ja_aska Re: jak załatwić posadkę w UM? 21.10.05, 23:55 musisz wystartować w konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_i_strzykawusia Re: jak załatwić posadkę w UM? 21.10.05, 23:57 Duze cycki i właściwa legitymacja partyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska beatrix 22.10.05, 13:27 mogloby tak być gdyby nie to, że wyniki wraz z uzasadnieniem trzeba opublikować i możesz złożyć protest. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: jak załatwić posadkę w UM? 22.10.05, 00:43 głosować na Kaczorka :) załatwi :) swoim ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiadowcA Re: jak załatwić posadkę w UM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 08:03 Reklamuj się bardziej odważnie w Sympatii Onetu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik pracujący Mechanizm jest zawsze ten sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 08:22 Dokładnie analizujesz sondaże. Na trzy miesiące przed wyborami samorządowymi wkręcasz się do pomocy w sztabie parti , ktora ma szanse. Biegasz , rozdajesz plakaty a jeszcze lepiej przyprowadzasz znajomego biznesmena, który wykłada jakąs kasę na wybory lub głownego kandydata. Cyski też mają znaczenie gdyż chłopaki potrzebują relaksu w czasie tej nerwówki połączonej z ciągłą libacją. Jeżeli Twoja partia dostaje się do samorządu ... itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to proste 22.10.05, 09:50 to ja emigruję z tego burdelu,skoro inteligencja nie ma tu wzięcia Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: to proste 22.10.05, 09:58 W burdelu to z zasady nie inteligencja ma wzięcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to proste 22.10.05, 10:03 e.beata napisała: > W burdelu to z zasady nie inteligencja ma wzięcie ;-) > właśnie dowiedziałam się o najlepszej metodzie dostania się do Um:znaleźć dobrze ustawionego radnego i dać mu dupy,ja w to nie wchodzę,pieprzę taki kraj Odpowiedz Link Zgłoś
ygra Danie doopy. 22.10.05, 10:06 beatrix13 napisała: "i dać mu dupy..." Samo danie nie wystarczy. Trzeba dac dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: to proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 11:33 bea! z tego o czytam to to Ty sobą nie reprezentujesz wysokiego poziomu i inteligencji, więc może i dobrze, że nie masz szans na urzędnika bo miernoty mamy już dość. Lepiej wyjedź z tego miasta, czy nawet z kraju bo na obczyźnie lepiej się nam przysłużysz rozwalając ich od środka - będziesz naszym koniem trojańskim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: to proste 22.10.05, 18:49 ty za to blee pewnie często dawałaś(eś)dupy,a poziom chamstwa zdecydowanie przekracza normy europejskie Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Faktycznie... 22.10.05, 10:08 ciekawe jak Marian z działek zatrudniał vice "Nowak" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiadowcA Re: Faktycznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:22 za młodu do niego biegała - więc nie trać czasu. Puszczam Tobie także oczko Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Faktycznie... 22.10.05, 18:44 Gość portalu: zawiadowcA napisał(a): > za młodu do niego biegała - więc nie trać czasu. > Puszczam Tobie także oczko )dzięki za oczko,ale co ja mam zrobić,jeżeli starsi panowie powodują u mnie odruch wymiotny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiony Re: to proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:14 Cycki na plecach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzik z pętelką Re: jak załatwić posadkę w UM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:30 Do niedawno trzeba było mieć oprócz dobrej pupy także dobrego KRAWCA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: jak załatwić posadkę w UM? IP: *.pl / *.smsnet.pl 22.10.05, 10:49 :)))))))))))))))) to dobre i prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: jak załatwić posadkę w UM? 22.10.05, 13:30 i czesto z nim popijac gorzalke tu i tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music Re: jak załatwić posadkę w UM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:03 trzeba skonczyć bzykologię z politologią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja wam powiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:46 tylko nauka i praca ludzie się bogacą! Tak trzeba sie uczyc, zdobywac wykształcenie i uczciwie pracować, to człowieka zauważą i bedzie sie awansowało! To takie proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: ja wam powiem... IP: *.pl / *.smsnet.pl 22.10.05, 15:07 uwież mi andreaa nie w UM JESLI JESTES UCZCIWY I PRACOWITY I SPRAWDZISZ SIE NA STAZU A NIE NALEZYSZ DO RZADNEJ PARTII LUB NIE MASZ ZNAJOMOSCI ALBO NIE DASZ PUP[Y TO MARNE SZANSE MASZ NA ETAT W UM PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ja wam powiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:11 nie za bardzo wierze w Twoje słowa! Przecież osoby, które nie maja kwalifikacji czy wiedzy czy zdolnosci musza znaleźć sobie inne pracowite i wyuczone by robiły za nie robotę! Przecież inaczej, jak zbiora sie same po protekcji i pupie, to zbiera sie nieudaczniki i robota stanie... nie bedzie sie nic działo i nic wychodziło! Przeciez to proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: ja wam powiem... IP: *.pl / *.smsnet.pl 22.10.05, 15:16 Przecież inaczej, jak zbiora sie same po protekcji i pupie, > to zbiera sie nieudaczniki i robota stanie... > nie bedzie sie nic działo i nic wychodziło! ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 wtedy zatrudnia sie osoby do tyrki na roboty publiczne albo zawala sie ludzi od tzw czarnej roboty i pracuja za 2-3 osob reszta ----spaceruje i pindoli przez komórki chodzac po korytarzach Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ja wam powiem... 22.10.05, 16:17 powiedz to dziewczynom w komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj kaka kakq Re: ja wam powiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:56 "kaka" to chyba inaczej g...o? Pracujesz tam na posadce i narzekasz a moze czujesz sie niedowartosciowana i niedoceniana i dlatego plujesz na kolezanki i kolegow. To takie niskie kaka ale sie nie zalamuj - ponoc intrygami tez mozna kogos ze stanowiska wysadzic i zawsze bedziesz miala szanse na awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakq Re: ja wam powiem... IP: *.pl / *.smsnet.pl 22.10.05, 18:39 skomentuje to tak - mala intryga tez tam mozna dostac sie do pracy - co do mojej osoby nie zycze sobie obrazania mnie od malych kupek i tym podobnych .co do mojego zatrdudnienia to jest malo wazne dla ciebie i formulowiczow jezeli chodzi o zatrudnianie w UM nalezy glosno i jawnie mowic jak sie sprawy maja gdyz ta jednostka budzetowa utrzymywana jest z moich i Twoich oj podatkow i rowniez jakze licznej grupie urzednikow pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: ja wam powiem... IP: *.acx.pl 22.10.05, 16:32 Andreas! ty hipokkryto! nikt! nigdy! nie dostał pracy w urzędzie bo był dobry! przestań pieprzyć bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja, ja... ja hipokrates! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:41 no nie ja nie jestem hipokrates! W żadnym bądź razie... Pamietam u mnie w szkole takie hasło wisiało! Nauka i praca ludzie sie bogacą! To nie ja wymysliłem, to moze jakas nauczycielka! No co... ja tylko przypomniałem sobie i Wam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to juz raczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:52 hipochondryk raczej... Odpowiedz Link Zgłoś