swantevit 14.02.06, 21:21 to w ramach darmowych konsultacji katolickich lekarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pikolo Re: Interwencje "Gazety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:44 Nie jest to pierwszy przypadek podłego potraktowania. Cały ten szpital i jego obrońcy radni są siebie warci. Do diabła z nimi. Szkoda słow. Niedawno byłem świadkiem skandalicznego potraktowania uczestników wypadku drogowego.Zostali upodleni przez pielęgniarkę na izbie przyjęć. Gdzie nam do tej Europy. Ten szpitalto banda oprychów i nic więcej. Tylko prezydenci i ich przydupasy maja pewnie w miarę przyzwoitą obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Interwencje "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:26 Ale ale. W/g zaleceń NFZ nam lekarzom pracującym dla ubezpieczonych w NFZ nie wolno w tym samym czasie przyjmować pacjentów prywatnych.W placówce niepublicznej z tego powodu od razu miałbym kontrolę na karku.w szpitalu publicznym obowiązują inne zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
nieszka21 Re: Interwencje "Gazety" 15.02.06, 09:08 Kiedy mój dziadek 2 lata temu miał zawał w tym szpitalu lekarz dyżurny był opryskliwy, nie chciał udzielić mi odpowiedzi na pytania o stan zdrowia dziadka. Musiałam z niego krok po kroku wyciągać informacje i jeszcze za każdym razem podkreśłał moja nieznajomość medycyny i udawał że nie wie o co chodzi bo nie precyzyjnie sie wyraziłam. Można sobie jednak wyobrazić na ile trzeźwo mysląca jest osoba, która przed chwilą dowiedziała się, że jej dziadek miał 3 zawał!!! A lekarz mówi, że nie ma czegoś takiego jak zawał serca, jest tylko niedrożność tętnicy wieńcowej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Interwencje "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 11:14 rzetelność GW w opisywaniu zdarzenia aż trzeszczy- gdyby to było zwichnięcie, jak napisaliście, to pacjent musiałby przejść zabieg nastawienia. Proponuję autoryzowanie tekstów, bo inaczej staczacie się na poziom "głuchego telefonu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owiec Re: Interwencje "Gazety" IP: *.bazapartner.pl 15.02.06, 13:11 tak sie sklada ze to moj znajomy jest bohaterem tego artykulu i wlasnie tak mu przedstawil sprawe lekarz, wiec nie czepiaj sie gazety ;) panie "rzetelny" Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Interwencje "Gazety" 15.02.06, 11:24 w tym samym szpitalu pod izba przyjec lezala dziewczyna dslownie zwinieta w pol z bolu ale nie chciano jej przyjac. "niech pani idzie do swojego lekarza ogolnego po skierowanie" o czasie oczekiwania na lekarza juz nie wspomne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkondziola Re: Interwencje "Gazety" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:18 Witam, No coz to tylko dowodzi tego ze nalezy jak najszybciej nalezy doprowadzic do prywatyzacji sluzby zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś