Dodaj do ulubionych

Michale Chrobrowski zrezygnuj , już czas.

IP: *.telan.pl 09.10.02, 22:51
Dzisiejsze badania opinii publicznaj dają Panu Michałowi niecałe 2% i spadają.
Można jeszcze wyjść z twarzą, a nie póżniej z mordą. Te dzisiejsze 2% mogą
komuś pomóc. Niech Pan to przemyśli, i forsy mniej do stracenia i ludzie
jakby życzliwiej popatrzą. A przez następne cztery lata można obserwować i
uczyć się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Profesor Re: Michale Chrobrowski zrezygnuj , już czas. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.02, 08:30
      Gość portalu: naim napisał(a):

> Dzisiejsze badania opinii publicznaj dają Panu Michałowi niecałe 2% i spadają.
      > Można jeszcze wyjść z twarzą, a nie póżniej z mordą. Te dzisiejsze 2% mogą
      > komuś pomóc. Niech Pan to przemyśli, i forsy mniej do stracenia i ludzie
      > jakby życzliwiej popatrzą. A przez następne cztery lata można obserwować i
      > uczyć się.

Naimski!
      To nie Chrobrowski będzie się uczył przez te cztery lata. Jemu wiedzie się
      całkiem niezle. To Ty przez te cztery lata będziesz dostawał za swoje,że nie
      postawiłeś na niego. Nie zapiminaj o tym, że to nie Prezydent nie ponosi
      odpowiedzialność za legalnie podjęte decyzje tylko Ty i Ja.
      • lupin2 Ależ Panie Profesorze ! "-"działkować się." 10.10.02, 21:24
        Gość portalu: Profesor napisał(a):

> Gość portalu: naim napisał(a):
        >
        > > Dzisiejsze badania opinii publicznaj dają Panu Michałowi niecałe 2% i spad
        > ają.
        > > Można jeszcze wyjść z twarzą, a nie póżniej z mordą. Te dzisiejsze 2% mogą
        >
        > > komuś pomóc. Niech Pan to przemyśli, i forsy mniej do stracenia i ludzie
        > > jakby życzliwiej popatrzą. A przez następne cztery lata można obserwować i
        >
        > > uczyć się.
        >
        > Naimski!
        > To nie Chrobrowski będzie się uczył przez te cztery lata. Jemu wiedzie się
        > całkiem niezle. To Ty przez te cztery lata będziesz dostawał za swoje,że nie
        > postawiłeś na niego. Nie zapiminaj o tym, że to nie Prezydent nie ponosi
        > odpowiedzialność za legalnie podjęte decyzje tylko Ty i Ja.

No tak będzie miał przez 4 lata żle , bo wówczas nie będzie mógł
        się "działkować" z Chrobrowskim. Ale może naim nie wierzy, że się z nim pan
        Michał "podziałkuje".
        Uwaga :
        Sformułowania "działkuje" są oryginalnymi sformułowaniami kandydata na
        Prezydenta prawie 500.000. miasta- Pana Chrobrowskiego.
        Gdyby ten 2 % kandydat został Prezydentem (taka symulacja) to skończyłby
        prawdopodobnie jak Jagna z "Chłopów". Sądzę, że tak potraktowali by go
        mieszkańcy tej wioski.

• Gość: sevenn Duzo agresji , duzo nieprawdy czy to jest OK? IP: 212.14.60.* 11.10.02, 09:38
          Lupin jak zawsze kręci bo więcej zrobić nie może. Jeżeli lubi się pisać
          nieprawdę, to powinno się na tym chociaż zarobić. Proponuję Ci ponownie pisanie
          bajek, przy Twojej fantazji dobrze się mogą sprzedać :))) zarobisz chociaż
          trochę, a tak to co "liscie zmarnujesz, owocu nie wydasz i będziesz wydany na
          pastwę swoich wrogów". Ponadto oświadczam,że nienawiść rujnuje, a zgoda buduje.
          Naim, jeżeli można słówko do Ciebie dlaczego aż tak nie lubisz P.
          Chrobrowskiego? Przykro mi,że odniosłeś złe wrażenie z konferencji prasowej i
          żle sie stała, że P. Michał opowiedział o tych pieniądzach. Jednak miało to
          mieć inne znaczenie. Chodzi o to,że on nie po to startuje, bo jest biedakiem,że
          nie pcha się na urząd, bo chce dorobić, gdyż jest rzeczywiście majętnym
          człowiekiem, ale on naprawdę jest w stanie pomóc miastu i wyprowadzić go z
          zapaści. Ja w to wierzę całym sercem. Pozdrawiam
    • Gość: Michał Chrobrowski Re: Michale Chrobrowski zrezygnuj , już czas. IP: 212.14.60.* 12.10.02, 11:06
      Gość portalu: naim napisał(a):

> Dzisiejsze badania opinii publicznaj dają Panu Michałowi niecałe 2% i spadają.
      > Można jeszcze wyjść z twarzą, a nie póżniej z mordą. Te dzisiejsze 2% mogą
      > komuś pomóc. Niech Pan to przemyśli, i forsy mniej do stracenia i ludzie
      > jakby życzliwiej popatrzą. A przez następne cztery lata można obserwować i
      > uczyć się.
      Dziękuję za dobre rady i życzliwość.
      • Gość: jednorazowa Ależ .... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 12:08
        Gość portalu: Michał Chrobrowski napisał(a):

> Gość portalu: naim napisał(a):
        >
        > > Dzisiejsze badania opinii publicznaj dają Panu Michałowi niecałe 2% i spad
        > ają.
        > > Można jeszcze wyjść z twarzą, a nie póżniej z mordą. Te dzisiejsze 2% mogą
        >
        > > komuś pomóc. Niech Pan to przemyśli, i forsy mniej do stracenia i ludzie
        > > jakby życzliwiej popatrzą. A przez następne cztery lata można obserwować i
        >
        > > uczyć się.
        > Dziękuję za dobre rady i życzliwość.

Ależ to Pańska zasługa panie szefie ZWS-u i kandydacie, który kiedyś miał
        poparcie.
        • Gość: naim Re: Ależ .... IP: *.telan.pl 12.10.02, 12:43
          Niektórym wydaje się , że mogą być np. dobrym dowódcą, dyrektorem kopalni czy
          prezydentem. I rodzą się takie talenty czasem sezonowo-wyborcze, a czasem na
          trwale wpisujące się do historii, jak np Lepper. Każdy powinien znać swoje
          miejsce w szeregu. Oglądam programy "Szansa na sukces" i "Idol". Pochwalam w
          tych młodych ludziach chęć zaistnienia, rządzę przygody czy też prawdziwą ,
          pełną determinacji chęć zrobienia kariery. Kariery za wszelka cenę. I tu
          zaczynają się schody. Wiele tych "talentów" pozbawionych jest najmniejszych
          choćby oznak samokrytycyzmu. Samoocena uległa totalnej deformacji
          sprowadzającej się do określenia tego co potrafią w kilku słowach: jestem
          pewien , ja umię, potrafię , to WY się nie znacie , uwierzcie mi, itd.
          Wielu z nich ma jednak swój zawód , gdzieś pracują i coś robią. I oby na tym
          poprzestali. Nie stać na (Szczecinian) na luksus powierzania zasczytnej i
          odpowiedzialnej fukcji Prezydenta komuś, komu się to przyśniło pewnego letniego
          poranka.
          Nie zgadzam się z wieloma tezami programu P. Lubińskiej, lecz jej hasło
          wyborcze poszerzył bym o jedno słowo: "Politykom i amatorom - dziekujemy".
    • Gość: piepcik Re: Michale Chrobrowski zrezygnuj , już czas. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 17:49
      "naim" gdzie ty widziałeś te opinie publiczne i kto je prowadził.widocznie
      często odwiedzasz szalety miejskie i czego TY tam szukasz???
      • Gość: naim Re: Michale Chrobrowski zrezygnuj , już czas. IP: *.telan.pl 20.10.02, 18:33
        Gość portalu: piepcik napisał(a):

> "naim" gdzie ty widziałeś te opinie publiczne i kto je prowadził

Media. Można wyciągnąć średnią, co i uczyniłem

>widocznie często odwiedzasz szalety miejskie i czego TY tam szukasz???

Nie szukam , ale się nadziewam na wasze podobizny.
        Wasz głos w kampanii jest głosem wydobywającym się już z respiratora.
      • spokojny Naim przegiął 20.10.02, 18:55

> "naim" gdzie ty widziałeś te opinie publiczne i kto je prowadził.widocznie
        > często odwiedzasz szalety miejskie i czego TY tam szukasz???
        Przyznaje Piepcik Pan Naim totalnie przegiął. Tak wysokiego wyniku dla
        Chrobrowskiego ( 2 %) ja nigdzie nie widziałem.
        Widocznie Naim jest ze sztabu Chrobrowskiego.
        • Gość: piepcik Re:Spokojny "chodzi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 19:54
          spokojny nie przypuszczałem,że ty po innych szaletach chadzasz
        • Gość: seven ahahaahhahahahahahahaa IP: 212.14.60.* 20.10.02, 20:08
          • Gość: naim Re: ahahaahhahahahahahahaa IP: *.telan.pl 20.10.02, 20:56
            Chciałbym usłyszeć twój śmiech w poniedziałek po wyborach. Tylko "kurwy
            michałowe" będą latały po waszym sztabie. A ilu winnych będzie!
            Bierzcie kasę (jak coś zostało) i w nogi.
            Wasz Guru wstąpił na nieznaną drogę, a mógł tyle forsy zarobić (przypomnij mi,
            ile zarabia więcej na godzinę od prezydenta).
            Ostatni duch pipcia w was wstapił? Coście się tak pobudzili na tydzień przed
            wyrokiem?

Spokojny , to tylko awaria w moich statystykach. Dzisiejsze dane są bardziej
            pocieszające dla Szczecinian - w granicach błędu statystycznego.

• Gość: piepcik Re: Naim TY LUJU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 21:09
              odszczekasz te kurwy po wyborach
            • teletv boicie sie chrobrowskiego? 20.10.02, 21:15
              tak agresywnie. widze., ze ten czlowiek wzbudza wiele emocji to mi sie podoba.
              glosuje na niego ma najlepsze spoty w tv i jest najbardziej konkretny
              • Gość: naim Re: boicie sie chrobrowskiego? IP: *.telan.pl 20.10.02, 22:07

> odszczekasz te kurwy po wyborach

Kiedyś Urban w jednym ze swoich felietonów( był w tym dobry), napisał o jednej
                arakcyjnej pani , która pchała się do polityki: lepiej żeby została dziwką z
                klasą, bo może zaspokoić wszystkich. Jak zostanie politykiem , to obsłuży tylko
                wąską grupę wyborców.
                Nazywając mnie Lujem, schlebasz mi niemiłosiernie. Nigdy tyle nie napisałem na
                forum o jednym człowieku, a to już powinno świadczyć, że nie uważam go za
                ostatniego głąba wśród kandydatów , tylko za przedostatniego. Nerwy puszczają?
                Jak wygracie, to oświadczam że nie bedę nic odszczekiwał, bo zdania nie zmienię
                Nie wykluczone, że popełnie harakiri.
                A co do latajacych po kątach "kurew michała", mam na myśli wyłącznie
                przekleństwa, a nie zawód pracujacych tam pań. Broń Boże.
                • Gość: piepcik Re: jednak potrafisz być miły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 22:34
    • kawaleria Puzyna, Lubinska i Chrobrowski 20.10.02, 23:05
      mają zblizone programy i mysle ze rowne szanse gdzie sa te satystyki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka