migdalek.niebieski 18.11.05, 11:21 Chciałabym kupić małego pieska, takiego do około 7-8 kg, szczeniaka. Najlepiej suczkę. Ma ktoś może??;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzycielka Re: Bardzo chcę mieć psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:24 ja też, ja też marzę o psie już od jakiegoś roku i ciągle nie moge zdecydować się na rasę moze ktoś doradzi? mały jak wyżej czyli do około 10 kg i mogę z nim biegać i żeby nie był uparty i ja chcę pieska! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 11:25 Ja bardzo lubię mopsowate;))) obejrzyj sobie może shar pei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzycielka Re: Bardzo chcę mieć psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:30 znasz się na psach? a jakie są spaniele? czy warto( pomijam fakt, że w ogóle warto mieć psa) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 11:38 Nie znam się na psach, poszukaj w necie opinii o spanielach, ja będę się cieszyć z każdego małego i grubego;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 11:32 ja tez szukam juz od pewnego czasu. najlepiej jamnika do 6 m-cy rudego gladkowłosego - na prezent dla mojej mamy pod choinkę.i koniecznie sunia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 13:06 Witaj, presłałam na priva. Sa przesliczne. Zostały tylko dwa, teraz maja 8 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 13:58 Dziękuję;)) a które pieski zostały??? po konsultacji z drugim potencjalnym współwłaścicielem psa, napiszę więcej. Ma pani może zdjęcie ich mamy??? czeka mnie trudne zadanie przekonanie wspomnianego potenjalnego współwłaściciela, więc bardzo proszę o troszkę więcej informacji, np jak długą śierść będą miały pieski i jak wysokie będą i czy została jakaś suczka. Mi się bardzo podobają, urocze są;)) gdyby to tylko odemnie zależało już bym do pani jechała;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 14:06 dziekuje bardzo sa przepiekne tak jak napisalam to jest prezent dla mojej mamy i ma byc to jamniczka . w lutym tego roku zmarła nam nasz ukochana jamnisia Żenia ktorej bardzo nam brakuje a naszej mamie najbardziej dlatego z bratem postanowilismy kupic jej pod choinke pieska. pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś