Dodaj do ulubionych

Proces w sprawie zniesławienia Zbigniewa Wysock...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:43
Jeee jaka zapracowana... Spełnia swoje życiowe ambicje, ale gorzej z nami.
Wysmaży cud miód, o gorzkim smaku...
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas pani minister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:13
      pani minister, pani przeprosi i bedzie pani miała z głowy!
      No, poniosło... mnie tez ponosi!
      Ponosi mnie, przeproszę i czuje sie lepiej!
      Naprawdę!
      • Gość: dudi Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:16
        Esbeków się nie przeprasza.
        Nigdy!
        • Gość: andreas Re: pani minister IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:28
          a jak to nie był esbek?
          Skąd wiesz, że to esbek?
          Skad pani minister wiedziała, że to esbek?

Jak przegra b edzie sie czuła lepiej...
          moze bedzie musoiała wtedy wrócic do Szczecina?
          Wyraźnie unika procesu, czyli nie jest pewna swego!
          • Gość: Elka Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 07:53
            nie bądź śmieszny
            dudi ma rację
            Komitet Protestacyjny to esbeki dzięku którym pewien facet rozłożył stocznię
            a Wysocki to ten co robił rozwałkę na ulicach i pobił Walusia z Odry
            • xyz-xyz Re: pani minister 01.12.05, 08:32
              Ot domorosły sąd ostateczny. Trza spierda..lać z tego kraju. Zaczyna się robić
              jak za Bieruta. Byle bydle będzie osądzać po uważaniu. Już kaczory szykują swoje
              "reformy". O współpracy będzie decydował płytki urzędas z IPN w rodzaju Elki,
              czy dudi, nie Sąd.
              • Gość: Elka Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:01
                Sąd lustracyjny zadecydował o tym , że Marian Jurczyk nie jest kłamcą
                lustracyjnym, pomimo tego że brał kasę za donoszenie, bo nie było to szkodliwe
                Zadecydował o tym miesiąc przed wyborami samorządowymi na prezydenta Szczecina
                Bez komentarza
                • beit Re: pani minister 01.12.05, 10:44
                  Sąd lustracyjny zadecydował o tym , że Marian Jurczyk nie jest kłamcą
                  > lustracyjnym, pomimo tego że brał kasę za donoszenie, bo nie było to
                  szkodliwe
                  Akurat w przypadku Marysia to doskonale rozumiem sąd. Maryś nawet teraz nie
                  zdaje sobie sprawy z tego co robi więc pewnie i wtedy nie wiedział (MUSIELI
                  ZMIENIĆ MU PSEUDO BO BYŁO ZA TRUDNE)
                • xyz-xyz Re: pani minister 02.12.05, 14:19
                  Krakowski sąd skazał Sobotkę na 3,5 roku w procesie poszlakowym i co? To
                  znaczy, że mam oddać tobie władze sądowniczą albo sam sadzić? Uważasz, że
                  politruki z IPN będą skuteczniejsi? Racja, Sobotka mógł dostać KSa, gdyby sądził
                  go kandydat na RPO niejaki Kochanowski....
              • anamar Re: pani minister 01.12.05, 15:18
                xyz-xyz napisał:

> Trza spierda..lać z tego
                kraju...........................................................................
                ......czyli blackexit miał rację...
                • Gość: zygzak Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 16:04
                  Niech śmieci spierdzielają....
                  • xyz-xyz Re: pani minister 02.12.05, 14:21
                    > Niech śmieci spierdzielają....

W 1968 Moczar tak gadał. Gratuluję naśladowcy...
                • xyz-xyz Re: pani minister 02.12.05, 14:20
                  > ......czyli blackexit miał rację...

Wtedy nie, teraz tak...
            • Gość: andreas droga Elko IP: *.orange.pl 01.12.05, 16:49
              ja tam nie wróg,
              ale gdyby ten Wysocki przeczytał, to masz proces!
              Ustalenie Ciebie to zaden problem!

Ja nie wiem kto był esbekiem a kto nie?
              Nie wiem jaka jest różnica miedzy esbekiem a informatorem czy współpracownikiem?

Akle jak uwazacie wraz z panią minister,
              że macie racje... to przpraszam!
              na razie lekko opóźnia...
              pozyjemy zobaczymy!
              • piotr33k2 Re: droga Elko 01.12.05, 17:00
                dla pani minister wszyscyktórzy ją krytykuja są sb-mi ,taka mania wielkosci
                połączona z przesladowczą .mam nadzieję ze ten stoczniowiec przywróci ją do
                porządku i sprowadzi na ziemie bo są swiadkowie nawet nagranie tego zajścia .
              • Gość: dudi Re: droga Elko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:35
                Ja nie wiem czy ja mam proces ale wiem że Wysocki ma zawiasy za pobicie Walusia
                a co do sądzenia się to spoko
                Może pora sięgnąć po pewne dokumenty
                zaczyna się ruch wkoło pewnego pana od stoczni
                poza tym określenie esbek nie jest obraźliwe, to taki zawód :-)
                jakbym powiedział że oni byli doktorami czy nauczycielami to mieliby powód do
                obrazy?
                oczywiście że nie
                i to samo z esbekami
                praca jak każda inna
                • Gość: andreas student IP: *.orange.pl 01.12.05, 18:58
                  wiesz przejrzałem ZUSowska liste zawodów...
                  i nie ma takiego jak esbek!

Moze sa jakies inne listy zawodów...
                  nauczyciel i lekarz sa, a esbek nie ma!

A myslisz, że oni w rubryce zawód wpisywali esbek?
                  • Gość: dudi pracownik esbe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:21
                    Pracowmnik służb specjalnych. w skrócie esbek...
                    • Gość: andreas Re: pracownik esbe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:32
                      w skrócie to by było eses... jakos tak...
                      a czy potocznie nazywany esbekiem nie był funkcjonariusz Słuzb Bezpieczeństwa?

Bo na przykład Urzedu Bezpieczeństwa, to ubek!

Słuzby Specjalne, to mnie sie kojarza raczej z Gromem czy innym wywiadem!

Ale ja tam nie znawca...
                • xyz-xyz Oj marnie z Terezą 02.12.05, 14:26
                  > poza tym określenie esbek nie jest obraźliwe, to taki zawód :-)

"Może powstać wątpliwość, czy stanowi pomówienie prze-kazanie informacji o
                  drugiej osobie, że współpracowała ona lub współ-pracuje z organami
                  bezpieczeństwa państwa. Jeżeli chodzi o współ-pracę z organami bezpieczeństwa
                  państwa komunistycznego, to należy uznać taki zarzut za wyczerpujący znamiona
                  pomówienia. Współpraca taka może niewątpliwie poniżyć w opinii publicznej lub
                  narazić na utratę zaufania".

Komentarz do art. 212 kodeksu karnego (Dz.U.97.88.553), [w:] A. Zoll (red.), G.
                  Bogdan, K. Buchała, Z. Ćwiąkalski, M. Dąbrowska-Kardas, P. Kardas, J. Majewski,
                  M. Rodzynkiewicz, M. Szewczyk, W. Wróbel, Kodeks karny. Część szczególna.
                  Komentarz do art. 117-277. Tom II, Zakamycze, 1999.
                  • Gość: tytan z panią minister jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:22
                    Ty się o panią minister nie martw. Nie z takimi sobie musi teraz dawać radę,
                    już wy się o nią nie matrwcie. Martwcie się o siebie i o swojego prezia, bo
                    zaczyna mu się palić.... Pora łapać złodziei i drani którzy niszczyli nasz kraj
                    a nie czepiać się porządnych ludzi!
                    • xyz-xyz Re: z panią minister jest ok 02.12.05, 15:26
                      Pora łapać złodzie

Wiesz kto najgłośniej krzyczy łap złodzieja?
                    • anamar Re: z panią minister jest ok 02.12.05, 15:34
                      czyli zdaniem tytana enerdówa jest ok.,tylko prawo do d....
                      • Gość: tytan Re: z panią minister jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:42
                        A co to za bełkot? Napiłeś się, czy co?
                        • anamar Re: z panią minister jest ok 02.12.05, 16:14
                          Gość portalu: tytan napisał(a):

> A co to za bełkot? Napiłeś się, czy co?
                          ................................................................................
                          ....nie,przeczytałam tylko twoje wypowiedzi(wszech)wiedzący tytanie
          • Gość: andreas jednak przeprosiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:00
            czyli... co ....
        • Gość: aga Re: pani minister IP: 217.97.220.* 01.12.05, 18:26
          Dudi, zapewne jestes jednym z byłych studentów prof. Lubinskiej - tylko oni ją
          bronią w Szczecinie. Nie moge tego pojąć, dlaczego ma ona w was zaciekłych
          obrońców. No chyba, że ...
          • anamar Re: pani minister 02.12.05, 13:11
            Gość portalu: aga napisał(a):

> Dudi, zapewne jestes jednym z byłych studentów prof. Lubinskiej - tylko oni

> bronią w Szczecinie. Nie moge tego pojąć, dlaczego ma ona w was zaciekłych
            > obrońców. No chyba, że ...
            ................................................................................
            ..akurat studenci mają (w większości)zdanie b.negatywne...
            • Gość: wiedzący Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:49
              Zarówno studenci jak i pracownicy naukowi mają o pani minister bardzo dobre
              zdanie.
              • anamar Re: pani minister 02.12.05, 15:33
                Gość portalu: wiedzący napisał(a):

> Zarówno studenci jak i pracownicy naukowi mają o pani minister bardzo dobre
                > zdanie.
                ....eeee,tam
                • Gość: wiedzący Re: pani minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:40
                  anamar napisała:

> Gość portalu: wiedzący napisał(a):
                  >
                  > > Zarówno studenci jak i pracownicy naukowi mają o pani minister bardzo dob
                  > re
                  > > zdanie.
                  > ..............................................................................
                  .
                  > .
                  > ....eeee,tam

Nie eee ta, tylko tak jest. Studenci są bardzo zadowoleni, że mieli wykłady z
                  obecną minister finansów. Absolwenci też. To potem można opowiadać swoim
                  dzieciom.
                  • anamar Re: pani minister 02.12.05, 16:12
                    Gość portalu: wiedzący napisał(a):

To potem można opowiadać swoim
                    >
                    dzieciom........................................................................
                    ......chyba jako przestrogę...
    • Gość: andreas jednak przeprosiła!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 12:54
      Prosze jednak przeprosiła...
      A nie mówiłem... wiedziałem, ze tak bedzie, wiedziałem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka