz innego kandydata, no ale tak to jest w
      demokracji.
      • Gość: Niech Re: Wybiórcza za Balickim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 13:15
        Pieprzysz.
      • Gość: MoleR Re: Wybiórcza za Balickim IP: proxy / *.bci.net.pl 06.11.02, 13:51
        Gość portalu: Peppers napisał(a):

> Dlaczego uwazasz, ze to upadek! Przeciez Balicki to madry i rozsadny
        czlowiek.

Rozsądny i mądry człowiek? Nikt o zdrowych zmysłach nie powie o kimś rozsądny i
        mądry znając go tylko z tysiąca bilboardów, bo z działań politycznych nie dał
        się poznać. Jeżeli znasz go osobiście, jest Twoim sąsiadem lub kuzynem to nawet
        Cię rozumiem, ale jeżeli tak uparcie bronisz kandydata skurwionej sld -
        spadkobierczyni najbardziej paskudnego odłamu politycznego, jaki kiedykolwiek
        był u władzy w tym kraju, to lecz się człowieku!!!

> Zreszta kazda Gazeta ma prawo popierac kogo tylko chce. Byle tylko robila to
        w
        > sposob rozsadny. Rozumiem, ze Ty wolisz innego kandydata, no ale tak to jest
        w
        > demokracji.
        • indris Ja też za Balickim 06.11.02, 14:20
          Nie znam go osobiście, a do SLD mam stosunek co najmniej krytyczny. Ale Balicki
          NIE jest członkiem SLD, aa w czasach komuny był w "S" a w stanie wojennym
          siedział.
          Obecnie deklaruje sprzeciw wobec prywatyzacji usług komunalnych i pomoc dla
          barów mlecznych. Kaczor w sprawie barów mlecznych milczy, a w sprawie
          komunalki "nie wyklucza pełnej prywatyzacji" (w rozmowie z GW). I to są główne
          powody, dla których preferuję Balickiego.
          • Gość: Niech A ja nie IP: 217.197.165.* 06.11.02, 14:57
            Jestem za prywatyzacja uslug komunalnych i przeciwko dotowaniu barow mlecznych.
            Jestem za wolnym rynkiem, jestem za wlasnoscia prywatna. Utrzymuje sie z pracy
            wlasnych rak, niechetnie bez mojej zgody owoce tej pracy oddaje innym, nie
            siegam tez po owoce pracy innych - chyba ze w drodze kupna. I dlatego nigdy nie
            zaglosuje na kandydata komunistow.
            Howgh
          • Gość: ss Re: Ja też za Balickim IP: 217.8.161.* 06.11.02, 16:09
            MM ma rację popieram w 100%
            • Gość: Peppers I znowu to samo! IP: *.pl 07.11.02, 13:36
              I znowu to samo! Ludzie opanujcie sie! Komuna juz dawno upadla. SLD to NIE
              kouna, NIE KGB i NIE APARATCZYKI. Faktycznie jest to partia o pogladach
              lewicowych ale z komuna to ona NIE MA NIC wspolnego. Zal mi sie robi jak
              slucham tych wypowiedzi i mysle sobie w jakim ja zacofanym narodzie zyje. Moze
              mi jeszcze powiecie, ze UE to spisek ZYDOWSKO-MASONSKI i mamy do UE nie
              wstepowac???? Zreszta ja glosowalem na Balickiego (i w II turze tez bede) ale
              bynajmniej nie dlatego, ze jest z SLD tylko dlatego, ze potrafi zarzadzac w
              przeciwienstwie do Kaczynskiego, ktory umie sie jedynie klocic.
              • Gość: Pawełek Re: I znowu to samo! IP: proxy / *.bci.net.pl 07.11.02, 13:51
                Gość portalu: Peppers napisał(a):

> I znowu to samo! Ludzie opanujcie sie! Komuna juz dawno upadla. SLD to NIE
                > kouna, NIE KGB i NIE APARATCZYKI. Faktycznie jest to partia o pogladach
                > lewicowych ale z komuna to ona NIE MA NIC wspolnego. Zal mi sie robi jak
                > slucham tych wypowiedzi i mysle sobie w jakim ja zacofanym narodzie zyje.
                Moze
                > mi jeszcze powiecie, ze UE to spisek ZYDOWSKO-MASONSKI i mamy do UE nie
                > wstepowac???? Zreszta ja glosowalem na Balickiego (i w II turze tez bede) ale
                > bynajmniej nie dlatego, ze jest z SLD tylko dlatego, ze potrafi zarzadzac w
                > przeciwienstwie do Kaczynskiego, ktory umie sie jedynie klocic.

Jaki ty głupi jesteś. Na tym cała sztuczka tych komuchów pierdolonych polega,
                aby takie prostaki i głąby jak ty uwierzyli, że z komuną nie mają nic
                wspólnego...niestety takich ślepych palantów z wyjątkowo krótką pamięcią w tym
                kraju jest kilkanaście milonów...

tfu...
                • Gość: Niech Re: I znowu to samo! IP: 217.197.165.* 07.11.02, 14:24
                  O, znowu Leppers.
        • znawca Re: Wybiórcza za Balickim 06.11.02, 14:57
          Gość portalu: MoleR napisał(a):

> Rozsądny i mądry człowiek? Nikt o zdrowych zmysłach nie powie o kimś rozsądny
          i
          >
          > mądry znając go tylko z tysiąca bilboardów, bo z działań politycznych nie dał
          > się poznać.

Tym lepiej, że dał się poznać, nie z działań politrycznych, a jako dobry
          menedżer. Bycie politykierem z obsesją służb specjalnych, to trochę za mało by
          być dobrym prezydentem.

• Gość: k`k Co Wy tak ciągle wyjeżdżacie z tym internowaniem? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.11.02, 16:01
            Internowani byli także Gierek i jego cała świta(Kaczory też)
            Jeśli to ma być argument za inteligencją kandydata,to już Bujak był lepszy,bo
            się nie dał internować:)

• Gość: MoleR Re: Co Wy tak ciągle wyjeżdżacie z tym internowan IP: proxy / *.bci.net.pl 06.11.02, 16:17
              Gość portalu: k`k napisał(a):

> Internowani byli także Gierek i jego cała świta(Kaczory też)
              > Jeśli to ma być argument za inteligencją kandydata,to już Bujak był lepszy,bo
              > się nie dał internować:)

Z tego co ja wiem, to Bujak też był w internacie, z tym, że mówi się o nim,
              jako o najdłużej ukrywającym się opozycjoniscie, będącym na czarnej liście UB...

>
              >
              >
              >
              >
              • Gość: k`k Re: Co Wy tak ciągle wyjeżdżacie z tym internowan IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.11.02, 16:19
                fakt,powinno być :długo nie dał sie internować
    • Gość: gg Re: Wybiórcza za Balickim IP: 217.8.161.* 06.11.02, 16:12
      Balicki to klamczuch
    • Gość: anonim Re: Wybiórcza za Balickim IP: 217.8.161.* 06.11.02, 16:26
      MM, ty polityczny ślepcu!!! To wspaniale, że GW popiera takiego mądrego i
      wykształconego człowieka. Powina to robić otwarcie, na pierwszej stronie. Tylko
      tacy ludzie jak Balicki, Miller, Borowski, Jaskiernia wnoszą coś wartościowego
      na naszą scenę polityczną. Opiekują się, biednymi, bezrobotnymi, dbają o rozwój
      wsi, szkolnictwo. Tępią bezwzlędnych kapitalistów i zabierają im te ich
      cholerne ukradzione majątki. Rząd Leszka Millera dba o nas jak żaden inny
      dotąd!!!

PS (podpadłeś mi za tę cyfrówkę)
      • Gość: gin&tonic Re: Wybiórcza za Balickim IP: *.acn.waw.pl 06.11.02, 19:50
        Gość portalu: anonim napisał(a):

> MM, ty polityczny ślepcu!!! To wspaniale, że GW popiera takiego mądrego i
        > wykształconego człowieka. Powina to robić otwarcie, na pierwszej stronie.
        Tylko
        >
        > tacy ludzie jak Balicki, Miller, Borowski, Jaskiernia wnoszą coś
        wartościowego
        > na naszą scenę polityczną. Opiekują się, biednymi, bezrobotnymi, dbają o
        rozwój
        >
        > wsi, szkolnictwo. Tępią bezwzlędnych kapitalistów i zabierają im te ich
        > cholerne ukradzione majątki. Rząd Leszka Millera dba o nas jak żaden inny
        > dotąd!!!
        >

TAK JEST! A jak ktoś nie wierzy to niech obejrzy telewizję naszą, najbardziej
        publiczną pod słońcem. I niech nie marudzi, że mu z kineskopu tak jakoś na
        czerwono wali... Oni tam jeszcze nie zdążyli zmienić systemu... nadawania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka