Gość: andreas IP: *.orange.pl 17.11.05, 16:38 niestety nie znam zadnego członka... szukam wprowadzajach! Aktywnie na forum tu bronie obecnego rzadu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fugazi Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:42 Stań pod kościołem. Łatwiej znajdziesz chętnych. Proponuje małą tabliczkę na wzór biednych i żebrzących dziadów "Jestem Andreas i chcę PiSiu" Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 17.11.05, 17:07 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > Proponuje małą tabliczkę na wzór biednych i żebrzących dziadów > "Jestem Andreas i chcę PiSiu" > > ale w pis-e obowiązuje hasło "spieprzaj dziadu" wiec nici z tej koncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.11.05, 17:22 Słyszałem Andre ze jakieś draby ostatnio Cie napadli. I kazali Ci zeżreć własnoręcznie tę książkę którą zachwalałeś na forum. Wydawnictwa Korwina-Mikke, czy jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:25 >Wydawnictwa Korwina-Mikke, czy jakoś. To on jeszcze żyje? Niesłychane! Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas toś mnie tera obraził! IP: *.orange.pl 17.11.05, 18:20 ja nie czytam książek! A juz na pewno nie zachwalam! A juz zupełnie nie pamietam tytułów ani autorów! Ograniczam sie do cytatów serwowanych przez Fugaziego... i chwatit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: toś mnie tera obraził! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.11.05, 18:32 Gość portalu: andreas napisał(a): > ja nie czytam książek! Kłamiesz! A ksiązka o Panu Jurczyku? Przechwalałeś się nawet że jako stary drukarz, dołozysz do dodruku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: toś mnie tera obraził! IP: *.orange.pl 17.11.05, 18:46 eeeeeeee tam to dokument! Nie czytałem, nie zachwalałem, bo nien czytałem.... Natomiast polecam młodziezy czytać i uczyc się! Ja nie drukarz przyjacielu drukarzu! Mówiłem, ze kupię parę egemplarzy i dam do szkolnych bibliotek! Zapomniałem! W poniedziałe kupie i rozdam młodziezy jakiejs z autografem jakiegos dobrego zespołu rockowego! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: toś mnie tera obraził! 18.11.05, 09:33 Ograniczam sie do cytatów serwowanych przez Fugaziego... i chwatit! A myślałem, że choć czytasz moje linki:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.orange.pl 17.11.05, 18:49 acha i draby mnie nie napadają! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 17.11.05, 19:01 > acha i draby mnie nie napadają! > może borowiki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:36 Zadzwon do Radio Maryja tam powinienes uzyskac wskazowki. nr. dla Polski płn: 56 65 70 011 Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 09:03 Stań pod kościołem. Łatwiej znajdziesz chętnych. > Proponuje małą tabliczkę na wzór biednych i żebrzących dziadów > "Jestem Andreas i chcę PiSiu" Oblałem się kawą.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 17.11.05, 21:35 a jaką masz motywację,żeby cię uczyniono członkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ydnal Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 17.11.05, 21:39 Potradi sie wzwiesc...Czasem tryska...Ideami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 08:45 musisz dobrze poszukać tych dwóch, żeby zostać członkiem a nie być zrobionym w członka Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 08:46 ale jemu chodziło o wprowadzenie na członka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.05, 10:39 a z jakiej dzielnicy jesteś, bo w PiSie są koła w zależności od zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: 212.14.58.* 18.11.05, 13:51 Gość portalu: andreas napisał(a): niestety nie znam zadnego członka... no a Twój, no ten członek :) no to już jednego masz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 13:56 tych dwóch co ukradło ....nadzieję ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jestescie bardzo niepoważni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:54 niepoważni jestescie! Jak juz sie zapisze, to Wam sie dobiore do dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieta Re: jestescie bardzo niepoważni IP: 87.207.254.* 18.11.05, 13:55 ooooo i straszy jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: jestescie bardzo niepoważni 18.11.05, 14:06 Ja mam hemoroidy od siedzenia na tylu ministerialnych stołkach. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jestescie bardzo niepoważni 18.11.05, 19:03 Gość portalu: andreas napisał(a): > niepoważni jestescie! > Jak juz sie zapisze, to Wam sie dobiore do dupy... >a czym i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jak to czym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:10 jak to czym? GODNOŚCIA OSOBISTA! Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 14:08 Nie wiem co znaczy wyraz "wprowadzajach". A w czymże Tobie pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: 212.14.58.* 18.11.05, 14:20 al_magra napisała: > Nie wiem co znaczy wyraz "wprowadzajach". "wprowadzajach" to w jezyku Andreasa-"dobiorę wam się do dupy, jak będę członkiem PiS" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 14:27 A to niech spada. Myślałam, że chłopak w potrzebie jest, chleba nie ma, czy butki jakies ciepłe na zimę szuka. A tu agresor. ANDREASIE, przeczytaj sobie wczorajszy /bodajże/ głos szcz -nie chcemy takich co tylko do d.. chcą sie dobrac komus tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:30 to az dwóch potrzeba do jednej pis... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 21:24 zalamany - no niestety bo z jednym czlonkiem to do wyboru: albo prawo albo sprawiedliwosc - dla innych to sa rownoznaczne slowa ale dla PiSu to dwie rozne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:33 ja chce sie dobrac do dupy... tym korupcjonogenom! nie moge juz patrzeć na te korupcje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 14:34 i wreszcie ujawnilibysmy wszystkie przekrety tego XYZeta! On taki aktywny i antypisowski... pewnie ze strachu! nerwy juz puszczają! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 14:48 On taki aktywny i antypisowski... pewnie ze strachu! > nerwy juz puszczają! Zwieracze;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufoludek Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.orange.pl 20.11.05, 00:38 pewno ujawnimy, jak tylko wróci nasz prezydent elekt i pokaże fakturę za opłacenie przelotu na wczsy samolotem, oczywiście rządowym. Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! 18.11.05, 14:37 To teraz musisz sobie podziałac jako sympatyk, przejsc okres kandydacki,popłacic składeczki, wykazac sie na kolejnych wyborach, popracowac..a nie Ty od razu TERAZ K.. MY!! czytaj:/teraz k..ja Andreas!!/ A gdyby wygrała partia przyjaciół Shreka czy Giertycha to też byś z takim zapałem ? Hm? Pewnie tak. A takich farbowanych ptaków to żadna partia nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: SZUKAM dwóch wprowadzajachch do PiS !! IP: *.internet.v.pl 19.11.05, 00:08 Gość portalu: andreas napisał(a): > ja chce sie dobrac do dupy... tym korupcjonogenom! > nie moge juz patrzeć na te korupcje! a może Ty Andriu oriętacje sexualna zmieniłeś tak ciągle o tej dupie gadasz")))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie nic nie zmieniłem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:09 nie zmieniłem... nie próbowałeś? Zmien swoje życie, walcz... o nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: nie nic nie zmieniłem... IP: *.internet.v.pl 19.11.05, 20:10 Gość portalu: andreas napisał(a): > nie zmieniłem... nie próbowałeś? > Zmien swoje życie, walcz... o nowe! Nie chce mi sie zmieniać, nowe po co, mam wszystko poukladane niech mlodsi walczą, moge ich wspierac a tak po za tym to u Ciebie wszystko w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch weż wieczorka i piechotę...,oni Cię wprowadzą IP: *.agro.ar.szczecin.pl 18.11.05, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: weż wieczorka i piechotę...,oni Cię wprowadzą 18.11.05, 14:51 do pisi przez dwa otworki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: weż wieczorka i piechotę...,oni Cię wprowadzą IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.11.05, 19:42 Kiedyś widziałam psa z dwoma chu...mi (policjantami). Teraz będą po ulicach chodzili PIS z dwoma ch..mi. Odpowiedz Link Zgłoś