Dodaj do ulubionych

BANK spermy

10.02.06, 14:23
to nowe źrodło dochodów studentów,którzy stanowią
w Łodzi ok. 80 % dawców nasienia,
za jednorazową wizytę płacą im ok. 300 zł,

w porównaniu z jednorazowym stypendium naukowym to można otrzymać
wielokrotnie w ciągu miesiąca ,teraz więc zamiast nauki ....
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: BANK spermy 10.02.06, 14:26
      dotyczy oczywiście Warszawy
      • hiphiper qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam MENNICĘ 10.02.06, 14:49
        jak nie roztrwonić takiej fortuny?
        hmmm.......
        a może - kogoś nią ubogacić?

JUŻ WIEM!!!

WIEM JUŻ co wrzucić do puszki jakiegoś wolontariusza lub kapelusza żebraka!

niech znają PAŃSKI GEST! :))
        3 stówy!!!
        • ja_aska Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME 10.02.06, 14:58
          problemem jest idea tego banku: mogą z niego korzystać tylko zalegalizowane
          małżeństwa.
          • hiphiper Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME 10.02.06, 15:07
            ja_aska napisała:

> problemem jest idea tego banku: mogą z niego korzystać tylko zalegalizowane
            > małżeństwa.

SYSTEMY ARGENTYŃSKIE są na szczęście w Polsce zakazane!
        • xyz-xyz Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME 10.02.06, 15:04
          WIEM JUŻ co wrzucić do puszki jakiegoś wolontariusza lub kapelusza żebraka!

Rzuć to na tacę czarnej żabie albo wyślij przekazem dla ojdyra R.:)
          • Gość: Gregor Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:19
            Hehehe, szczerze się uśmiałem z "gestu" szczecińskich forumowiczów :)
            • Gość: czarna mamba Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:30
              Współczuję poczucia humoru na poziomie xyz-a.
              • anna_maria Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME 10.02.06, 16:33
                :-))))
                nie wiedziałam,ze od czasu do czasu moge być do...finansowana
                • ggaypower Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME 10.02.06, 18:06
                  nawet od czasu do czasu to stosunkowo za dużo jak na kogoś z takim polotem
                  • Gość: Gacek Re: qrna!!! NIe wiedziałem, że w spodniach mam ME IP: 213.155.174.* 10.02.06, 22:23
                    To już wiem dlaczego Panienki są takie szcześliw. Zawsze to gratis 300 stowki.
                    Raz tu raz tam.
    • masaladosa Re: BANK spermy 11.02.06, 10:17
      alez to piekne:)
      jezeli to powszechne to jest to niesamowite zjawisko spoleczne:)
      studenci biegaja trzepac kapucyna i jeszcze im za to placa:)

co na to ich partnerki? jaki ma to wplyw na ich zwiazki?
      co za material na reportaz i studium socjologiczne!
      skad to? mozesz podac link?

mdosa
      • januszcz Re: BANK spermy 11.02.06, 12:00
        I to nazywają dobrym interesem?

Czytałem lata temu książkę Dahla Roalda p/t "Wuj Oswald". W tejże książce
        opisano sposoby pozyskiwania spermy od wybitnych ludzi. Były panie, które
        życzyły sobie posiadać dziecko z Einsteinem, Freudem, królem Hiszpanii lub
        Włoch, Picassem czy też innym znakomitym artystą. Oczywiście spermę pozyskiwano
        bez wiedzy dawców, jednakowoż metodami, hmm...naturalnymi:)
        Taka sperma dopiero osiągała ceny.
        Sperma studenta, to wielka niewiadoma. Może się trafić od takiego, co już
        po raz drugi na urlopie dziekańskim przebywa, może być od kujona jak i od
        ostatniej ofermy. Ryzyko spore, to i ceny niewygórowane:))

J.
      • beatrix13 Re: BANK spermy 11.02.06, 14:29
        masaladosa,
        wczoraj w wiadomościach portalu znalazłam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka