21.10.05, 11:33
Aska co te PiSiory wiedzą o zabawie? Pamiętam ze studiów takich
pseudointelektualnych leszczyków, co to ani wypić, ani pobalowa. A na sesjach
tez nie najlepiej im szło. Żałośni byli:)))) Ale mam propozycję. Możemy się z
sidem na browar ustawić:)))) Pokaże nam, jaki to z niego chojrak:))))) Będzie
ubaw.

Dzisiaj godz. 19.00- 20.OO Tiger Pub,zapraszam.Ja będę.
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Tiger Pub 21.10.05, 11:36
      ponawiam pytanie: PO CZYM CIE POZNAM?
      • sid15 Re: Tiger Pub 21.10.05, 11:40
        Znajdziemy się,gwarantuję.Trzeba trochę wysilić inteligencję.Zresztą tak dobrze
        znacie mnie z forumowych wypowiedzi,że nie powinno być kłopotów z
        rozpoznaniem.Zapytaj Felka i xyzeta,oni wiedzą o mnie więcej,niż ja sam.Tak
        przynajmniej uważają.
        • ja_aska Re: Tiger Pub 21.10.05, 12:32
          szukanie sie w tłumie moze być interesujące
          • sid15 Re: Tiger Pub 21.10.05, 12:38
            O to,to...
            • dyrgosia Re: Tiger Pub 21.10.05, 12:42
              Dlaczego dziś ? Dziś gramy z Crakowią o 20.00...
              • sid15 Re: Tiger Pub 21.10.05, 12:48
                Daj spokój,szkoda życia na ślęczenie przed telewizorem,Carpe diem!
                • ja_aska Re: Tiger Pub 21.10.05, 12:50
                  właśnie dlatego siduś się o tej godzince umawia. a ja wpadnę i wypadnę i pojadę
                  na mecz.
                  • sid15 Hańba! 21.10.05, 13:00
                    Ja tam będę do oporu.Jak szaleć to szaleć.I żebym to jeszcze ja,jako prawicowy
                    katolak musiał dawać wam przykład.To już nie te komuchy co kiedyś.....
                • dyrgosia Re: Tiger Pub 21.10.05, 13:17
                  > Daj spokój,szkoda życia na ślęczenie przed telewizorem,Carpe diem!

Jaki telewizor, to żywe emocje na stadionie, ale pewnie nie zrozumiesz...
                  • ja_aska Re: Tiger Pub 21.10.05, 13:41
                    sidziu ja mam jeszcze po meczu trzy impry do obskoczenia, także nie bojsa:-)
                  • sid15 Re: Tiger Pub 21.10.05, 15:13
                    A to w porządku,sorry.
                • xyz-xyz Re: Tiger Pub 21.10.05, 14:44
                  Mecz jest na Papricanie, a nie w TV. Mogę o 18 wpaść na browara. Później już
                  nie. Będzie tłum na stadionie, a nie chcę się pchać. Jednak muszę mieć do 15.30
                  potwierdzenie. Potem ruszam po moją squaw.
                  • sid15 Re: Tiger Pub 21.10.05, 15:14
                    Ok,to może w następny weekend coś skręcimy.Miłej zabawy.
                    • xyz-xyz Re: Tiger Pub 21.10.05, 15:30
                      Ok. Zmówimy sie w tygodniu. Może większa ekipe sie zorganizuje:)
                      • Gość: mamoniowa Re: Tiger Pub IP: *.internet.v.pl 22.10.05, 21:23
                        a nie mozna za dwa tygodnie ?:-)
                        • ja_aska mamoniowa 23.10.05, 09:30
                          MOŻNA
                          • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 23.10.05, 12:18
                            Bardzo sie ciesze z tego powodu. Zdaze sie wykurowac do tego czasu. Mam
                            nadzieje, ech...
                            • ja_aska Re: mamoniowa 23.10.05, 12:20
                              ja mam po weekendzie zapalenie oskrzeli.
                              • Gość: mamoniowa ojoj IP: *.internet.v.pl 23.10.05, 12:37
                                Skad wiesz, ze to zapalenie oskrzeli :-( ?
                                He he, tez tak kiedys mialam...jedno po drugim...
                              • dyrgosia Re: mamoniowa 23.10.05, 12:45
                                > ja mam po weekendzie zapalenie oskrzeli.

ciesz się, że nie rzeżączkę lub rzęsistka....
                                • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 23.10.05, 12:52
                                  Jesli zaistnialo takie zagrozenie, to rzeczywiscie jest powod do radosci.
    • kurde.felek Re: Tiger Pub 21.10.05, 15:40
      Sid'ek mozesz bawić sie spokojnie. Nie przybędę zdekonspirować, mam "oficjałkę"
      w postaci "Dinner in Museum", na ktore zaproszenie wystosował predzio
      szczeciński nasz umiłowany.
      A tak przy okazji, bo nie chadzam po pubach - gdzie ten tygrysi się znajduje?
      • Gość: K.F. Re: Tiger Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:50
        • Gość: K.F. Re: Tiger Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 19:53
          Czy to ten sam, w którym w poniedziałek 24-go ma grać Vincent Herring (jazz,
          saxofon, jeden z najwybitniejszych na świecie) i jego kwartet?
          • Gość: Aśk Re: Tiger Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:54
            tak felek
    • Gość: play Re: Tiger Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:08
      Sorry, czy jazz to to samo co być jazzy ?
      • ja_aska INFORMUJĘ 21.10.05, 23:53
        w przerwie pomiędzy dwiema imprami pragnę forumowiczów poinformować, że w
        tigerze spędziłam ponad 2 (dwie) godziny i sidusia nie spotkałam. lipa jakaś te
        deklaracje. czekam na taxi i lecę dalej!
        • Gość: K.F. Re: INFORMUJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 00:25
          Widać ma u żony szlaban i nie dostał kieszonkowego na wyjazdy i balangę w
          tygrysim klubie!
        • sid15 Odpowiadam 22.10.05, 14:05
          Loża nr 1 ,przy parkiecie.Słabo się rozglądałaś.
          • Gość: K.F. Re: Odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:19
            Musiałeś być wybitnie nie atrakcyjny, że Asia na ciebie nie zwróciła
            najmniejszej uwagi.
            Współczuje! Tyle czekania i na nic!
            • ja_aska Re: Odpowiadam 22.10.05, 14:47
              tam były same baby. przechodziłam tamtędy ze cztery razy to widziałam
              • Gość: K.F. Re: Odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:56
                Sid wystawił tam swoje wielbicielki, żeby potem plotkować jak najęty.
                No i d..a zimna! Się wydało.
                Jak znam życie, to pewnie te same panie można zobaczyć np. w nieco droższym
                Rondzie (róg Wojska Poslkiego z ul. Wielkopolską, na pl. Sprzymierzonych)
                • ja_aska Re: Odpowiadam 22.10.05, 16:12
                  szkoda. "podyskutowałoby się " troszkę:)
                  • sid15 Re: Odpowiadam 22.10.05, 20:49
                    Może akurat byłem przy barze.Nie widziałaś faceta w czarnej koszuli,mam 1.90
                    wzrostu,raczej trudno mnie nie zauważyć.To prawda ,tak się złożyło ,że oprócz
                    mnie były tam same kobiety (zaznaczam,że nie zakonnice,ale też odrzucam
                    złośliwe sugestie Felka).Mam nadzieję ,że nadarzy się jeszcze okazja do
                    spotkania.Pozdrawiam
                    • Gość: K.F. Re: Odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:53
                      Jakiś nowy zestawik?
                      • sid15 Re: Odpowiadam 22.10.05, 21:00
                        Zestaw mieszany,troche znajomych z dawniejszych czasów i trochę,poznanych
                        dopiero wczoraj.Co do dyskusji,po godz. 22.00,wszelkie rozmowy z uwagi na
                        głośną muzykę,praktycznie i tak byłyby niemożliwe.
                        • Gość: K.F. Re: Odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:05
                          Dobrze, że w końcu pojąłeś,iż tego typu lokale nie są na pogaduchy.
                          Wymyśl coś bardziej kameralnego, gdzie dobre żałeko, trunki i browarek przednie
                          i atmosferka do pogadania.
                          Bo jak mam, jak w teraz w graści szklanicę koziego mleka z whisky (to takie
                          picie po irlandzku), słucham sobie koncertu laureatów konkursu chopinowskiego,
                          wskakując czasami na jakąś reminiscencję muzyczną z festiwalu eurowizji (leci na
                          żywo z Kopenhagi w tvp1) to mi się nie chce nigdzie tyłka zrywać i wynosić się z
                          domu.
                          Jako zatwardziały socjal-liberal, cenie sobie prawo wyboru i mając do wyboru
                          Tiger Club i własny gabinet, to wolę to drugie!
                          Chyba, że będzie tam jakiś super wieczór jazzowy, to owszem.
                          Aśka - czuj się od razu zaproszona, jak czytasz!
                          • ja_aska Re: Odpowiadam 23.10.05, 09:16
                            1. sidzu = z wysokich facetów był tam tylko jeden drapak w jeansach i szarej
                            koszuli. reszta kaczorowata. coś mi tu kręcisz. pierw deklarujesz, że poznam
                            cie od razu a potem "nikniesz w damskim tłnmie".
                            2. felek whisky z tobą zawsze i wszędzie:-)
                            • Gość: zona pijaka Re: Odpowiadam IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.10.05, 10:09
                              ja_aska napisała:
                              > 1. sidzu = z wysokich facetów był tam tylko jeden drapak w jeansach i szarej
                              > koszuli.

A może to On Jaasiu? Wiem co mówię. Moja czarna koszula też jest szara (z
                              brudu).
                              • ja_aska Re: Odpowiadam 23.10.05, 10:18
                                no na kaczego to ten drapak się nadawał. miał taki nobliwy wygląd.
                              • Gość: mamoniowa Re: Odpowiadam IP: *.internet.v.pl 23.10.05, 12:38
                                bo czarne lachy trzeba prac w Perla Black cos tam , heh
                                • sid15 Re: Odpowiadam 23.10.05, 14:35
                                  Można i za dwa tygodnie.Tylko ustalmy dokładnie, gdzie i kiedy?
                                  • Gość: mamoniowa Re: Odpowiadam IP: *.internet.v.pl 23.10.05, 21:10
                                    Mysle, ze najlepiej w miejscu, gdzie nie tzreba przekrzykiwac muzyki...
                            • sid15 Re: Odpowiadam 23.10.05, 14:38
                              Jeansów na sobie nie miałem.Mniejsza z tym.Za dwa tygodnie umówimy się
                              dokładniej.
                              • ja_aska Re: Odpowiadam 23.10.05, 22:19
                                zdecydowanie popieram. intymnie i cicho ma być:)
                                • Gość: mamoniowa Re: Odpowiadam IP: *.internet.v.pl 27.10.05, 20:39
                                  Moze jakis bywalec zaproponuje odpowiedni lokal ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka