beatrix13 17.02.06, 00:10 z okazji dzisiejszych Twoich urodzin, spełnienia najskrytszych marzeń i zawsze dobrego humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurde.felek Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 07:19 No to Dziewczyno - wszystkiego najlepszego, oby następny rok w zyciorysie był lepszy od mininego! Roześmianych oczu, tajemniczego uśmiechu i serca w stokrotkach! Urodzinowe buziaczki Felek Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 07:47 Życzę Ci jednego, mniej Twojego zacietrzewienia, nienawiści wobec chrześcijan. Więcej przyjemności z mistycyzmu, tej tajemniczej atmosfery podczas mszy kościelnej. Spowiedzi Ci nie proponuję, bo i tak rozgrzeszenia nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 08:24 lat które spedzisz w szcześciu miesięcy które zawsze sie pamięta dni które dech zapierają chwil które serce rozgrzewają sekund które zostają na twrwałe w pamięci tego wszystkiego ci zyczę - i zdrowia bo jak mawia moja babcia jak zdrowie jest to i wszystko z czasem przyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 07:53 Życzę Ci zdrowia i pogody ducha a z resztą sobie sama świetnie poradzisz - moja forumowa ulubienico. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 08:23 sto lat, sto lat, sto lat nieeeeeeech żyjeeeee ,żyyyyyje naaaaaaaaaaam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:40 dyrgosia napisała: > sto lat, sto lat, sto lat nieeeeeeech żyjeeeee ,żyyyyyje naaaaaaaaaaam..... niech żżżżżżżżżżżżżzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee nnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm a kto?????????? ja-aska:))))))))))))))))))) PS Gdzie i kiedy??????????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl 17.02.06, 08:24 jeżeli ten wpis dotyczy Asi, to również życzę, zdrowia, spełnienia najskrytszych marzeń oraz uśmiechu każdego dnia. Tradycyjnie kufereczek stóweczek. Całuję mocno z dubeltówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.02.06, 08:28 przyjmnij najlepsze życzenia i od paździocha. wręczył bym Ci bukiet kwiatów, ale nie mam jak. mp Odpowiedz Link Zgłoś
analhela Co wy ludzie? 17.02.06, 08:40 Z tym banalnym, zmeczonym frazesem "najskrytszych marzen"? Czy nie ma marzen ktorych nie trzeba by skrywac? Wysilcie sie troche Szczecinianie :). Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 09:00 Ja zaś z okazji twoich kolejnych 18 - tych urodzin życzę ci: - wielokrotnych orgazmów, - braku kaca, - szmalu na wódę, - i niech szlag trafi te wszystkie kaczory:) - ach i zdrowia, na resztę zarobimy - na wódę też:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 09:05 > Ja zaś z okazji twoich kolejnych 18 - tych urodzin życzę ci: > - wielokrotnych orgazmów, > - braku kaca, > - szmalu na wódę, > - i niech szlag trafi te wszystkie kaczory:) > - ach i zdrowia, na resztę zarobimy - na wódę też:) nic dodać, ja się podpisuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Czczęść Ci Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:08 Na wiek wieków amen. Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 09:16 otwieram kompa a tu niespodzianka:-) dziękuję wszystkim (bez wyjątku) baaaaardzo za życzenia. wzruszyłam się. az mi serduszko zapikało mocniej:-) dzięki jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 09:42 Ty nie dziękuj , tylko mów kiedy imrezka ?...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:24 może 13 marca:-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 10:27 a ja życze Tobie słonecznych dni tych jasnych, aby było jak najwięcej i karteczka kartki.onet.pl/577,kartki.html pozdrawiam XXtoJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.02.06, 10:46 co ty zapraszasz, ty sponsorujesz, gdzie się zgłaszać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 10:48 hehe to całe forum Ci się zwali na imprę, proszę o wykaz prezentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czczęść Ci Boże! 17.02.06, 10:50 ja zapraszam i sponsoruję dodatki:-) soczki, wodę i colę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.02.06, 10:49 do XXL to pytanie o inpre skoro pierwsza się tak udała. gdzie się podziewałeś - leczyłs kaca ???. czy zbierasz kase !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Czczęść Ci Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:07 :-) leczyłs kaca ???. czy zbierasz kase !!! ani to ani to:-) po prostu brak czasu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc No a tera ja!.. 17.02.06, 11:13 Koń ma prącie, krowa cyce, a ja Tobie szczęścia życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No a tera ja!.. IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.02.06, 11:26 swarozyc -dla kogo te zyczenia, coś tu nie tak, to dla asi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe42 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:39 A kimże jest ta Aśka, że taka przyszpilona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:45 niezła laska:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:48 dzięki wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:52 to kiedy te swieczki bedziesz dmuchać ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:58 w tym wieku juz nie dmucham:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 12:17 dołączam sie do ogólnych życzeń dla "naszej asi kochanej" i.... niepokornej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:22 Jak to kto, nasza ulubiona forumowiczka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dusza16 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 12:44 oby CI się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza4 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.iscnet.pl 17.02.06, 12:53 wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas winszuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:02 gratuluję i czary miłości i szczęścia winszuję Tobie, gratuluję znaku...najlepszy znak! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: winszuję 17.02.06, 18:52 Jasne, jasne, dołączam do tych śmiesznych życzeń (najlepszych i najweselszych) w końcu nigdy nie jest za późno by zamienić się w motyla.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: winszuję 17.02.06, 21:26 jak ja sie nie mylę to tyż wodnik, a Twoje urodzinki były? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: winszuję 17.02.06, 21:27 to do andreasa, a może będą jeszcze wodniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: winszuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:47 ooo cwana... jak napiszę, że nie były to juz wiesz... ale jak napisze że były... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: winszuję 18.02.06, 11:14 a co Ty taki wstydliwy co do swojego dnia urodzin, Przecież nie pytam sie o coś innego, tylko tak mi się skojarzyło, żes wodnik Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 16:12 www.tricks4u.com/images/ART/ANIMAL/cat%20swimmer.jpg mam nadzieję, że link się dobrze wkleił moc życzeń, chowaj się zdrowo przez następne n-18 lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.02.06, 20:09 .....to i ja 100 lat życzę ..... -na tym czacie z nami wszystkimi :)))) (wytrzymasz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda,dla czlowie Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.6.* 17.02.06, 22:13 Zdecydowanie wszystkiego.................... ja-asiu! Prawda,dla czlowieka jest tym, co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.6.* 17.02.06, 22:14 Zdecydowanie wszystkiego.................... ja-asiu! Prawda,dla czlowieka jest tym, co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 23:56 dziękuję wam za słowa otuchy w tak ciężkim dla mnie dniu. wszystkim co mieli i co beda mieli urodziny - szczerze zyczę pomyślności i zdrowia (i sexu oczywiście). PS andreas - wodnik cool znak:-) PS octomvre (chyba bez błędu) - super kartunia, wydrukowałam nad łóżko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:01 w zasadzie powinnismy sie raczej dobrze rozumiec... no ale od reguły bywaja wyjątki! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 00:15 rozumiem, ze ty cool a ja nie cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:18 dwa wodniki raczej sie powinny dogadywac dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 00:20 najlepszy jest baran, bardzo ugodowy Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska koniec trudnego dnia - pozdrawiam was 18.02.06, 00:24 wodniki silne znaki i rzadko się dogadują ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: koniec trudnego dnia - pozdrawiam was 18.02.06, 00:26 nie patrzcie sie we swoje znaki tylko sie obwachajcie.. Feromony o tym decyduja.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 17:38 beatrix13 napisała: > najlepszy jest baran, > bardzo ugodowy Najlepszy jest skorpion , bardzo ugodowy... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 17:58 moja rodzinka bliższa i dalsza w większości ze skorpionów się składa,więc znam ten typ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:29 dyrgosia napisała: > Najlepszy jest skorpion , > bardzo ugodowy... '''''''''''''''''''''''''' Taa! Jak cie ugodzi to bedziesz spokojny/a.. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:20 > beatrix13 napisała: > > > najlepszy jest baran, > > bardzo ugodowy najlepsza jest RYBA:-) znak ludzi bardzo wrazliwych,mądrych i o duszu artysty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:22 Gość portalu: XXL napisał(a): najlepsza jest RYBA:-) > znak ludzi bardzo wrazliwych,mądrych i o duszu artysty:-) '''''''''''''''''''''''' Dziekuje przyjacielu.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:24 XXL Ty tez ryba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:55 anna_maria napisała: > XXL Ty tez ryba ? tez,też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:30 Gość portalu: XXL napisał(a): > najlepsza jest RYBA:-) > znak ludzi bardzo wrazliwych,mądrych i o duszu artysty:-) >a jakie artystyczne dokonania masz na myśli?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:58 beatrix13 napisała: a jakie artystyczne dokonania masz na myśli?;-) a dusza artysty to musza zaraz dokonania być? może jeszcze nie odkryłem w sobie tego czegoś:-) kazdy z nas jest artystą i mistrzem w czymś tylko nalezy to coś znaleść:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:05 a proops ryb: ' "Będąc pod silnym wpływem Neptuna mają skłonności do ucieczki w iluzje i różnego rodzaju uzależnienia,mają słabą wolę i wyjątkowo niechętnie patrzą prawdzie w oczy. Ryby mogą być zarówno świętymi jak i wielkimi grzesznikami." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 22:11 nie no swietym to ja nie jestem i być nie chcę:-) jak obejżę film o sobie to chetnie podyskutuję na temat znaku BARAN :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:26 te XXL masz w zęby za barana, jesteś idiota, bo co ryby sa twórcze - jestes idiota i już, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 22:30 xxtoja napisała: > te XXL masz w zęby za barana, jesteś idiota, bo co ryby sa twórcze - jestes > idiota i już, proszę mnie nie obrażać :))))))))))))))))) bo ogladam film:)))))))))))))))) i nie mogę się skupic:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:47 masz w zeby za barana i już,,, .. a ten film to fiuuuuuuuuuuu bździuuuuuuuuuu no wiesz baran głową nie przebije muru, a rybę to się łowi na chaczyk i my łowcy wiemy co robić. .. no ja tez idę ogladac ten film, a na którym programie?? może w Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 22:34 beatrix13 napisała: Ryby mogą być zarówno świętymi jak i wielkimi grzesznikami." ''''''''''''''''' Ja jestem jednym i drugim! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.02.06, 17:24 Spóźnione, z zadyszką - wszystkiego najlepsiejszego :))). pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:34 będę ostatnia bo słonko zaszło banalne wszystkiego dobrego od ryby(zodiakalnej) one ponc głosu nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:37 Gość portalu: katastrofa napisał(a): będę ostatnia bo słonko zaszło banalne wszystkiego dobrego od ryby(zodiakalnej) one ponc głosu nie maja '''''''''''''''''''''''''''''''''' Ja jestem ryba i ponoc, geba mi sie nie zamyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:38 JAK RYBA,TO NIEDŁUGO JUBILEUSZ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:41 Ryba lubi pływać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 20:45 beatrix13 napisała: JAK RYBA,TO NIEDŁUGO JUBILEUSZ?? ''''''''''''''''''''''''''''''''''' Becia, podziwiam twoja spostrzegawczosc! ale skad to podniecenie(duze litery)?! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:12 a tak mi się paluszek na caps locku omsknął Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:15 beatrix13 napisała: a tak mi się paluszek na caps locku omsknął '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' hmm, moje malenstwo.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:18 > hmm, moje malenstwo.. > :-) pieszczoszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:19 dyrgosia napisała: hmm, moje malenstwo.. > > :-) > pieszczoszek.... '''''''''''''''''''''''' Goska, zajmij sie moderowaniem a nie podsluchiwaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:25 > Goska, zajmij sie moderowaniem a nie podsluchiwaniem.. Mnie robota w pracy nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:26 dyrgosia napisała: > > Goska, zajmij sie moderowaniem a nie podsluchiwaniem.. > Mnie robota w pracy nie przeszkadza... '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' to rob na drutach.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 18.02.06, 21:32 dyrgosia nie rób na drutach, jeszcze się drutem skaleczysz i nie będziesz mogła nożycami ciachać, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 18.02.06, 21:22 beatrix13 napisała: > a tak mi się paluszek na caps locku omsknął tak ,tak paluszek się omsknął:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:59 napisałam ponoć ...zreszta tak mówi moja kotwica jak mu sie argumenty konczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:46 Wygląda na to, że spóźniona mocno jestem, ale mam nadzieję Asiu, że przyjmiesz moje uściski i całusy.Szczere, ciepłe,świeże,radosne,czyste,jasne,proste ... :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:13 Obyś nigdy nie zdziadziała ;-))))) Świeczek na torcie się nie bój, mus dmuchać, bo inaczej życzenie się nie spełni. ******** Kobiety: Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka,włosy za bardzo kręcone albo za proste",ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi, że jest "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste",ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi że jest "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste",ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi,którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa Świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze Świata. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 19.02.06, 12:17 Ciekawy jestem jak zachowują się te co mają 35 lat:))))))))) i skąd w ich zachowaniu tyle agresji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 To jak już tak melancholijnie, 19.02.06, 23:06 to ja się dołączę do e.beaty z Bułatem Okudżawą (ach, ta nasza młodość z ognia i krwi!): Płacze dziewczynka Balon uciekł jej Ludzie mówią nie płacz A balonik hen Płacze dziewczyna Chłopca trzeba jej Ludzie mówią "nie płacz" A balonik hen Płacze kobieta Mąż porzucił ją Ludzie pocieszają A balonik hen Płacze staruszka Matko dosyć łez A balonik wrócił I niebieski jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:22 Spoznione,ale nie mniej serdeczne i szczere :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:23 Wszystkiego naj! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:30 no nie wiem czy ja asia na stoku przeczyta te zaległe, jeszcze z wrażenia w zaspę wpadnie albo na instruktora Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:33 Najlepsze życzenia - dalszego rozwoju, błyskotliwości, tolerancji i zrozumienia! Oby darzyło Ci się w każdej podjętej sprawie! Wielu sukcesów i uśmiechów - własnych i cudzych (byle życzliwych)! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:42 na narty pojechala ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:46 pługiem już umie,zdolna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:47 wow, niezle. A gdzie zdobywa narciarskie szlify ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:49 w górach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 19.02.06, 22:54 rozumiem, ze to jakas tajemnica, wobec tego, nie draze tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 19.02.06, 22:58 ja nie wiem czy ona publicznie chciałaby być rozstrząsana,a ja ją lubię i nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 13:47 beatrix13 napisała: > ja nie wiem czy ona publicznie chciałaby być rozstrząsana,a ja ją lubię i nie > będę bo nigdy nie wiadomo czy tłum dziennikarzy i fotoreporterów za nią nie podąży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: wszystkiego najlepszego ja asiu!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:42 e... fajny instruktor nie jest zły ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś