Gość: aras IP: *.espol.com.pl 20.08.05, 21:03 Moja propozycja to: "Dzień Styropianu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KumoterSzyszkownik Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 62.69.200.* 20.08.05, 21:12 "Dzień Drewna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzimu Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 212.14.48.* 20.08.05, 21:21 "Dzień kupy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:33 DZIEŃ JAK CODZIEŃ W RADIO RMF !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? 20.08.05, 22:57 wczoraj chociaż mozna było posluchac troche dobrej muzyki np. w wykonaniu manamu czy tsa. a dzisiaj ? jedynie brodka i może pózniej blondie reszta bezwyrazowe smuty ,przerost formy nad trescią . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 62.69.200.* 20.08.05, 23:33 "Festiwal Muzyki Playbackowej" - potem tacy muzycy bez podłączonych instrumentów jadą na Eurowizje i odpadaja w przedbiegach - po prostu tam gra sie na żywca i nasi sobie nie radzą (patrz szczególnie zawalony "warsztatowo" występ Blue Caffe}. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: 62.69.200.* 20.08.05, 23:39 Czyzby pani Tatiana wystapila w Sopocie w nowym negliżu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaak Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.chello.pl 21.08.05, 00:09 dzień smutku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 00:25 Ciekawe co mówią wasi sąsiedzi jak drzecie paszczę w łazience przy goleniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? 21.08.05, 00:32 subtelna roznica : my nie jestesmy profesjonalistami, a tamci podobno sa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? 21.08.05, 01:29 no ale koncert blondie był niezły ,pełny profesjonalizm zawodowych muzyków ,zespół nic nie stracił ze swojego stylu pokazal nawet dużo nowych doskonałych motywów a sama debbie mimo upływu lat ( i troche głosu) nadal jest sexi ,w odpowiednim odniesieniu myzycznym (stylu) blondie przypomina mi troche nasz manam i korę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Dzień 1 Sopot - jak, To nazwiecie ??? IP: *.ksiazat.v.pl 21.08.05, 10:48 Nigdy nie lubiłem blondie i po wypowiedziach spodziewałem się naprawdę dobrego koncertu ale to co zobaczyłem rozczarowało mnie totalnie, nudy ,nudy, nudy dobre do zaśnięcia co zresztą w trakcie zrobiłem. Solistka owszem ,owszem mimo że już leciwa 60 lat to już jest wiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit smurfy 21.08.05, 09:26 juz jak zobaczylem ta pierwsza podrobe rikiego martina z polskiego gaybandu juz wiedzialem ze jestem na polskiej biesiadzie cekinowo plastykowej. potem bylo coraz gorzej. blondi nie zachwycila bo ma juz swoje lat i przepity glos. cala zabawa tych palstusiow telewizyjnych co uwazaja sie za gwiady za abonament tych co jeszcze go placa. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś