stettiner 05.09.02, 19:45 ...zaliczyłeś oślą, czy może Rabin? A tak ciekawie się zaczynało ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swarozyc Re: Swarożyc, czy to ty.... IP: *.telia.com 05.09.02, 20:04 stettiner napisała: > ...zaliczyłeś oślą, czy może Rabin? A tak ciekawie się zaczynało ;) Chyba ja, bo stracilem cierpliwosc, jak czytam posty tego fiuta Jacka. nic nie wnosi do dyskusji lub przynajmniej nie jest dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Swarożyc, czy to ty.... 05.09.02, 20:06 A miało być bez epitetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Swarożyc, czy to ty.... IP: *.telia.com 05.09.02, 20:08 Jestem tylko slabym, ulomnym czlowiekiem... Ale dygresja na temat naszych przodujacych chrzescijan tez sie nie podobala michnikowskim przydupasom. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Swarożyc, czy to ty.... 05.09.02, 20:11 No cóż, to taki drrrażliwy temat... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc ReStettiner IP: *.telia.com 05.09.02, 20:16 Czytalas moj list do Karola? Chcialem sie troche posmiac i innym dac sie posmiac ale nie bylo to widocznie wesole?..Bo mnie zdjeli w Krakowie ale miale kopie, wiec)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ReStettiner IP: 64.9.159.* 05.09.02, 20:18 Taki post to sam sobie zawdzieczasz , atakujesz ludzi bez powodu , wysmiewasz ich uczucia religijne , sam zachowujesz sie jak obszczymurek!! Naublizasz np papiezowi bo stary , jaja se z niego robisz proponujac pieluche a sam jak gowniarz wypisujesz swe madrosci na forum pod nickiem swarozyc , Cos ci powiem panie niby- slowianin , z kazdym twoim nowym postem atakujacym bez zupelnego recjonalnego powodu , prawo ludzi do wiary utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu ze twoj antychrzescijanizm jest konsekwencja jakis twoich smutnych przezyc z jakims wikarym albo co .,. Teraz daj mi przyklad gdzie na tym forum ja np napisalem ...powiesic niewierzacych!!!! Widzisz roznice??? nie???? no to moze sam wejdz na krzyz , ;-)))))))))))))))))))))) To co piszesz to nie madrosc zyciowa a fobia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: ReStettiner IP: *.telia.com 05.09.02, 20:24 Z uwaga wysluchalem twoich uwag i musze niesmialo zauwazyc ze opacznie odczytales moj list po ktorym zostalem wyslany do diabla. Wejdz na forum Krakow i zobacz o jakim krzyzu mowie... Jesli jeszcze ten watek jest(Jezus zyje!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ReStettiner IP: 64.9.159.* 05.09.02, 20:31 Gość portalu: Swarozyc napisał(a): > Z uwaga wysluchalem twoich uwag i musze niesmialo zauwazyc ze opacznie > odczytales moj list po ktorym zostalem wyslany do diabla. > Wejdz na forum Krakow i zobacz o jakim krzyzu mowie... > Jesli jeszcze ten watek jest(Jezus zyje!) HE HE HE Ty mi tu piszesz za to ja przeczytalem opacznie ???? sam przeczytaj swoj post a potem oczekuj od forumowiczy zdolnosci jasnowidztwa czy tam telepatii i wiedzy cos tam tez swarozyc gdzies na jakims foru napisal, opacznie he he he . oto link do twego postu www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=515&w=2890213&a=2890293 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jacek IP: *.telia.com 05.09.02, 20:33 Gość portalu: JACEK napisał(a): > > Byles w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Jacek IP: 64.9.159.* 05.09.02, 20:50 Bylem ale to wcale nie zmienia postaci zeczy ze to ja opacznie przeczytalem twoj post , moja odpowiedz byla do twego postu na forum w szczecinie ot i co...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jacek IP: *.telia.com 05.09.02, 20:52 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Bylem ale to wcale nie zmienia postaci zeczy ze to ja opacznie przeczytalem two > j post , moja odpowiedz byla do > twego postu na forum w szczecinie ot i co...... Oczywiscie ze nie zmienia to rzeczy. Pisz do rzeczy lub przynajmniej dowcipnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Jacek IP: 64.9.159.* 05.09.02, 20:57 Gość portalu: Swarozyc napisał(a): > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Bylem ale to wcale nie zmienia postaci zeczy ze to ja opacznie przeczytale > m > two > > j post , moja odpowiedz byla do > > twego postu na forum w szczecinie ot i co...... > > Oczywiscie ze nie zmienia to rzeczy. Pisz do rzeczy lub przynajmniej dowcipnie! OK , ryplo mi sie i tylle , powinno byc : Bylem ale to wcale nie zmienia postaci zeczy ze to NIE ja opacznie przeczytalem twoj post !!! Tylko ze ty nie jestes specem w copy - paste ;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Jacek IP: *.telia.com 05.09.02, 21:03 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Oczywiscie ze mnie zle NIE zrozumiales! To ja troche z Ciebie zakpilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Stettiner IP: *.telia.com 05.09.02, 20:31 Stettiner! myslalem ze jestes moim fanem a ty idziesz do krakowa i dezawuujesz mnie? Dlaczego ta nielojalnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 05.09.02, 20:34 Wybacz Swarożycu :))) Nie mogłam sobie darować jak przeczytałam o tym bożyszczu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś