Dodaj do ulubionych

Stopem do Wroclawia - skad??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:39
Nie wiem gdzie mam stanac, na ktorej wylotowce?? Moze Szczecin Plonia??
Pomozcie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: prepozycja 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:46
      Stan jutro o 14:13 na schodach glownych przy Walach Chrobrego.
      Miej Kurier Szczecinski w lewej rece a Glos Szczecinski w prawej.
      Zabiore ciebie do Wrocka :). I ewentualnie z powrotem :).
      • menel1 Re: 14:13 do Wroclawia. 28.07.05, 21:48
        Gość portalu: prepozycja napisał(a):

> Stan jutro o 14:13 na schodach glownych przy Walach Chrobrego.
        > Miej Kurier Szczecinski w lewej rece a Glos Szczecinski w prawej.
        > Zabiore ciebie do Wrocka :). I ewentualnie z powrotem :).
        ''''''''''
        a ja dam ci w morde.
        • Gość: prepozycja Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:49
          Serdecznie watpie :).
          • menel1 Re: 14:13 do Wroclawia. 28.07.05, 21:52
            tego z gazetami pod pacha.
            Ciebie bym sie bal
            :-))
            • Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:57
              A TEJ w morde dasz??
              • Gość: prepozycja. Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:00
                I slusznie. Obawy twoje sa uzasadnione.
                najbezpieczniej dac w morde osobie z zajetymi rekami.
                Ty jestes damski boxer :)?
                • Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:03
                  ze he?;)
                  ja jestem dama i ciekawa bylam czy menel dalby mi w morde.
                  • menel1 Re: 14:13 do Wroclawia. 28.07.05, 22:05
                    jak bedziesz miala gazete w rece - to tak.
                  • Gość: prepozycja. Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:05
                    Nie, nie dalby :). Ja nie biore w morde. Ja ewentualnie daje.
                    Damom oczywiscie nigdy :). Damy zabieram do wrocka :).
                    • Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:09
                      Wspaniale!;):P O 14:13, tak? ;)
                      Szkoda, ze sie nie zglosi ktos z powazna propozycja...
                      Podpowiedz chociaz gdzie mam stanac..
                      • Gość: prepozycja. Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:14
                        Stan na piatym schodku liczac od gory patrzac na walke Herkulesa
                        z Centaurem. Bedzie bardzo goraco. Bielizna jest opcja :).
      • Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:58
        Smieszne;/
        • Gość: gość spokojny dość płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:15
          najlepiei dojedź do smerdnicy i tam szukaj jakiegoś miejsca gdzie na wąskiej
          drodze może się zatrzymać jakiś samochód. na tablicach jest kierunek zielona
          góra i czasem, co mnie śmieszy: jakuszyce... szerokiej drogi i normalnych
          kierowców :)
          • Gość: nie wiem Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:20
            Dzieki!!!
            Mam nadzieje ze mnie nie robisz w balona;)
            • menel1 Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... 28.07.05, 22:21
              Ja tez przyjde.
              Pozegnac sie.
            • Gość: prepozycja Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:22
              Skadze znowu. Badz punktualnie.
              • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:25
                Moja propozycja jest taka, zebyscie sie z menelem1 spotkali i on ci da w morde,
                a ty go wezmiesz balonem do wrocka, moze byc?
                • Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:29
                  Obawialem sie tego. Jestes blondynka?
                  Mylisz nas. To ja daje w morde. Menel bierze albo nie :).
                  Jedziesz wiec do Wrocka? Co bedziesz stala na drodze na Smerdnice :).
                  • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:35
                    > Mylisz nas. To ja daje w morde. Menel bierze albo nie :).
                    tak? to pewnie cos mi sie zle wyswietla na monitorze(?)

Jak ktos mnie wezmie na tej drodze na smerdice, to jade;)
                    • Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:40
                      Najwidoczniej zle sie wyswietla.
                      Nie daj sie wziac na drodze. Niebezpiecznie :).
                      Moga was przejechac. Daj sie wziac na poboczu.
                      Tam wygodniej. Czy ze mna jedziesz do Wrocka?
                      Bez Menela. On nas tylko pozegna :).

• Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:45
                        A ty bys jechal na moim miejscu po przeczytaniu takich postow, jak twoje?

(a na pozegnania menela sie nie zgadzam, bo to jakis niezrownowazony typ jest)
                        • menel1 Re: Podroze balonem. 28.07.05, 22:48
                          Gość portalu: nie wiem napisał(a):
                          A ty bys jechal na moim miejscu po przeczytaniu takich postow, jak twoje?
                          (a na pozegnania menela sie nie zgadzam, bo to jakis niezrownowazony typ jest)
                          Jak bedziesz mnie obrazac to nie przyjde sie pozegnac. (:-
                          • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:52
                            Oj tam. Tak sie tylko sympatycznie przekomarzam:]:P
                        • Gość: prepozycja Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:50
                          Jechalbym spoko. Moje posty ciebie niepokoja?
                          Jakis szczegolnie? Menel ma prawo nas pozegnac.
                          Najwidoczniej to dobrze wychowany menel :).
                          No, to co, jedziesz? Zapytaj mame. Ojca nie pytaj.
                          • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:58
                            Nikogo nie bede pytac. Brata pytalam czy ze mna pojedzie, ale to dupa wolowa.
                            Twoje posty rzeczywscie mnie niepokoja, bo zadnych powaznych zamiarow nie
                            wroza:D

Menel! przysiegasz na chateu de Jabol. rocznik Wtorek, ze bedziesz kulturalnym
                            panem??
                            • menel1 Re: Podroze balonem. 28.07.05, 23:01
                              Gość portalu: nie wiem napisał(a):
                              Menel! przysiegasz na chateu de Jabol. rocznik Wtorek, ze bedziesz kulturalnym
                              > panem??
                              Czyz bede kulturalnym panem?!
                              Ja juz nim jestem!
                              PS Uwazaj abym nie stracil cierpliwosci.
                              • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:07
                                :D [szczerze sie]

p.s. to kulturalni panowie tak gwltownie deklaruja, ze w morde by dali
                                osobnikom z gazetami pod pachami?? Czy jednak myle/ zle mi sie wyswietla??
                      • Gość: H56 Re: Podroze balonem. IP: *.comnet.krakow.pl 28.07.05, 22:54
                        tylko stań na jakimś przystanku bo Cię mogą pomylić z jakąś Tirówką. Swoją
                        drogą ,to biorą jeszcze na stopa ? bo być może bede teraz jechał tylko z moją
                        córunią, to moze też bym kogoś zabrał
                        • Gość: prepozycja Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:58
                          Tobie Cha56 jest nie po drodze. Zabierz kogos do Zakopca.
                          • Gość: H56 Re: Podroze balonem. IP: *.comnet.krakow.pl 28.07.05, 23:11
                            jadę na pierogi do mamy. Zakopiec to nie atrakcja dla mojej córki, a ja
                            rozpychających się warsiawiaków nie lubię.
                        • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:00
                          pewnie, ze biora!! prawie codziennie jezdze, ale na innej trasie. A od tirowek
                          juz mnie wyzywali. Co ciekawe wlasnie najczesciej biora tiry (bezinteresownie!)
                          • Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:04
                            Bezinteresownie powiadasz? Kierowcy tirow?
                            Moze juz przed toba kogos wzieli:). Tirowke na przyklad :).
                            • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:10
                              tirowki biora, ale raczej w lesie. A podobno nieczesto biora, bo to za drogo.
                              Taniej inne uslugi.
                              • Gość: prepozycja Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:13
                                Tak, to prawda. Tirowki swiadcza dwa rodzaje uslug.
                                Ta druga chetniej. Jedziesz wiec do Wrocka jutro?
                                Co mama powiedziala?
                                • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:17
                                  Mama nie wie, zadzwonie do niej jak bede na miejscu.
                                  Czyli jade. Ile trwa podroz samochodem? Pociagiem to jakies 5 godzin...
                                  • Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:23
                                    Dokladnie nie wiem. To moja dziewicza podroz do Wrocka.
                                    Ide spac. Musze byc jutro wypoczety.
                                    Jezeli sie zdecydujesz badz jutro na Walach o 14:13.
                                    Pamietaj o gazetach :).
                                    • Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:26
                                      A juz myslalam ze na serio preponujesz. A tu znowu te gazety i kosmiczna
                                      godzina;(
                                      • Gość: prepozycja. A moze nad morze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:32
                                        Powaznie to jade jutro nad morze. Chcesz zmienic kierunek?
                                        Lub jechac do Wrocka przez Dziwnow?
                                        • Gość: nie wiem Re: A moze nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:38
                                          Chyba nie za baldzo;)
                                          Umyslilam sobie, ze jutro bede we Wrocku. Tak wiec i ja ide spac, bo trzeba
                                          pewnie o 10 juz byc na Ploni, a tu niemloda godzina.

Baw sie dobrze nad morzem;)
          • Gość: 126p Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:06
            W całej Europie na takich tablicach podają także nazwy i odległości do przejść
            granicznych kończących trasę w danym kraju.
            Jakuszyce to właśnie miasto, gdzie jest przejście graniczne.
            Nic zatem śmiesznego.
            • Gość: gość spokojny dość Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:58
              fiacik, pozwól ,że sam będę wybierał co mnie śmieszy... np Twój śmiertelnie
              poważny post :)))))) no i mądry, uczony. oj sztywniaku uważaj, bo nie
              zapalisz jutro fury :))))
              • Gość: droga Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:46
                ... ze ma na doopie przedzial. (Sztaugynger).
                • Gość: 126p Re: Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:55
                  • Gość: 125p Re: Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:57
                    Kiepsko cos ci idzie :))).
                • Gość: 126p Re: Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:58
                  Nawet człowiek nie poczuje jak się mu rymuje.
                  (ale z tym Sztaugyngerem chyba cóś nie tak?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka