Dodaj do ulubionych

Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie polic...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:40
Czekam na następną bombę w tej sprawie, bo danymi handluje się nadal! Choć
być może nie robią tego byli esbecy, a zupełnie młodzi ludzie pracownicy
Reihstagu, o pardon, magistratu...
Obserwuj wątek
    • Gość: rzorrzeta Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 08.09.05, 08:12
      A jaka jest opinia Kim Ir Sen-a ?
      Tradycyjnie nic nie wiedzial ?
      A ze chlopaki z PG mogli zginac bo kolega sypal to przeciez nic takiego...
      • Gość: czarnamamba Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:04
        Tak, mogli polec, ale przy kielichu...
        • Gość: XXL Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: 212.14.58.* 08.09.05, 10:33
          Gość portalu: czarnamamba napisał(a):

> Tak, mogli polec, ale przy kielichu...

lub w jakimś burdelu:))))))
    • Gość: sztyrlic Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:22
      To Robert odetchnął.
    • Gość: były asesor dziękuję PiS-owi!!! IP: *.mofnet.gov.pl 08.09.05, 10:29
      Dzięki Prawu i Sprawiedliwości mogłem porzucić nędzną fuchę asesora
      prokuratorskiego i już 10-go września jako osoba ze zdanym egzaminem
      prokuratorskim wpisuję się na listę adwokatów a może radców prawnych? zobaczę!
      w każdym razie mam ich wszytskich w nosie i wreszcie będę wykonywał dobry
      zawód! Prawo zwycięża! Sprawiedliwość górą!
      • Gość: XXL Re: dziękuję PiS-owi!!! IP: 212.14.58.* 08.09.05, 10:35
        No to "były asesor" zapewne zabierzesz się za machloje członków PiS czy w z
        wdziecznosci bedziesz je tuszował!!!!
      • sid15 Re: dziękuję PiS-owi!!! 08.09.05, 10:41
        I tak trzymać,rozpieprzać te skostniałe esbecko-komusze układy,wpuścić świeże
        powietrze do zatęchłych korporacji,nowych ludzi,którzy ruszą do przodu ten
        zgiły ku...dołek.A tą urzędniczą spółdzielnię powinno się
        rozliczyć,opodatkować,skonfiskować nabyte nielegalnie majątki i pozbawić
        emerytur.Żeby zrozumieli ,że jeśli państwo im płaci to mają chronić jego
        obywateli i im służyć,a nie ich okradać i wystawiać bandytom.
        • Gość: Obserwator Re: dziękuję PiS-owi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:43
          Jak najbardziej TAK.
          • Gość: były asesor dzięki za poparcie!! IP: *.mofnet.gov.pl 08.09.05, 13:31
            dzięki że mnie rozumiecie. ja naprawdę nie chciałem sprzedawać tych informacji,
            ale pensja asesora jest niewielka! te 3 tysiace zarabia byle kierowca, a ja
            przecież tyle studiowałem. wyrok dostanę najwyżej w zawiasach, a w Izbie
            Adwokackiej wcale nie musze mówić, że byłem asesorem - zgodnie z PIS-owską
            ustawą wystarczy przecież tylko zdany egzamin prokuratorski bez asesury. Więc
            wpisze się na listę adwokacką 10-go, a potem już mogą wydawać wyrok jaki chcą.
            Ważne że ja już będę adwokatem i znowu będę mógł stać na straży przestrzegania
            Prawa i Sprawiedliwości! te znowelizowane ustawy naprawdę pomogą wielu ludziom
            takim jak ja. w końcu to był tylko mój mały błąd
            • Gość: XXL Re: dzięki za poparcie!! IP: 212.14.58.* 08.09.05, 13:38
              Moim zdaniem,z całym szacunkiem Ty nie bedziesz dobrym prawnikiem jak już nie
              masz poszanowania dla ludzi wyrazając się słowami cytuję:te 3 tysiace zarabia
              byle kierowca" byle kierowca a Ty kim jesteś jakimś nadczłowiekiem czy puki
              co "byle ,czy byłym asesorem o wielkim mniemaniu o sobie?
              Zaczni może od siebie.
              • Gość: Nerv Brawo XXL! Gó..arzom sie w głowie przewraca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:38
                Ledwie skończył jakąś praktykę i już adwokacina? Oj, nie życzę nikomu by go
                bronił bo aspiracje wielkie tylko umiejętności brak...
              • Gość: mm5 Re: dzięki za poparcie!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 22:35
                Hej, ludzie, to chyba tylko ironia. Ukazanie "w krzywym zwierciadle" ile
                dobrego zrobiła pisowska ustawa dla tzw. ZAWODÓW ZAUFANIA PUBLICZNEGO...
            • Gość: mav Re: dzięki za poparcie!! IP: *.chello.pl 08.09.05, 21:23
              Nie tak prędko bajerancie... cienias z ciebie skoro dałeś się udupić- nieuk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka