Gość: R. IP: *.devs.futuro.pl 09.12.05, 20:45 żenada jedyne co mnie cieszy to to że w 2006 pozegnamy wreszcie Jurczyka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv POWALIŁO MNIE NA OBA KOLANA! Super Star i Wały... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:52 Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego 09.12.05, 21:40 jak ja nie zagram - to sie potnę w paski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: 213.155.171.* 10.12.05, 12:42 ale siara !!!!!!!! a moze jurczyk cos zaspiewa ?? tez bedzie siara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 12:46 naprawde, muzyka z płyt? Ja tam animator nie jestem, ale chyba jest pare zespołów co za przystepna cene mogłoby zagrac, ba moze za darmo... na ten przykład, jak ten Silski to przyjąć formułe nowicjusze graja przeselekcjonować i byłoby tanio i fajnie... No w ostatecznosci karoeke zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego 10.12.05, 15:57 Jestem za karaoke, na telebimie przemawiający jurczyk a zawodnicy robia podkład...dla mnie to byłby wystarczający powód aby przytargać swoje zwłoki na Wały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.sztab.pl / 217.153.7.* 10.12.05, 12:52 O tak... nie mozna juz sie doczekac... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego 10.12.05, 13:00 po tym artykule podjęłam ostateczną decyzję; wyjeżdżam ze znajomymi nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 10.12.05, 18:04 tak wtedy wszystkim ulży... a kiedy dokjładnie ten łoś kończy oficjalnie swoją marną kadencję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 10:07 tak to najważniejsze !![choć powinien sam abdykować] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 11.12.05, 13:17 LOL to moze jeszcze prezesik z pilkarzykami bedie wystepowal? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaromir Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 11:27 I tak cały czas Pamiętam jak Sz. P. Jurczyk nie zorganizował sylwestra ze względu na zagrożenie terrorystyczne, teraz sylwester na wałach z muzuka z płyt. Czy to jest miasto 40 czy 400 tysięczne. Kilka lat temu byłem w Łobzie na sylwestrze u kolegi i w porównaniu z tym co jest w Szczecinie tam się ludzi naprawdę starali coś pokazać. Może chodzi, o to że tu się już nikt nie stara? Poza tym na przemówienia Sz. P. Jurczyka, który wielokrotnie odmawiał odpowiedzi na zadawane pytania a jedynie składał oświadczenia prasie nie mam ochoty. I jak tu życ w tym mieście? I jeszcze jedno. Dlaczego taki Wrocław, Poznań potrafią a Nasze miasto nie? Czy właśnie nie na to płacimy podatki? Starożytni mawiali "panem et cirsens" - chleba i igrzysk. Jak się ludzie mają cieszyć z tak marnych i lichych obchodów sylwestra (przecież dla wielu to jedyna atrakcja) skoro wystąpi jedynie Pan Silski (z całym szacunkiem oglądałem jego występy w Idolu :)). Mam nadzieję, że kolejny pochodzący z wyboru włodarz miasta będzie bardziej dbał o rozrywkę ludzi. Bo skoro kasę miasta stać na wielomilionowe kary za niewywiązanie się z kontraktów to nie uwierzę, że nie stac na to żeby nawet za skromne 300 000 zrobić przyzwoitą imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego 13.12.05, 12:35 Takie miejskie sylwestre to zwykla strata pieniedzy. Szczecin jest za biedny na takie ekscesy. Poza tym w naszej szerokosci geograficznej to paranoja! Nigdy by mi do glowy nie przyszlo, by plasac na mrozie. No chyba, ze znajdzie sie sponsor i miasto nie bedzie marnowac publicznego grosza. Lepiej byloby kupic pare komputerow do jednej ze szkol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swieta Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 13.12.05, 17:59 Absztyfikant- zgoda, masz rację z "sylwkiem", ale popatrz na to w szerszym wymiarze, ja też pisalam o Poznaniu, Wrocławiu jako o przykladach miast w których "coś" sie dzieje.Ten Sylwester to jedna z tych rzeczy, których w naszm mieście sie nie oplaca? Dlaczego w innych można i Sylwestra i nowe inwestycje i nowi przyjeżdzaja? Tam jest jakiś ruch- widać to po mieście, po ulicach po ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funmaker Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:44 A ja będę. Choćby ze względu na Maćka, którego bardzo lubię i szanuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: 217.153.136.* 28.12.05, 19:41 super ! super ! super ! nawet nie wiecie jak sie ciesze że Maciek zagra na Wałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: 62.69.202.* 28.12.05, 19:44 A po koncercie wszyscy tlumnie skorzystaja z drzwi otwartych pubu Columbus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.12.05, 19:53 za GW:Po północy uczestnicy zobaczą na telebimach film o najważniejszych wydarzeniach 2005 r. w Szczecinie. znaczy się, będzie czarny ekran i skowyt do gwiazd. cóż tak to widzę tak to czuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 28.12.05, 20:07 na pewno będzie fajnie, ale siebie tam nie widzę mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 28.12.05, 20:29 będzie super! przydałaby się jednak jakaś mała bomba która rozerwałaby na strzępy cały ten motłoch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 28.12.05, 20:56 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack daniels Dlaczego nie Jasne Błonia...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:27 ...bo zostały uznane Miejscem Kultu Religijnego/ wypowiedź radiosłuchaczki - PR Szczecin, audycja Wszystko Na Goraco - wczoraj/ Bez komentarza. Komu chce się drałować na Wały w lodowatą noc? I tak pójdziemy pod Orły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego-marian 30.12.05, 19:38 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > dlaczego? marian ja siebie tez tam nie widze ,pomijając tandetną oprawe jarmarczno- muzyczną można tam tradycyjnie zarobić butelka od agresywnej pijanej hordy dzikej gó..arzeri albo i jeszcze gorzej ,nie to co na wodstocku owsiaka gdzie to raczej nie grozi prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego-marian IP: *.chello.pl 30.12.05, 21:05 prawda, święta prawda Piotrze. ale ja nie z tego powodu. nie lubię zimna. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianka Polarny nas rozgrzeje IP: *.okocim.com.pl 30.12.05, 16:46 na Wałach może być naprawde fajnie -Dj zagra Disco pod publikę- nawet z dedykacjami, sztuczne ognie z prawdziwego zdarzenia, a na rozgrzewkę bosmanski grzaniec w ogródkach Columbusa. Dla tych co nie chcą spędzać go w domu, ani wydawać mega kasy na bale w lokalach to niezła alternatywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Mocherowy prezydent JURCZYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:39 Na pewno przyjdę posłuchać życzeń od naszego ukochanego, najdrozszego mocherowego magazyniero-prezydenta Mariana JURczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shark Sylwester na Tarasach Golemy - zapraszamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:21 Sylwester na Tarasach Golemy - zapraszamy- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shark No trzeba Golemie Chrobrego rozkręcić i kase dac z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:23 No trzeba Golemie Chrobrego rozkręcić i kase dac odrobić !!!! pchajta trzódko - pchajta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno wątpliwy Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 31.12.05, 07:47 zeby "cos sie dzialo"-ciołki- potrzeba pieniążków- przez swoje pi=przenie min. na forumm jak to miasto wydaje niepotrzebnie(sponsoruje artystów)pieniążki dzisiaj juz zaden ZWiK nie da grosza na imprezke miejska. Czesc wiesniaki, bawcie sie w domkach a pozniej rznijcie zonki-na chwale pisuarow i lperow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:36 kto wymyslil ze nie bedzie fajerwerkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariuś Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.chello.pl 02.01.06, 16:01 BYLAM!!! BYLO wrecz ZAJEBISCIE!!! I LOVE YOU MACIEK SILSKI!!!:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krępy Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:20 Daj sposób paździoch.Było dennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoVa Re: Miejski sylwester na Wałach Chrobrego IP: *.pl / *.smsnet.pl 03.01.06, 00:00 Osobiście uważam, że oprócz Maćka na Wałach w Sylwka nie było nic godnego uwagi- no oprócz tego braku kultury który tak bardzo sie w oczy rzucał....i powalał dosłownie.... I śmieszy mnie tesh to że raptem tak Szczecin jest za Sliskim ;-) gra od 10lat a oni dopiero jak wygrał idola uważają ,że należy promować lokalnych artystów.... Odpowiedz Link Zgłoś