Dodaj do ulubionych

Zaremba ślini się na prezydenture

IP: *.smsnet.pl 07.02.06, 18:27
czy uda mu sie połknąć Sławka Nitrasa, który stoi na drodze do wystartowania???
niestety chyba tak:(
choć osobiście wolałbym by to Pan Słąwomir startował
młody, inteligentny, bez 4 podbrudków...i zrównoważony psychicznie
Obserwuj wątek
    • anna_maria Re: Zaremba ślini się na prezydenture 07.02.06, 18:29
      Popieram, mnie się podoba Grzegorz Napieralski, młody , inteligentny, ale
      Sławek Nitras też niczego sobie.
      • Gość: Galoty Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:34
        Pan Zaremba to będzie kolejny "pustak" prezydent.
        • Gość: Darek Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.smsnet.pl 07.02.06, 18:35
          prezydentem powinien być ktos mlody, bez kompleksow, z wizją
          • Gość: Darek kogo PiS na prezydenta??? IP: *.smsnet.pl 07.02.06, 18:44
            wie ktoś kogo PiS wystawi na Prezydenta???? jest tam ktoś młody, wykształcony, bez kompleksów, czy tylko starzy wyjadacze typu Jania i Dobrzyński??
            • Gość: olo Re: kogo PiS na prezydenta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:34
              Po co się głupi pytasz? przecież PiS już deklarował że poprze Lubińską i
              wszystkie media już o tym trąbiły.
            • Gość: Leszek Dobrzyński He, he, awansowałem na "starego wyjadacza"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 06:58
              jak na moje 38 lat i skromny staż partyjno - stanowiskowy to niezły "komplement". A może chodziło o to, że lubię gotować i coś interesującego przekąsić? Ale to chyba powinno się napisać smakosz albo jak już to "zjadacz" a nie "wyjadacz". W poniedziałek zrobiłem chili, niebo (piekło) w gębie i palce lizać, polecam!
          • Gość: pusia Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:33
            np. Piechota :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
      • kakq Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 13:35
        Piękny Nitras
        na prezydena Miasta Szczecina popieram.
    • Gość: olo Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:42
      A niech się Zaremba ślini.Ten facet chce być prezydentem,tylko nie wie po co.
      Być dla samego bycia.Bo poza pozami wodzowskimi, to tyle ma z przywódcy, co mój
      kapeć z Mercedesa. Po prostu: NIC!
      • Gość: Darek Nie pytam sie głupio IP: *.smsnet.pl 07.02.06, 19:59
        nie pytam sie głupi, po prostu zdaje sobie sprawe ze PiS jest niewygodny dla Pani Lubińskiej. Lepiej jej wystartowac jako niezależnej!!! deklaraowac to sobie oni mogą.... ważen czy Lubińska bedzie chciala...w co osbiscie wątpie - stąd moje pytanie
    • Gość: krychu Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 03:19
      A jak pokazuja ostatnie wydarzenia to nitras w tvp2 to w tvn24, wydawac sie moze
      ze i polknie grubego bez rozumku. oby tak
      • Gość: anna Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 03:20
        Jak gminna wiesc niesie wszystko ma sie okazac w marcu czy kwietniu kiedy to
        odbeda sie wybory wewnetrzne w Platformie!
    • Gość: leon Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:23
      nitras zrównoważony psychicznie - owszem, do momentu kiedy otwiera usta!
      to taka jacyna wit tylko w spodniach!
      • Gość: xxxxx Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:46
        Gruby jest tylko maszynka do glosowania, nie nadaje sie nawet do tego zeby
        podawac Nitrasowi kawe!
        • Gość: marian paździoch Re: Zaremba, Nitras? zaden z nich. IP: *.chello.pl 08.02.06, 19:15
          z Platformy to jedynie Litwiński jeśli zdecyduje sie kandydować, ma cień szansy.
          tylko cień. Zaremba co najwyżej, może reklamować budyń. Nitras, może kiedyś?

mp

• piotr33k2 Re: Zaremba, Nitras? zaden z nich. 08.02.06, 21:36
            cień szansy to może ma tu na tym forum ale popatrz ile zdobył głosów w
            ostanich wyborach parlamentarnych i wtedy ten cień już nie jest takim cieniem i
            żeby było jasne chodzi mi o zarembe .
            • Gość: marian paździoch Re: Zaremba, Nitras? zaden z nich. IP: 87.207.49.* 09.02.06, 21:08
              piotr33k2 napisał:

> cień szansy to może ma tu na tym forum ale popatrz ile zdobył głosów w
              > ostanich wyborach parlamentarnych i wtedy ten cień już nie jest takim cieniem
              i
              >
              > żeby było jasne chodzi mi o zarembe .

*
              jednak w porównaniu z Litwińskim to cienias.
              żeby było jasne chodzi mi intelekt.

pozdrawiam serdecznie! mp
    • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 21:46
      Dziadzius byl prezydentem, ale coz...nie dla psa kielbasa, nie dla prosiat
      miod...
      • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 21:58
        to że ci sie nie podoba jako.... mężczyzna i nie jest twoim wymarzonym księciem
        z bajki to nie ma żadnego znaczenia merytorycznego bo merytoryczny to on jest
        aż do bólu .
        • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 22:04
          a swistak zawija w papierki...
          • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 22:05
            stare i nie modne.
            • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 22:07
              ponadczasowe
              • piotrus1 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 22:09
                ponad czasow wydawało mi się
                "a łyżeczka niemozliwe"
              • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 22:11
                mów co chcesz ale jesteś zbyt nieuzasadnionie i zbyt nieobiektywnie uprzedzona .
                • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 22:29
                  Piotrze, dla mnie ten czlowiek jest wyjatkowo miernym politykiem, zreszta zbyt
                  malo wyrazistym, aby w ogole w swiecie polityki zaistniec. Tak go widze, tak go
                  odbieram i bez urazy,ale nie zalezy mi na tym czy dla Ciebie to nieuzasadnione.
                  Nie mam zamiaru sie z Toba o to spierac. Staraj sie szanowac czyjes zdanie.
                  • Gość: barbie Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:32
                    a ja kocham się w panu Zarembie.jest taki przystojny i elegancki.Uwielbiam jak
                    sapie do mikrofonu,bo mam miłe skojarzenia. I w ogóle uważam że mógłby zagrać
                    Bonda. Jamesa Bonda.
                  • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 22:37
                    a co czujesz sie obrażona ? a niby czym ? ja ciebie szanuje chociaż sie z toba
                    spieram ,ot wymieniliśmy zdania i wszystko i to ty raczej nie szanujesz
                    zaremby bo to że go nie lubisz to ujdzie w tłoku.
                    • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 22:43
                      Obrazona? Cos ci sie chyba Piotrze pomylilo,poniewaz wyrazilam swoje zdanie na
                      temat pana Zaremby i to by bylo na tyle.
                      Jesli jestes zafascynowany jego osoba, to swietnie!!!
                      • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 22:59
                        nie pomyliło tylko wyraznie powiedziałaś nadąsana żebym szanował czyjeś
                        zdanie ,czy ja ci w czymś uchybiłem ?,a zafascynowany zarembą nie jestem tylko
                        uważam że w tym całym róznorakim partyjnym towarzystwie zaremba wcale niewypada
                        najgorzej przynajmniej pod względem merytorycznym ale rozumiem ze można go nie
                        lubić za retoryke wypowiedzi sposób bycia itd. co chyba u ciebie i u wielu
                        jego zagorzałych przeciwników na forum ma jak sądze największe znaczenie .
                        • Gość: upup Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:05
                          Pragnąc podtrzymać konwersację, pragnąłbym się dowiedzieć w jakiej materii pan
                          Zaremba jest merytoryczny. Nie dane mi było tego zauważyć, więc prosiłbym o
                          oświecenie.
                          • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 23:12
                            po prostu jest :-)
                            • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 23:17
                              Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> po prostu jest :-)
                              mierny ?
                              • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 23:20
                                oj PIotrze, tym razem Twoja inteligencja zabladzila. Moje potwierdzenie
                                dotyczylo innej cechy, zreszta wymienionej w wypowiedzi mojego poprzednika.
                                • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 23:22
                                  Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> oj PIotrze, tym razem Twoja inteligencja zabladzila. Moje potwierdzenie
                                  > dotyczylo innej cechy, zreszta wymienionej w wypowiedzi mojego poprzednika.
                                  mamoniowo chyba nie myślisz że jestem taki głupi ,właśnie o to chodzi .
                                  • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 23:26
                                    Piotrze ja wiem, ze ty lubisz, gdy sie potwierdza Twoja inteligencje, dlatego
                                    na dobranoc, oczywiscie zaneguje " Piotrze, ty glupi ???Nigdy w zyciu!!!"
                                    :-)
                                  • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 23:27
                                    po prostu twoją drobną uszczypliowśc wobec mnie wykorzystalem przeciwko tobie
                                    ale na nic to sie zdało jak nawet tego nie zauwazyłaś i triumfalnie obwiesciałś
                                    moją niby gafe, rozczarowałaś mnie troche się .
                                    • Gość: mamoniowa Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 62.69.202.* 08.02.06, 23:34
                                      Piotrze, gdziez mi sie z Toba mierzyc !! Chociaz nie, w jednej dziedzinie bym
                                      mogla, w ortografii.
                                      • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 23:41
                                        bez przesady ale nie zaprzeczam .
                          • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 23:16
                            zawsze mówi na temat i dotyka meritum sprawy ze znajomoscią rzeczy czy to się
                            komuś podoba czy nie ,a że robi to często w niezbyt wyszukany sposób to inna
                            sprawa i dlatego też ma takich zagorzałych przeciwników .
                            • Gość: upup Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:25
                              Czy byłbyś uprzejmu przytoczyć jakieś przykłady merytorycznych wypowiedzi pana
                              Zaremby, bo niestety, ale określenie
                              > zawsze mówi na temat i dotyka meritum sprawy ze znajomoscią rzeczy
                              mnie nie przekonuje. Z równym powodzeniem mógłbym powiedzieć : nigdy ...itd.
                              Ale tak nie mówię. Skoro wygłaszasz tak jednoznaczną tezę, to spróbuj ją
                              uzasadnić. Tym bardziej, że znajomość rzeczy wynika z wiedzy i odświadczenia
                              lub umiejętności oparcia się na autorytetach. Jako, że pan Zaremba na żaden
                              temat nie posiada ani wiedzy ani doświadczenia, więc winien podeprzeć się
                              autorytetami. Czy mógłbyś mi przypomnieć takie wypowiedzi pana Zaremby?
                              • piotr33k2 Re: Zaremba ślini się na prezydenture 08.02.06, 23:39
                                nie posiada ani wiedzy ani doświadczenia? a na jakiej podstawie tak
                                twierdzisz ? a lubinska czy ktokolwiek oprócz jurczyka posiada doświadczenie
                                prezydenta miasta ?jako polityk czy samorządowiec ma doświadczenie ,wiedzę na
                                ten temat napewno większą od jurczyka i moim zdaniem od lubińskiej
                                również ,słuchaj dyskusji z jego udziałem na rożne tematy czy to jako radnego
                                czy posła i tyle ,trudno żebym teraz ci szukał po necie jakis linków czy
                                coś ,nie wiadomo zresztą czy takowe istnieją ,jeżeli pamietasz jego jakieś
                                kontrowersyjne poglądy "merytorczne" na konkretny temat to przytocz .
                                • Gość: upup Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:44
                                  Ja nie chcę przeciwstawiać Zarembie kogokolwiek. Co do pani Lubińskiej to jest
                                  fachowcem od finansów publicznych. Można się z nią zgadzać lub nie, ale jest. A
                                  od czego jest fachowcem Zaremba czy Piechota? Gdybyś był uprzejmy mi to
                                  wyjaśnić. Bo dla mnie fakt, że ktoś jest posłem czy radnym o niczym nie
                                  świadczy. Liczy się autentyczna wiedza i doświadczenie. Na jaki temat wiedzę
                                  posiada Zaremba i skąd wziął w tej materii doświadczenie? Tylko o to pytam.
                              • Gość: sławek Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 217.153.6.* 08.02.06, 23:41
                                taka jest prawda:
                                Zaremba na niczym się nie zna, nic nie potrafi i nic w życiu nie zrobił, potrafi
                                tylko kontestować, opluwać, negować wszystko wkoło. żałosne.
                                • ohne.zucker Re: Zaremba ślini się na prezydenture 09.02.06, 00:16
                                  Piotr, wytrzyj brode - masz cos na niej brazowego... znowu byles u Zaremby???
                                  • szczecinx Re: Zaremba ślini się na prezydenture 09.02.06, 09:55
                                    ohne.zucker napisał:

> Piotr, wytrzyj brode - masz cos na niej brazowego... znowu byles u Zaremby???

Ta dyskusja zchodzi na psy....:(
                                    a swoją drogą --NITRAS-cieniutki medialnie słabo wypada w TV i jakiś taki
                                    niewiedzący
                                    -Zaremba ten to sie już dawno skompromitował,zero pomyslunku i politycznego
                                    cwaniactwa
                                    zresztą to nie wazne i tak przegrają z Piechotą(mam jednak nadzieję ze nie)
                                    Prośba ---Kochane ABW znajdzcie wreście jakiej kwitki
                                    pozdrawiam all:)
                                    • Gość: . Re: Zaremba ślini się na prezydenture IP: 217.153.6.* 09.02.06, 11:06
                                      mam nadzieję że będzie wspólny kandydat centro-prawicy, pnp. prof. Lubińska.
                                      zdecydowanie lepszy kandydat niż słynny wnuczek zaremba, wielki leń!
    • xxtoja oj się już zaślinił 09.02.06, 16:44
      a kogo tak oślinił?
      • Gość: mamoniowa Re: oj się już zaślinił IP: 62.69.202.* 09.02.06, 20:58
        piotra he he
        • Gość: toro Re: oj się już zaślinił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:11
          Coś mu wypadło z kącika ust?on zawsze wygląda jak upaprany, jakby przed chwilą
          odszedł od stołu.
          • Gość: mamoniowa Re: oj się już zaślinił IP: 62.69.202.* 09.02.06, 21:13
            a i sylwetka na to wskazuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka