Gość: MM IP: 217.8.161.* 06.11.02, 12:32 Wybiórcza reklamuje Balickiego, zupełny upadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peppers Re: Wybiórcza za Balickim IP: *.pl 06.11.02, 12:45 Dlaczego uwazasz, ze to upadek! Przeciez Balicki to madry i rozsadny czlowiek. Zreszta kazda Gazeta ma prawo popierac kogo tylko chce. Byle tylko robila to w sposob rozsadny. Rozumiem, ze Ty wolisz innego kandydata, no ale tak to jest w demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wybiórcza za Balickim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 13:15 Pieprzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Wybiórcza za Balickim IP: proxy / *.bci.net.pl 06.11.02, 13:51 Gość portalu: Peppers napisał(a): > Dlaczego uwazasz, ze to upadek! Przeciez Balicki to madry i rozsadny czlowiek. Rozsądny i mądry człowiek? Nikt o zdrowych zmysłach nie powie o kimś rozsądny i mądry znając go tylko z tysiąca bilboardów, bo z działań politycznych nie dał się poznać. Jeżeli znasz go osobiście, jest Twoim sąsiadem lub kuzynem to nawet Cię rozumiem, ale jeżeli tak uparcie bronisz kandydata skurwionej sld - spadkobierczyni najbardziej paskudnego odłamu politycznego, jaki kiedykolwiek był u władzy w tym kraju, to lecz się człowieku!!! > Zreszta kazda Gazeta ma prawo popierac kogo tylko chce. Byle tylko robila to w > sposob rozsadny. Rozumiem, ze Ty wolisz innego kandydata, no ale tak to jest w > demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ja też za Balickim 06.11.02, 14:20 Nie znam go osobiście, a do SLD mam stosunek co najmniej krytyczny. Ale Balicki NIE jest członkiem SLD, aa w czasach komuny był w "S" a w stanie wojennym siedział. Obecnie deklaruje sprzeciw wobec prywatyzacji usług komunalnych i pomoc dla barów mlecznych. Kaczor w sprawie barów mlecznych milczy, a w sprawie komunalki "nie wyklucza pełnej prywatyzacji" (w rozmowie z GW). I to są główne powody, dla których preferuję Balickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech A ja nie IP: 217.197.165.* 06.11.02, 14:57 Jestem za prywatyzacja uslug komunalnych i przeciwko dotowaniu barow mlecznych. Jestem za wolnym rynkiem, jestem za wlasnoscia prywatna. Utrzymuje sie z pracy wlasnych rak, niechetnie bez mojej zgody owoce tej pracy oddaje innym, nie siegam tez po owoce pracy innych - chyba ze w drodze kupna. I dlatego nigdy nie zaglosuje na kandydata komunistow. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Ja też za Balickim IP: 217.8.161.* 06.11.02, 16:09 MM ma rację popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers I znowu to samo! IP: *.pl 07.11.02, 13:36 I znowu to samo! Ludzie opanujcie sie! Komuna juz dawno upadla. SLD to NIE kouna, NIE KGB i NIE APARATCZYKI. Faktycznie jest to partia o pogladach lewicowych ale z komuna to ona NIE MA NIC wspolnego. Zal mi sie robi jak slucham tych wypowiedzi i mysle sobie w jakim ja zacofanym narodzie zyje. Moze mi jeszcze powiecie, ze UE to spisek ZYDOWSKO-MASONSKI i mamy do UE nie wstepowac???? Zreszta ja glosowalem na Balickiego (i w II turze tez bede) ale bynajmniej nie dlatego, ze jest z SLD tylko dlatego, ze potrafi zarzadzac w przeciwienstwie do Kaczynskiego, ktory umie sie jedynie klocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: I znowu to samo! IP: proxy / *.bci.net.pl 07.11.02, 13:51 Gość portalu: Peppers napisał(a): > I znowu to samo! Ludzie opanujcie sie! Komuna juz dawno upadla. SLD to NIE > kouna, NIE KGB i NIE APARATCZYKI. Faktycznie jest to partia o pogladach > lewicowych ale z komuna to ona NIE MA NIC wspolnego. Zal mi sie robi jak > slucham tych wypowiedzi i mysle sobie w jakim ja zacofanym narodzie zyje. Moze > mi jeszcze powiecie, ze UE to spisek ZYDOWSKO-MASONSKI i mamy do UE nie > wstepowac???? Zreszta ja glosowalem na Balickiego (i w II turze tez bede) ale > bynajmniej nie dlatego, ze jest z SLD tylko dlatego, ze potrafi zarzadzac w > przeciwienstwie do Kaczynskiego, ktory umie sie jedynie klocic. Jaki ty głupi jesteś. Na tym cała sztuczka tych komuchów pierdolonych polega, aby takie prostaki i głąby jak ty uwierzyli, że z komuną nie mają nic wspólnego...niestety takich ślepych palantów z wyjątkowo krótką pamięcią w tym kraju jest kilkanaście milonów... tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: I znowu to samo! IP: 217.197.165.* 07.11.02, 14:24 O, znowu Leppers. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Wybiórcza za Balickim 06.11.02, 14:57 Gość portalu: MoleR napisał(a): > Rozsądny i mądry człowiek? Nikt o zdrowych zmysłach nie powie o kimś rozsądny i > > mądry znając go tylko z tysiąca bilboardów, bo z działań politycznych nie dał > się poznać. Tym lepiej, że dał się poznać, nie z działań politrycznych, a jako dobry menedżer. Bycie politykierem z obsesją służb specjalnych, to trochę za mało by być dobrym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Co Wy tak ciągle wyjeżdżacie z tym internowaniem? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.11.02, 16:01 Internowani byli także Gierek i jego cała świta(Kaczory też) Jeśli to ma być argument za inteligencją kandydata,to już Bujak był lepszy,bo się nie dał internować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Co Wy tak ciągle wyjeżdżacie z tym internowan IP: proxy / *.bci.net.pl 06.11.02, 16:17 Gość portalu: k`k napisał(a): > Internowani byli także Gierek i jego cała świta(Kaczory też) > Jeśli to ma być argument za inteligencją kandydata,to już Bujak był lepszy,bo > się nie dał internować:) Z tego co ja wiem, to Bujak też był w internacie, z tym, że mówi się o nim, jako o najdłużej ukrywającym się opozycjoniscie, będącym na czarnej liście UB... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Co Wy tak ciągle wyjeżdżacie z tym internowan IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.11.02, 16:19 fakt,powinno być :długo nie dał sie internować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Wybiórcza za Balickim IP: 217.8.161.* 06.11.02, 16:12 Balicki to klamczuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Wybiórcza za Balickim IP: 217.8.161.* 06.11.02, 16:26 MM, ty polityczny ślepcu!!! To wspaniale, że GW popiera takiego mądrego i wykształconego człowieka. Powina to robić otwarcie, na pierwszej stronie. Tylko tacy ludzie jak Balicki, Miller, Borowski, Jaskiernia wnoszą coś wartościowego na naszą scenę polityczną. Opiekują się, biednymi, bezrobotnymi, dbają o rozwój wsi, szkolnictwo. Tępią bezwzlędnych kapitalistów i zabierają im te ich cholerne ukradzione majątki. Rząd Leszka Millera dba o nas jak żaden inny dotąd!!! PS (podpadłeś mi za tę cyfrówkę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin&tonic Re: Wybiórcza za Balickim IP: *.acn.waw.pl 06.11.02, 19:50 Gość portalu: anonim napisał(a): > MM, ty polityczny ślepcu!!! To wspaniale, że GW popiera takiego mądrego i > wykształconego człowieka. Powina to robić otwarcie, na pierwszej stronie. Tylko > > tacy ludzie jak Balicki, Miller, Borowski, Jaskiernia wnoszą coś wartościowego > na naszą scenę polityczną. Opiekują się, biednymi, bezrobotnymi, dbają o rozwój > > wsi, szkolnictwo. Tępią bezwzlędnych kapitalistów i zabierają im te ich > cholerne ukradzione majątki. Rząd Leszka Millera dba o nas jak żaden inny > dotąd!!! > TAK JEST! A jak ktoś nie wierzy to niech obejrzy telewizję naszą, najbardziej publiczną pod słońcem. I niech nie marudzi, że mu z kineskopu tak jakoś na czerwono wali... Oni tam jeszcze nie zdążyli zmienić systemu... nadawania... Odpowiedz Link Zgłoś