Gość: ania107 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:27 Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:26 ja również poszukuję takiej ot pani, prosze poleccie dobrą i sprawdzona kosmetyczkę ktora bezpiecznie oczysci mi buxke... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 21.10.05, 19:42 polecam panią Żanete z salonu Erisa na ul. Felczka,w soboty mają otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:44 a powiedz proszę jaka jest cena zabiegu?? czy robiłaś sobie oczyszczanie buzi u tej wlaśnie Pani?? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 21.10.05, 20:14 ok.85 zł razem z maseczką,więc po oczyszczaniu wyglądasz dobrze,a nie jakby cie kot podrapał,wszystko kosmetykami eris i dodatkowo gratis regulacja brwi,byłam kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haritta Re: Eris nie bardzo IP: *.chello.pl 21.10.05, 22:29 Nie polecam Erisa bo tam przycinaja , byalm tam kiedys i pani chciala mi zrobic oczyszczanie bez tzw: rozpulchnania parowki- bo miala malo czasu :))) Polecam zaklad na Pocztowej www.cosmedica.szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 herietta z pocztowej 21.10.05, 23:36 chyba pracujesz tam lub dla nich,skoro wklejasz strone reklamowa gabinetu,mało znanego. Istotna jest jakość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Eris nie bardzo IP: *.zeelandnet.nl 22.10.05, 00:01 tzw. "parowka" nie jest doskonalym rozpulchnieniem dla kazdego rodazju cery (a juz z pewnoscia nie dla cery ze sklonnoscia do pekania naczyc krwionosnych), polecam maseczke powodujaca otwarcie por. Z drugiej strony dziwie sie troche , ze ta pani kosmetyczka nie miala na to czasu??? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Ciechocinek - gabinet kosmetyczny 22.10.05, 03:17 Bylam w ekskluzywnym zakladzie kosmetycznym przy luksusowym hotelu. Kosmetyczka, wlascicielka tego gabinetu i drugiego w Toruniu, zrobila mi goraca ziolowa maseczke, przykryla twarz i rozgrzewala lampa przez chyba 20 minut. W sumie bylam w gabinecie 1,5 godziny czujac sie jak w niebie, na wygodnym seledinowym fotelu, przykryta bialym kocem, ale jednoczesnie niepokojac sie ile ta przyjemnosc bedzie kosztowac, bo na moje delikatne pytanie o cene przed polozeniemsie na fotelu dyplomatycznie odpowiadala, ze najpierw musi zobaczyc jak mam rodzaj cery i dopiero wtedy bedzie wiedziala ... Kosztowalo 180 zl (rok temu. To niemalo, ale wiedzialam gdzie ide i ze nie bede lezala w prymitywnych warunkach jak kiedys w Kolobrzegu, kiedy pani kosmetyczce bardzo sie spieszylo i NIE MIALA CZASU NA PAROWKE! Bylo to wiele lat temu, a jednak wtedy zaplacilam 50 zl! Bylam w Szczecinie latem, sama szukalam dobrego zakladu ... Weszlam do dwoch, ale za bardzo przypominaly mi ten ohydny w Kolobrzegu i w koncu zrezygnowalam z oczyszczania. Zrobilam sobie sama maseczke oczyszczajaca i bylam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ciechocinek - gabinet kosmetyczny 22.10.05, 09:47 podobnie jest w erisie,dają ci szlafrok,papucie,badają rodzaj cery i na każdego klienta przeznaczają minimum godzinę,więc panienka która tu pisała,że nie mieli czasu oczyścić jej cery pewnie się spóźniła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:32 Dzikeuję za Wasze odpowiedzi... Znalazlam też jakiś podobno dobry gabinet kosmetyczny na ulicy Fioletowej 69a Studio Urody Beaty Krajnik, na Bukowym, ma ktoś jakie związaneme z ta panią doświadczenia?? w internecie napisane bylo że koszt takie zabiegu to 60-80 zł, od czego to zalezy, ile zapłace?? Odpowiedz Link Zgłoś
beatakra Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 09.01.06, 10:27 Witam,Studio Urody jest przeniesione do nowego ,dużego i ładnego lokalu - ul.Beżowa 4/4 , os.Bukowe, koszt zabiegu 65zł - oczyszczanie podstawowe -zabieg trwa ok.1,5 godziny lub zabieg 2 -godzinny z masażem twarzy szyi i dekoltu - cena 85zł.Pracują trzy kosmetyczki -wszystkie staramy się aby zabiegi były zrobione delikatnie i skutecznie.Pozdrawiam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz pani beata jakubik 22.10.05, 14:01 i jej córka - natalia jakubik.. mają gabinet na pocztowej na przeciwko poczty.. ceny chrześcijańskie a jakośc na wysokim poziomie... używają m.in. talgo.. w zasadzie mają jakieś kosmetyki jakiś 4 firm ale nie znam ich wszystkich... obie do tego ładnie malują.. zawsze korzystam przed wielkimi wyjściami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinam Re: pani beata jakubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:20 nom, ale czy oczyszczalaś sobie buzie u tych pań?? bo malować potrafi większoaść kosm, gorzej z oczyszczaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: pani beata jakubik 22.10.05, 14:24 spokojna głowa... :) możesz iśc do obu.. chociaz ja bardzo wolę natalię.. jest delikatna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:45 a może jeszcze jakieśpropozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:24 A jak teraz z cenami? Dawno nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:27 z tego co widziałam to w szczecinie coś koło 80 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinam Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
antycyponek Re: Dobra kosmetyczka (oczyszczanie) w Szczecinie 26.10.05, 11:09 Ja bardzo polecam panią Martę, która przyjmuje w salonie urody - chyba EGO? Na Pogodnie, na rogu Traugutta i Cieszkowskiego. Nie naciąga na żadne bezsensowne zabiegi, ładnie wyregulowała moja trądzikową cerę, gabinet skromny, ale czysty, dobre kosmetyki, a oczyszczanie kosztuje ok. 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś