Gość: Gryf IP: 217.153.6.* 24.11.05, 22:43 Prosze o odpowiedz oraz wyjasnienie motywow ktorymi sie kierowano. Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpilkaa1 Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? 24.11.05, 22:47 goska ostatnio sprzatala ogloszenia - przesuwala je na ine fora - poszukaj moze tam znajdziesz - albo na sprawach miejskich. Takie przedswiateczne porzadki:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? IP: 217.153.6.* 24.11.05, 23:00 Bardzo dziekuje szpilkaa1.Nie domyslilbym sie bez Twojej pomocy;-))) Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? 24.11.05, 23:09 oj tam, wybacz... juz sama nie wiem kto co dostrzega;P Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dlaczego usunieto watek o Pogoni !!!??? 25.11.05, 08:55 Tematy dotyczące Pogoni są na górze w wyróżnionym wątku: " Pogoń Szczecin i sport " Tak, tak porządki świateczne...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Dyrgosia - przesadzacie 25.11.05, 16:28 Uważam, że przesadzacie. Jeżeli wątek istnieje od miesięcy w jakimś dziale to piwinien sobie egzystować dalej. Na swoje i autora ryzyko, że szybko spadnie lub ktoś go pominie. Na forum szczecińskim tak się złożyło, że poboczne podfora praktycznie nie funkcjonują. Dlatego przenoszenie tam tematów jest de facto spisywaniem ich na śmietnik. Każdy zamieszcza watek tam, gdzie chce. Jeżeli nie jest to ogłoszenie lub naruszenie regulaminu to nie należy interweniować. Trochę mi głupio, bo piszę o swoim wątku, ale niech tam. Proszę o przywrócenie wątków tam, gdzie były założone. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Dyrgosia - przesadzacie 25.11.05, 16:38 zgadzam sie z przedmówcą bo idąc tym tokiem myślenia należy skasowac czy przenieść na inne fora( czesto ogólnopolskie) 80 proc. watków i zostawic tylko te o wiatach ,"nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu". Odpowiedz Link Zgłoś
anamar nie psujcie! 27.11.05, 11:56 admini chyba za bardzo przejęli się swoją rolą.zamiast pomagać-przeszkadzają... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Dyrgosia - przesadzacie 27.11.05, 14:09 Już jest na miejscu. Myślałam,że będzie bardziej widoczny w specjalnym wątku o Pogoni, ale skoro większość nie chce, nie ma sprawy... Też jestem kibicem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Lech - Pogoń 1-1 25.11.05, 21:59 Wreszcie zawalczyli. Mecz bardzo zacięty. Bardzo ładna bramka Diveckiego. W 76 min. przy 1-1 Peskovic obronił karnego. Wynik sprawiedliwy. Miła niespodzianka jak dla mnie po ostatnich bezbarwnych meczach. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Lech - Pogoń 1-1 IP: 217.153.6.* 25.11.05, 22:14 Potwierdzam to co napisal korfi.Fajny dramatyczny (z punktu widzenia kibica Pogoni)mecz.Szkoda ze Pogon nie pokusila sie o zwyciestwo ktore bylo mozliwe.Bardzo dobry mecz Grzelaka,Matlaka,Tavaresa,Peskovica oraz Diveckiego.Pozostali tez zagrali z tzw "zebem". Ps.A Przemek Kazimierczak niech leczy noge i szlifuje forme przed przejsciem do Wisly;-( Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Lech - Pogoń 1-1 29.11.05, 11:35 I mi się mecz podobał. Magdoń coś ostatni dziwnie się zachowuje. Karny ewidentny, po ewidentnym jego błędzie. Dobrze, że Pskowicz złapał Reissa. Szkoda tez, że Edi nie przystanął na sekundkę przy podaniu. Bramka po spalonym... Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: Lech - Pogoń 1-1 29.11.05, 11:41 juz niedlugo Jedrek oddasz karte VIP-owska na trybuny, tak jak i komorke.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Lech - Pogoń 1-1 29.11.05, 11:55 Jeśli masz na myśli Jędrzeja, to informuję ciebie, jako pracownik wielu ministerstw i doradca Jacka Piechoty oraz innych funkcji, które przydzielił mi felix_edmundowicz, że Jędrzej nie należy do fanów piłki kopanej, a numer telefonu komórkowego, którym się posługuje, ma od bodaj 7 lat. Ów numer, o ile pamiętam jest jego prywatną własnością. Jeśli zaś mnie się sprawa tyczy, to możesz mnie cmoknąć w mój komuszy tyłek:) Karty VIP nikt mi nie zabierze, zaś telefon który używam, jest własnością prywatnej spółki. Mojej w części. Więc droga trzecia.zmiano, z kaczym pozdrowieniem: Spieprzaj dziadu!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś