Dodaj do ulubionych

KWW "Pogoń Walcząca"

IP: *.members.com.pl 07.09.02, 17:24
Komitet Wyborczy Wyborców został zarejstrowany. kazdy kibic musi go poprzec w
wyborach, bo inaczej politycy pseudo-fachowcy beda "pilnowali" sprawy Pogoni.
panowie i panie, w szczecinie nie pozostalo nam juz nic - uratujmy wspolnymi
silami Pogon i sport szczecinski
tel. pelnomocnika wyborczego - 0602 115 215
Obserwuj wątek
    • Gość: zibi Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.02, 23:20
      Czy ty przypadkiem nie nadużyłeś czyjegoś zaufania? Chyba czasami trzeba
      zastanowić się nad słowem: lojalność i zwyczajna uczciwość.
      • kkss Re: KWW 'Pogoń Walcząca' 08.10.02, 21:58
        POGON WIELKA JEST!
        KTO NIE WIERZY ...JEST!(-:
        lagardere
    • crazy Re: KWW 'Pogoń Walcząca' 09.09.02, 08:48
      Mi to śmierdzi ambicjami jakiegoś niedowartościowanego polityka. Trzeba uważać
      na teksty typu: "Każdy kibic powinien..." Następna osóbka chcąca zbić kapitalik
      (tym razem polityczny) na DUMIE POMORZA...
      CRAZY
      • Gość: RAFek Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.rajsat.pl 10.09.02, 10:17
        crazy napisał:

> Mi to śmierdzi ambicjami jakiegoś niedowartościowanego polityka. Trzeba
        uważać
        > na teksty typu: "Każdy kibic powinien..." Następna osóbka chcąca zbić
        kapitalik
        >
        > (tym razem polityczny) na DUMIE POMORZA...
        > CRAZY

Spokojnie, jest to inicjatywa samych kibiców skupionych m.in. w
        Stowarzyszeniu "Klub Sympatyków Pogoni Szczecin".
        Nie jesteśmy powiązani w żadne partyjne układy - choć takie zabiegi były
        usilnie czynione.
        To, że nasza działalność przeszkadza kilku(nastu) osobom ze świecznika (z
        różnych opcji) wiemy od dawna. Tym razem nie chcemy nabrać sie na puste słowa
        politykierów i pseudodziałaczy.
        Mamy nadzieję, że wystartuje z naszej listy kilka szanowanych ogólnie osób, nie
        mających do tej pory nic wspólnego z polityką - oddanych za to Szczecinowi i
        Dumie Pomorza.

RAFek
        100%EG
    • Gość: kibic Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.unizeto.pl 09.09.02, 10:30
      wreszcie coś pozytywnego w sprawie naszej ukochanej POGONI! oby tylko zebrała
      się grupa ludzi chcących zrobić cos naprawdę dobrego dla dobra Dumy Pomorza.
      Gorąca popieram inicjatywę! A co do wszelkich sceptyków - dajmy im szansę. Z
      tego co wiem kandydować mają nasi ludzie nie powiązani z nikim jakimś układem.
      Życzę powodzenia.
    • Gość: Global Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 22:24
      Dobra, wszystko ok. Tylko troche malo wiadomo... Kto, gdzie, jak?
      To nie wyborcy powinni sie o to dowiadywac (vide podany telefon), tylko komitet
      powinien o poparcie zabiegac. A na razie to slabo to niestety wyglada. Moze
      bedzie lepiej! Ja jestem ciekaw wiekszej liczby szczegolow.

Pozdrawiam i zapraszam na pogon.kadra.pl !!
    • Gość: FRED Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.unizeto.pl 10.09.02, 07:49
      Dobra inicjatywa! Pogoń walcząca do końca!
    • Gość: KWW Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.unizeto.pl 10.09.02, 07:51
      Już niebawem więcej szczegółów. W prezyszłym tygodniu odbędzie się konferencja
      prasowa na której przedstawiony zostanie program wyborczy i przynajmniej część
      kandydatów kibiców na radnych.
    • Gość: Budrys Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.portainfo.com.pl 10.09.02, 14:50
      W dniu 27.05.2002r i 10.06.2002r na spotkaniu Klubu Sympatyków Pogoni Szczecin
      zapadła bardzo ważna decyzja
      Zbliżają się wybory samorządowe , a my kibice i sympatycy stanowimy ogromny
      elektorat
      To bardzo dobry moment na zaznaczenie tego jak wiele znaczy w tym mieście POGOŃ
      i jej kibice !
      Klub Sympatyków Pogoni Szczecin zarejestrował komitet wyborczy „ POGOŃ
      WALCZĄCA ” , który wystawi kandydatów do zbliżających się wyborów
      samorządowych.
      Zbieramy wszystkie potrzebne dokumenty , szukamy chętnych ludzi do pomocy !
      Kandydaci którzy będą nas reprezentować muszą być czyści - będą to osoby, które
      dotychczas nie miały nic wspólnego z polityką. Będą to osoby zainteresowane
      poprawą sytuacji w całym szczecińskim sporcie.
      Pogoń to tylko hasło, które ma wszystkich jednoczyć. Chcemy zająć się
      upadającym szczecińskim sportem, w tym i pracą z młodzieżą. Jako kibice możemy
      tylko prosić, ale jeżeli uda nam się zdobyć miejsca w nowej radzie miasta,
      politycy musieliby się z nami liczyć. Jesteśmy i będziemy apolityczni, nie
      zwiążemy się z żadnym ugrupowaniem
      Co Wy na to ?
      Proszę o opinię i deklaracje pomocy !
      Wszystkich chętnych zapraszam na spotkanie organizacyjne już dziś o godz. 18.00
      na salkę nad ruinami basenu MKS Pogoń.
    • franekkk PW 13.09.02, 13:52

pomijając fakt że prawie połowa wpisów pochodzi z unizeto :)
      to czy się zastanowiliście co będzie po???
      przecież przez 4 lata nie będziecie naprawiać pogoni (oby)
      albo inaczej: radny zajmuje się nie tylko pogonią
      a miłość do pogoni jest jak miłość do kobiety
      w jednej może się zakochać czarny czerwony zielony albo różowy
      bo że się tak wyrażę wszyscy to lubią ale nie wszyscy lubią to samo

nie twierdzę że znam jakiekolwiek rozwiązanie :((
      ale ciekaw jestem jak sobie wyobrażacie dajmy na to obecność 5 radnych pogoni
      walczącej w radzie przez 4 lata
      • franekkk Re: PW 20.09.02, 14:11

coś wam się urodziło?? że spytam z ciekawości
    • Gość: Budrys Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.portainfo.com.pl 25.09.02, 14:45
      www.pogon-walczaca.org/ - widziales ?
    • Gość: Budrys Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.portainfo.com.pl 25.09.02, 14:46
      www.pogon-walczaca.org/ - widziales ?
      • crazy ??? 30.09.02, 10:17
        Byłem, obejrzałem, żadnych nazwisk, taki program to ja w kilkanaście minut
        napiszę... Pokażcie nazwiska, zdjęcia, uwiarygodnijcie się, bo ja mam wrażenie,
        że tak jak na upadłości SSSA ktoś zbija kapitał "polityczny" tak i na
        problemach DUMY POMORZA ktoś dorobi do pensyjki ;-)))
        Nie chcę nikogo oskarżać, ale pokażcie się, nie wstydźcie się walki o WIELKĄ
        POGOŃ.
        Krzysiek "Crazy" Kołodziejczyk
        • crazy Re: ??? 30.09.02, 10:30
          Ok, cofam poprzedni post, pojawiła się lista ze zdjęciami przepraszam
          wszystkich, którzy poczuli się dotknięci poprzednim postem.
          • Gość: A&Z Re: ??? IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 30.09.02, 17:11
            Powodzenia Panie i Panowie!
            Szkoda ze nie moge wesprzec was swoim glosem ale wierze ze nie ktorzy z was
            zostana radnymi i wiele zmienia na korzysc klubu i sportu w Szczecine.
            P.S.
            Co prezentuje zdjecie zamieszczone na stronie glownej waszej strony?
            Czyzby byl to basen Pogoni???
            • franekkk Re: ??? 01.10.02, 11:09

wszystko gut szczególnie mario (w okręgu chyba nie będzie miał sobie równych)

brakuje: dokładnego opisu okręgów (tylko nie gadać że to sobie mogę znaleźć -
              nie chce mi się chcę mieć wszystko w jednym)

brakuje: co oprócz sportu bo nie samym sportem nawet sportowiec żyje

brakuje: a kogo kw popiera jako kandydata na prezydenta??

jak na razie: powodzenia!!!
              • franekkk osiemnaście 07.10.02, 07:40

macie numerek wyborczy:

18

i cisza??
    • Gość: Aśka Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 07.10.02, 16:41
      Ja chciałabym wiedzieć czy to prawda, że zostało zawiązane porozumienie z
      jednym / lub z jedną / z kandydatów na Prezydenta co do popierania się
      wzajemnie? I czy to prawda, że co najmniej jedna osoba z waszej listy pracuje w
      ścisłym sztabie wyborczym kandydata / lub też kandydatki/? Informace o tym
      czerpię ze sztabu wyborczego, który lansuje teorie o poparciu kibiców POGONI
      dla swojego kandydata / kandydatki.
      • Gość: Budrys Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.portainfo.com.pl 08.10.02, 15:11
        Pytanie z cyklu : " Podobno to - podobno tamto"
        Nic prostszego zadzwoń --> tel. pelnomocnika wyborczego - 0602 115 215 Pan
        Daniel Beger i zadaj pytanie - dowiesz się !
        Po co tworzyć jakieś spiskowe teorie dziejów ?
    • Gość: Aśka Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 10.10.02, 11:29
      Zadaje pytania na forum, bo ono do tego służy. I chyba po to jest ten wątek, a
      nie tylko w celach reklamowych.
      • sskks Re: KWW 'Pogoń Walcząca' 11.10.02, 12:54
        Ta kandydatka Urszula Wądołowska to niezła dupa. W dodatku niezłe osiągnięcia:
        bez męża i bachor w wieku 19 lat :-))). Tacy niecj nami rządzą! :-))
    • Gość: Rychu Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 22:42
      Coś nie widać dużego zainteresowania wyborami wśród kibiców Pogoni. Chłopaki,
      zwijajcie interes i poprzyjcie kogoś. Może dzięki temu faktycznie będziecie
      mieli reprezentację swoich interesów w Radzie Miasta. Przecież w większości
      pseudobiznesmenom naprawdę chodzi o grunty a Edmundowi o wybory, natomiast
      wszyscy leją na Pogoń. Nikt nie rozumie, że Pogoń, to marka szczecińska a sport
      to najlepsza promocja dla miasta.
    • Gość: Rychu Re: KWW 'Pogoń Walcząca' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 00:18
      Gość portalu: danny napisał(a):

> Komitet Wyborczy Wyborców został zarejstrowany. kazdy kibic musi go poprzec w
      > wyborach, bo inaczej politycy pseudo-fachowcy beda "pilnowali" sprawy Pogoni.
      > panowie i panie, w szczecinie nie pozostalo nam juz nic - uratujmy wspolnymi
      > silami Pogon i sport szczecinski
      > tel. pelnomocnika wyborczego - 0602 115 215

No i dupa. Miało być tak pięknie a jest jak zawsze. Pogoni nie będzie, będzie
      tylko banda sfrustrowanych cymbałów, którzy stracili szansę na dobrą drużynę. A
      mieliście propozycję i zmarnowaliście Pogoń. Mogliście zyskać wszystko lub
      stracić. No i straciliście. Dupki żołędne. Reszta kibiców powinna wam obić gęby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka