Dodaj do ulubionych

czy mozna propagować inna orientacje seksualna...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:10
tak sie zastanawiam czy mozna namawiac i propagować odmienne orientacje?
Bo taki marsz równości, to chyba w gruncie rzeczy manifestacja swojej
orientacji, a przez to propagowanie!
A jak by taki przemarsz zrobiły panie lekkichobyczajów?
Tez hasło mogłoby byc walka o zaliczenie do emerytury...
albo wieksza tolerancje, bo panie czują sie dyskryminowane
przez niektóre inne panie!
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 18:16
      >MOŻE ZOSTANĘ TU WYZWANA OD CIEMNOGRODU I HOMOFOBÓW,ALE JESTEM PRZECIWNICZKĄ
      MARSZÓW GEJÓW I LESB,PONIEWAŻ ORIENTACJA SEKSUALNA I GENERALNIE NASZE ZYCIE
      SEKSUALNE JEST NASZĄ PRYWATNĄ SPRAWĄ;PO CO TAKIE EKSHIBICJONISTYCZNE MARSZE?
      JA NIE CHODZĘ Z KARTKĄ PRZYLKLEJONĄ NA CZOLE,ŻE JESTEM HETERO,BO TO MOJA
      PRYWATNA SPRAWA.
      >TERAZ MARSZE GEJÓW I LESB;
      >A CO POTEM?
      >PRZEMARSZE SM,ZOO- I PEDOFILÓW?
      • Gość: andreas Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:24
        marsze SM.... mogłyby byc interesujace!

Ja uważam, że takie marsze sa formą propagowania!

Powiem podobnie jak Ty.
        Jak ktos tak lubi - jego sprawa czy problem!
        Ale wyłażenie z tym na ulice,
        to pokazywanie i propagowanie zmusza do pokazania odmiennego zdania...
        stad i bójki!

To nie jest tak że po ulicach łążą i wyszukuja gejów!

Tylko jezeli oni pokazuja, to ktos chce pokazać odmienny stosunek!

To ja na forum... ktos napiszę TAK, to zaraz ktos napisze NIE!
        • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 18:30
          nie sadzę,aby homoseksualiści w jakiś szczególny sposób byli dyskryminowani i
          zaszczuci
          >oni sami stawiają siebie na pozycji ofiary
          >ponadto z tego co w Poznaniu wynikło zaczynają wzbudzać negatywne emocje,bo co
          się okazało: prezydent Poznania w ub.r. zezwolił na marsz i doszło do rozrób,w
          tym roku nie chciał się zgodzić na przemarsz głównym deptakiem
          handlowym,proponował inne lokalizacjie,które środowiska gejowskie nie cciały o
          tym słyszeć
        • Gość: xxxxx Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:35
          Ja mam zdanie podzielone, z jednej strony niech robia sobie marsze, z drugiej
          to dla mnie jest troche nie smaczne.
          • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 18:37
            a ja uważam,że zamiast urządzać ekshibicjonistyczne marsze powinni bardziej
            skupić się na swoich związkach,skoro wg nich są tak wyjątkowe,a nawet jak to
            słyszałam w telewizorni lepsze od związków hetero
      • Gość: zona pijaka Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.11.05, 18:28
        Zaraz tu się odezwą pedalskie trepy. Ze seksualność to samo co zawód, religia,
        hobby. Gdzie mozna organizować marsze, pochody, manifestacje.
        Trepy te nie mogą zrozumieć że akurat SAKSUALNOŚĆ kazdego człowieka jest jego
        prywatną sprawą - jest to coż zupełnie innego i wyjątkowego niż pozostałe.
        Nie może być tak, by w np w jakimkolwiek podaniu o pracę, obywatelstwo -
        kiedykolwiek znalazło się jakiekolwiek pytanie o seksualność. Nie może być
        również tak by obnosić się publicznie ze swoją seksualnością.
        Ten kto obnosi się publicznie, wg mnie zasługuje co najmniej na lincz.
      • piotr33k2 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 22:37
        ale ty nie jesteś w zaden sposób dyskryminowana a sama musisz i napewno
        przyznasz ze mniejszosci seksulane w polsce sa dyskryminowane na każdym
        kroku ,stad też te marsze i protesty aby wreszcie z tym skonczyć ,moim zdaniem
        każdy kto nie łamie prawa i konstytucji ma prawo do pokojowej
        manifestacji ,trzeba to wreszcie przyjąc do wiadomosci czy to sie komus podoba
        czy nie ,czy ktos kogos nie lubi czy nie,chodzi o zasade panstwa prawa i
        demokracji.
        • Gość: andreas piotr IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:42
          alez Piotrze na tym swiecie stworzonym przez ludzi
          nie mazadnej wolnosci czy równosci...
          nie wiesz tego... zqa długo siedzisz przed telewizorem!
          NIE MA!
          Jeden "zjada" drugiego i zabija!
          Tłamsi i bogaci sie czyims kosztem czy nawet jego śmiercia!

