Dodaj do ulubionych

Komentarz Adama Zadwornego

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 23:41
burmistrzow??????? Nie mylcie pojec! Burmistrz rzadzi gmina, a starosta
powiatem! Nie stosuje sie tego zamiennie!!! To blad!!! Rzadam sprostowania!
Obserwuj wątek
    • hehenio Po to nam były powiaty! 20.10.05, 06:46
    • hehenio Po to nam były powiaty! 20.10.05, 06:50
      Po to nam były powiaty żeby gdzieś upchać partyjne chamstwo!
      I przypomina się prorocza piosenka, śpiewana przez Friedmana:
      Patrzy sobie na jołopa
      Zjednoczona Europa
      Patrzy i oczy przeciera
      Bo krewnych się nie wybiera!
    • adleta Re: Komentarz Adama Zadwornego 20.10.05, 11:57
      Tez jestem zdania , ze po co nam powiaty??? Pracuje w placowce , ktora podlega
      pozal sie Boze p.Cwieczowi i zawsze mamy problemy... nigdy nie interesowal
      sie , co sie u nas dzieje , tylko budzet obcinal , teraz juz wiem na co...
      Zenada i wstyd...
    • Gość: Goleniowianka Re: Komentarz Adama Zadwornego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:23
      Wstyd mi, że mieszkam pod skrzydłami takiego Starosty. Przykre to, choć nie mi
      powinno być przykro.
    • klaryska Re: Komentarz Adama Zadwornego 20.10.05, 15:59
      a moze sa alkoholikami,ktorzy beda zawsze szukac okazji zeby sie napic. Na
      leczenie tych panow trezba skierowac i zawiesic w sprawowaniu jakiejkolwiek
      wladzy.
    • Gość: Jan 23 Re: Komentarz Adama Zadwornego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 17:35
      Komentarz jest napisany przez beztaleńcie. Ani to dobrze napisane, a ni z
      sensem. Ten Pan winien pisywać w jakiejś bezpłatnej gazetce. Poziom
      intelektualny i dziennikarski tragiczny. Gazeto schodzisz coraz bardziej na psy
      • Gość: czarnamamba W sprawie upadlania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:27
        Adam, jeśli chcesz mogę napisać coś w Twojej obronie.
        W końcu aż "beztaleńciem" nie jesteś. Potrafisz łgać, manipulować, posługiwać
        się półprawdą, od czasu do czasu (choćby przez przypadek) napisać coś fajnego-
        tu chyba się zagalopowałem... "Beztaleńcia" tego nie potrafią.
        Z tekstu wynika jednak, że masz małe doświadczenie w "upadlaniu". Właśnie nic
        tak nie poprawia nastroju w tym grzesznym zajęciu, jak obecność kobiet; "Ale do
        tego trzeba mieć dwa jądra"- powiedział niedawno o Tobie kolega z redakcji...
        • ja_aska czarnamamba 20.10.05, 21:53
          co masz na myśli?
          • Gość: czarnamamba Re: Ja- aśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:23
            Pytasz o jądra czy dziennikarską etykę zawodową?
        • xyz-xyz Re: W sprawie upadlania... 21.10.05, 08:08
          Z tekstu wynika jednak, że masz małe doświadczenie w "upadlaniu".

