Gość: Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:43 Jeee jaka zapracowana... Spełnia swoje życiowe ambicje, ale gorzej z nami. Wysmaży cud miód, o gorzkim smaku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas pani minister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:13 pani minister, pani przeprosi i bedzie pani miała z głowy! No, poniosło... mnie tez ponosi! Ponosi mnie, przeproszę i czuje sie lepiej! Naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:16 Esbeków się nie przeprasza. Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pani minister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:28 a jak to nie był esbek? Skąd wiesz, że to esbek? Skad pani minister wiedziała, że to esbek? Jak przegra b edzie sie czuła lepiej... moze bedzie musoiała wtedy wrócic do Szczecina? Wyraźnie unika procesu, czyli nie jest pewna swego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 07:53 nie bądź śmieszny dudi ma rację Komitet Protestacyjny to esbeki dzięku którym pewien facet rozłożył stocznię a Wysocki to ten co robił rozwałkę na ulicach i pobił Walusia z Odry Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: pani minister 01.12.05, 08:32 Ot domorosły sąd ostateczny. Trza spierda..lać z tego kraju. Zaczyna się robić jak za Bieruta. Byle bydle będzie osądzać po uważaniu. Już kaczory szykują swoje "reformy". O współpracy będzie decydował płytki urzędas z IPN w rodzaju Elki, czy dudi, nie Sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:01 Sąd lustracyjny zadecydował o tym , że Marian Jurczyk nie jest kłamcą lustracyjnym, pomimo tego że brał kasę za donoszenie, bo nie było to szkodliwe Zadecydował o tym miesiąc przed wyborami samorządowymi na prezydenta Szczecina Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
beit Re: pani minister 01.12.05, 10:44 Sąd lustracyjny zadecydował o tym , że Marian Jurczyk nie jest kłamcą > lustracyjnym, pomimo tego że brał kasę za donoszenie, bo nie było to szkodliwe Akurat w przypadku Marysia to doskonale rozumiem sąd. Maryś nawet teraz nie zdaje sobie sprawy z tego co robi więc pewnie i wtedy nie wiedział (MUSIELI ZMIENIĆ MU PSEUDO BO BYŁO ZA TRUDNE) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: pani minister 02.12.05, 14:19 Krakowski sąd skazał Sobotkę na 3,5 roku w procesie poszlakowym i co? To znaczy, że mam oddać tobie władze sądowniczą albo sam sadzić? Uważasz, że politruki z IPN będą skuteczniejsi? Racja, Sobotka mógł dostać KSa, gdyby sądził go kandydat na RPO niejaki Kochanowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: pani minister 01.12.05, 15:18 xyz-xyz napisał: > Trza spierda..lać z tego kraju........................................................................... ......czyli blackexit miał rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzak Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:04 Niech śmieci spierdzielają.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: pani minister 02.12.05, 14:21 > Niech śmieci spierdzielają.... W 1968 Moczar tak gadał. Gratuluję naśladowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: pani minister 02.12.05, 14:20 > ......czyli blackexit miał rację... Wtedy nie, teraz tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas droga Elko IP: *.orange.pl 01.12.05, 16:49 ja tam nie wróg, ale gdyby ten Wysocki przeczytał, to masz proces! Ustalenie Ciebie to zaden problem! Ja nie wiem kto był esbekiem a kto nie? Nie wiem jaka jest różnica miedzy esbekiem a informatorem czy współpracownikiem? Akle jak uwazacie wraz z panią minister, że macie racje... to przpraszam! na razie lekko opóźnia... pozyjemy zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: droga Elko 01.12.05, 17:00 dla pani minister wszyscyktórzy ją krytykuja są sb-mi ,taka mania wielkosci połączona z przesladowczą .mam nadzieję ze ten stoczniowiec przywróci ją do porządku i sprowadzi na ziemie bo są swiadkowie nawet nagranie tego zajścia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: droga Elko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:35 Ja nie wiem czy ja mam proces ale wiem że Wysocki ma zawiasy za pobicie Walusia a co do sądzenia się to spoko Może pora sięgnąć po pewne dokumenty zaczyna się ruch wkoło pewnego pana od stoczni poza tym określenie esbek nie jest obraźliwe, to taki zawód :-) jakbym powiedział że oni byli doktorami czy nauczycielami to mieliby powód do obrazy? oczywiście że nie i to samo z esbekami praca jak każda inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas student IP: *.orange.pl 01.12.05, 18:58 wiesz przejrzałem ZUSowska liste zawodów... i nie ma takiego jak esbek! Moze sa jakies inne listy zawodów... nauczyciel i lekarz sa, a esbek nie ma! A myslisz, że oni w rubryce zawód wpisywali esbek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi pracownik esbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:21 Pracowmnik służb specjalnych. w skrócie esbek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pracownik esbe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:32 w skrócie to by było eses... jakos tak... a czy potocznie nazywany esbekiem nie był funkcjonariusz Słuzb Bezpieczeństwa? Bo na przykład Urzedu Bezpieczeństwa, to ubek! Słuzby Specjalne, to mnie sie kojarza raczej z Gromem czy innym wywiadem! Ale ja tam nie znawca... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Oj marnie z Terezą 02.12.05, 14:26 > poza tym określenie esbek nie jest obraźliwe, to taki zawód :-) "Może powstać wątpliwość, czy stanowi pomówienie prze-kazanie informacji o drugiej osobie, że współpracowała ona lub współ-pracuje z organami bezpieczeństwa państwa. Jeżeli chodzi o współ-pracę z organami bezpieczeństwa państwa komunistycznego, to należy uznać taki zarzut za wyczerpujący znamiona pomówienia. Współpraca taka może niewątpliwie poniżyć w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania". Komentarz do art. 212 kodeksu karnego (Dz.U.97.88.553), [w:] A. Zoll (red.), G. Bogdan, K. Buchała, Z. Ćwiąkalski, M. Dąbrowska-Kardas, P. Kardas, J. Majewski, M. Rodzynkiewicz, M. Szewczyk, W. Wróbel, Kodeks karny. Część szczególna. Komentarz do art. 117-277. Tom II, Zakamycze, 1999. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan z panią minister jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:22 Ty się o panią minister nie martw. Nie z takimi sobie musi teraz dawać radę, już wy się o nią nie matrwcie. Martwcie się o siebie i o swojego prezia, bo zaczyna mu się palić.... Pora łapać złodziei i drani którzy niszczyli nasz kraj a nie czepiać się porządnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: z panią minister jest ok 02.12.05, 15:26 Pora łapać złodzie Wiesz kto najgłośniej krzyczy łap złodzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: z panią minister jest ok 02.12.05, 15:34 czyli zdaniem tytana enerdówa jest ok.,tylko prawo do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: z panią minister jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:42 A co to za bełkot? Napiłeś się, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: z panią minister jest ok 02.12.05, 16:14 Gość portalu: tytan napisał(a): > A co to za bełkot? Napiłeś się, czy co? ................................................................................ ....nie,przeczytałam tylko twoje wypowiedzi(wszech)wiedzący tytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jednak przeprosiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:00 czyli... co .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: pani minister IP: 217.97.220.* 01.12.05, 18:26 Dudi, zapewne jestes jednym z byłych studentów prof. Lubinskiej - tylko oni ją bronią w Szczecinie. Nie moge tego pojąć, dlaczego ma ona w was zaciekłych obrońców. No chyba, że ... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: pani minister 02.12.05, 13:11 Gość portalu: aga napisał(a): > Dudi, zapewne jestes jednym z byłych studentów prof. Lubinskiej - tylko oni ją > bronią w Szczecinie. Nie moge tego pojąć, dlaczego ma ona w was zaciekłych > obrońców. No chyba, że ... ................................................................................ ..akurat studenci mają (w większości)zdanie b.negatywne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:49 Zarówno studenci jak i pracownicy naukowi mają o pani minister bardzo dobre zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: pani minister 02.12.05, 15:33 Gość portalu: wiedzący napisał(a): > Zarówno studenci jak i pracownicy naukowi mają o pani minister bardzo dobre > zdanie. ................................................................................ ....eeee,tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:40 anamar napisała: > Gość portalu: wiedzący napisał(a): > > > Zarówno studenci jak i pracownicy naukowi mają o pani minister bardzo dob > re > > zdanie. > .............................................................................. . > . > ....eeee,tam Nie eee ta, tylko tak jest. Studenci są bardzo zadowoleni, że mieli wykłady z obecną minister finansów. Absolwenci też. To potem można opowiadać swoim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: pani minister 02.12.05, 16:12 Gość portalu: wiedzący napisał(a): To potem można opowiadać swoim > dzieciom........................................................................ ......chyba jako przestrogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jednak przeprosiła!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:54 Prosze jednak przeprosiła... A nie mówiłem... wiedziałem, ze tak bedzie, wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś