dyrgosia 27.10.05, 14:11 Gdyby wybory odbyły sie 15 stycznia 2006 na kogo zagłosujesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Ankieta 27.10.05, 14:13 Ja na the.billa1:)))) Strasznie mi się ten kawaler podoba:))))))))))))))))))))) (znaczy sie jego poglądy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Ankieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:21 Ja na Mölera. Ma fajne nazwisko. Pewnie nie tylko dziadek ale i ojciec w wehrmahcie służył. I z USA jest. Żadne tam Kaczyńske czy Kwaśniewske. Musi być Niemiec albo pedał. A najlepiej jedno i drugie. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ankieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:17 a ja na xyz-eta Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ankieta 27.10.05, 14:21 > a ja na xyz-eta Taaa w konkursie na Mistera Uniwersum;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Ankieta 27.10.05, 14:27 Ja tu poważne pytanie, w celu ustalenia zmian lub podtrzymania preferencji politycznych, a wy sobie śmichy robicie... Wybory 15.01.2006 są całkiem realne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi apel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:33 To ja realnie oświadczam, że do wyborów nie pójdę, jeżeli pójdzie ta połowa która dziś wybrała parlamentarnych półgłówków. Ponieważ sam głosowałem ale nie wybrałem (ani jeden z moich kandydatów w sejmie nie zasiada) mam prawo żądać (i nie głosować), co czynię, aby głosowała ta połowa co nie głosowała. Jak nie zagłosuje to ch?j i nie będzie ani sejmu, ani rządu ani koalicji. Będzie cisza, spokój a jak Prezio się zbłaźni to go się zetnie. howk, Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: apel 27.10.05, 14:37 Zaraz zaraz. Ja głosowałem i mój kandydat jest posłem. Jednakże nie bierze udziału w tej szopce odstawianej przez POPiS. Dlaczego, ja komuch, mam płacić za wybór prawicowych wyborców? Mogli głosować na mojego kandydata:))))))))))))) I co będę mógł głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: apel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:41 Wykluczone. Ja też głosowałem i moi kandydaci nie biorą udziału w szopce. W ogóle nie biorą bo się nie dostali. Mimo to ciąży na nas odpowiedzialność za całość wyborów. Won, i siedzieć w domu. Niech wybierają tamci. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: apel IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.10.05, 14:38 Podtrzymuje obowiązywanie zasady Murphiego. Jeśli coś ma się pogorszyć - to pogorszy się napewno. W związku z tym i z tym, ze Kwach zaczyna straszyć styczniem - przewiduję ze w następnych wyborach wygra Samooobrona. Albo PPS (Polska Partia Strzelecka) - której załozycielką będę ja - wyposażona w broń gladkolufową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buazen Jurek Owsiak! IP: 157.25.9.* 27.10.05, 14:46 Na Jurka Owsiaka będę głosował - Zjednoczyć ludzi umie, działa dla dobra Narodu, socjalny jest, liberalny również, realista, milionów nie nakradł, nie oszukuje, nie obwija w bawełnę, umie cięzko pracować, dogaduje sie z młodymi i starymi, z bogatymi i biednymi, mądrymi i ... mądrymi inaczej, nie wyciaga mi pęgi z portfela na siłę ale mówi na co i po co, efekty jego pracy widziałem (respiratory, karetki, przesiewowe badania słuchu). Jurek to mój kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Jurek Owsiak! 27.10.05, 14:47 Jurek to mój kandydat! Jurek Marek Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf To zalezy 27.10.05, 14:47 dyrgosia napisała: > Gdyby wybory odbyły sie 15 stycznia 2006 na kogo zagłosujesz ??? Startuja te same komitety co poprzednio, bez koniecznosci zbierania podpisow/ Moga wchodzic w koalicje i wystawiac wspolne listy, czy listy musza byc powieleniem z poprzednich wyborow? Personalnie musza wystawiiac tych samych kandydatow? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: To zalezy 27.10.05, 14:52 Nowe wybory, czyli nowe komitety i nowe listy (oczywiście mogą być stare) Odpowiedz Link Zgłoś