Dodaj do ulubionych

Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ???

IP: *.espol.com.pl 20.08.05, 21:03
Moja propozycja to: "Dzień Styropianu" :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 62.69.200.* 20.08.05, 21:12
      "Dzień Drewna"
      • Gość: mzimu Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 212.14.48.* 20.08.05, 21:21
        "Dzień kupy".
    • Gość: play Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:33
      DZIEŃ JAK CODZIEŃ W RADIO RMF !!!
      • piotr33k2 Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? 20.08.05, 22:57
        wczoraj chociaż mozna było posluchac troche dobrej muzyki np. w wykonaniu
        manamu czy tsa. a dzisiaj ? jedynie brodka i może pózniej blondie reszta
        bezwyrazowe smuty ,przerost formy nad trescią .
        • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 62.69.200.* 20.08.05, 23:33
          "Festiwal Muzyki Playbackowej" - potem tacy muzycy bez podłączonych instrumentów
          jadą na Eurowizje i odpadaja w przedbiegach - po prostu tam gra sie na żywca i
          nasi sobie nie radzą (patrz szczególnie zawalony "warsztatowo" występ Blue Caffe}.
          • Gość: mamoniowa Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 62.69.200.* 20.08.05, 23:39
            Czyzby pani Tatiana wystapila w Sopocie w nowym negliżu ?
            • Gość: izaak Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.chello.pl 21.08.05, 00:09
              dzień smutku
              • Gość: :) Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:25
                Ciekawe co mówią wasi sąsiedzi jak drzecie paszczę w łazience przy goleniu???
                • northstar Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? 21.08.05, 00:32
                  subtelna roznica : my nie jestesmy profesjonalistami, a tamci podobno sa :-)
                  • piotr33k2 Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? 21.08.05, 01:29
                    no ale koncert blondie był niezły ,pełny profesjonalizm zawodowych
                    muzyków ,zespół nic nie stracił ze swojego stylu pokazal nawet dużo nowych
                    doskonałych motywów a sama debbie mimo upływu lat ( i troche głosu) nadal jest
                    sexi ,w odpowiednim odniesieniu myzycznym (stylu) blondie przypomina mi troche
                    nasz manam i korę.
                    • Gość: XXL Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.ksiazat.v.pl 21.08.05, 10:48
                      Nigdy nie lubiłem blondie i po wypowiedziach spodziewałem się naprawdę dobrego
                      koncertu ale to co zobaczyłem rozczarowało mnie totalnie, nudy ,nudy, nudy
                      dobre do zaśnięcia co zresztą w trakcie zrobiłem.
                      Solistka owszem ,owszem mimo że już leciwa 60 lat to już jest wiek :)
    • blackexit smurfy 21.08.05, 09:26
      juz jak zobaczylem ta pierwsza podrobe rikiego martina z polskiego gaybandu juz
      wiedzialem ze jestem na polskiej biesiadzie cekinowo plastykowej. potem bylo
      coraz gorzej. blondi nie zachwycila bo ma juz swoje lat i przepity glos.
      cala zabawa tych palstusiow telewizyjnych co uwazaja sie za gwiady za abonament
      tych co jeszcze go placa. pozdrawiam black
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka