Dodaj do ulubionych

Developerzy w Szczecinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:11
Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat Neptun Developer. Myśle o kupnie
mieszkania na osiedlu Różanym. Czy ktoś moze powiedzieć coś np o już stojącym
Osiedlu Bursztynowym, albo o Kresach. Jakie opłaty miesięczne czy było coś
nie tak, czy jesteście zadowoleni
Obserwuj wątek
    • Gość: zona pijaka Re: Developerzy w Szczecinie IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 28.12.05, 21:44
      Gość portalu: ja napisał(a):
      > Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat Neptun Developer. Myśle o kupnie
      > mieszkania na osiedlu Różanym.

Osiedle Nad Różanką, słyszałam. Ale Różane? gdzie to jest?
      • swantevit Re: Developerzy w Szczecinie 28.12.05, 21:47
        Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
        Osiedle Nad Różanką, słyszałam. Ale Różane? gdzie to jest?
        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        To te co ksieza mieli wybudowac zanim nie zdewastowali rozanki..
      • Gość: kkk Re: Developerzy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:19
        osiedle różane w warzymicach za cukrownią przed przecławem
        • Gość: Remi Re: Developerzy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:26
          Devloper solidny i pomaga załatwić formalności bankowe - doradztwo i pomoc w
          załatwianiu formalności. Osiedle wydaje się ładne i jak będzie podobne do
          Bursztynowego to myślę, że będzie się dobrze mieszkać ...
          • Gość: ja Re: Developerzy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:50
            a jakie są koszty średnie, miesieczne, pewnie za ohcrone i reszte trzeba słono
            płacić
            • Gość: was Re: Developerzy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:39
              tez jestem ciekawy ile takie mieszkanko moze kosztowac
    • deser_t Re: Developerzy w Szczecinie 02.01.06, 09:54
      Ceny mieszkań są na stronie www.nd.com.pl/index.php?
      site=inwestycje&id=5&item=rzuty&etap=2

Na Targach Nieruchomości w październiku mówili, że ceny można negocjować. Ich
      poprzednie osiedle - Bursztynowe, wygląda nieźle, mieszkańcy chwalą sobie i
      zagospodarowane otoczenie i jakość budynków. Warzymice to fajne miejsce do
      mieszkania - dobry dojazd do centrum, na miejscu sklepy (jest nawet Biedronka),
      Neptun planuje budowę Centrum Rekreacyjnego w bezpośrednim sąsiedztwie - ma być
      centrum sportowe (basen?), kawiarenki itp.
      Planowałam kiedyś zakup od nich mieszkania - wszelkie rozmowy i negocjacje
      prowadzone były sprawnie i w miłej atmosferze.

Kolejne Targi Nieruchomości w Radissonie będą 4-5 marca 2006, zwykle mają na
      nich swoje stanowisko, będzie można się przyjrzeć dokladnie.

Pozdrawiam, deser_t
    • Gość: jasmine Re: Developerzy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:34
      Wynajmowałam kiedyś mieszkanko na Kresach, więc tamte dwa pozostałe osiedla
      mogłam sobie pooglądać przez płot;). Ogólnie - miło, spokojnie, wesołe kolorki.
      Nawet na osiedlu niestrzeżonym cisza, spokój, fajni i niezauważalni sąsiedzi.
      Byłam u dewelopera - obsługa kompetentna, skłonna pomagać w wielu
      formalnościach. Niestety miejsce dla ludzi zmotoryzowanych - połączenie
      autobusowe fatalne, jedna linia z częstotliwością PKS-u ;) i wiecznie
      spóźniająca się.
      W planach rozbudowa osiedli i niewielkie centrum handl., więc może być nieźle.
      Acha, obok ma osiedle Gryf Deweloper - podobno tańszy, ale nie wiem jak z
      jakością i teminami.
      • Gość: ja Re: Developerzy w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:58
        a jakie byly srednio koszty miesieczne, chodzi mi o koszt miesieczny
        mieszkania, skladki na fundusz remontowy i administracja.... bo wiadomo ze prad
        woda to roznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka