xyz-xyz 22.01.06, 12:50 Ugotowałem rosół z kaczki:))) Podwójna przyjemność:) Rzekłbym kulinarno- polityczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja Re: Andreas:) 22.01.06, 12:54 spoko, andre on xyz nowu zciemnia. Słuchaj xyz nie znasz na kaczke dobrych przepisów,a ja mam taka w miodzie i w winie i z brzoskwiniami to ciebie nie podnieca. Jak opowiadałam przepis koleżance, to Poznaniak, aż tech chciał jeść tą kaczuszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Andreas:) 22.01.06, 12:59 Okazuje się, że ta kaczka to kaczor:)))))))))) Miód na me serce:) Rosołek na skrzydełkach, szyjce i podrobach. Reszta kaczora w brytfance z jabłkami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Andreas:) 22.01.06, 13:01 to tak samo jak knur w wieprzowinie, tej czerwonej. no niestey kaczory lepiej smakuja niż te cerwone, knur śmierdzi knurem, czerwoną świnią. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Andreas:) 22.01.06, 13:13 Jaja sobie robisz? Goloneczka, schabik, karkóweczka, szyneczka. Bluźnisz. I uważaj, takie uwagi mogą zostać opatrznie zrozumiane przez koalicjantów z LPR i szefostwo z Radia M. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Andreas:) 22.01.06, 13:23 jednak, to ich się boisz, tego szefostwa, co xyz rozlicza Cie Grzesiu z tego na tej Tkackiej. A gzieś Ty na tych wojazch, a może tak częściej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Andreas:) 22.01.06, 13:29 Mogłabyś przetłumaczyć z kaczego na nasze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Andreas:) IP: *.orange.pl 22.01.06, 14:13 i kto tu burżuj... ja dzis rosół z puszki i śląska na goraco... Odpowiedz Link Zgłoś