Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 18:40 Czekam na następną bombę w tej sprawie, bo danymi handluje się nadal! Choć być może nie robią tego byli esbecy, a zupełnie młodzi ludzie pracownicy Reihstagu, o pardon, magistratu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzorrzeta Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 08.09.05, 08:12 A jaka jest opinia Kim Ir Sen-a ? Tradycyjnie nic nie wiedzial ? A ze chlopaki z PG mogli zginac bo kolega sypal to przeciez nic takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:04 Tak, mogli polec, ale przy kielichu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: 212.14.58.* 08.09.05, 10:33 Gość portalu: czarnamamba napisał(a): > Tak, mogli polec, ale przy kielichu... lub w jakimś burdelu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztyrlic Re: Prokuratura zakończyła śledztwo w sprawie pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:22 To Robert odetchnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były asesor dziękuję PiS-owi!!! IP: *.mofnet.gov.pl 08.09.05, 10:29 Dzięki Prawu i Sprawiedliwości mogłem porzucić nędzną fuchę asesora prokuratorskiego i już 10-go września jako osoba ze zdanym egzaminem prokuratorskim wpisuję się na listę adwokatów a może radców prawnych? zobaczę! w każdym razie mam ich wszytskich w nosie i wreszcie będę wykonywał dobry zawód! Prawo zwycięża! Sprawiedliwość górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: dziękuję PiS-owi!!! IP: 212.14.58.* 08.09.05, 10:35 No to "były asesor" zapewne zabierzesz się za machloje członków PiS czy w z wdziecznosci bedziesz je tuszował!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: dziękuję PiS-owi!!! 08.09.05, 10:41 I tak trzymać,rozpieprzać te skostniałe esbecko-komusze układy,wpuścić świeże powietrze do zatęchłych korporacji,nowych ludzi,którzy ruszą do przodu ten zgiły ku...dołek.A tą urzędniczą spółdzielnię powinno się rozliczyć,opodatkować,skonfiskować nabyte nielegalnie majątki i pozbawić emerytur.Żeby zrozumieli ,że jeśli państwo im płaci to mają chronić jego obywateli i im służyć,a nie ich okradać i wystawiać bandytom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: dziękuję PiS-owi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:43 Jak najbardziej TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były asesor dzięki za poparcie!! IP: *.mofnet.gov.pl 08.09.05, 13:31 dzięki że mnie rozumiecie. ja naprawdę nie chciałem sprzedawać tych informacji, ale pensja asesora jest niewielka! te 3 tysiace zarabia byle kierowca, a ja przecież tyle studiowałem. wyrok dostanę najwyżej w zawiasach, a w Izbie Adwokackiej wcale nie musze mówić, że byłem asesorem - zgodnie z PIS-owską ustawą wystarczy przecież tylko zdany egzamin prokuratorski bez asesury. Więc wpisze się na listę adwokacką 10-go, a potem już mogą wydawać wyrok jaki chcą. Ważne że ja już będę adwokatem i znowu będę mógł stać na straży przestrzegania Prawa i Sprawiedliwości! te znowelizowane ustawy naprawdę pomogą wielu ludziom takim jak ja. w końcu to był tylko mój mały błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: dzięki za poparcie!! IP: 212.14.58.* 08.09.05, 13:38 Moim zdaniem,z całym szacunkiem Ty nie bedziesz dobrym prawnikiem jak już nie masz poszanowania dla ludzi wyrazając się słowami cytuję:te 3 tysiace zarabia byle kierowca" byle kierowca a Ty kim jesteś jakimś nadczłowiekiem czy puki co "byle ,czy byłym asesorem o wielkim mniemaniu o sobie? Zaczni może od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Brawo XXL! Gó..arzom sie w głowie przewraca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:38 Ledwie skończył jakąś praktykę i już adwokacina? Oj, nie życzę nikomu by go bronił bo aspiracje wielkie tylko umiejętności brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: dzięki za poparcie!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 22:35 Hej, ludzie, to chyba tylko ironia. Ukazanie "w krzywym zwierciadle" ile dobrego zrobiła pisowska ustawa dla tzw. ZAWODÓW ZAUFANIA PUBLICZNEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav Re: dzięki za poparcie!! IP: *.chello.pl 08.09.05, 21:23 Nie tak prędko bajerancie... cienias z ciebie skoro dałeś się udupić- nieuk. Odpowiedz Link Zgłoś