Gość: akka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 01:17 Nasza kochana policja. Godna zaufania i czysta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: 195.124.114.* 12.08.05, 07:49 fajnych ma zwierzchnikow, wszystko przyklepia ... i takim smieciom mamy ufac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzorrzeta Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 12.08.05, 09:22 A co o tym myśli komendant wojewódzki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek [...] IP: *.chello.pl 12.08.05, 12:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:34 powinien jeszcze dostać odszkodowanie, gdyż po wypadku jest zapewne jeszcze bardziej znerwicowany niż pewien komendant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bel345 Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: *.deltanet.pl / *.smsnet.pl 12.08.05, 21:12 to wszystko to bajka jego ojciec ma dobre kontakty w policji pomaga synkowi jak się da i dlaczego został zatrzymany na granicy dzien po zarzymaniu zrobią wszystko zeby, zatuszować sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Gnój. 12.08.05, 23:59 Mogę o sobie powiedzieć ,że jestem praworządnym obywatelem,nigdy nie miałem konfliktu z prawem,staram sie postępować z ogólnie przyjętymi normami prawnymi , reaguję na wszelkie zło dziejące się wokoło mnie i jest mi obca znieczulica na potrzeby i zagrożenie innych obywateli,czego nieraz dawałem dowód. I właśnie może dlatego, nienawidzę naszej policji i całego gnoju z nią związanego i jest mi przykro,że muszę być z tymi którzy piszą na murach HWDP i łamią prawo,ale nie mam innego wyboru.Panowie policjanci,nigdy nie zdobędziecie szacunku społecznego jeśli będziecie chronić bandytów w swoich szeregach.Zapomnijcie o wsparciu ze strony takich ludzi jak ja,bo po takich artykułach i po obserwacjach z życia codziennego,bliżej wam do bandytów ,niż do stróżów porządku.HAŃBA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drmw Gnój.*to jest polski gnoj-jeden z wielu gnojowisk 13.08.05, 23:51 Mysle podobnie jak Pan Szanowny i podzielam panskie poglady. Szkoda ,ze jest nas tak malo i chyba stanowimy miejszosc w tym gnojowisku.Wiekszosc ludzi to chyba z opcji "gminnej" ,,,a picie alkoholu w tej opcji nalezy do dobrego tonu. Tutaj juz nie chodzi o policjantow czy jak to woli milicjantow.Tutaj chodzi o wiekszosc grop spolecznych. To juz mozna nazwac choroba spoleczna. Napisal Pan Szanowny slowo HANBA -to jest malo ,,,to juz jest dramat naszego biednego upodlonego spoleczenstwa. To jest zasluga calej plejady cwaniaczkow i oszustow roznej masci wchodzacej w sklad rzadzacych "mafiozow" Ludzie bez wyobrazni,elementarnej uczciwosci,honoru i ambicji nie zasluguja na miano HOMO SAPIENS.Juz wole swiat zwierzecy jest mniej perfidny obludny i zaklamany.Smutne !! Odpowiedz Link Zgłoś
gozal Re: Cuda w stargardzkiej policji 13.08.05, 00:43 Byłoby czystą kpiną, gdyby go jeszcze "uhonorowano" odprawą i ekwiwalentem za niewykorzystany urlop. Do ciupy go i bez takich jaj z poszkodowanych! Jego prawa tu nie mają znaczenia - przecież pogwałcił zasadnicze prawa osób trzecich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik policji Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: *.szczecin.mm.pl 13.08.05, 16:45 SMIESZNE JEST TO WSZYSTKO.PO WYPADKU W TELEWZJI PAN RZECZNIK POLCJI (KTORY POWINIEN WSZTSTKO WIEDZIEC)POWIEDZIAL,ZE POLICJANT ZOSTAL ZWOLNIONY.TERAZ DOWIADUJEMY SIE ZE 2DNI WCZESNIEJ TEN POLICJANT SAM SIE ZWOLNIL.BEZ KOMENTARZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: 62.69.198.* 14.08.05, 13:23 A co w tym dziwniego ? Pijus podpisał antydatowany dokument i jeszcze był za to wdzięczny. I w ogóle wszyscy byli bardzo zadowoleni - no może z wyjątkiem poturbowanych dzieci, ale to już zupełnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:32 Nie on jeden i nie ostatni , Zobaczcie co robi policjant ze strzgardzkiego KPP z dochodzeniówki Mariusz K. Jest to skandal .On powinien od dwana już nie pracować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eto Re: Cuda w stargardzkiej policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:18 Takie cuda to na porządku dziennym w stargardzkiej policji. Policjant z dochodzeniówki co wyprawia i komendant wie i co z tego. Co też ma swoje prawa? JAk ja bym wlazł na czyjes konto prywatne to juz prokurator by siedziła mi na karku a ten dalej sobie spokojnie pracuje. Oj chyba ma szerokie plecy. Odpowiedz Link Zgłoś