sid15 29.08.05, 21:30 Ponad 50 tysięcy dziewic w strojach topless zabiegało dziś o względy króla Suazi, poszukującego trzynastej małżonki. To jest dopiero prawdziwy dylemat,godny pierwszej osoby w państwie.A nie tylko komisje i komisje.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wizytka Re: Prawdziwy dylemat. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:35 Och Sid, dla niektórych panów jest jeszcze większym dylematem posiadanie nawet jednej żony. Czasami biedaki bardzo się męczą ponieważ nie bardzo wiedzą co z nią począć. A nawet jak juz poczna jedno a nawet kilkoro to dylemat w podstawowym jego brzmieniu (czyli co z tą kobitą robić ?)urasta do nabrzmiałego problemu. Co my tu o trzynastej żonie będziemy mówić, jak tej jednej podołac czasami jest trudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Kobita.. 29.08.05, 21:37 Gość portalu: wizytka napisał(a): urasta do nabrzmiałego problemu. '''''''' Trafiłas w sedno sprawy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Kobita.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:42 bo i o sedno mi chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 21:41 Wizytko zapewniam cię ,że większość facetów posiadających status majątkowy króla ,oraz pewne ułatwienia prawne (bigamia),szybciutko skompletowałoby sobie niezgorsze stadko małżonek.Tak więc problm z polskimi mężczyznami tkwi chyba przede wszystkim w ich marnym statusie materialnym,no i uregulowaniach prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Prawdziwy dylemat. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:46 Tak więc problm z polskimi mężczyznami tkwi chyba > przede wszystkim ... w ich mentalności,wychowaniu,wrażliwości,uwarunkowaniach społecznych ... potem dopiero wymieniłabym ich możliwości,także materialne :) Z całym szacunkiem oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 21:53 Polscy mężczyźni nie odbiegają chyba raczej od pewnego schematu który daje się zauważyć w tym niby bardziej cywilizowanym świecie.To z niego przyszło to męskie zniewieścienie,hedonizm,ucieczka od brania na siebie wszelkich obowiązków związanych z założeniem rodziny.Stąd ta mentalność,słaba wrażliwość,a i wychowywanie samolubnych maminsynków przez współczesnych rodziców, też ma niebagatelne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Prawdziwy dylemat. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:58 Mam dwóch synów i robię wszystko co w mojej mocy, aby wyrośli na odpowiedzialnych i mądrych facetów.Ale przyznam się szczerze, że jeden nijak się nie daje, niereformowalny od urodzenia. Samiec za przeproszeniem panów 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Wizytko 29.08.05, 22:02 Nie przelmuj się na zapas.Dopiero dorosłe życie pokaże,czy nie martwisz się na zapas.No i ta właściwa kobieta,jeśli będzie miał szczęście ją spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Wizytko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:05 Ale jemu już teraz to nie jedna,ale ze trzy by sie przydały i nie KOBIETY tylko wyrobnice domowe do prania,podania,poszukania,umycia,posprzątania,zaszycia,położenia,podlania,ukroje nia,posmarowania,usmażenia,ugotowania,..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Wizytko 29.08.05, 22:08 A to już niestety twoja wina,że przyzwyczaiłaś go do tego wszystkiego,pozbawiając go samodzielności,za co zresztą przyszła synowa na pewno ci gorąco podziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Prawdziwy dylemat. IP: 62.69.196.* 29.08.05, 21:55 Moim zdaniem to nie dylemat a ambaras bo jak całej trzynastce zachce się naraz:))) to murzyn nie wytrzyma :))))) mimo to że mają takie jak mały cygan nogę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 21:59 Co znaczy zachce?To kto rządzi Leon,czy jego dzieci?A zresztą jak ma duże łoże ,a i możliwości nietęge to i z całą trzynastką sobie da radę.W końcu jest królem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Prawdziwy dylemat. IP: 62.69.196.* 29.08.05, 22:06 sid15 napisał: > Co znaczy zachce? po prostu poczuje wolę Bożą a 13 kobitkom to i król murzyński sobie rady nieda chyba że pomoże jemu pluton gwardi przybocznej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Prawdziwy dylemat. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:00 XXL ! My tu sobie o nieco innych problemach grzecznie zaczęliśmy, a Ty tak przed snem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL :) IP: 62.69.196.* 29.08.05, 22:02 przed snem ale po, sorry innych problemach jak to ładnie nazwałaś, mh, to to tak się teraz nazywa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:04 Ja go rozumiem,50 tys.dziewic w stroju topless nie pozwoli spokojnie zasnąć żadnemu prawdziwemu facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Prawdziwy dylemat. IP: 62.69.196.* 29.08.05, 22:07 i to Sid jest to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Prawdziwy dylemat. IP: 62.69.196.* 29.08.05, 22:09 idę zapalić na taras, cholerka 50 tysięcy dziewić, to ma chłop farta:))) i to murzyn:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Prawdziwy dylemat. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:13 Zapewniam Was Panowie, że i 50 mężczyzn w wieku poborowym i w stroju toples na Panie całkiem podobny ma wpływ :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:16 To już wiem dlaczego pani w mojej komisji poborowej była taka pobudzona.A ja głupi myślałem ,że to wynikało z jej profesjonalizmu i zapału do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Prawdziwy dylemat. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:25 Sid czyżbyś ? .... :) No dobra idę spać i jeszcze na mojego pana zerknę sobie okiem łagodnym acz pożądliwym :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:28 Oj, ale fantazyja poniosła! Proponuje plażę nudystów. Pierwszy raz - szok, wszystko dęba staje, oczy dostają oczopląsu a mózg szaleje. Tyle, ze przez moment, potem z biegiem czasu, kojelnym plażowaniu - nagość staje się normą, nie szokuje. W Szwecji nie ma problemu nagości, bo od szczeniaka człowiek tam przywykły do golizny. Przy - dzieści ktorymś gołym biuście, pośladku czy czymkolwiek - nasze receptory tępieją, nie reagują. 13 panienek bez staników, 26 falujących piersi - to może i to brzmi, ale w oglądzie to juz nie taka znowu rewelacja. A tak "technicznie" co byś Ty robił Sid z tymi prawie 30-toma cycuszkami? Pewnie byś nie zdążył nawet dotnąć tego pierwszego a byłbys gotów i fiut w zwisie! Ale pomarzć sobie można, zwłaszcza na dobranoc! zawsze to lepsze od polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:50 Zocha! - ładne brzmi. Znasz Wizytkę, pozwoliła Ci ujawniać imię? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:32 Nie doceniasz mnie.Co do plaży naturystów często jeździłem do Lubiewa i całkiem fajnie się wypoczywało.Tylko te stada zboczków na wydmach.Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:49 Oczywiście, sam tam plażuję, zboczki są na każdej plaży, tyle, ze u nas jakoś ich wiecej! U sąsiadów na Uznamie - prawie ich nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:53 kurde.felek napisał: > Oczywiście, sam tam plażuję, zboczki są na każdej plaży, tyle, ze u nas jakoś > ich wiecej! U sąsiadów na Uznamie - prawie ich nie widziałem. Felek, pokaż kutasa! To będzie dopiero dylemat!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:58 Tak publicznie, na forum? To ma być propozycja? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 22:58 menel,wyluzuj po nocy,co ci po głowie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 23:03 Mianowicie - co wie ta felka? jakiego ma Felek? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 23:09 Możesz to jakoś szerzej, bo nie pojmuję o co ci chodzi. Jakaś Zocha włazła ci na odcisk? Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 23:13 ta, to ta pijaczka z bramy obok, i jeszcze poł bełta mi wzieła suka! Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 23:16 Biedactwo, nie mogłeś razem z nią tego bełta odpalić, o cycuszkach pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Sid, uwazaj zeby cie felka na "członka" SLD 29.08.05, 23:18 nie wciagneła! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Sid, uwazaj zeby cie felka na "członka" SLD 29.08.05, 23:25 Menel1 masz zagwozdkę do rozwiązania na noc: * Jeśli Felek to felka - to po diabła ma Sida naciagać na "członka" a na dodatek SLD? Chyba raczej odwrotnie i bez SLD. * jeśli Felek i to Felek - to też po cholerę na agitować Sid do SLD, skoro sam w tym SLD nie jest? Po trzecie - dlaczego w to wszystko mieszasz politykę? Idę spać, z cycuszków ilościowo to wolę 2 x 2: parę damskich i parę meskich w w jednym zestawie! Trzymajcie się chłopaki, cycuszków do marzenia jeszcze co nieco zostało! Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 23:01 Sid, wyobraźnia! Rozpętałeś temacik o cycuszkach i facetowi się kojarzy, nie wiem tylko co on takiego widzi w moich gaciach! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 23:08 Ja chciałem tylko wspomnieć coś o innych,bardziej przyjemnych wyborach.Skąd mogłem wiedzieć w jakim to pójdzie kierunku.Taki przyjemny,działający na wyobraźnię,niewinny temacik.Ale to forum jest przerażające i nieprzewidywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prawdziwy dylemat. 29.08.05, 23:11 Przecież temacik jest wdzieczny jak te 26 młodych cycuszków, ino menelowi coś szura pod czaszką. Może już nie moze... Odpowiedz Link Zgłoś