Dodaj do ulubionych

Bardzo chcę mieć psa

18.11.05, 11:21
Chciałabym kupić małego pieska, takiego do około 7-8 kg, szczeniaka.
Najlepiej suczkę. Ma ktoś może??;)) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marzycielka Re: Bardzo chcę mieć psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:24
      ja też, ja też
      marzę o psie już od jakiegoś roku i ciągle nie moge zdecydować się na rasę
      moze ktoś doradzi? mały jak wyżej czyli do około 10 kg i mogę z nim biegać i
      żeby nie był uparty i ja chcę pieska!
      • migdalek.niebieski Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 11:25
        Ja bardzo lubię mopsowate;))) obejrzyj sobie może shar pei
    • Gość: marzycielka Re: Bardzo chcę mieć psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:30
      znasz się na psach?
      a jakie są spaniele? czy warto( pomijam fakt, że w ogóle warto mieć psa)
      • migdalek.niebieski Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 11:38
        Nie znam się na psach, poszukaj w necie opinii o spanielach, ja będę się
        cieszyć z każdego małego i grubego;))))))
    • kakq Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 11:32
      ja tez szukam juz od pewnego czasu.
      najlepiej jamnika do 6 m-cy rudego gladkowłosego - na prezent dla mojej mamy
      pod choinkę.i koniecznie sunia:))))
    • al_magra Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 13:06
      Witaj, presłałam na priva. Sa przesliczne. Zostały tylko dwa, teraz maja 8 tyg.
      • migdalek.niebieski Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 13:58
        Dziękuję;)) a które pieski zostały??? po konsultacji z drugim potencjalnym
        współwłaścicielem psa, napiszę więcej. Ma pani może zdjęcie ich mamy??? czeka
        mnie trudne zadanie przekonanie wspomnianego potenjalnego współwłaściciela,
        więc bardzo proszę o troszkę więcej informacji, np jak długą śierść będą miały
        pieski i jak wysokie będą i czy została jakaś suczka. Mi się bardzo podobają,
        urocze są;)) gdyby to tylko odemnie zależało już bym do pani jechała;)))
      • kakq Re: Bardzo chcę mieć psa 18.11.05, 14:06
        dziekuje bardzo sa przepiekne
        tak jak napisalam to jest prezent dla mojej mamy i ma byc to jamniczka .
        w lutym tego roku zmarła nam nasz ukochana jamnisia Żenia ktorej bardzo nam
        brakuje a naszej mamie najbardziej dlatego z bratem postanowilismy kupic jej
        pod choinke pieska. pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka