szpilkaa1 07.03.06, 20:15 bardzo Cie prosze - jak masz cos prywatnie do mnie to po prostu napisz list milosny na gazete, wyjasnimy niejasnosci i oczyscimy atmosfere. Wydaje mi sie, ze w swojej glowie dokonujesz dziwnej projekcji na moj temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felerynka Re: goska IP: *.szczecin.mm.pl 07.03.06, 20:20 szpilka a co Ty tu za prywate odwalasz? o co tu biega? chcesz wbić szpile..wbijaj! na drugie mom Gocha! tyż ładnie..he he Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: goska 07.03.06, 20:23 ja też mogę być Gośką, tylko o fco chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felerynka Re: goska IP: *.szczecin.mm.pl 07.03.06, 20:29 psychol ...no to juz przesada. Zapraszał Cię ktoś ? szpilka mówi same Gochy!kumasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
psychol_ogia Re: goska 07.03.06, 20:35 Ktoś tu pisał,że Małgosia wyjechała na urlop do ciepłych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: goska 07.03.06, 20:38 Malgośka mówią mi..la la ..ale to chyba nie omnie chodziło...bo ja tu jestem, fakt że ciepło dziś było, ale kraj nie ten. Zdecydowanie nie ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felerynka Re: goska IP: *.szczecin.mm.pl 07.03.06, 20:25 Anna ..kurna ..ja byłam pierwsza! spadaj..bo może tu coś dają? tylko co?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: goska IP: *.chello.pl 07.03.06, 22:36 nie co tylko w co... wg mnie w ryło :) -przpraszam czy tu biją????? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: goska 07.03.06, 22:26 Szpilka daruj sobie, wydaje Ci się ,że mnie znasz...Rozczaruję Cię nie mam na imię Gośka , a mój nick to dyrgosia...I cała ta przepychanka robi się niesmaczna i niestrawialna dla innych... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: goska 07.03.06, 22:31 >wydaje Ci się ,że mnie znasz... vice versa > cała ta przepychanka robi się > niesmaczna i niestrawialna dla innych... ciesze sie, ze w koncu do tego doszlas. Dlatego wlasnie zaproponowalam priv dla wyjasnienia albo umowmy sie tu i teraz, ze zamykamy pewne sprawy bo mnie to juz tez drazni. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: goska 07.03.06, 22:33 dyrgosia napisała: I cała ta przepychanka robi się niesmaczna i niestrawialna dla innych... ''''''''''''''' w rzeczy samej.. Ktorejs z pan wysiadl mechanizm odpowiedzialny za powstrzymanie wzrostu prostaglandyn we krwi.. Odpowiedz Link Zgłoś