Gość: Koćmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 22:35 dlaczego wprowadzasz w błąd wyborców, UW nie zaakceptowała twojej kandydatury więc odeszłaś , bezpartyjna to TY nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rychu Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.02, 22:43 A nachy coraz pełniejsze. Oj, jest powód do przerażenia. Dosyć, politykom dziękujemy. Wam, chłopcy z Unii Wolności, tym bardziej. Mieliście już swoje 8 lat w tym mieście. Pora zmienić zawód. Z nieudacznika, na muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
rycyna Re: koleżanko Lubińska z UW 12.10.02, 23:18 Gość portalu: Rychu napisał(a): > Pora zmienić zawód. Z nieudacznika, na muzyka. Popieram! Rycyna dla Szczecina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: koleżanko Lubińska z UW IP: proxy / 212.160.165.* 18.10.02, 12:56 Jak czytam w gazecie wyborczej wypowiedzi p. Lubińskiej to włos się jeży jaka jest zakłamana przecież zanim wystartowała jako niezależna odwiedziła PO , PiS,i jeszcze jakieś tam drobne partyjki ale ale wszędzie ją pogonili, a teraz wpakowała tyle pieniędzy w kampanię że ona (w jej miemaniu) musi wygrać, a jak pisze że nie wchodzi w żadne układy to powiem że kłamie bo wysyła swoich ludzi i próbuje przekabacić niektórych kandydatów (tych co niby mają po pare procent) przyszłymi stołkami w UM. Wiem że nie mogę tego udowodnić ale pani otym wie i to mi wystarczy . Kłamstwem pani nie wygra mimo że pani musi a ci wszyscy co w panią wpakowali tyle pieniędzy nie rozkradną miasta, tylko będą panią ścigać, i ścigać i ścigać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: To nie był Marek. Marek nie jest taki głupi. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 08:04 ale mógł być.Tylko po co? Wszyscy wiedzą, że Lubińska była we władzach naszej partii (regionalnych i krajowych).To że robi z siebie idiotkę, to jej sprawa.Przegrywać też trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA pierwsza w rankingach IP: *.members.com.pl 14.10.02, 09:33 Na razie to Teresa Lubińska wygrywa. A wygrywa dlatego, że odrzuciła: "wicie, rozumicie towarzyszu, najważniejszy jest piorytet w postaci towarzysza (i tutaj można wstawić odpowiednie nazwisko w zależności od ugrupowania), bo nasz towarzysz wprawdzie jest nieudacznikiem, miernotą i darmozjadem społecznym, ale ma zasługi". I choćbyście nie wiem jak szczekali, to nasze społeczeństwo jest mądre i doskonale to rozumie. Natomiast nie można poznać mechanizmów partyjnych, bez uczestnictwa w działalności. T.L. jest bystra, bo zorientowała się po 8-miesiącach, jak to wszystko działa. Inni zmarnowali więcej czasu. Nikt nie odrzuca partii, jako organizacji działających wg określonego programu w celu zdobycia władzy. Ale nasza demokracja jest jeszcze młoda i potrzebny jest czas, na wykrystalizowanie się ugrupowań centro- i prawicowych. Najpierw muszą mieć kogo reprezentować. Zresztą ugrupowania socjaldemokratyczne w naszym kraju też jeszcze się muszą dużo nauczyć i zrzucić z siebie bagaż złych doświadczeń. Po wyborach przyjdzie na to czas. Odpowiedz Link Zgłoś
rycyna Re: pierwsza w rankingach 14.10.02, 10:17 Gość portalu: MAJA napisał(a): > Na razie to Teresa Lubińska wygrywa. Owszem, owszem ;) "Niezależna" kandydatka na polityczny urząd Prezydenta Miasta dziękuje dotychczasowym politykom, moszcząc sobie w śród nich własne, nowe miejsce z niezrealizowanymi jeszcze politykami lokalnymi w tle. "Niezależne" rankingi Uniwersytetu Szczecińskiego pokazują zwycięzkie wyniki pani profesor Uniwersytetu Szczecińskiego. Brawo! Marketing to siła a nauczyciel marketingu to potęga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: pierwsza w rankingach własnych IP: 212.14.60.* 14.10.02, 10:34 rycyna napisała: > Gość portalu: MAJA napisał(a): > > > Na razie to Teresa Lubińska wygrywa. > > Owszem, owszem ;) > "Niezależna" kandydatka na polityczny urząd Prezydenta Miasta > dziękuje dotychczasowym politykom, moszcząc sobie w śród nich własne, nowe > miejsce z niezrealizowanymi jeszcze politykami lokalnymi w tle. > "Niezależne" rankingi Uniwersytetu Szczecińskiego pokazują > zwycięzkie wyniki pani profesor Uniwersytetu Szczecińskiego. > Brawo! > Marketing to siła a nauczyciel marketingu to potęga! Marketing to rzecz , na której kazdy w Polsce się zna. Ha , ha. Nie rozśmieszaj mnie niezależnymi badaniami Uniwersyteckimi. To tak jakby Chrobrowski zrobił badania w Gajkowym Biurze Badań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: koleżanko Lubińska z UW IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 14.10.02, 10:49 Przecież każdy wie, że P.L. była we władzach UW i ubiegała się o poparcie jej kandydatury w wyborach sam. Jak nie wyszło z UW to o to samo poprosiła PO. I dopiero jak znowu nie wyszło zaczęła udawać bezpartyjną. I nie ma się co oburzać na fakty. Teza o bezpartyjności już została obalona, teraz czekamy na obalenie tezy o fachowości. Odpowiedz Link Zgłoś
rycyna Re: koleżanko Lubińska z UW 14.10.02, 16:42 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Przecież każdy wie, że P.L. była we władzach UW i ubiegała się o poparcie jej > kandydatury w wyborach sam. Jak nie wyszło z UW to o to samo poprosiła PO. I > dopiero jak znowu nie wyszło zaczęła udawać bezpartyjną. I nie ma się co > oburzać na fakty. Teza o bezpartyjności już została obalona, teraz czekamy na > obalenie tezy o fachowości. Asiu, czyżbyś popierała kandydaturę Rektora Puzyny na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 18:11 Koleżanko Aśko, znane są twoje skłonności Rujnowiczowskie, stąd wszelkie wypowiedzi nie są obiektywne. Mam nadzieję, że znajdziesz swoje miejsce w życiu po wygranej Teresy Lubińskiej. Depresja jest podleczalna. Wścieklizna nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.visp.energis.pl 14.10.02, 23:37 Gość portalu: Rychu napisał(a): > Koleżanko Aśko, znane są twoje skłonności Rujnowiczowskie, stąd wszelkie > wypowiedzi nie są obiektywne Czy sugerujesz, że Aśka dla niego pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeniak Re: Lubińska opusciła UW na zyczenie PO Litwinski IP: *.net.iton.pl 14.10.02, 17:50 to Platforma Obywatelska w osobie Zaremby i jego mozgu Litwinskiego dala Teresce alternatywe bedziesz nasza kandydatka jesli opuscisz szeregi UW, wypowiedzi Zaremby w gazecie o tym swiadcza dobitnie. I od tej pory nasza Tereska nadyma sie i nadyma a sld i tak nie traktuje je powaznie chyba ze zamiast Litwinskiego to jej marzy sie viceprezydentura u Rujnowicza, nic z tego ŁUSZCZEWSKI GÓRĄ Odpowiedz Link Zgłoś
lupin2 Wariant prawdopodobny 14.10.02, 19:05 Gość portalu: szczeniak napisał(a): > to Platforma Obywatelska w osobie Zaremby i jego mozgu Litwinskiego dala > Teresce alternatywe bedziesz nasza kandydatka jesli opuscisz szeregi UW, > wypowiedzi Zaremby w gazecie o tym swiadcza dobitnie. I od tej pory nasza > Tereska nadyma sie i nadyma a sld i tak nie traktuje je powaznie chyba ze > zamiast Litwinskiego to jej marzy sie viceprezydentura u Rujnowicza I to jest prawdopodobny wariant ! Mówi dobrze o Rujnowiczu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koćmiel Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 23:21 witam ponownie !!! Bezpartyjność Tereski została obalona jak ktoś zauważył, fachowość myślę, że się obroni pod warunkiem pozostania na uczelni. Magnolio Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koćmiel Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: koleżanko Lubińska z UW IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 15.10.02, 11:55 Kolego Rychu! Na początku mego listu do Ciebie chciałabym przypomnieć, że przynależność partyjna Kandydatki była znana od dawien dawna. Pamiętasz może wybory parlamentarne i twór o nazwie Blok Senat 2001? A może skleroza chwyciła Cię w swoje pazury i Ty już ociupinkę "zabył"? Co do poparcia T.L. w samorządówce polecam wcześniejsze wydania prasy lokalnej. Były "różne kwiatki" o poparciu przez PO. I to w wypowiedziach samej kandydatki. To niestety Ty zachowujesz się jakbyś miał co najmniej "wściekliznę macicy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jórek Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 16:08 asia popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z UW Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 22:42 Przykro mi że nie lubisz już UW , gdzie nasze wsólne ideały Tereska? Sprzedałaś się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu patetos=patos+etos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 23:00 Gość portalu: kolega z UW napisał(a): > Przykro mi że nie lubisz już UW , gdzie nasze wsólne ideały Tereska? Sprzedałaś się ? Jak to mój tatuś mówi: krowy z tobą pasała? Wsólne ideały masz z W. Puzyną. W Fundacji Rozwoju Demokracjii Lokalnej i WSAP- ie. Z tego żyjecie. Niekoniecznie są to ideały UW. Mimo patetosu (patos+etos) głoszonego (granego) publicznie. A komu? Żydom, masonom czy cyklistom? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yans Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.telan.pl 18.10.02, 11:35 Widzę że działacze UW wciąż cierpią na etos UD. Brawo tylko jak swego czasu chcaiło się zmiany w partiach i się mówiło że nie tak powinno się prowadzić dialog ze społeczeństwem to człowiek został wyzwany wręcz od gówniarzy (leciwe Panie użyły łagodniejszej formy sens ten sam) a sam p.Puzyna powiedział ze partia nie może się "sprzedawać" jak ..."majtki na rynku" (cyt. dosłowny). A terez no proszę gra na puzonie i występuje jak pajac. I jeszcze teraz sobie etosem gęby wycierają. Niestety UW świętą partią świętą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO do towarzysza Pawlaka IP: 212.14.14.* 18.10.02, 13:01 Arku co się stresujesz? Byłeś w UW, byłeś w PO i teraz się błąkasz. Pani prof. pod skrzydełka Cię już przyjęła? Pozdrawiam, ale radnym już teraz nie zostaniesz. Szkoda, że tak późno znów zdecydowałeś się opuścić kolejną partię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: koleżanko Lubińska z UW IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 16.10.02, 08:45 Rychu kochany, chyba trochę zagalopowałeś się? Patos masz a etos wcięło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jórek Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 23:00 Rychu kultury troszkę , nie denerwuj się tak. Wiem żeś burak, ale nie musisz tego udowadniać. A Lubińską prywatnie bardzo lubię , a prezydent z niej żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak,tak Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA wesoło mi :-)) IP: *.members.com.pl 24.10.02, 16:06 A mnie jest szkoda lata, i szkoda letnich wspomnień. Niech mówią głupi o mnie, a mnie jest żal.... Odpowiedz Link Zgłoś