Nie ma oprawa i demokracji!
          To wymysł, zebys siedział cicho!
          Cicho, bo prawo i spoko!
          Spoko ma być!
          • piotr33k2 Re: piotr 19.11.05, 22:50
            Gość portalu: andreas napisał(a):

> alez Piotrze na tym swiecie stworzonym przez ludzi
            > nie mazadnej wolnosci czy równosci...
            > nie wiesz tego... zqa długo siedzisz przed telewizorem!
            > NIE MA!
            > Jeden "zjada" drugiego i zabija!
            > Tłamsi i bogaci sie czyims kosztem czy nawet jego śmiercia!
            >
            > Nie ma oprawa i demokracji!
            > To wymysł, zebys siedział cicho!
            > Cicho, bo prawo i spoko!
            > Spoko ma być!
            i co myslisz ze bedzie spoko jak sie pokojowych demonstracji zakazuje?
            demomstrują sobie skini i inni faszyści propagując przy okazji treści które są
            niezgodne z obowiązujacym prawem i naprawde szkodliwe i wtedy jest spoko?
        • Gość: .... Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:17
          A mniejszości mentalne też są w tym Kraju dyskryminowane.
          Np. koprofagi, pedofile, kleptomani, gerondofile itd.
          Niech się połączą i ruszą na miasto!!
        • Gość: zwierzak Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.chello.pl 24.11.05, 16:24
          a niech robią co chcą. Ludzire czy wy znacie etymologię słowa propagowanie? tak
          mi się wydaje że to nie tylko mówienie o tym ale i szerzenie, przeciż heteryk
          nie moze być gejem! No chyba że stwierdzi że warto spróbować ale wtedy nie jest
          heterykiem. te demonstracje nie mają na celu obnażania seksualności a poprostu
          zwrócenie uwagi na pewne problemy, niestety problem jest i nikt temu nie
          zaprzeczy. W Europie Zachodniej też były kiedyś takie demonstracje i tak samo
          się kończyły ale w latach 70 a nie obecnie, chyba z Polską i Polakami coś nie
          tak chyba. anyw. w każdym razie wywalczyli sobie wolność i swobodę i o tro
          chodzi. Wszędzie przechodziły burze ale się po pewnym czasie się uspokoiły,
          więc nie wiem o co to całe halo. Poza tym jest inna kwestia - łamania
          konstytucji,,, co do wcześniejszych wypowiedzi to żałuję że żyje w takim
          ciemnogrodzie...poza tym nie zauważyłem żeby gdziekolwiek na ulice (nawet w
          holandii wychodzili pedofile i inne zboki). KOLEJNĄ SPRAWĄ JEST TO, ŻE
          (NIEWIEDZIEĆ CZEMU) GEJÓW WYZYWA SIE OD PEDOFILI!!! LUDZIE TO JEST SEX
          DOBROWOLNY MIĘDZY DWIEMA OSOBAMI, TO PO PIERWSZE, PO DRUGIE TAK SAMO WIELU
          PEDOFILI JEST W ŚRODOWISKACH HETEROSEKSUALNY, SMIEM TWIERDZIĆ, ZE NAWET WIECEJ,
          NO ALE TV I INNE MEDIA UWZIĘŁY SIĘ TYLKO NA TE NAJBARDZIEJ ODRAŻAJACE STOSUNKI.
          pOWIEM WAM WIĘCEJ JESTEM Z MAŁEGO MIASTA, W KTÓRYM TATUŚ GWAŁCIŁ SWOJE
          NIELETNIE CÓRECZKI (B. NIELETNIE) TERAZ JEST W WIEZIENIU I CO... NIKOGO TO NIE
          INTERESOWAŁO. ZASTANÓWCIE SIĘ!
          • krzysiurazydwa Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 24.11.05, 16:40
            Zwierzaku nie dramatyzuj. Nikt cię z kijem po mieście nie gania. Policja
            homoseksualistów w ZOO nie zamyka, więc wyluzuj trochę.

Chcesz zwrócić uwagę? Super, ale niby na co? Na to, że w taki a nie inny sposób
            lubisz uprawiać sex? A co to mnie stary obchodzi co ty robisz u siebie w
            sypialni. Twoja broszka, że tak się wyraże i nie musisz mnie z tym oswajać bo
            moze nie chcę tego wiedzieć.

Homoseksualiści drodzy.

Może i czujecie się zaszczuci i nieakceptowani, ale to w sumie dość często
            kwestia waszej świadomośći a nie rzeczywistego zachowania. To wy macie problem
            że czujecie się odrzuceni, gdyż w gruncie rzeczy dość często jesteście po prostu
            zlewani a to, że piszczycie o swoich ulubionych pozycjach na lewo i prawo
            wywołuje jedynie drwinę. Ludzie, którzy np. lubią "na jeźdźa" niekoniecznie
            muszą się z tym afiszować i bredzićo jeźdźcofobii.

Ta szydera to nie agresja uprzedzam tylko znużenie i rozbawinie waszym
            seksocentryzmem, który sprawia że ciągle i w kółko jęczycie o czymś, co w
            gruncie rzeczy jest sprawą drugorzedną.
    • Gość: XXL Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.internet.v.pl 19.11.05, 18:55
      Andreas ty juz chyba propagujesz inną
      orjetację seksualną bo odgrażasz się
      ze niektorym do dupy się dobierzesz :-)
      i to na tym forum
      • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 19:10
        nie rozumiem was. a czym się różni marsz tolerancji od pielgrzymki czy innego
        przemarszu religijnego? chodzi o symbolikę.
        • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 19:13
          faktycznie nas nie rozumiesz i w tym punkcie się z tobą zgodzę
          • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 19:15
            dlaczego masz obiekcje przed marszem tolerancji a procesje ci nie
            przeszkadzają? przecież w obu przypadkach chodzi o wspólnotę i pewne deklaracje?
            • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 19:29
              >marsze tolerancji podczas,których dochodzi do regularnej
              bijatyki,burd,zniszczeń i to w centrum miasta i to w imię czego?
              >pewnie niech się dzieci uczą,mają czego
              • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 19:32
                moja droga a czy to uczestnicy marszu robią burdy? czy nie przypadkiem inni,
                jak zwykle słuszni? jakoś nikt pielgrzymek nie zabrania mimo, że wiele wypadków
                się zdarzyło.
                • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 19:35
                  >oni je celowo prowokują;
                  marsz w Poznaniu odbyłby się,jeżeli geje zgodziliby się na inną lokalizację,ale
                  nie chcieli,a powód? vide na wstpie
                  • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 19:48
                    inna lokalizacja poza centrum? bea, proszę! to tak jakby puścić ją u nas na
                    bukowym.
                    • Gość: zona pijaka Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: 83.168.65.* 19.11.05, 19:53
                      Jasiu, mieszkasz na Bukowym?
                      • Gość: zona pijaka Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 19.11.05, 20:08
                        Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
                        > Jasiu, mieszkasz na Bukowym?

Odezwij się poważnie. Na Bukowym, Pomarańczowej, przez znajomych, mam Araba z
                        Norwegii, który chce się podszkolić z polskiego. Student na PAM-ie.
                        Ty jako kobieta wyzwolona, bez zahamowań seksualnych i religijnych, i do tego
                        wielkiego serca - mogłabyś go podszkolić. Niestety o ile wiem, ten Arab nie
                        pija wódki.
                        • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 20:09
                          czyli odpada:)
    • Gość: oktomvre Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:53
      a poza tym porównanie marszu tzw. tolerancji (bo czy na prawdę o to konkretnie
      chodzi???) do pielgrzymki czy procesji wydaje mi się co najmniej niestosowne...
      • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 20:05
        czemu ci się wydaje niestosowne? przecież w obu wypadkach chodzi o pewnego
        rodzaju demonstrację.
        • Gość: oktomvre Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:14
          właśnie, demonstrację... jest różnica pomiędzy obrzędami a manifestacjami,
          tudzież właśnie demonstracjami
          • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 20:22
            jaka? jaka jest róznica pomiedzy pielgrzymką a marszem tolerancji? oprócz skali.
      • ja_aska żono 19.11.05, 20:05
        samo centrum:)
    • Gość: Fugazi A Boże Ciało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:10
      > Bo taki marsz równości, to chyba w gruncie rzeczy manifestacja swojej
      > orientacji, a przez to propagowanie!

Zgodnie z powyższą interpretacją manifestacji trzeba zakazać przemarszów w Boże Ciało.
      Jak by nie było procesja ma na celu publiczne wyznanie wiary.
      A wiara przecież jest sprawą prywatną (jak mówi konstytucja) na równi z orientacją seksualną .
      Chyba się nie mylę? Co Andreas?

Pozdrawiam
      Fugazi
      • Gość: andreas drogi Fugazi IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:04
        miłośc do matki Twojej i do zony czy do córki...
        jest chyba kazda inna?
        Czy Ty czujesz do kazdej miłośc tak samo?
        To samo dotyczy wiary i różnic w preferencjach seksualnych!

A moze do worka wrzucisz jeszcze sposób zycia,
        ot bycie bandytom czy katolikiem to tylko kwestia...

Wiara w naszym kraju dla niektórych była tylko odmiennym stanem partyjnosci
        jeden nalezał (wierzył) w partie inny chodził do koscioła!
        A to nie takie porównania, nie ten poziom uczuc!
        • Gość: andreas Re: drogi Fugazi IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:07
          nadto nie znam patii o tak długim stazu jak wiara!
          Nadto wiary ludzie tak nie zmieniaja jak partii...

• ja_aska andreas 19.11.05, 21:15
            są różne wiary. jedne trwają dłużej inne krócej.
            co ma miłość z manifestacją?
            • Gość: andreas Re: andreas IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:19
              na innym poziomie uczuc, odczuc czy emocji funkcjonuje wiara!
              Na innym chucie seksualne!
              I nie porównuj tych rzeczy!
              BO obrazasz i obnazasz siebie!
              • ja_aska Re: andreas 19.11.05, 21:39
                mój drogi endrju: co ma chuć i wiara z akceptacja innych? czyzbyś sugerował, że
                wiara powoduje nienawiśc do innosci?
                • Gość: andreas Re: andreas IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:44
                  odniosze wrazenie że to nie Ty pisałas te posty powyzej
                  w których pytasz o różnice w manifestacji chuci seksualnych
                  a procesjami?
                  To nie TY?
                  Bo nick jest twój!
              • Gość: Fugazi Re: andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:48
                > na innym poziomie uczuc, odczuc czy emocji funkcjonuje wiara!
                > Na innym chucie seksualne!

Mówisz o sobie? Czy tak ogólnie? Jesteś specjalistą od chuci?

> I nie porównuj tych rzeczy!
                > BO obrazasz i obnazasz siebie!

Dla mnie miłośc do partnerki jest ważniejsza i co? Mam tym samym wołać o delegalizację parad w Boże Ciało. Andreas opanuj się...
                Państwo nie jest od decydowania i porównywania chuci?

Pozdrawiam
                Fugazi
                • Gość: andreas Re: andreas IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:53
                  Fugazi człowieku Tobie mam pisac co chciałem powiedzieć!

Sa różne uczucia i emocje i nie sa porównywalne!
                  Nie mozna porównywać wiary i jej przejawówo - procesji!
                  Z chuciami i marszami propagujacych inne sposób piueprzenia!

A to robisz!
                  • Gość: Fugazi Re: andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:57
                    > Nie mozna porównywać wiary i jej przejawówo - procesji!
                    > Z chuciami i marszami propagujacych inne sposób piueprzenia!

Chcesz powiedzieć, że dewotom można łazić i drzewka skubać a dewiantom nie wolno przejść 100 metrów z transparentem przeciw niemożliwości zawierania związków prawnych?

Czy też chcesz powiedzieć, że pieprzenie o Bogu i pieprzenie o wolności się wykluczają?

Pozdrawiam
                    Fugazi
                    • Gość: andreas Re: andreas IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:03
                      chce powiedziec że są plemiona które zjadaja ludzkie mieso!
                      • ja_aska do cholery 19.11.05, 22:04
                        andreas w którym miejscu pisze o chuci? dla mnie parada i procesja sa podobne.
                        w jednym chodzi o miłość do boga w drugim o miłość do człowieka.
                        • Gość: andreas Re: do cholery IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:10
                          homoseksualizm odróżnia od hetero ....
                          Ja_asiu to jest chuc własnie, jak nie wiedziałas,
                          to przykro mi, ze ja pierwszy o tym Tobie mówie...
                          kiedys ktos i tak by Tobie powiedział!
                          • ja_aska Re: do cholery 19.11.05, 22:18
                            homoseksualizm odróżnia od hetero ....
                            ENDRJU w którym wpisie w tym wątku pisałam o homoseksualiźmie i o hetero?
                            sperma zalewa ci oczy?
                            • Gość: andreas Re: do cholery IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:26

• Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn
                              ja_aska 19.11.05, 19:10 + odpowiedz

nie rozumiem was. a czym się różni marsz tolerancji od pielgrzymki czy innego
                              przemarszu religijnego? chodzi o symbolikę.

==============================

Ciebie łatwo nabrac slowami, to nie marsz tolerancji ot słowa,
                              to marsz gejów i lesbijek i tak to sie nazywa...
                              • ja_aska Re: do cholery 19.11.05, 22:36
                                czyli czytasz jak chcesz i widzisz co chcesz. imputujesz mi to co sam chcesz
                                powiedzieć.
                                dla mnie jest to marsz walki o tolerancje. pielgrzymki mnie wqrwiają ale nie
                                robie nic by skrzywdzić ich uczestników.
                    • Gość: andreas Re: andreas IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:06
                      czujes sie zniewolony... prozac Cie wyzwoli!
                  • beatrix13 Re: podstawowa różnica 19.11.05, 21:59
                    naród,który w ponad 90% deklaruje wiarę katolicką,więc naturalną koleją rzeczy
                    jest inne zapatrywanie na sprawy moralności,wartości,etc niz np. w laickiej
                    Holandii
                    >nie wydaje mi się,aby Amerykanie byli tak bardzo liberalni,wręcz przeciwnie w
                    większości bardziej pruderyjni od nas i nikt im nie zarzuca nieucywilizowania
                    • Gość: Fugazi Re: podstawowa różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:05
                      > naród,który w ponad 90% deklaruje wiarę katolicką
                      U nas kradną 100 x więcej samochodów (w przeliczeniu na mieszkańca) niż w Holandii. Zabitych przez rodziców dzieci jest też 100 krotnie więcej.
                      Czy można wysnuć związek z ową deklaracją 90%?

I czy większość dulska i pruderyjna ma prawo narzucać swoją wolę mniejszości?
                      Przykładowo, czy jeżeli większość jest za odebraniem życia złodziejom to nalezy takie prawo wprowadzić?

Pozdrawiam
                      Fugazi
                      • ja_aska Re: podstawowa różnica 19.11.05, 22:06
                        niedługo wprowadzą karę śmierci.
                        • Gość: Tom Re: podstawowa różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:52
                          I niedługo już bedziemy państwem wyznaniowym,gdzie przy policji można głosić
                          hasła antysemyckie,nazistowskie,faszystowkie -tak jak było to w Poznaniu!!!!!!
                          Dodam jeszcze...Polska na Madagaskar,Zaolzie!-bo nam sie to należy my państwo w
                          90% wyznaniowe!
                          • ja_aska Re: podstawowa różnica 22.11.05, 20:05
                            myślę, że włądza jest wyznaniowa.
                      • Gość: andreas Re: podstawowa różnica IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:20
                        a wiesz chyba, że w kazdej społecznosci podporzadkowujesz sie
                        nawet nie woli wiekszosci, a woli wybranych???
                        Wiesz o tym, czy zburzyłem jakiś Twój świat?
                        • ja_aska Re: podstawowa różnica 19.11.05, 22:21
                          wiesz co to jest demokracja?
                          zła interpretacja: ważny jest ogół nie margines.
                          dobra interpretacja: kiedy większość PRZEKONA do swych poglądów mniejszość.
                        • Gość: andreas Re: podstawowa różnica IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:23
                          co zas sie tyczy wolnosci amerykanów ( w kontekscie Twoje zniewolenia),
                          to wolni sa tam geje, ale....
                          spokojnie jada zabijac irakijczyków... i nie ma problemu!

troche rozciągnąłem temat, ale nie ma wolnosci idealnej!
                          Daja wolność gejom, a innych zabijaja spokojnie i swietle jupiterów!

na nich sie chcesz wzorować?
                          • Gość: Fugazi Re: podstawowa różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:29
                            Nie chcę się na nikim wzorować. I tu więdzę swój największy problem.
                            Warto jednak dostrzegać pozytywy i przejawy wolności obywatelskiej, nawet w odległej Ameryce.

Pozdrawiam
                            Fugazi
                            • Gość: andreas ale to tak jest IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:56
                              ale to tak jest, ze nie da sie wziąc same dobre,
                              a gorzkie zostawić!
                              Babrzesz sie w góewnie, to bedziesz śmierdział!

Amerykanie maja gejów i ich wolność,
                              ale maja armie do zabijania wolności i ludzi!
                              I zabijają!
                              • Gość: Fugazi Re: ale to tak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:00
                                > ale to tak jest, ze nie da sie wziąc same dobre,
                                > a gorzkie zostawić!

Otóż pozwól, że się nie zgodzę z taką opinią.

Pozdrawiam
                                Fugazi
                                • Gość: andreas Re: ale to tak jest IP: *.orange.pl 19.11.05, 23:06
                                  Bóg i diabeł,
                                  zło i dobro,
                                  białe i czarne ...
                                  nieodłączne!!!
                                  Białe moze byc miałe tylko wobec czarnego!!!
                                  Zło jest złem tylko wtedy gdy jest dobro!
                                  • Gość: Fugazi Re: ale to tak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:10
                                    > białe i czarne ...
                                    > nieodłączne!!!
                                    > Białe moze byc miałe tylko wobec czarnego!!!
                                    > Zło jest złem tylko wtedy gdy jest dobro!

Ale mam wrażenie, że zaczyna ci zaćma dolegać. Do okulisty Andreasie się nie wybierasz?

Pozdrawiam
                                    Fugazi
                        • Gość: Fugazi Re: podstawowa różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:26
                          > a wiesz chyba, że w kazdej społecznosci podporzadkowujesz sie
                          > nawet nie woli wiekszosci, a woli wybranych???
                          > Wiesz o tym, czy zburzyłem jakiś Twój świat?

Jest zasadnicza różnica pomiędzy dostosowaniem a akceptacją.
                          Otóż dostosowuję się i jestem prawy w tym względzie. Protestuję kiedy moge przeciw niesprawiedliwości i kiedy widzę niesprawiedliwość.

Chciałbyś abym i przyklaskiwał i się stosował?
                          Na cóż. Po moim trupie.

Pozdrawiam
                          Fugazi
                          • Gość: andreas Re: podstawowa różnica IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:32
                            alez przyjacielu, ja sie nie stosuje i łamie jak sie da...
                            nie bedzie nikt mi mówił co mam robić!

Ja zyje, jak zyc miałem
                            i jestem kim byc miałem...

• beatrix13 Re: podstawowa różnica 19.11.05, 22:35
                              zaczyna mnie irytować ta polityczna poprawność i otaczanie gejów i lesb taką
                              estymą,użalanie się nad ponoć ciemiężonymi biedaczkami,bo to odległe jest od
                              prawdy
                      • beatrix13 Re: podstawowa różnica 19.11.05, 22:26
                        Gość portalu: Fugazi napisał(a):

> > naród,który w ponad 90% deklaruje wiarę katolicką
                        > U nas kradną 100 x więcej samochodów (w przeliczeniu na mieszkańca) niż w
                        Holan
                        > dii. Zabitych przez rodziców dzieci jest też 100 krotnie więcej.
                        > Czy można wysnuć związek z ową deklaracją 90%?
                        >
                        > I czy większość dulska i pruderyjna ma prawo narzucać swoją wolę mniejszości?
                        > Przykładowo, czy jeżeli większość jest za odebraniem życia złodziejom to
                        nalezy
                        > takie prawo wprowadzić?
                        >
                        > Pozdrawiam
                        > Fugazi

>nie przejawiam ani dulszczyzny ani pruderii,
                        >tak jak na początku napisałam orientacja jest naszą osobistą sprawą i nie
                        podoba mi się ostentacyjne obnoszenie przez gejów z ich orientacją,ja im nie
                        narzucam swojej hetero orientacji,więc niech i oni nie narzucają się z jakimiś
                        żałosnymi przemarszami

• Gość: Fugazi Re: podstawowa różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:34
                          > >tak jak na początku napisałam orientacja jest naszą osobistą sprawą i nie
                          > podoba mi się ostentacyjne obnoszenie przez gejów z ich orientacją,ja im nie
                          > narzucam swojej hetero orientacji,więc niech i oni nie narzucają się z jakimiś
                          > żałosnymi przemarszami

Mi się też nie podoba ale je akceptuję i nie widzę powodów aby z twojej przyczyny jakiś pedał nie mógł zalegalizować swojego związku czy też nie mógł przejść 100 metrów w pokojowej i spokojnej demonstracji.
                          Wolność i pluralizm to się liczy bardziej.

Pozdrawiam
                          Fugazi
                          • beatrix13 Re: podstawowa różnica 19.11.05, 22:39
                            Gość portalu: Fugazi napisał:

> Mi się też nie podoba ale je akceptuję i nie widzę powodów aby z twojej
                            przyczy
                            > ny jakiś pedał nie mógł zalegalizować swojego związku czy też nie mógł
                            przejść
                            > 100 metrów w pokojowej i spokojnej demonstracji.
                            > Wolność i pluralizm to się liczy bardziej.
                            >
                            > Pozdrawiam
                            > Fugazi
                            >z jakiego mojego powodu? ja im nie zabroniłam ani przeciw nim nie protestuje
                            >jakby była to odwołana manifestacja w jakiejkolwiek innej sprawie i
                            jakiejkolwiek innej garstki osób to czyż oddźwięk byłby równie duży?

PS. Pozdrawiam
                            • Gość: Fugazi Re: podstawowa różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:43
                              > z jakiego mojego powodu? ja im nie zabroniłam ani przeciw nim nie protestuje
                              > jakby była to odwołana manifestacja w jakiejkolwiek innej sprawie i
                              > jakiejkolwiek innej garstki osób to czyż oddźwięk byłby równie duży?

A czy ma to znaczenie czy protestujesz przeciw marszom pedałów czy cyklistów?
                              Tolerancja jest tolerancja.

Pozdrawiam
                              Fugazi
                              • beatrix13 Re: podstawowa różnica 19.11.05, 23:25
                                >pewnie tolerancja jest tolerancją
                                >czy przemarsz jakiejś orientacji seksualnej jest naprawdę sprawą najwyższej
                                wagi w tym kraju-raju,bo tak to właśnie we wszystkich serwisach info wyglądało
                                >do wszystkiego nalezy odpowiednia wagę przykładać i nie dawać sie ponosić
                                emocjom na wyrost
                                • ja_aska BEA 20.11.05, 09:18
                                  każde łamanie konstytucji jest najważniejszą informacją.
                          • ja_aska Re: podstawowa różnica 19.11.05, 22:40
                            mnie wqrwiają popierdółki idące w procesjach i pielgrzymkach ale nie pluję i
                            nie wyzywam ani nie obrzucam kamulcami.
                            • Gość: andreas ja_asiu IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:44
                              to wyjdź i rzuc ot tak dla jaj!
                              Albo Cie zarzuca kamieniami albi trafisz do wiezienia!
                              Musisz wiedziec gdzie zyjesz kobieto!

Amerykanie toleruja gfejów a irakijczyków zabijaja...
                              matki dzieci i fosforem ich...

Gdzie Ty szukasz sprawiedliwosci i takich tam!
                              Rzuć kamieniem!
                              • Gość: Fugazi Re: ja_asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:48
                                Chciałem tylko przypomnieć, że my kraj katolicki z JPII na ustach razem z Amerykanami Irakijczyków pacyfikujemy.

Pozdrawiam
                                Fugazi
                                • Gość: andreas Re: ja_asiu IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:51
                                  TAK własnie chwytasz!
                                  Mi nic w zyciu nie dał,
                                  albo zapracowałem albo ukradłem!
                                  I tylko pilnuje sam by mi nie wzieli!
                                  Własna siłą o godnoscia osobistą!
                                  • Gość: Fugazi Re: ja_asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:55
                                    Cynik znaczy z Ciebie.
                                    To grzech Andreasie tak martwić się tylko o siebie. Bramy Królewstwa Niebieskiego zamknięte będą.
                                    Trafisz tam gdzie ja. Męki wieczne Cię czekają.

Pozdrawiam
                                    Fugazi
                                    • Gość: andreas Fugi IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:58
                                      ja trafie tam i bede wyzszym ranga!
                                      Bedę czekał na Ciebie!
                                      • Gość: Fugazi Re: Fugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:06
                                        "Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy królestwo niebieskie." (Mt 5)

Pędziesz na pedałów do góry spoglądał. I im nieba zazdrościł.

Pozdrawiam
                                        Fugazi
                                • ja_aska Re: ja_asiu 19.11.05, 22:51
                                  tym się różnimy: ja nie krzywdzę ludzi.
          • beatrix13 Re: drogi Fugazi 19.11.05, 21:20
            >gejowskie marsze tolerancji (kto tak nieadekwatną nazwę wymyślił)zawsze
            powodują zniszczenia materialne i budzą duży niesmak
            >podczas,której pielgrzymki bądź procesji dochodziło do bójek,wybijania
            szyb,etc?
            >czy,gdyby burmistrz Nowego Jorku zabronił parady gejów i lesb na Time Square
            też ubliżanoby mu od "ciemnych katolaków" i homofobów?
            • ja_aska Re: drogi Fugazi 19.11.05, 21:41
              bea nie przeginaj. to nie uczestnicy marszów robią zadymy.
              a na time squere parady cieszą wszystkich, nawet katolików (co w "naszej"
              mentalności dziwi)
            • Gość: Fugazi znajdź 10 różnic a zrozumiesz różnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:44
              > >czy,gdyby burmistrz Nowego Jorku zabronił parady gejów i lesb na Time Square
              > też ubliżanoby mu od "ciemnych katolaków" i homofobów?
              Oczywiści że tak.

Istotny jest cel i forma parad czy też manifestacji czy też procesji. Jeżli forma nie jest skandaliczna i nieobyczajna to moim zdaniem zakaz dla zakazu jest niesprawiedliwy.

Oto jak wygląda parada w NY:
              www.newyorkphotoblog.com/blog/photos/IMG_5777.jpg
              I tak u nas:
              bi.gazeta.pl/im/1/3022/z3022611G.jpg
              Znajdz 10 różnic (a może więcej różniących te dwa obrazki.

Pozdrawiam
              Fugazi

• Gość: andreas Re: znajdź 10 różnic a zrozumiesz różnicę IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:49
                Ameryka daleko, a tu Polska właśnie!
                Tam maja pistolety... my nie mamy!
                Tam On jest taniuszkie, a u nas...
                Tam....

Tam geje manifestuja swoja chuć...i jest fajnie i fajny biznes!
                u nas taki marsz powoduje zagrozenia mienia i zycia!

A w Chinach....

T
                • Gość: Fugazi Re: znajdź 10 różnic a zrozumiesz różnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:52
                  > Ameryka daleko, a tu Polska właśnie!
                  Szkoda.

Ze swoim podejściem do cudzej wolności i akceptacji odmienności nie pasujemy do cywilizacyjnego świata.
                  Do bożego może ale niekoniecznie do wolnego.

Pozdrawiam
                  Fugazi
                  • Gość: andreas Re: znajdź 10 różnic a zrozumiesz różnicę IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:58
                    najwazniejsze by zorientowac sie, ze zyjemy w Polsce a nie w Ameryce!
                    potem jest łatwej...
                    • Gość: Fugazi Re: znajdź 10 różnic a zrozumiesz różnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:59
                      > najwazniejsze by zorientowac sie, ze zyjemy w Polsce a nie w Ameryce!
                      > potem jest łatwej...

Co łatwiej? Znosić niewolę? Czy też do nieba łatwiej?

Pozdrawiam
                      Fugazi
                      • Gość: andreas Re: znajdź 10 różnic a zrozumiesz różnicę IP: *.orange.pl 19.11.05, 22:01
                        ja nie wiem czy do nieba....
                        ja do koscioła nie chodze...
                        łatwiej zrozumieć ludzi nie z ameryki jest!
                        • Gość: Fugazi Re: znajdź 10 różnic a zrozumiesz różnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:15
                          > ja nie wiem czy do nieba....
                          > ja do koscioła nie chodze...

Szczerze wątpię.

Wracając do tematu. Granice wolności z jednej strony i obyczajności z drugiej nie są zagrożone pedalskimi manifestacjami.

Narzucanie swojej woli i przekonań większości przez odwoływanie się do wartości chrześcijańskich przez oficjalny rząd III czy też IV RP już takim zagrożeniem jest.

Jak powiedział kiedyś Karol Hess: "Ekstremizm w obronie wolności nie jest wystepkiem. Umiarkowanie zaś w dążeniu do prawdy nie jest cnotą".

Pamiętaj o tym drogi przyjacielu.

Pozdrawiam
                          Fugazi
    • ziuta48 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 19.11.05, 20:33
      Panie lekkich obyczajów (co za szykowne wyrażonko!), czyli tzw. dziwki, qurvy,
      zdziry, mewki, cichodajki, raszple ect - i te na pigolaku, i te w "agencjach" i
      te prawowicie poślubione swoim facetom - nie urządzają żadnych manifestacji, ale
      stosują metodę Lizystraty.
      Jest to o wiele bardziej efektywne niż łomot z policją czy walenie śrubami w
      Sejm RP.
      A jeśli chodzi o manifestację i propagandę naszej profesji Kochanienki, i to
      trwającą non stop pod łaskawym okiem wszelkiej policji, to masz przy każdej
      drodze w Polsce.
      I na dodatek w wydaniu absolutnie międzynarodowym.
      Panie Andreas - chyba Pan nigdy nie próbował negocjacji z prawdziwa kobietą.
      • Gość: andreas Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:17
        nie rozumiem tego zdania ostatniego i dlatego trudno mi odpowiedziec!
        Jezeli chodzi o moje kontakty z kobietami to sa częste!
        jezeli chodzi o panie z ulicy... to nigdy!
        Jezeli chodzi o panie z agencji, to był taki rok w moim zyciu,
        ze CODZIENNIE!! Przez cały rok!

A w ten sposób co te panie to i niektórzy chłopcy sie propaguja!
    • Gość: andreas jeżeli TAK IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:00
      jezeli marsze wyrazajace aprobate do odmiennych stanów seksualnosci,
      to w takim razie - odpuszczam SM - ale marsze antygejowskie
      w ramach wolnosci i równosci!!!
      Taki marsz antygejowski!
      Wolnośc nie moze byc tylko w jedna stronę!

PS
      Dla Ja_asi porównanie orientacji seksualnej do wiary
      jest łatwe, bo dla niej wiara zawsze była tylko
      odmiennym stanem partyjnosci!
      I tylko tyle!
      • ja_aska Re: jeżeli TAK 19.11.05, 21:18
        mój drogi w żadnym momencie nie porównuję seksualności z wiarą.
        mówimy o demonstracji postaw.
        mozna demontrować antygejowsko, czemu nie.
        był marsz "normalności".
        • Gość: andreas Re: jeżeli TAK IP: *.orange.pl 19.11.05, 21:22
          czym innym jest marsz propedalski
          a czym innym procesja!

Nadto jak juz trzymamy sie konstytucji
          to za obrazenie uczuc religijnych możesz byc ukarana,
          a za wysmianie chuci seksualnych jeszcze nie!
          • ja_aska Re: jeżeli TAK 19.11.05, 21:42
            czym sie różnią oprócz treści?
            co ma marsz tolerancji wspólnego z obrazą wc?
            • skubu Re: jeżeli TAK 19.11.05, 22:08
          • e.beata Re: jeżeli TAK 20.11.05, 13:40
            > Nadto jak juz trzymamy sie konstytucji
            > to za obrazenie uczuc religijnych możesz byc ukarana,
            > a za wysmianie chuci seksualnych jeszcze nie!

możesz, choćby za znieważenie.
            • Gość: andreas Re: jeżeli TAK IP: *.orange.pl 21.11.05, 17:31
              nie do końca bo wypowiedzenie sie ogólnie obraźliwie o pedalstwie
              nie daje takiego powodu...
              a o wierze tak!
              • beatrix13 Re: jeżeli TAK 21.11.05, 17:35
                o,zguba się znalazła
              • ja_aska Re: jeżeli TAK 21.11.05, 18:02
                endrju tylko ty gadasz o wierze.
    • luxusowa.call.girl Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 20.11.05, 09:24
      my to nie mamy czasu na takie glupstwa. w pracy trzeba sie zaangazowac, to
      przeciez filar kazdego sukcesu, a do emerytury nie ma szans w zasciankowej
      Polsce zeby zaliczyli nasz staz, oj panie andreas nie znasz pan naszej psychiki
    • Gość: Salezjanin Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:07
      W szkole Salezjańskiej na ul. Ku słońcu w gimnazuj uczy nauczyciel, który jest
      gejem pan Marcin J. wcale sie tego nie wstydzi, ze jego chłopak przychodzi po
      niego do szkoły i mówił, że będzie walczym o prawa dla homoseksualistów
      • Gość: Marian Koniuszko Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:47
        Ty z ciebie Salezjanin jak z koziej trąba.To jest jego sprawa,a ty zachowujesz
        się jak przedszkolak podając jego dane.
    • Gość: Pismak Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.test.plusgsm.pl 23.11.05, 19:46
      Jak się robi marsz/paradę w celu walki o prawa homoseksualistów to demokracja
      dopuszcza organizowanie marszów przeciw prawom homoseksualistów. Bo każdy może
      manifestować swoje przekonania w tym kraju. Choćby poprzez marsz myślących
      podobnie.

Prawa obywatelskie wszystkim przysługują takie same. Chyba, że ktoś sądownie
      zostanie ich pozbawiony. To jasne. W świetle prawa wszyscy jesteśmy równi, bez
      względu na orientację seksualną. Jeżeli więc ktokolwiek jest dyskryminowany, to
      wszyscy powinniśmy minifestować przeciwko takim sytuacjom. Na przykład na ulicy.

Homoseksualiści powinni się zdecydować, czy wychodzą na ulice walczyć o swoje
      prawa obywatelskie - wówczas niech wyjdą wszyscy wrażliwi społecznie, których
      wkurza ta dyskryminacja, bez względu na orientację - czy też wyszli na ulicę,
      by zamanifestować swój homoseksualizm. Wówczas to jest nieco inna sprawa. Wolno
      im naturalnie manifestować swój homoseksualizm, nawet jeśli heteroseksualni
      swojej orientacji nie manifestują. Tylko, że taka parada dla samej manifestacji
      jest propagowaniem. Może być traktowane jako namawianie do takiej orientacji.
      Tak, jak są organizowanie różne akcje społeczne w celu namawiania do różnych
      zachowań. Padł przykład kościelny, więc proszę bardzo: tak, jak księża prowadzą
      tygodnie powołań kapłańskich - namawiają do wstępowania do seminariów.

Więc jeszcze raz: niech się homoseksualiści zdecydują, o co im chodzi. Jak
      walczą o swoje prawa - to walczą o prawa. Wszyscy powinniśmy walczyć o równe
      prawa obywatelskie dla wszystkich, jeżeli ktoś jest dyskryminowany. Natomiast
      jeśli robią szum, by propagować homoseksualizm, to niech się nie dziwią, że
      ktoś propaguje antyhomoseksualizm. Takie prawo.

Moim zdaniem, homoseksualiści nie wiedzą, co chcą wyrazić w paradach. Mieszają
      im się oba cele. Wielu myśli, że manifestując swój homoseksualizm walczą o
      równe prawa obywatelskie. I przy okazji propagują takie, a nie inne zachowania.
      Z drugiej strony. społeczeństwo nie rozumie, o co chodzi homoseksualistom w
      paradach. Jedni ich popierają, bo popierają walkę o równe prawa obywatelskie
      dla wszystkich. Drudzy ich atakują, bo razi ich propagowanie zachowań
      homoseksualnych. Nic dziwnego, że tyle emocji wokół tych spraw.

pismak_logowany@gazeta.pl
      • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 20:08
        niech każdy manifestuje co chce i juz. problemem jest zabranianie jednej
        manifestacji bo .... a drugiej nie bo......
        • Gość: pieszy Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 23.11.05, 20:13
          a czy ekshibicjonizm tak czy raczej nie?
          na żywo oczywiście.
          mają prawo czy raczej nie?
          • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 20:33
            nie bo jest zakaz obnażania.
      • dyrgosia Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 20:39
        Jeśli ja dobrze rozumiem "Marsz równości" to walka o równe prawa, w tych
        marszach biora udział nie tylko homoseksualisci, ale rónież ludzie, którzy
        uznają prawo do bycia innym...Nikt tu nie mówi o promowaniu zachowań
        seksualnych...
        • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 21:33
          pochrzaniło im się z paradami.
          • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 21:46
            a ja uważam,że w interesie kobiet nie jest dobrze,gdy populacja gejów wzrasta,a
            moda na homoseksualizm powoduje,że bi- przechodzą stają się zadeklarowanymi
            gejami,bo zwiększa się deficyt potencjalnych partnerów
            • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 21:58
              a ci co są na "rynku" to może tacy atrakcyjni?
              z gejami sie dobrze gada, nigdy cię nie macają i do tego mają dobry gust:)
              • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 22:02
                >sama widzisz i na "rynku" cieniutko,a jeszcze jakies 15% wypada z "dobrym"
                gustem,no i seksmisja nas czeka
                • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 22:09
                  pamiętaj, że my baby zawsze sobie damy radę. to faceci maja problem:)
                  • Gość: marian paździoch Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: 87.207.49.* 23.11.05, 22:46
                    przepraszam,
                    a z czym faceci mają problem?

mp
                    • beatrix13 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 23.11.05, 22:49
                      z identyfikacją płci
                      • Gość: marian paździoch Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: 87.207.49.* 23.11.05, 22:55
                        niektórzy tak, fakt.

mp
                        • Gość: empe42 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:19
                          Homo żądają legalizacji ich związków, a hetero obnoszą się z tym, że żyją w
                          związkach niezlegalizowanych. Skąd ta przekora? Czy ktoś mi wyjaśni?
                          • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 24.11.05, 11:29
                            jaka róznica między zalegalizowanymi a nie?
                            • Gość: empe42 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:31
                              Widocznie jakaś jest, skoro homo się domagają.
                              • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 24.11.05, 11:33
                                tutaj chodzi akurat o tylko mozliwość takową.
                                • Gość: empe42 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:51
                                  Rozumiem, że jak już będą mieli możliwość legalizacji,to wtedy będą się obnosić
                                  tym,że nie legalizują.Zaznaczam, że nie mam nic przeciwko homo. Naprawdę! Chcę
                                  tylko zasygnalizować, że natura ludzka jest bardzo przekorna.
                                  • ja_aska Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn 24.11.05, 13:09
                                    niech robią co chcą. mnie nie interesuje zycie innch. byleby tylko start był
                                    taki sam.
                          • Gość: Marian Koniuszko Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:43
                            Tu nie ma żadnej przekory poprostu dwie skrajne
                            grupy oszołomów podsycane przez polityków
                            którzy na nich chcą zbić kapitał polityczny.
                            Bo co mnie zwykłego zjadacza chleba obchodzi z kim
                            żyje np. mój sąsiad czy ma związek zalegalizowany
                            czy nie.
    • Gość: empe42 Re: czy mozna propagować inna orientacje seksualn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:45
      Mnie też to nie obchodzi.
    • tylo a marsze sprawnych inaczej ?? 24.11.05, 16:36
      przecież sprawni "normalnie" nie manifestują w marszach swojej sprawności.

homo to nie problem. problemem jest pedofilia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka