funkcjonariusz 17.09.05, 17:47 Chodzi mi o kandydatów naszych, regionalnych. Chciałem zgłębić ich programy wyborcze, ale większość, to populistyczne bebłoty. Naprawdę nie wiem. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maestro_xp Ja stawiam na LITWIŃSKIEGO Arka 17.09.05, 17:50 jedyna - w miarę - wyrazista postać tym, co robił w radzie miejskiej dał się trochę poznać reszta..... to "przyjaciele i kumoszki króliczka" Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz Re: Ja stawiam na LITWIŃSKIEGO Arka 17.09.05, 17:55 To nie głupi pomysł, bo to mądry facet jest. Nie znam go osobiście, ale słyszał wiele pozytywnych zdań, ale czy on nie zapomni potem o Szczecinie i regionie? Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp Takie niebezpieczeństwo jest zawsze 17.09.05, 18:04 spójrz na Piechotę i........ cholerrrrraaaaa!!!!! nie znam nazwisk pozostałych posłów poprzednio wybranych w Szczecinie a i piechotek mi zapadł w pamięć tym, że gio stoczniowcy jajami poczęstowali w sumie - każdy szczecinianin wyjeżdżający stąd do STOLYCY zapomina "skąd jest jego ród" i to bez względu, czy idzie w posły, czy w ministry - każdy ma nas w du... Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz Re: Takie niebezpieczeństwo jest zawsze 17.09.05, 18:07 Przepraszam, bez urazy, ale na tego pajaca, to już ani patrzeć, ani go słuchać nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp Re: Takie niebezpieczeństwo jest zawsze 17.09.05, 18:37 funkcjonariusz napisał: > Przepraszam, bez urazy, ale na tego pajaca, to już ani patrzeć, ani go słuchać > nie chcę. KTÓREGO ????? Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Nie wiem na kogo głoso 17.09.05, 17:53 nie wiesz? no cóż przejrzyj życiorysy programy i charaktery ja znalazłem Nitrasa Sławomira. Im zajadlej na niego naskakują lokalni liderzy SLD i pseudo-lewicowcy w garniutrach za 5100 zł tym bardziej widzę że to zdolny młody człowiek Potrafi się przyznać że w biznesie mu nie wyszło, że go oszukano, ma swoje zdanie. A że się go boją ci co mówią ,że zawsze byli znani z dobrej roboty, mimo że dla podkreślenia swej lewicowości mają dwie lewe ręce do roboty,tym bardziej cenię postawę tego młodzieńca. Ale to twój wybór funkcjonariuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp ale Nitras z niczym się nie wychylił 17.09.05, 17:59 nie wiadomo co zrobił, co myśli, poza tym, że przy Rokicie skacze na przednich łapkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz Re: ale Nitras z niczym się nie wychylił 17.09.05, 18:01 każdy lokalny polityk skacze na przednich łapkach przed liderem swojej partii, to oczywiste. Hierarchia obowiązuje. Skaczą wszyscy bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp Re: ale Nitras z niczym się nie wychylił 17.09.05, 18:40 to se i wyskakał przodownictwo w lokalnym PO i miejsce na liście bo i Zarembie sporą dawkę wazeliny podsunął a Litwińskiego wpisali dopiero po protestach dołów partyjnych on zbyt niepokorny i jak każdy rudasek - chodzi swymi drogami Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz Re: Nie wiem na kogo głoso 17.09.05, 18:00 Przekonujące są te jego spoty z Zusem w tle i samochodem Marszałka, ale nie przekonuje mnie, że dotrzyma słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp Re: Nie wiem na kogo głoso 17.09.05, 18:42 więc pozostakje ci głosować na LPR-ków oni na krzyż przysięgną że nie zapomną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Nie wiem na kogo głoso IP: *.internet.v.pl 17.09.05, 18:44 Feliksie ja Nitrasa popieram od samego początku i obym się nie rozczarował:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: STANKIEWICZ ROBERT, PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 23:24 poleca. Robert Stankiewicz lista PIS nr 23... szkoda ze taki człowiek, a bez szans, tylko dlatego ze bez kasy... porządna postać, znana w Szczecinie coponiektórym....warto sie zapoznac z jego krotkim lecz treściwym działaniem w naszym mieście.. pozdro dla wszystkich. ja-aska - co teraz jak C. odpadł?? Jacek jest spalony, a Ty masz ładne nogi.... Odpowiedz Link Zgłoś