Dodaj do ulubionych

Interwencje "Gazety"

14.02.06, 21:21
to w ramach darmowych konsultacji katolickich lekarzy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pikolo Re: Interwencje "Gazety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:44
      Nie jest to pierwszy przypadek podłego potraktowania. Cały ten szpital i jego
      obrońcy radni są siebie warci. Do diabła z nimi. Szkoda słow. Niedawno byłem
      świadkiem skandalicznego potraktowania uczestników wypadku drogowego.Zostali
      upodleni przez pielęgniarkę na izbie przyjęć. Gdzie nam do tej Europy. Ten
      szpitalto banda oprychów i nic więcej. Tylko prezydenci i ich przydupasy maja
      pewnie w miarę przyzwoitą obsługę.
    • Gość: lekarz Re: Interwencje "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:26
      Ale ale.
      W/g zaleceń NFZ nam lekarzom pracującym dla ubezpieczonych w NFZ nie wolno w
      tym samym czasie przyjmować pacjentów prywatnych.W placówce niepublicznej z
      tego powodu od razu miałbym kontrolę na karku.w szpitalu publicznym obowiązują
      inne zasady?
      • nieszka21 Re: Interwencje "Gazety" 15.02.06, 09:08
        Kiedy mój dziadek 2 lata temu miał zawał w tym szpitalu lekarz dyżurny był
        opryskliwy, nie chciał udzielić mi odpowiedzi na pytania o stan zdrowia
        dziadka. Musiałam z niego krok po kroku wyciągać informacje i jeszcze za każdym
        razem podkreśłał moja nieznajomość medycyny i udawał że nie wie o co chodzi bo
        nie precyzyjnie sie wyraziłam. Można sobie jednak wyobrazić na ile trzeźwo
        mysląca jest osoba, która przed chwilą dowiedziała się, że jej dziadek miał 3
        zawał!!! A lekarz mówi, że nie ma czegoś takiego jak zawał serca, jest tylko
        niedrożność tętnicy wieńcowej!!
    • Gość: bubu Re: Interwencje "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:14
      rzetelność GW w opisywaniu zdarzenia aż trzeszczy- gdyby to było zwichnięcie,
      jak napisaliście, to pacjent musiałby przejść zabieg nastawienia. Proponuję
      autoryzowanie tekstów, bo inaczej staczacie się na poziom "głuchego telefonu"
      • Gość: owiec Re: Interwencje "Gazety" IP: *.bazapartner.pl 15.02.06, 13:11
        tak sie sklada ze to moj znajomy jest bohaterem tego artykulu i wlasnie tak mu
        przedstawil sprawe lekarz, wiec nie czepiaj sie gazety ;)
        panie "rzetelny"
    • skuter70 Re: Interwencje "Gazety" 15.02.06, 11:24
      w tym samym szpitalu pod izba przyjec lezala dziewczyna dslownie zwinieta w pol
      z bolu ale nie chciano jej przyjac.
      "niech pani idzie do swojego lekarza ogolnego po skierowanie"

o czasie oczekiwania na lekarza juz nie wspomne:(
    • Gość: tkondziola Re: Interwencje "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:18
      Witam,
      No coz to tylko dowodzi tego ze nalezy jak najszybciej nalezy doprowadzic do
      prywatyzacji sluzby zdrowia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka