Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:04 a jednak rozwiążą nam sejm... po wizycie w USA... podobno maja wejśc amerykanie i zaprowadzic nam demokracje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.06, 16:10 wątpie aby tak łatwo oddali "koryto"!!! ludzie następne wybory "oleją" lub zagłosują np.na U.P.R !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN i bardzo dobrze. IP: 217.153.6.* 13.02.06, 16:16 i bardzo dobrze. PIS dostanie 35 % i skończą się szantaże ze strony PO, buraków i innych talibów Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: i bardzo dobrze. 13.02.06, 16:19 przecież to prowokacja, sejmu nie rozwiążą, bo pozbędą się władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walerian Popławski A kto tu kogo szantażuje? IP: *.iscnet.pl 13.02.06, 16:19 chyba że masz na myśli buraków (LPR), talibów (Samoobrona w Klewkach) i najlepszego rzecznika rządu w historii RP - Kazimierza Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... 13.02.06, 18:01 a niech rozwiązuje ,to nawet lepiej bo zniknie troche oszołmstwo i idiotów z sejmu a pis i tak nie będzie miał tak duzej przewagi (jeżeli wogóle bedzie miał )aby rządzić samodzielnie i bedzie wtedy zmuszony do zawarcia uczciwej prawdziwej i szczerej koalicji z platformą , a jak nie to platforma zawrze inną i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Prezencik na Walentynki? 13.02.06, 18:18 Czyżby Lech Kaczyński, po krótkiej porcji amerykanizacji u Buscha i Polonusów z Chicago postanowił wprowadzić do Polski polityczne "walentynki" i ukochanemu narodowi w dowód miłości zafundowac nowe wybory? A jak naród potraktuje to na poważnie i w kolejnych wyborach da kopa w tyłek PiS-owi, to będe miał problem - lubić tego prezydenta w koturnach czy nie lubić? That is a question... Już miałem się udać na buszowanko po geancie i uzupełnić lodówę po małej nieobecności! A tak "nie chcem ale muszem" - oglądać konterfekt Lecha II Aleksandra K. w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prezencik na Walentynki? IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.02.06, 18:23 niektórzy posłowie wymówia mu posłuszeństwo, szczególnie posłanki, które sie w pieniązkach kochaja, hehe a niech tak stanie, to może zobaczę tą bajeczke w TVP o tych co ukradli księżyc. Bardzo ją kiedys lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prezencik na Walentynki? 13.02.06, 18:34 Ponoć puszczono ją w ten weekend, rodzinne dzieciaki oglądały, ale nie wiem na jakim kanale! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Prezencik na Walentynki? 13.02.06, 18:23 a może Prezydent zdelegalizuje wszystkie parie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Prezencik na Walentynki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:31 Dzieci kochane Vox populi Vox dei Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Prezencik na Walentynki? 13.02.06, 18:34 Z dużej chmury mały deszcz... Prezydent znów postraszył Samoobrone i LPR i na tym sie skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Prezencik na Walentynki? 13.02.06, 18:44 dyrgosia napisała: > Z dużej chmury mały deszcz... > Prezydent znów postraszył Samoobrone i LPR i na tym sie skończy... to też racja jeszcze mają byc (już są) rozmowy przed tą konferencją prasową, może to byc stateczny szantaż wobec lpr,samoobrony (i psl również )aby nie zgłaszały i bron boże nie popierały jakis poprawek platformy do budżetu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Prezencik na Walentynki? 13.02.06, 18:47 Dokładnie tak jak piszesz, ostateczny szantaż. Pytanie na ile Endriu da się zastraszyć ? Tego dowiemy się już o 20-ej. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Prezencik na Walentynki? 13.02.06, 21:57 Kurde, wkurzył mnie Kaczor! A pies jest wkurzony do imentu! Nie ma swego ulubionych chrupek ze szpikiem kostnym. Dlatego, że jego głupi pan siedział nosem w tv i słuchał o tym, że prezydent RP Lech II Aleksander K. jest za a nawet przeciw i Sejmu nie rozpierniczy, zamiast wziąść dupę w troki i pofatygować się do geanta po zakupy dla psa. Jak jakaś sobaka popełni jakieś kacze morderstwo w najbliższym czasie - to ja się do tego nie wtrącam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... IP: *.internet.v.pl 13.02.06, 18:30 Wreszcie!!!Tylko szkoda, że o tyle lat za późno. Dzisiaj żylibyśmy normalnie. (Lepsza demokracja amerykańska niż radziecka.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... IP: *.orange.pl 13.02.06, 19:53 wiesz ja tam prosty chłopak jestem... ale jak w Wielkiej Brytanii było fajnie, to niz znaczy ze w koloniach tez było fajnie, a przynajmnije nie dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... IP: *.internet.v.pl 13.02.06, 21:05 kolonie u nas to żadna nowość, zaskoczenia nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja naprawde IP: *.orange.pl 13.02.06, 18:31 podobno w Iraku ta opcja demokracji i stabilizacji wprowadzanej sie sprawdziła i uzgodnili, ze wkrocza do nas! Podobno tak bedzie lepiej, bo tam jest teraz dobrze... a jak by ktos sie stawiał to brytyjscy żołnierze skopia mu dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przesunęli na 21:00 IP: *.orange.pl 13.02.06, 20:06 przesunęli bo na oredzie ma przyjechac Britney Spears i Madona, ma byc w stylu amerykański... reklamami bedzie przerywane, bo sponsorzy grubi sa! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: przesunęli na 21:00 13.02.06, 20:16 TRWAM nie zdążyło ustawić kamer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale jaja IP: *.orange.pl 13.02.06, 20:23 ale jaja w TV TRWAM własnie leci orędzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:25 Zobaczcie kochani w jak prosty i prymitywny w sumie sposób dwu konusów potrafi sterować innymi (większymi) politykami. Zobaczcie jakie proste są te metody (bez wielkich słów) aby wymóc posłuszeństwo u Leppera i Giertycha. Zobaczcie jak łatwo przewidzieć słowa Komorowskiego czy Olejniczaka. Jacy oni wszyscy są przewidywalni i prymitywni w swoim zachowaniu. Zobaczcie jak wielcy nie potrafi oszczędzać słów jak Jarosław. Zaczynam wierzyć, że konusy są na dobrym miejscu. To aż przerażające. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walerian Popławski Re: zobaczcie IP: *.iscnet.pl 13.02.06, 20:42 zupełnie się nie zgadzam. Jarosław milczy tylko dlatego, że dyktuje Premierowi, Prezydentowi, Rządowi, szefowi klubu PiS co mają robić i mówić. Sam mógłby dodać już tylko: amen. Dla jednych to geniusz dla innych to miernota i wyzysk intelektualny. Sposób sprawowania władzy przez konusów to rzeczywiście "nowa jakość" ale nie ma to nic wspólnego z jawnością życia publicznego i coraz dalej tym zachowaniom do demokratycznego państwa prawa. Zastraszanie to nie demokracja, plucie to nie dialog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zobaczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:02 Zobacz Walerian co warta jest twoja dupokracja. Zastanów się, czy spokój to siła jest.? Czy wstrzemięźliwość w wygłaszaniu sądów jest zaletą polityka, czy jego wadą. Mówisz o dialogu. Ów już się zakończył. Rozmowa z opozycją jest niepotrzebna! Może być lecz nie musi. Mam pretensje do PO właśnie za brak umiaru w ujadaniu. Dajcie do jasnej cholery porządzić konusom. To tylko parę lat. Przestańcie już mącić, walczyć, kopać czy lobbować. Wreszcie się zamknijcie i patrzcie, czekajcie, szykujcie się. To co dziś wyrabiacie jest więcej niż niestosowne i niepotrzebne. O ile (najprawdopodobniej) rydzykowi nieudacznicy się skompromitują weźmiecie tę władzę. Wyluzujcie bo się pogrążycie. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walerian Popławski Re: zobaczcie IP: *.iscnet.pl 13.02.06, 21:20 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > Mam pretensje do PO właśnie za brak umiaru w ujadaniu. Z powodu tylko tej jednej kwestii nie widzę sensu aby z Tobą dyskutować. Nie przetłumaczę Ci, że czarne jest białe. Aha, ja mojego głosu na PO nie oddałem - ja się nie szykuję, ja nie czekam, ja się nie pogrążam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.06, 20:32 Tusk i Rokita już są osra....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wyluzujcie IP: *.orange.pl 13.02.06, 20:47 przeciez nie rozwiążą nam chyba Polski... dzisiaj dzisiaj jakos boli mnie głowa nie chce mi sie słuchac, patrzeć nie chce mi sie walczyc... nie mam siły Ciebie zbawiac, bo jak ja Ciebie zbawic moge kiedy ja, ja nie jestem Bogiem... bo dzisiaj jestem na głowe, jutro bede chory na serce, pojutrze bede chory na watrobe, a umre na nerke... (Bracia Vanitas) czy umrze nasz parlament na serce czy na głowe... na pewno nas nie zbawia... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: wyluzujcie 13.02.06, 20:57 jest aneks wiec raczej juz Sejmu nie rusza. jak Fugazi napisal: pokazali jak mozna prymitywnie i bardzo skutecznie szantazowac inne partie, nie ma zlituj, po chamsku i za morde trzymaja Giertycha i Leppera - co akurat same w sobie jest dobre, tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas RADUJMY SIE IP: *.orange.pl 13.02.06, 21:21 radujmy sie, aleluja aleluja... przekazmy sobie znak pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: RADUJMY SIE 13.02.06, 21:23 Gość portalu: andreas napisał(a): > radujmy sie, aleluja aleluja... > przekazmy sobie znak pokoju! bracia i siostry w cierpieniu Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance RADUJMY SIE 13.02.06, 21:28 Od dzisiaj co piątek będę żarł z wdzięczności kaczki. To nasz kaczorek umiłowany. Nasza wieża mądrości. Nasze kaczorkowe słońce karpat. Nie masz słów podzięki że nam takiego świętego męża zesłały niebiesie. Alleluja. Ten kaczorek napewno poczęty niepokalanie. Bo jakżeby inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas przynajmniej nudno nie jest IP: *.orange.pl 13.02.06, 21:33 przynajmniej nudno nie jest, a mawiaja obys żył w ciekawych czasach i mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: przynajmniej nudno nie jest IP: 62.69.202.* 13.02.06, 21:33 ciekawe ? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance a ja se kwakam radośnie 13.02.06, 21:34 kwa kwa i jeszcze raz kwaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.06, 21:37 mówiłem ciężko zrezygnować z koryta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a jednak ROZWIĄŻĄ nam sejm... 13.02.06, 21:39 Znowu w Polsce wzrośnie spożycie alkoholu... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: a jednak NIE ROZWIĄŻĄ nam sejm... 13.02.06, 21:46 najjaśniejszy pan oznajmił narodowi wielkodusznie że nie rozwiąże parlamentu nie omieszkająć przy tym dokopać platformie ,bardzo cwana ale w sumie dziecinada i błazenada obu kaczorów nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a jednak NIE ROZWIĄŻĄ nam sejm... 13.02.06, 21:49 piotr33k2 napisał: > najjaśniejszy pan oznajmił narodowi wielkodusznie że nie rozwiąże parlamentu a nie mówiłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: a jednak NIE ROZWIĄŻĄ nam sejm... 13.02.06, 21:56 lepper z giertychem mówili po spostkaniu z towarzyszem jarosławem że zrobia wszystko dosłownie wszystko ,no i są na kolanach , przynajmniej na razie ale to są takie typy że jak tylko najbliższe zagrozenie minie to zaczną wyciągać pazury. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja jednak jarek jest the best 14.02.06, 07:37 pomimo, że taką politykę prowadzi, ale wygrywa, następny szantaż, to rząd poda się do dymisji. Czyżby się sprawdza, ze polaków za mordę trza trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: jednak jarek jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 08:57 Masochistka! Może tak paskiem po dupie w wykonaniu Jareczka "The best"? Wtedy dopiero będzie orgazm i ekstaza! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: jednak jarek jest the best 14.02.06, 09:03 ty lepiej popatrz, bo polityka jareczka jest nieracjonalna, ale za mordę trzyma jak Piłsudski. mój były teść, komuch twierdził, on jest bezczelny,prowadzi politykę tak infaltylnie, ale wygrywa. Jest to taka p[olityka, zmian, bo on trzyma sznurki, a wszyscy się wciekają, bo ich za mordę trzyma. W cuglach felku, tylko w cuglach. hehe Odpowiedz Link Zgłoś