Gość: wizytka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:04 Dzisiaj widzialam taki odnowiony tramwaj i bardzo mi się podobał. W kolorze kości słoniowej a na dole pas czerwieni. Ładny. A najważniejsze - nie było na nim reklam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pieszy Re: nowe kolory na tramwajach IP: *.fnet.pl 22.08.05, 20:13 czy to oznacza, że kolor niemieckich wyprze kolor lwowskich tramwajów, to by była wielka szkoda, (osobiście jestem przeciwny reaktywowaniu "niemieckiego" szczecina) Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: nowe kolory na tramwajach 22.08.05, 23:16 A przepraszam, lwowskie to są te z szybami zaklejonymi reklamami? A jak jest Szczecin historycznie z Lwowem powiązany? Mnie osobiście też się ten tramwaj spodobał, wygląda bardzo klasycznie i elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: nowe kolory na tramwajach IP: *.vx.pl / *.vx.pl 22.08.05, 23:53 to ze nie ma reklam (zwłaszcza na oknach) jest zarąbiaste... ale kolor tego tramwaju jest beznadziejny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nowe kolory na tramwajach 23.08.05, 00:03 szczerze mówiąc mi też sie te nowe kolory nie podobają ,takie mdłe nijakie i bezpłciowe ,jeżeli to ma nadać zdecydowany chrakter miastu to przepraszam bardzo ale bedzie akurat na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: nowe kolory na tramwajach 23.08.05, 08:00 No cóż, o gustach się nie dyskutuje kochani :) Ja tam wolę ten niz np niebiesko- czerwony. Nie cierpię tego połączenia kolorów.I jeszcze raz napiszę (Albercie kochany :) ) BEZ REKLAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: nowe kolory na tramwajach 09.09.05, 21:51 wizytka1 napisała: I jeszcze raz napiszę (Albercie > kochany :) ) BEZ REKLAM !!! * genau Moja Droga! bez reklam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: nowe kolory na tramwajach 23.08.05, 08:29 1- nie bylo reklam bo nikt jeszcze ich nie zamiescil 2-nie widze najmniejszego sensu w zmienianiu tradycyjnej kolorystyki naszej komunikacji miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nowe kolory na tramwajach 23.08.05, 20:08 skuter70 napisał: > 2-nie widze najmniejszego sensu w zmienianiu tradycyjnej kolorystyki naszej > komunikacji miejskiej ja też ! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: nowe kolory na tramwajach 09.09.05, 21:50 skuter70 napisał: > 1- nie bylo reklam bo nikt jeszcze ich nie zamiescil * z tym sie akurat zgodze:( > 2-nie widze najmniejszego sensu w zmienianiu tradycyjnej kolorystyki naszej > komunikacji miejskiej * z tym bym polemizowal, ale faktem jest ze coraz mniej tych 'tradycyjnych'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: nowe kolory na tramwajach IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.09.05, 21:57 Można przytoczyć stary dowcip? Co to jest, długi, czerwony i często staje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nowe kolory na tramwajach IP: *.internet.v.pl 09.09.05, 22:05 zmianę kolorystyki tramwajów - to dobry pomysł. moim zdaniem, każdy wóz powinien mieć inny. choćby dlatego, że w razie konfliktu, np. zmotorniczym, łatwiej zapamiętać kolor, niż jego nr. te zaklejone szyby, łokropność! mp Odpowiedz Link Zgłoś