Oj ma. Oj ma. Większe ma doświadczenie. Ale czego się spodziewać? Adam, co tam u
          "ambitej". Ostatnio wszelki słuch o niej zaginał...
          Czarnamambo, czy Adam to wolyn5? Mam na to dowody, ale potrzebuję potwierdzenia
          od ciebie:)
          • Gość: zona pijaka Re: W sprawie upadlania... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.05, 08:40
            Sprobuję napisać coś niepopularnego. Jestem pewna ze wszyscy Wy (i Zadworny i
            SLD-owcy i PO-wcy i PIS-owcy)- przynajmniej raz w życiu jechaliście zbiorową
            wycieczką autokarową na wykopki, na grzyby, itp. Przecież takie autokary
            zakładowe z grzybiarzami to były WESOŁE AUTOBUSY. I jeśli taki Zadworny
            zaprzeczy, że nigdy nigdzie nie jeździł - to mu powiem w oczy - KŁAMIESZ!.
            W powyższym artykule Zadworny starannie przemilcza najbardziej interesujące
            mnie fakty. Nie pisze ani słowem, kto za tą wycieczkę zapłacił. Czy płaciliśmy
            my jako podatnicy, czy to było składkowe, czy płacił to z własnej kieszeni
            Liberadzki.
            Jeśli to było prywatne zaproszenie Liberadzkiego, Libereadzki opłacił ją z
            własnej diety - to doprawdy g.wno Was obchodzi kogo on zaprasza. Jesli za
            wycieczkę połączoną z wódeczką zapłacili sami wycieczkowicze - też Was to g.wno
            obchodzi.
            Powiem wprost, bywałam na takich wycieczkach, popijałam sobie w czasie jazdy,
            czułam się wtedy wyśmienicie, płaciłam za swoją przyjemność - i nie ma tu nic
            jakiekolwiek poczucie honoru. Tak wyglądają chłopy z jajami.
            Z tego artykułu zionie zawiść że na wycieczkę tą Liberadzki zaprosił swoich a
            nie Zadwornego.I zapłacił za nich. Ot co.
            • xyz-xyz Re: W sprawie upadlania... 21.10.05, 08:50
              Nie pisze ani słowem, kto za tą wycieczkę zapłacił.

Bruksela. Każdy europoseł ma prawo zaprosić na koszt PE 90 osób rocznie.

Ale masz racje. Adama nie zaproszono. Widziałem w TV, że pojechał jeden redaktor
              z Głosu.
              • Gość: zona pijaka Re: W sprawie upadlania... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.05, 08:58
                xyz-xyz napisał:
                > Nie pisze ani słowem, kto za tą wycieczkę zapłacił.
                >
                > Bruksela. Każdy europoseł ma prawo zaprosić na koszt PE 90 osób rocznie.

Jeśli kazdy z europosłów, ze wszystkich opcji politycznych, ma prawo zaprosić,
                i do tego kogo chce - to jest to przywilej posła. To tak jakby zapłacił z
                własnej kieszeni. Wtedy zaprasza swoich, do siebie, na wykopki, na pooglądanie
                ulic, kawiarni w Brukseli, na wódeczkę. I powtórzę, g.no wam do tego że
                zaprosił samych swoich. Ja również starannie dobieram sobie towarzystwo do
                picia.
                • xyz-xyz Re: W sprawie upadlania... 21.10.05, 09:13
                  Ja również starannie dobieram sobie towarzystwo do
                  > picia.
                  Ja wsiegda gatow:)
                  • Gość: zorro Re: W sprawie upadlania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:29
                    Ale żenada! Zasrane sldowskie komuchy spiły się w autobusie jak zwierzęta i
                    narobiły wstydu na całą Europę, przy okazji demonstrując swój totalnie żałosny
                    poziom. Zatwardziałe komuchy forumowe usiłują teraz nas przekonać, że skoro
                    pili za swoje, to właściwie nie ma sprawy. Naprawdę szczęście że to bydło
                    odchodzi do lamusa.
                  • Gość: zona pijaka Re: W sprawie upadlania... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.05, 09:37
                    xyz-xyz napisał:
                    > Ja również starannie dobieram sobie towarzystwo do
                    > > picia.
                    > Ja wsiegda gatow:)

Put wsiegda budiet nieba
                    Put wsiegda budu ja.
            • jessien Re: W sprawie upadlania... 21.10.05, 09:24
              Fragment artykułu z „Gazety”: „Do siedziby unijnych instytucji, na zaproszenie
              europosła Bogusława Liberadzkiego i za pieniądze z UE, wyjechało w poniedziałek
              autokarem ze Szczecina siedmiu zachodniopomorskich starostów.”

To nie było prywatne zaproszenie Liberadzkiego, ani składkowa wycieczka. Kasa
              była z Parlamentu Europejskiego. Oni mają specjalną pulę na to, by ludzie z
              nowych krajów UE zapoznawali się z europejskimi instytucjami i standardami.
              Liberadzki sięgnął tylko po tę kasę.
              A starostowie - na zasadzie wzajemności - pokazali UE polskie instytucje i SLD-
              owskie standardy. Problem nie w tym, że chlali (prywatnie, w domu czy z
              kolesiami każdy ma takie prawo), tylko że dali popis chamstwa i arogancji
              władzy przy młodzieży, kobietach i dziennikarzach. Wóda była tylko
              katalizatorem tych zachowań. Pokazała jakie to upojone władzą buraki.
              Na imprezie u cioci można zasnąć z gębą w sałatkach. To pół biedy - wstyd
              zostanie w rodzinie. Ale jak starosta śpiewa o swojej „swędzącej pale” w
              obecności 14 dziennikarzy, to powinien się liczyć, że usłyszy swoje nazwisko w
              ogólnopolskiej „Panoramie”. Wtedy wstyd trochę większy.
              • Gość: zona pijaka Re: W sprawie upadlania... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.05, 09:34
                jessien napisał:
                coś tam napisał

No to mamy pierwszego świetoje..go, ktory w autokarach jeździ tylko w krawacie,
                a na grzybach ze swoimi kumplami nigdy nie był.
                No cóż, przyznam się mam swoje tajne miejsca na zbieranie borowików -
                aczkolwiek nigdy bym nie zaprosiła ludzi nie sprawdzonych w "boju". Jeszcze by
                rozklepali wszędzie, gdzie jest to moje tajne miejsce.
                Jak widzę takich ludzi (na wycieczce w krawacie) to aż się wzdrygam z
                obrzydzenia.
                • Gość: javal Re: W sprawie upadlania... IP: .48.218.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:14
                  > Jak widzę takich ludzi (na wycieczce w krawacie) to aż się wzdrygam z
                  > obrzydzenia.

zgadzam się - kto nie pije ten kabluje :))))))
            • Gość: kajak Re: W sprawie upadlania... IP: 195.117.158.* 21.10.05, 14:50
              A z Taką wszawą mendą jak Ty , to ktoś pije normalny?
              • Gość: zona pijaka Re: W sprawie upadlania... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.05, 17:22
                Gość portalu: kajak napisał(a):
                > A z Taką wszawą mendą jak Ty , to ktoś pije normalny?

Frajera o ksywce "kajak" nigdy bym nie zaprosiła na chlanie. Pierwszy raz
                słyszę o takim nicku. Ścierwo to nie ma nawet honoru posługiwać się swoim
                stałym nickiem. A pić za zdrowie i do dna potrafią tylko "ludzie" honoru. Jak
                chcesz chamie pić to ci mogę naszcz..
                • Gość: komentator? Re: W sprawie upadlania... IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 24.10.05, 16:38
                  Widzę niezła jazda wynikła z powodu małej balangi w autobusie. To, że chla się
                  w takich autobusach to akurat chyba norma. Jest jednak mały problem, tam było
                  zbyt wiele osób :) i wylazło na wierch wszystko. Huk na cały kraj - ludziska
                  maja o czym gadać, przynajmniej jest temat do rozmów w kolejce po chleb :) A
                  tak prawdę mówiąc to i prawica napewno chleje w "autobusach" tylko to jeszcze
                  nie wypłynęło. Wszyscy politycy są jednakowi (no może prawie wszyscy) i ci z
                  lokalnych samorządów i ci "wyżej usadowieni" Naszym starostom akurat się nie
                  udało i mają przez to "do tyłu" :) Pozdrowienia dla
                  wszystkich "wycieczkowiczów" i następnym razem bardziej uważajcie ;) :))))
                • Gość: kajak Re: W sprawie upadlania... IP: 195.117.158.* 25.10.05, 09:16
                  Cały prymitywizm z ciebie pijaczko wychodzi. Degrengolada!
          • Gość: czarnamamba Re: W sprawie upadlania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:26
            Kojarzę ten nick, ale niestety nie wiem czy posługuje się nim Adam Zadworny.
            • ja_aska mamba 21.10.05, 10:07
              na pewno nie miałam na myśli treści artykułu:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka