anna_maria 27.09.05, 08:43 Oglądałam wczoraj naszych nowych posłów, gratuluję wyborcom !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sith11 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 09:08 Jak zawsze byłem pod urokiem wyszukanej elegancji Pani Poseł Masłowskiej a jej wiedza i inteligencja była wprost powalająca. Na wysokości zadania stanęła oczywiście także Pani MJW, która plotła jakieś androny ale za to wyglądała ślicznie. Trochę się martwię o Panią Małgosię bo te kilogramy tapety na twarzy mogą spowodować uszkodzenie kręgosłupa szyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Program na tvgryf 27.09.05, 09:12 Jestem ciekawa co przekonało 7675 osób głosujących na Masłowską ? Proszę przynajmniej o jeden argument, chyba tylko to ,że przestanie być radną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Program na tvgryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:12 Uważaj - bo zaraz oberwiesz żeś "komuchów"! Poza tym - gentelmen nie analizuje urody nawet najszpetniejszej kobiety w sposób publiczny, chyba,żeś ...baba, a to pardon, blondynkom wszystko uchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Program na tvgryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:21 przykro bylo oglądać, jesdynie litwinski był merytoryczny Odpowiedz Link Zgłoś
sith11 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 09:32 Niewątpliwie jest to najlepszy poseł ze wszystkich wybranych w naszym okręgu ale też gadał głupoty np.,że nie interesuje go warszawskie życie "pozasejmowe". Jako Pański wyborca oczekuję od Pana, Panie Arku, że będzie Pan w Warszawie załatwiał sprawy ważne dla regionu. Także uczestnicząc w spotkaniach nieoficjalnych i półoficjalnych. Teraz pora także na porządki w szczecińskiej PO. Czas rozgonić drużynę Nitrasa, który jest koniem trojańskim Balazsa. Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 10:29 abyś się nie rozczarował sith11. Bo on nie jest najlepszy i do merytoryki mu dużo brakuje,ale za to w interesach jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 10:31 co do wyborów komuchow, to Roman Nowicki powiedział co jest w jego ukochanej partii, która mu nie może wybaczyć, że jest uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Program na tvgryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:36 "co do wyborów komuchow, to Roman Nowicki powiedział co jest w jego ukochanej partii, która mu nie może wybaczyć, że jest uczciwy." ..................buahahahahahahahahhahahhhahha przepraszam, atak śmiechu, dawno nie słyszałem takiego dobrego dowcipu Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Program na tvgryf 28.09.05, 20:11 pani Małgosia po pierwsze jako jedyna powiedziała jasno że Piechota kłamie w sprawie stoczni i że na temat stoczni mają możliwość wypowiadać się jedynie absolutni dyletanci jak poseł Piechota czy Zaremba a nie eksperci do tego w jasny sposób pokazała jak się współpracuje z fachowcami wspierając się ich opiniami w sprawie planu zagospodarowania Gontynki co zaowocowało na sesji zmianą planu i zabezpieczeniem przeznaczenia gruntów pod akwapark co do urody to nie komentuję bo z jednej strony uważam panią Małgosię za piękną dojrzałą kobietę ale z drugiej strony interesują mnie równolatki bądź dziewczyny w zbliżonym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Re: Program na tvgryf IP: *.system.szczecin.pl 28.09.05, 19:46 chyba tv 3, czyli lokalna, to jeszcze możesz ogladać Odpowiedz Link Zgłoś