Gość: marian paździoch IP: *.internet.v.pl 13.09.05, 22:30 zna schwarcenegera! to co, że busch nie znalazł czasu się spotkac się z naszym 'pierwszym'? najważniejsze że gubernartor californi kocha Polskę warto było odbyć tę podróż! mp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruthi Re: i jego mafia tez :) 13.09.05, 22:39 oby nie : I`ll be back :) maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nasz prezydent jest super! 13.09.05, 22:46 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > zna schwarcenegera! > to co, że busch nie znalazł czasu się spotkac się z naszym 'pierwszym'? > najważniejsze że gubernartor californi kocha Polskę > warto było odbyć tę podróż! > > mp ale przynajmniej sie z jakims politykiem spotkał i żebym ci nie musiał przypominać wizyt i wojaży zagranicznych jurczyka ,ten to dopiero sie naspotykał i nazałatwiał ,wiem ten prezydent i tamten prezydent lecz inna skala ale jurczyk w swojej skali wypada poniżej zera ,a o wizytach zagranicznych mariana możan by nakrecić niezłą komedie w stylu śp. barei. Odpowiedz Link Zgłoś
maruthi Re: nasz prezydent jest super! 13.09.05, 22:48 Maryjan... to Lenin jest wiecznie zywy... nie Regan...!!! maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nasz prezydent jest super! IP: *.internet.v.pl 14.09.05, 00:38 nie panujesz nad emocjami piotr33k2. każda wizyta zagraniczna naszego prezydenta, to już komedia w w/w stylu. bawi nas już przez 10 lat. pewnie żal ci tych komedii, dlatego w swoich wypowiedziach lansujesz wc jako cdn. mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nasz prezydent jest super! 14.09.05, 01:00 jakimi emocjami?po prostu tylko mierzi mnie twoja obłuda bo chociaz nie jestem wielbicielem kwacha to miedzy nimi i ich wizytami jest taka przepaść jak miedzy mercem a wozem drabiniastym ,wstydu nie masz za grosz marian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nasz prezydent jest super! IP: *.internet.v.pl 14.09.05, 07:52 jesteś, jesteś tylko przyznać się niechcesz. a wizyty prezydenckie a.k. robią więcej złego jak dobrego. w końcu i busch ma go dosyć, niechcąc się z nim spotkać. zresztą wszyscy mają go dosyć, oprócz ciebie piotr33k2. mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nasz prezydent jest super! 14.09.05, 22:59 przecież powiedziałem że nawet na niego nigdy nie głosowałem i moim ulubiencem nigdy nie był ale trzeba uczciwie przyznać że jego prezydentura była przynajmniej przyzwoita czego nie mozna powiedzieć o innej prezydenturze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi a u Luisa będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:50 Ciekawe czy do Saint Louis dojedzie. Mógłby odwiedzić znajomych Marjana oraz oczywiście pozdrowić Regana. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi upss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:51 ktoś już napisał j/w Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: upss 13.09.05, 23:04 A Majkela Dzaksona nie spotka? Kiedys byl jego przyjacielem.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruthi Re: upss 13.09.05, 23:05 ja go kiedys widzialem na bramie portowej... hmmm... tylko nie pamietam co bralem :) maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: upss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:07 Prezio jakby to delikatnie powiedzieć - za duży już dla Majkela. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: upss 13.09.05, 23:12 Ta', cwaniak bo ma Jolke.. a majkel ma tylko zwierzatka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: upss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:18 > a majkel ma tylko zwierzatka.. W pewnym sensie dookoła Prezia też istne zoo. Małpy, skunksy, świnie oraz inne pomniejsze glisty. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: upss 13.09.05, 23:22 Widze fugazi ze ty zaczynasz bluznic i radykalizujesz sie.. Minie Ci to po wyborach, czy to trauma o glebszych korzeniach? Kiedys wydawales mi sie takim spokojnym i dobrze ulozonym chlopcem.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Trauma? Nie. To coś więcej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:20 Te wyborcze kołtuństwo mnie nie tyle przeraża co dobija. Ostatnio miałem takiego doła jak Padre umarł a raczej grzebał go naród. I już nie wiem co gorsze: zakłamanie religijne czy wyborcze. Dzisiaj przykładowo w debacie polsatowej widzę Rokitę który grozi Hausnerowi procesem, za kłamstwo wyborcze jakiego ten miał się dopuścić. Szło o to, że demokrata.pl wykpił program platformy ze strony internetowej tejże. Dokładnie wyciągnął fakt iż program na stronie jest z roku 2001 i o podatku liniowym ani słowa. Jan Maria mu, że łże publicznie i do sądu pójdzie. Ja tam dawno Albercikowi pisałem, że programu ni ma. A to co jest to prawicowe nie jest i o liniowym nie piszą. Toż se pomyślałem Rokita - buc nawet nie wie co w programie ma. Poczytałem sobie te paraprawicowe banialuki i popatrzałem na www.Tuska uśmiechniętego debilnie. Za godzinę wchodzę znów na stronę i co....? Gó... Strona zablokowana. Trauma moja więc narasta z każdym dniem. Oglądając te ryje na bilboardach i w telewizorze. Jeżeli "Taksówkarza" oglądałeś wiesz co mam na myśli. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Trauma? Nie. To coś więcej. 14.09.05, 22:41 Gość portalu: Fugazi napisał(a): Ja tam dawno Albercikowi pis > ałem, że programu ni ma. A to co jest to prawicowe nie jest i o liniowym nie pi > szą. > * albercik tylko potwierdza, ze te ich programy to jedna wielka sciema, gorzej ze media coraz glupsze i plytsze i nie nekaja politykow o te programy! a ze z bilbordow jest jak napisales to nie tylko Twoje subiektywne spostrzezenie, malo to pocieszajce jednak. JMR to buc. Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: nasz prezydent jest super! 14.09.05, 08:00 To ostatnie okazje zebrania jeszcze co ciekawszych wizytówek i wspólnych foto ze sławnymi tego świata ze świadomością, że to ... już koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: nasz prezydent jest super! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 08:31 A ja cały czas oliwię bron gładkolufową. Jeszcze rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 tak naprawdę to jaki charakter ma ta wizyta w USA IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 23:06 jezeli prywatny, to Kwaśniewski musiał wiedzieć ,ze Cimoszewicz zrezygnuje. Jeżeli wizyta była oficjalna, to musiała miec jakiś wcześniej ustalony program i zapewne spotkanie z Bushem a nie z Arnim w jego fan-clubie. Zresztą poleciał chyba już po tragedii w Nowym Orleanie, więc powinien przewidzieć,że Gorge nie bedzie miał dla niego czasu. Coś tu smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś