Gość: cityrunner IP: *.portainfo.com.pl 23.09.02, 14:32 Czy Nas (rowerzystów) naprawdę jest tak mało? W sobotę na placu Grunwaldzkim nie zauważyłem zbyt dużo zwolenników tego środka lokomocji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: Europejski Dzień bez Samochodów 23.09.02, 14:41 Gość portalu: cityrunner napisał(a): > Czy Nas (rowerzystów) naprawdę jest tak mało? W sobotę na placu Grunwaldzkim > nie zauważyłem zbyt dużo zwolenników tego środka lokomocji. w sobote to sie jedzie na dluzsza wyciczke za miasto a nie na plac grunwaldzki zreszta po co jezdzic na plac grunwaldzki??? Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: Europejski Dzień bez Samochodów 23.09.02, 22:29 skuter70 napisał: > Gość portalu: cityrunner napisał(a): > > > Czy Nas (rowerzystów) naprawdę jest tak mało? W sobotę na placu Grunwaldzk > im > > nie zauważyłem zbyt dużo zwolenników tego środka lokomocji. > > w sobote to sie jedzie na dluzsza wyciczke za miasto a nie na plac grunwaldzki > zreszta po co jezdzic na plac grunwaldzki??? Na pl.Grunwaldskim byla tylko zbiorka. Wycieczka prowadzila do lasu Arkonskiego... Odpowiedz Link Zgłoś