Dodaj do ulubionych

Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:27
Możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:26
      ja również poszukuję takiej ot pani, prosze poleccie dobrą i sprawdzona
      kosmetyczkę ktora bezpiecznie oczysci mi buxke...
      • beatrix13 Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 21.10.05, 19:42
        polecam panią Żanete z salonu Erisa na ul. Felczka,w soboty mają otwarte
        • Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:44
          a powiedz proszę jaka jest cena zabiegu?? czy robiłaś sobie oczyszczanie buzi u
          tej wlaśnie Pani??
          • beatrix13 Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 21.10.05, 20:14
            ok.85 zł razem z maseczką,więc po oczyszczaniu wyglądasz dobrze,a nie jakby cie
            kot podrapał,wszystko kosmetykami eris i dodatkowo gratis regulacja brwi,byłam
            kilka razy
            • Gość: Haritta Re: Eris nie bardzo IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:29
              Nie polecam Erisa bo tam przycinaja , byalm tam kiedys i pani chciala mi
              zrobic oczyszczanie bez tzw: rozpulchnania parowki- bo miala malo czasu :)))

Polecam zaklad na Pocztowej www.cosmedica.szczecin.pl/
              • beatrix13 herietta z pocztowej 21.10.05, 23:36
                chyba pracujesz tam lub dla nich,skoro wklejasz strone reklamowa gabinetu,mało
                znanego. Istotna jest jakość!
              • beatrix13 sorki,za bład w nicku Haritta 21.10.05, 23:37
              • Gość: katarzyna Re: Eris nie bardzo IP: *.zeelandnet.nl 22.10.05, 00:01
                tzw. "parowka" nie jest doskonalym rozpulchnieniem dla kazdego rodazju cery (a
                juz z pewnoscia nie dla cery ze sklonnoscia do pekania naczyc krwionosnych),
                polecam maseczke powodujaca otwarcie por.
                Z drugiej strony dziwie sie troche , ze ta pani kosmetyczka nie miala na to
                czasu???
                • pia.ed Ciechocinek - gabinet kosmetyczny 22.10.05, 03:17
                  Bylam w ekskluzywnym zakladzie kosmetycznym przy luksusowym hotelu.
                  Kosmetyczka, wlascicielka tego gabinetu i drugiego w Toruniu, zrobila mi
                  goraca ziolowa maseczke, przykryla twarz i rozgrzewala lampa przez chyba 20 minut.
                  W sumie bylam w gabinecie 1,5 godziny czujac sie jak w niebie, na wygodnym
                  seledinowym fotelu, przykryta bialym kocem, ale jednoczesnie niepokojac sie
                  ile ta przyjemnosc bedzie kosztowac, bo na moje delikatne pytanie o cene
                  przed polozeniemsie na fotelu dyplomatycznie odpowiadala, ze najpierw musi
                  zobaczyc jak mam rodzaj cery
                  i dopiero wtedy bedzie wiedziala ...

Kosztowalo 180 zl (rok temu. To niemalo, ale wiedzialam gdzie ide
                  i ze nie bede lezala w prymitywnych warunkach jak kiedys w Kolobrzegu,
                  kiedy pani kosmetyczce bardzo sie spieszylo i NIE MIALA CZASU NA PAROWKE!
                  Bylo to wiele lat temu, a jednak wtedy zaplacilam 50 zl!

Bylam w Szczecinie latem, sama szukalam dobrego zakladu ...
                  Weszlam do dwoch, ale za bardzo przypominaly mi ten ohydny w Kolobrzegu
                  i w koncu zrezygnowalam z oczyszczania.
                  Zrobilam sobie sama maseczke oczyszczajaca i bylam zadowolona.
                  • beatrix13 Re: Ciechocinek - gabinet kosmetyczny 22.10.05, 09:47
                    podobnie jest w erisie,dają ci szlafrok,papucie,badają rodzaj cery i na każdego
                    klienta przeznaczają minimum godzinę,więc panienka która tu pisała,że nie mieli
                    czasu oczyścić jej cery pewnie się spóźniła
        • Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:32
          Dzikeuję za Wasze odpowiedzi... Znalazlam też jakiś podobno dobry gabinet
          kosmetyczny na ulicy Fioletowej 69a Studio Urody Beaty Krajnik, na Bukowym, ma
          ktoś jakie związaneme z ta panią doświadczenia?? w internecie napisane bylo że
          koszt takie zabiegu to 60-80 zł, od czego to zalezy, ile zapłace??
          • beatakra Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 09.01.06, 10:27
            Witam,Studio Urody jest przeniesione do nowego ,dużego i ładnego lokalu -
            ul.Beżowa 4/4 , os.Bukowe, koszt zabiegu 65zł - oczyszczanie podstawowe -zabieg
            trwa ok.1,5 godziny lub zabieg 2 -godzinny z masażem twarzy szyi i dekoltu -
            cena 85zł.Pracują trzy kosmetyczki -wszystkie staramy się aby zabiegi były
            zrobione delikatnie i skutecznie.Pozdrawiam i zapraszam.
    • moskirz pani beata jakubik 22.10.05, 14:01
      i jej córka - natalia jakubik.. mają gabinet na pocztowej na przeciwko
      poczty.. ceny chrześcijańskie a jakośc na wysokim poziomie... używają m.in.
      talgo.. w zasadzie mają jakieś kosmetyki jakiś 4 firm ale nie znam ich
      wszystkich...

obie do tego ładnie malują.. zawsze korzystam przed wielkimi wyjściami :D
      • Gość: ewelinam Re: pani beata jakubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:20
        nom, ale czy oczyszczalaś sobie buzie u tych pań?? bo malować potrafi
        większoaść kosm, gorzej z oczyszczaniem...
        • moskirz Re: pani beata jakubik 22.10.05, 14:24
          spokojna głowa... :)

możesz iśc do obu.. chociaz ja bardzo wolę natalię.. jest delikatna...
    • Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:45
      a może jeszcze jakieśpropozycje??
      • Gość: Sylka Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:24
        A jak teraz z cenami? Dawno nie byłam...
        • Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:27
          z tego co widziałam to w szczecinie coś koło 80 zł...
          • Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:28
    • antycyponek Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 26.10.05, 11:09
      Ja bardzo polecam panią Martę, która przyjmuje w salonie urody - chyba EGO? Na
      Pogodnie, na rogu Traugutta i Cieszkowskiego. Nie naciąga na żadne bezsensowne
      zabiegi, ładnie wyregulowała moja trądzikową cerę, gabinet skromny, ale czysty,
      dobre kosmetyki, a oczyszczanie kosztuje ok. 100 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka