Dodaj do ulubionych

Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ?

13.11.05, 20:18
Słyszeliście podobno Lubińska i Masłaowska lobbują na rzecz MJW jako jedynego
kandydata na wojewodę zachodniopomorskiego. Ale JAJA !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 13.11.05, 20:19
      mp40 napisał:

> Słyszeliście podobno Lubińska i Masłaowska lobbują na rzecz MJW jako jedynego
      > kandydata na wojewodę zachodniopomorskiego. Ale JAJA !!!!!!!!!!!!!!
      >chyba zbuki,a nie jaja!!!!!!!!
      • Gość: AntyAnty Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 20:22
        Nie wiem czy byłoby lepiej,ale na pewno weselej :-)

Za to na forum byłoby smutno,bo MJW jako radna byla czesto tematem dyskusji, w
        tym zazdrosnic :-)
        • beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 13.11.05, 20:26
          TAK!!! Trzeba nam nowych okien w Urzędzie Wojewódzkim!!!!!!!!!!
        • Gość: marian paździoch Re: taka możliwość jest niemożliwa. IP: *.chello.pl 13.11.05, 20:29
          nie mówię dlatego, że nielubię p. Małgosi.
          nic z tych rzeczy!
          widziałem ją kiedyś w tv, jak gotowała przepyszne dania
          i myślę,ze przy tym powinna pozostać.
          szkoda jej do polityki!

mp
          • beatrix13 Re: taka możliwość jest niemożliwa. 13.11.05, 21:59
            Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> nie mówię dlatego, że nielubię p. Małgosi.
            > nic z tych rzeczy!
            > widziałem ją kiedyś w tv, jak gotowała przepyszne dania
            > i myślę,ze przy tym powinna pozostać.
            > szkoda jej do polityki!
            > taka możliwość jest niestety możliwa,bo to stanowisko polityczne i dopóki
            Lubińska w rządzie,dopóty jest szansa aby jej cień (Jacynkowa)dostała UW do
            oszklenia
            > mp
          • anamar kuchareczka 14.11.05, 10:10
            Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> nie mówię dlatego, że nielubię p. Małgosi.
            > nic z tych rzeczy!
            > widziałem ją kiedyś w tv, jak gotowała przepyszne dania
            > i myślę,ze przy tym powinna pozostać.
            > szkoda jej do
            polityki!.......................................................................
            .......tu się z tobą zgadzam.gotuje naprawdę dobrze.tylko,że jak na wojewodę,to
            kwalifikacje trochę nie tego.czy to kaligula zrobił konia senatorem?
            >
            > mp
            • Gość: pytek Re: kuchareczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:20
              A jakie kwalifikacje trzeba mieć na wojewodę?
              • anamar Re: kuchareczka 14.11.05, 10:26
                Gość portalu: pytek napisał(a):

> A jakie kwalifikacje trzeba mieć na wojewodę?
                ................................................................................
                ...naprawdę sądzisz,że wystarczy kurs gotowania na gazie,hucpa i dobre chęci?
                • Gość: pytek Re: kuchareczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:39
                  To nie jest argument, bo to jest zwyczajna zlośliwość. A ja się pytam jakie
                  kwalifikacje twoim zdaniem powinien mieć wojewoda?
                  • anamar pyton 14.11.05, 10:54
                    moim zdaniem wojewoda powinien:znać języki, mieć duże doświadczenie w
                    działalności samorządowej,znać się na funduszach unijnych,mieć doskonałą
                    znajomość prawa i być człowiekiem nie uwikłanym w dziwne układziki,posiadać
                    wiedzę z zakresu finansów publicznych,umiejętności współpracy z ludźmi i
                    organizowania im pracy,mieć....kurde,dopiero zaczęłam a już widać,że
                    kuchareczka się nie nadaje
                    • Gość: pytek Re: pyton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:58
                      Na podstawie tych kryteriów - nadaje się. I to bardzo dobrze.
                      • Gość: RZ Re: pyton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:17
                        Nie nadaje się nie chodziła na kurs samoobrony i gra w golfa.
                        • Gość: pytek za dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:24
                          Dobre.. :)
          • Gość: MK Re: taka możliwość jest niemożliwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:47
            Trzymając się twego toku rozumownia,
            wojewodą powinien zostać niejaki
            Kobarynka z samoobrony,antytalent
            w telewizyjnej sztuce gotowania.
    • Gość: zenek Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:19
      To całkiem niezły pomysł.Nasze województwo miałoby przełożenie w Warszawie, a
      można być pewnym, że pilnowanoby naszych interesów bardzo mocno.Nareszcie
      wojewoda byłby (byłaby :)) silna i prawa a nie miałka i układowa. Życzę nam
      tego, bo może zachodniopomorskie nareszcie zyskałoby na znaczeniu.
      • beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 13.11.05, 21:22
        silna i prawa???? to chyba inne znaczenie powszechnie używanego
        • anamar Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 14.11.05, 10:11
          beatrix13 napisała:

> silna i prawa???? to chyba inne znaczenie powszechnie używanego
          >
          ................................................................................
          .może miało być:sina i lewa?
      • Gość: Barbara Re: Tak. Małgorzata Jacyna Witt wojewodą. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.05, 21:34
        Pani Małgorzata Jacyna-Witt jest wiceprzewodniczącą Europejskiej Unii Kobiet w
        województwie zachodniopomorskim.Blisko współpracuje z Panią Nelli Rokita, a
        więc może być osobą, która będzie wspierałą koalicję PO i PiS w naszym
        wjewództwie, a przecież powinno wszystkim na tym zależeć.Ma doskonałe wyczucie
        polityczne i umiejętność współpracy ze wszystkimi.Dzięki spotkaniom w EUK
        miałyśmy możliwość poznać kandydatów do parlamentu z PO, PiS i LPR.Zawsze stara
        się obiektywnie oceniać sytuację polityczną w Polsce i kierować duskusję na
        rozwiązania kompromisowe i współpracę.To znakomity pomysł i mam nadzieję, że
        przyszedł czas na mądrych ludzi z naszego województwa.

www.euk.szczecin.pl
    • Gość: 126p Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:44
      Boże !!!
      to juz totalny odjazd!
      Hojarska też jest kobietą!
      • beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 13.11.05, 21:44
        i Beger
        • Gość: Szczecinianin Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 21:53
          zazdrośnica :-)
          • Gość: wandal Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.wiwat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:02
            zgadzam się z 126p lubińska powinna wypiąć sie na MJW ona ją żle kreuje wpadki
            lubińskiej to wyłacznie zasługa MJW czym szybciej odetnie wagon tym lepiej a
            swoja drogą czy wiecie ilu ludziom lubińska musi spłacic dług ona ma w nosie
            MJW czesny był dobrą bajką o łodzi
    • Gość: Tomek Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:10
      to dobra wiadomość.miejmy nadzieję że maleńkie chore ambicyjki i wielkie
      interesy kilku osób nie utopią tej propozycji w szambie pomówień i intryg.
      byłoby szkoda
      • Gość: wandal Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.wiwat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:16
        o jakim szambie mówisz
    • Gość: pracownik UW Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:43
      Może nareszcie znormalniałoby w Urzędzie Wojewódzkim. Potrzba odświerzenia
      atmosfery i normalnych, ludzkich zachowań. Bez sobiepaństwa i wielkiej głowy
      • Gość: grz Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:45
        też tak uważam...
        • trzecia.zmiana Psy szczekaja, karawane jedziele dalej 14.11.05, 11:27
          poujadajcie sobie tutaj, bo tylko to mozecie zrobic...]
          :))))))))
          • Gość: grz Re: Psy szczekaja, karawane jedziele dalej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:30
            ujadanie nic nie da...malgorzata jacyna będzie wojewoda bo ma odpowiednie
            kwalifikacje...i tyle..kilka dni... zmienmy temat bo nic nie
            zmienimy...pogadajmy o pogodzie...
            • Gość: pracownik UW Re: Psy szczekaja, karawane jedziele dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:34
              No to dobra wiadomość. Jestem w domu, bo urodziłąm dziecko i aż nie chce mi się
              wracać do pracy. Ale jeżeli wojewodą będzie pani Jacyna-Witt, to wrócę z
              przyjemnością, bo wiem, że będzie można powyjmować z biurek zastopowane sprawy
              i rozwiązać problemy ludzi. Moje koleżanki też się już cieszą, wysłałam im tą
              wiadomość.
    • czwarta-rp Byłby to Wojewoda nie malowany 14.11.05, 12:22
      Uważam, że profesjonalny i pracowity. To byłaby bardzo dobra decyzja. Pierwszy
      kompetentny Wojewoda po Tałasiewiczu tyle, że nie jadłby z ręki komuny a do
      czego to prowadzi przekonał się Marek sam osobiście.
      • trzecia.zmiana Re: Byłby to Wojewoda nie malowany 14.11.05, 12:23
        I ten dupowaty "Piekny Wasik" Wziatek, ktory nie wiedzial zbytnio co wokolo sie
        dzieje, ale za to pieknie wygladal... brrrr...
        • czwarta-rp Re: Byłby to Wojewoda nie malowany 14.11.05, 12:28
          Wziątek jeszcze przed odejściem nie nabrał nawet elementarnej wiedzy do czego
          jest Wojewoda i jakie ma kompetencje. Może Napieralski żle mu doradzał :-).
          Facet od wręczania odznaczeń a centrum decyzyjne w Komitecie Wojewódzkim jak w
          czasach tzw komuny. Wypisz wymaluj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka