gregmi Re: Lista obecności! 13.11.05, 00:08 i to już wszyscy? coś mi brakuje kilku osób Odpowiedz Link Zgłoś
vicek113 Re: zonie pijaka odbiło! 13.11.05, 10:20 ..to że odbiło żonie pijaka to normalne.. ..ale żeby aż tylu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Musialem wpaść do roboty żeby się wpisać 13.11.05, 10:38 -------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Musialem wpaść do roboty żeby się wpisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 10:44 Bliżej masz sąsiada i kawiarenkę internetową Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Musialem wpaść do roboty żeby się wpisać 13.11.05, 10:47 Qurde, nie pomyślałem. Ale w cafe musiałbym zabulic a ja z natury centuś jestem;) ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Lista obecności! 13.11.05, 10:39 po prostu,jak zwykle nie masz racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL zaraziłem się od Beatrix.... IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 11:28 ...depresją jesienną:( Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zaraziłem się od Beatrix.... 13.11.05, 19:20 Gość portalu: XXL napisał(a): > ...depresją jesienną:( >a ja myślałam,że na scrabllach przepadłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zaraziłem się od Beatrix.... IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 19:30 Bea dobrze gada, scrabble czynia cuda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zaraziłem się od Beatrix.... 13.11.05, 19:41 Gość portalu: mamoniowa napisał(a): > Bea dobrze gada, scrabble czynia cuda :-) >i zabiera sen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zaraziłem się od Beatrix.... IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 19:56 czasami :-)ale to dobre dla cierpiacych na bezsennosc Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zaraziłem się od Beatrix.... 13.11.05, 20:17 Gość portalu: mamoniowa napisał(a): > czasami :-)ale to dobre dla cierpiacych na bezsennosc >witaj w klubie "insomnia" >ja ostatnio w kości grywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zaraziłem się od Beatrix.... IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 20:44 scrabble bardziej zajmuja umysl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: zaraziłem się od Beatrix.... 13.11.05, 19:23 dobrze, ze tylko depresja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Re: Lista obecności! IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 14:26 -------------------------------------- "Spieprzaj dziadu!" -"Teren zamknięty! Osiedle strzeżone! Tylko dla elektoratu PO!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... mały Wielki Brat " przyszpilił " wątek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:07 Ten mały Wieki Brat to może, no no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: Lista obecności! IP: *.vx.pl / *.vx.pl 13.11.05, 17:21 Ale o so się tu rozchozi...? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Lista obecności! 13.11.05, 17:28 Gość portalu: puzon napisał(a): Ale o so się tu rozchozi...? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Zona pijaka odprawia apel poleglych, wiec niektorym dobrze wychowanym wydaje sie ze nie moga jej odmowic.. ..a wszystko przez ten bimber na ziemniakach! Kona juz od dwoch dni, i wydaje sie jej ze dni jej sa juz policzone.. Chce sie w przyjazni rozstac z przyjaciolmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osowianin Re: Lista obecności! IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 18:01 sporo osob wybylo na te 3 dni,a potem beda im glupio przygadywac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylkoja Re: Lista obecności! IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 13.11.05, 18:04 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi pilot Re: Lista obecności! IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 18:26 obecny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawa Re: Lista obecności! IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 18:32 czy policja się chce sama rozliczać ze sobą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit dlaczego 13.11.05, 19:44 nie wiem dlaczeggo taka osoba jak zona pijaka ma czelnosc kogos wzywac do tablicy i jeszcze jest to w watku wyroznionym. admini mi to pewnie wyjasnia. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: dlaczego IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.05, 19:59 blackexit napisał: > nie wiem dlaczeggo taka osoba jak zona pijaka ma czelnosc kogos wzywac do > tablicy i jeszcze jest to w watku wyroznionym. admini mi to pewnie wyjasnia. > pozdrawiam black Postawiłabym Ci szklanę spirytu i powiedziała, Pij kochaniutki, pij twoje zdrówko. Alem dzis przepita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: dlaczego IP: 195.117.158.* 14.11.05, 15:05 Kim jest ta pijana żona, która stawia nas na baczność i każe podpisywać listę obecności? Chce dominować nad nami i wiedzieć gdzie pracujemy? Nawyki ubeckie dalej pozostały! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: dlaczego 13.11.05, 20:06 blackexit napisał: Pytanie BE: > nie wiem dlaczeggo taka osoba jak zona pijaka ma czelnosc kogos wzywac do > tablicy i jeszcze jest to w watku wyroznionym. Odpowiedz WE: Żeby głupie mieli zagadkę Oczekiwanie BE: > admini mi to pewnie wyjasnia. WE: Napewno -jasneeee- a jak nie to powiedz im że są komuchami, cyklistami, gejami (tu z dyrgosią możesz mieć kłopoty), pijakami, złodziejami itd (niepotrzebne skreślić) Pozdrowienia BE: > pozdrawiam black Odpowiedź na pozdrowienie WE: I Ty mnie też Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: dlaczego 13.11.05, 20:45 admini mi to pewnie wyjasnia. > pozdrawiam black Czy wszystko trzeba brać tak poważnie ? Przy okazji możemy zobaczyć jak liczebne jest forum :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Goska 13.11.05, 20:48 dyrgosia napisała: Już nie,e... ''''''''''''''''''''''''' to oddaj moje dwa wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: dlaczego 13.11.05, 21:16 dyrgosia napisała: > admini mi to pewnie wyjasnia. > > pozdrawiam black > > Czy wszystko trzeba brać tak poważnie ? > Przy okazji możemy zobaczyć jak liczebne jest forum :-) > Pozdrawiam. policzyc jest sie fajnie. potemmozna by zrobic podrupy i przydzielic zadania. ale nie wiem czemu ma to byc w formie "kto sie nie wpisal to znaczy ze pisuje z pracy" no i tworzone przez osobe ktora juz dawno powinna byc zabanowana. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: dlaczego 13.11.05, 21:24 policzyc jest sie fajnie. potemmozna by zrobic podrupy i przydzielic zadania. > ale nie wiem czemu ma to byc w formie "kto sie nie wpisal to znaczy ze pisuje z > pracy" akurat ten aspekt jest najmniej istotny ( dla mnie ), jednak jest nas sporo, sam też się dopisałeś...:-) możesz założyć wątek :lista wiernych forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dyrgosia 13.11.05, 21:26 pochwal się prezentami! >...dzieści lat minęło,jak 1 dzień >sorry za absencję,ale vis maior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyAnty Re: Lista obecności! IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 20:19 Coby nie było to sie melduje Ale nie oznacza to,że zawsze muszę tu być !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Lista 13.11.05, 20:54 Dawno tu nie zaglądałem,ale jak trzeba to i ja się dopisuję.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Lista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 08:20 miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert 13.11.05, 22:04 swarozyc napisał: > kac cie maczy, dziecinko? * co znowu piejesz staruchu? ladna pogoda to dzis albercik bywal to tu to tam. a i tak latwiej sie z kaca wychodzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: Lista obecności! 27.11.05, 23:26 No dobra, wkręcam się :-) Pozdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Swarozyc 13.11.05, 22:08 Swar, taka jedna rade Co dam - zanim nastepnym razem mi ublizysz zorientuj sie wpierw kto, ok? bo tylko udowadniasz przed wszystkimi ze jestes prostaczkiem i pieniaczem i nie wiem dlaczego to robisz bo w gruncie rzeczy taki nie jestes. i nie wq****** mnie wiecej bo nie nawidze sie tlumaczyc przed kims takim ja Ty za nie wiem co! pojal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądralińska Re: Lista obecności! IP: *.system.szczecin.pl / *.system.szczecin.pl 13.11.05, 22:18 Melduję się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYX-ZYX Re: Lista obecności! IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 22:46 tak sobie mysle,ze pewnie jest to sprawdzanie XYZ-ta (i moze jeszcze kogos):-) Odpowiedz Link Zgłoś