Dodaj do ulubionych

Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!???

IP: 217.153.6.* 24.11.05, 22:43
Prosze o odpowiedz oraz wyjasnienie motywow ktorymi sie kierowano.

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
Obserwuj wątek
    • szpilkaa1 Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? 24.11.05, 22:47
      goska ostatnio sprzatala ogloszenia - przesuwala je na ine fora - poszukaj moze
      tam znajdziesz - albo na sprawach miejskich.
      Takie przedswiateczne porzadki:-(
      • Gość: Gryf Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? IP: 217.153.6.* 24.11.05, 23:00
        Bardzo dziekuje szpilkaa1.Nie domyslilbym sie bez Twojej pomocy;-)))

• szpilkaa1 Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? 24.11.05, 23:09
          oj tam, wybacz... juz sama nie wiem kto co dostrzega;P
          • dyrgosia Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? 25.11.05, 08:55
            Tematy dotyczące Pogoni są na górze w wyróżnionym wątku: " Pogoń Szczecin i
            sport "
            Tak, tak porządki świateczne...:-)
            • korfi Dyrgosia - przesadzacie 25.11.05, 16:28
              Uważam, że przesadzacie. Jeżeli wątek istnieje od miesięcy w jakimś dziale to
              piwinien sobie egzystować dalej. Na swoje i autora ryzyko, że szybko spadnie lub
              ktoś go pominie. Na forum szczecińskim tak się złożyło, że poboczne podfora
              praktycznie nie funkcjonują. Dlatego przenoszenie tam tematów jest de facto
              spisywaniem ich na śmietnik. Każdy zamieszcza watek tam, gdzie chce. Jeżeli nie
              jest to ogłoszenie lub naruszenie regulaminu to nie należy interweniować. Trochę
              mi głupio, bo piszę o swoim wątku, ale niech tam. Proszę o przywrócenie wątków
              tam, gdzie były założone.

-------------------------------------------------------
              Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
              • piotr33k2 Re: Dyrgosia - przesadzacie 25.11.05, 16:38
                zgadzam sie z przedmówcą bo idąc tym tokiem myślenia należy skasowac czy
                przenieść na inne fora( czesto ogólnopolskie) 80 proc. watków i zostawic tylko
                te o wiatach ,"nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu".
                • anamar nie psujcie! 27.11.05, 11:56
                  admini chyba za bardzo przejęli się swoją rolą.zamiast pomagać-przeszkadzają...
                • dyrgosia Re: Dyrgosia - przesadzacie 27.11.05, 14:09
                  Już jest na miejscu. Myślałam,że będzie bardziej widoczny w specjalnym wątku o
                  Pogoni, ale skoro większość nie chce, nie ma sprawy...
                  Też jestem kibicem :-)
    • korfi Lech - Pogoń 1-1 25.11.05, 21:59
      Wreszcie zawalczyli. Mecz bardzo zacięty. Bardzo ładna bramka Diveckiego. W 76
      min. przy 1-1 Peskovic obronił karnego. Wynik sprawiedliwy. Miła niespodzianka
      jak dla mnie po ostatnich bezbarwnych meczach.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • Gość: Gryf Re: Lech - Pogoń 1-1 IP: 217.153.6.* 25.11.05, 22:14
        Potwierdzam to co napisal korfi.Fajny dramatyczny (z punktu widzenia kibica
        Pogoni)mecz.Szkoda ze Pogon nie pokusila sie o zwyciestwo ktore bylo
        mozliwe.Bardzo dobry mecz Grzelaka,Matlaka,Tavaresa,Peskovica oraz
        Diveckiego.Pozostali tez zagrali z tzw "zebem".
        Ps.A Przemek Kazimierczak niech leczy noge i szlifuje forme przed przejsciem do
        Wisly;-(

• xyz-xyz Re: Lech - Pogoń 1-1 29.11.05, 11:35
          I mi się mecz podobał. Magdoń coś ostatni dziwnie się zachowuje. Karny
          ewidentny, po ewidentnym jego błędzie. Dobrze, że Pskowicz złapał Reissa. Szkoda
          tez, że Edi nie przystanął na sekundkę przy podaniu. Bramka po spalonym...
          • trzecia.zmiana Re: Lech - Pogoń 1-1 29.11.05, 11:41
            juz niedlugo Jedrek oddasz karte VIP-owska na trybuny, tak jak i komorke....
            • xyz-xyz Re: Lech - Pogoń 1-1 29.11.05, 11:55
              Jeśli masz na myśli Jędrzeja, to informuję ciebie, jako pracownik wielu
              ministerstw i doradca Jacka Piechoty oraz innych funkcji, które przydzielił mi
              felix_edmundowicz, że Jędrzej nie należy do fanów piłki kopanej, a numer
              telefonu komórkowego, którym się posługuje, ma od bodaj 7 lat. Ów numer, o ile
              pamiętam jest jego prywatną własnością. Jeśli zaś mnie się sprawa tyczy, to
              możesz mnie cmoknąć w mój komuszy tyłek:) Karty VIP nikt mi nie zabierze, zaś
              telefon który używam, jest własnością prywatnej spółki. Mojej w części. Więc
              droga trzecia.zmiano, z kaczym pozdrowieniem: Spieprzaj dziadu!:)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka