Gość: XXL IP: *.internet.v.pl 03.10.05, 21:25 Andreas ty jako doswiadczony w tych sprawach poleć jakiś niekrępujący hotel w Szczecinie albo okolicy, ceny też nie wygórowane. Z góry dzięki i pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: Andreas IP: *.orange.pl 03.10.05, 21:45 jesteście wstretni! Czepiacie sie mnie...a co to ja wyjatek jakis, moze to Wy wyjatki! Nie wiem o co Tobie konkretnie chodzi... jak agencje, to wbród... nawet tu polecano stronke www.zart.com.pl/opis_pensjonatu.php?id=17 Jak hotel to Julian w Mierzynie za Geantem w kierunku na Lubieszyn zaraz po prawej, potem motelik na końcu Mierzyna po lewej... Uliczka bardziej w lewo agencja Extasa. Bardzo tani, ale i upadły - nie byłem tam, przy dworcu na Niebuszewie! Fajny pensjonacik jest w Ustowie - wisi reklamka przy wiadukcie, zaraz przy wjeździe na droge na Dziewoklicz jakby od Tamy Pomorzańskiej. Tak ten fajny, bo tak na uboczu... Zabierz gosci nad morze, teraz tanio i pusto! A mozna połazikowac rano nad morzem! Najlepiej gdzies poza miastem, teraz pełno takich motelików! W kierunku na Miedzyzdroje, za Parłówkiem, za Troszynem jest taka posiadłośc, zameczek Piaski nad J. Piaski! Tuz przy jeziorze! Mozna pospacerować. Hotel Zbyszko na Słonecznym, na przedłuzeniu ulicy Rydla przy końcu przy "żółtku". No, nie wiem.... czego oczekujesz! Rusz sie do jakiegos biura turystycznego cene bedziesz miał taka sama, a doradza i zarezerwują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL :) IP: *.internet.v.pl 03.10.05, 21:49 Spoko, bez obrazy i dzieki za informacje:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś