Gość: nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:39 Nie wiem gdzie mam stanac, na ktorej wylotowce?? Moze Szczecin Plonia?? Pomozcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prepozycja 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:46 Stan jutro o 14:13 na schodach glownych przy Walach Chrobrego. Miej Kurier Szczecinski w lewej rece a Glos Szczecinski w prawej. Zabiore ciebie do Wrocka :). I ewentualnie z powrotem :). Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: 14:13 do Wroclawia. 28.07.05, 21:48 Gość portalu: prepozycja napisał(a): > Stan jutro o 14:13 na schodach glownych przy Walach Chrobrego. > Miej Kurier Szczecinski w lewej rece a Glos Szczecinski w prawej. > Zabiore ciebie do Wrocka :). I ewentualnie z powrotem :). '''''''''' a ja dam ci w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:49 Serdecznie watpie :). Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: 14:13 do Wroclawia. 28.07.05, 21:52 tego z gazetami pod pacha. Ciebie bym sie bal :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:57 A TEJ w morde dasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:00 I slusznie. Obawy twoje sa uzasadnione. najbezpieczniej dac w morde osobie z zajetymi rekami. Ty jestes damski boxer :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:03 ze he?;) ja jestem dama i ciekawa bylam czy menel dalby mi w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: 14:13 do Wroclawia. 28.07.05, 22:05 jak bedziesz miala gazete w rece - to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:05 Nie, nie dalby :). Ja nie biore w morde. Ja ewentualnie daje. Damom oczywiscie nigdy :). Damy zabieram do wrocka :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:09 Wspaniale!;):P O 14:13, tak? ;) Szkoda, ze sie nie zglosi ktos z powazna propozycja... Podpowiedz chociaz gdzie mam stanac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:14 Stan na piatym schodku liczac od gory patrzac na walke Herkulesa z Centaurem. Bedzie bardzo goraco. Bielizna jest opcja :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: 14:13 do Wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:58 Smieszne;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:15 najlepiei dojedź do smerdnicy i tam szukaj jakiegoś miejsca gdzie na wąskiej drodze może się zatrzymać jakiś samochód. na tablicach jest kierunek zielona góra i czasem, co mnie śmieszy: jakuszyce... szerokiej drogi i normalnych kierowców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:20 Dzieki!!! Mam nadzieje ze mnie nie robisz w balona;) Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... 28.07.05, 22:21 Ja tez przyjde. Pozegnac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:22 Skadze znowu. Badz punktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:25 Moja propozycja jest taka, zebyscie sie z menelem1 spotkali i on ci da w morde, a ty go wezmiesz balonem do wrocka, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:29 Obawialem sie tego. Jestes blondynka? Mylisz nas. To ja daje w morde. Menel bierze albo nie :). Jedziesz wiec do Wrocka? Co bedziesz stala na drodze na Smerdnice :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:35 > Mylisz nas. To ja daje w morde. Menel bierze albo nie :). tak? to pewnie cos mi sie zle wyswietla na monitorze(?) Jak ktos mnie wezmie na tej drodze na smerdice, to jade;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:40 Najwidoczniej zle sie wyswietla. Nie daj sie wziac na drodze. Niebezpiecznie :). Moga was przejechac. Daj sie wziac na poboczu. Tam wygodniej. Czy ze mna jedziesz do Wrocka? Bez Menela. On nas tylko pozegna :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:45 A ty bys jechal na moim miejscu po przeczytaniu takich postow, jak twoje? (a na pozegnania menela sie nie zgadzam, bo to jakis niezrownowazony typ jest) Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: Podroze balonem. 28.07.05, 22:48 Gość portalu: nie wiem napisał(a): A ty bys jechal na moim miejscu po przeczytaniu takich postow, jak twoje? (a na pozegnania menela sie nie zgadzam, bo to jakis niezrownowazony typ jest) ************ Jak bedziesz mnie obrazac to nie przyjde sie pozegnac. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:52 Oj tam. Tak sie tylko sympatycznie przekomarzam:]:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:50 Jechalbym spoko. Moje posty ciebie niepokoja? Jakis szczegolnie? Menel ma prawo nas pozegnac. Najwidoczniej to dobrze wychowany menel :). No, to co, jedziesz? Zapytaj mame. Ojca nie pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:58 Nikogo nie bede pytac. Brata pytalam czy ze mna pojedzie, ale to dupa wolowa. Twoje posty rzeczywscie mnie niepokoja, bo zadnych powaznych zamiarow nie wroza:D Menel! przysiegasz na chateu de Jabol. rocznik Wtorek, ze bedziesz kulturalnym panem?? Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: Podroze balonem. 28.07.05, 23:01 Gość portalu: nie wiem napisał(a): Menel! przysiegasz na chateu de Jabol. rocznik Wtorek, ze bedziesz kulturalnym > panem?? *********** Czyz bede kulturalnym panem?! Ja juz nim jestem! PS Uwazaj abym nie stracil cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:07 :D [szczerze sie] p.s. to kulturalni panowie tak gwltownie deklaruja, ze w morde by dali osobnikom z gazetami pod pachami?? Czy jednak myle/ zle mi sie wyswietla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Podroze balonem. IP: *.comnet.krakow.pl 28.07.05, 22:54 tylko stań na jakimś przystanku bo Cię mogą pomylić z jakąś Tirówką. Swoją drogą ,to biorą jeszcze na stopa ? bo być może bede teraz jechał tylko z moją córunią, to moze też bym kogoś zabrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:58 Tobie Cha56 jest nie po drodze. Zabierz kogos do Zakopca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Podroze balonem. IP: *.comnet.krakow.pl 28.07.05, 23:11 jadę na pierogi do mamy. Zakopiec to nie atrakcja dla mojej córki, a ja rozpychających się warsiawiaków nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:00 pewnie, ze biora!! prawie codziennie jezdze, ale na innej trasie. A od tirowek juz mnie wyzywali. Co ciekawe wlasnie najczesciej biora tiry (bezinteresownie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:04 Bezinteresownie powiadasz? Kierowcy tirow? Moze juz przed toba kogos wzieli:). Tirowke na przyklad :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:10 tirowki biora, ale raczej w lesie. A podobno nieczesto biora, bo to za drogo. Taniej inne uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:13 Tak, to prawda. Tirowki swiadcza dwa rodzaje uslug. Ta druga chetniej. Jedziesz wiec do Wrocka jutro? Co mama powiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:17 Mama nie wie, zadzwonie do niej jak bede na miejscu. Czyli jade. Ile trwa podroz samochodem? Pociagiem to jakies 5 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. Re: Podroze balonem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:23 Dokladnie nie wiem. To moja dziewicza podroz do Wrocka. Ide spac. Musze byc jutro wypoczety. Jezeli sie zdecydujesz badz jutro na Walach o 14:13. Pamietaj o gazetach :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Podroze balonem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:26 A juz myslalam ze na serio preponujesz. A tu znowu te gazety i kosmiczna godzina;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prepozycja. A moze nad morze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:32 Powaznie to jade jutro nad morze. Chcesz zmienic kierunek? Lub jechac do Wrocka przez Dziwnow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: A moze nad morze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:38 Chyba nie za baldzo;) Umyslilam sobie, ze jutro bede we Wrocku. Tak wiec i ja ide spac, bo trzeba pewnie o 10 juz byc na Ploni, a tu niemloda godzina. Baw sie dobrze nad morzem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:06 W całej Europie na takich tablicach podają także nazwy i odległości do przejść granicznych kończących trasę w danym kraju. Jakuszyce to właśnie miasto, gdzie jest przejście graniczne. Nic zatem śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość Re: płonia ale kierunek na zieloną górę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:58 fiacik, pozwól ,że sam będę wybierał co mnie śmieszy... np Twój śmiertelnie poważny post :)))))) no i mądry, uczony. oj sztywniaku uważaj, bo nie zapalisz jutro fury :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:46 ... ze ma na doopie przedzial. (Sztaugynger). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 125p Re: Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:57 Kiepsko cos ci idzie :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Nawet medrzec (fiacik) nie wiedzial... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:58 Nawet człowiek nie poczuje jak się mu rymuje. (ale z tym Sztaugyngerem chyba cóś nie tak?) Odpowiedz Link Zgłoś