beatrix13 09.03.06, 11:26 5 mln w Polsce i 160 mln w Europie (tak podają w o2); rynek produktów dostosowuje się do potrzeb singlowatych za granicą ,a w Polsce umniejsza to wpływy z tytułu ślubów dla kk, znacząco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas odpowiedzialnośc jednoosobowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:33 w przeciwieństwie do spółki z o.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:34 poczekaj az ukazem bedą to spółki jawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:37 jawne sie nie sprawdza, statystycznie to wyliczono... A a propos to w radio taki pan wirusolog na jakies pytanie odpowiedział, że WIRUSOLOGIA posługuje sie tylko PRAWDOPODOBIENSTWEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ale 09.03.06, 11:40 tak,mniejsze prawdopodobieństwo niż trafienie 6 w lotto, mam zamiar zrobić sobie kogel-mogel na zdrowie,ze świeżo zakupionych jaj dwużółtkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:43 dwużółtkowe sa genetycznie modyfikowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:48 oj naiwny naiwny juz dawno udowodniono ze media kłamią statystycznie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:43 Nie chcialbym Beatko psuc Ci dobrego humoru, ale to nie jest tak..(:- Ostatnio w Szwecji porownywano szwedzkie gospodarstwa domowe z francuskimi Francuzi wygrali.. Mniej zawalow serca, wiecej orgazmow, nizsze koszty utrzymania, lepsze samopoczucie, dluzsze zycie(lepszej jakosci) W Sztokhomie 40% gospodarstw domowych to single.. Siedza w domu(lub w barze)masturbuja sie, kupuja psa zamiast wychowywac dzieci.. To jest dobre przez pewien (krotki)czas.. pozniej czlowiek dziwaczeje.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:45 ale ja z kolei wyczytywałem gdzies, ze własnie rodzina wydłuza zycie i nie single a deble (nie debile) zyja dłuzej... wznaczy w rodzinie zyje sie dłuzej... tak podawali! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:46 na mniej zawałów u Francózów wpływa dieta śródziemnomorska i czerwone wino,które zawiera flawnoidy,co potwierdziły inne badania innych naukowców Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:47 beatrix13 napisała: na mniej zawałów u Francózów wpływa dieta śródziemnomorska i czerwone > wino,które zawiera flawnoidy,co potwierdziły inne badania innych naukowców ''''''''''''''''''' to prawda..ale dwuosobowy orgazm wydluza zycie..! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:50 z tego wynika,że najbardziej orgastycznym narodem są japończycy statystycznie rzecz biorąc oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.03.06, 13:09 tzw.japonskie origazmy im wydluzaja zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 13:10 a na czym polega japonski orgazm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt origazmy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.03.06, 13:13 Skladasz ...Na poczatku w/g instrukcji/np.Kamasutra dla singla/,pozniej juz spontanicznie.Czasami mozesz zrobic z tego teatrzyk na scianie...tzw.sztuka cieni...w te dlugie,samotne,bezsenne noce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: origazmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:19 Instrukcja do wykorzystania - na długie, samotne noce. A jest tu pare samotnych i nudzących się i innych - w długie samotne noce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: origazmy IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.03.06, 13:22 Problem w tym,ze ten na scianie bedzie zawsze odzwierciedleniem tego,co na lozku...I jak to pogodzic z nagonka na 'szczesliwych'? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: origazmy 09.03.06, 13:23 Gość portalu: Troll napisał(a): > Instrukcja do wykorzystania - na długie, samotne noce. A jest tu pare samotnych > > i nudzących się i innych - w długie samotne noce. >my tu się bynajmniej z andreasem nie nudzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: origazmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:36 Andreas Ty to chyba nie masz czasu być singiel w długie noce. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:50 swantevit napisał: to prawda..ale dwuosobowy orgazm wydluza zycie..! > :-) i to jest bardzo ważny czynnik,bo jak się jest we dwoje to możliwe jest rozluźnienie organizmu na maxa, które jest najlepszym antidotum na stres. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:50 swantevit, czyżbyś uważał,że orgazm możliwy jest tylko w formalnym związku? najlepiej pokropionym święconą H2O Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:52 Nie czytaj czegos co nie napisalem..:-) Pisalem dwuosobowy.. ..i dodam; regularny!..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:54 nie ilość,a jakość się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:56 beatrix13 napisała: nie ilość,a jakość się liczy '''''''''''''''''''''''''''''' mowilismy o "statystycznych" stosunkach. Z pewnoscia orgazmy sa bardziej ciekawe w zwiazkach w miare stabilnych niz z "one night stand".. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:53 Singiel we Francji - nie oznacza pustelnik czy samotnik. Sweamntek, we francji na ogół orgazmy są dwuosobowe, rodziny jako takie także, ino mieszkają sobie osobno. Znam kilkoro takich "singli" we Francji, mam przykłady w rodzinie, w kraju i zagranicą - stały partner,często - dziecko, ale gospodarstwa dwa i bez ślubu. Mogę Ci dodać, że to sposób na życie wielu ludzi, w Polsce także. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 15:39 taki styl życia jest popularny wśród wykształconych ludzi w dużych miastach,a niektóre nawet nazywane są "miastami singli" np. NY,Kolonia Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 16:12 nie dorabiaj teori do rzeczywistosci... ty ani wyksztalcona ani z duzego miasta, ty zwyczajnie kupsztal jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 19:44 zucker, zmień płytę, a może Apocalyptica Ci się spodoba, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 19:53 zminie jak bede chcial :) a tymczasem nie chce. Apocalyptice traktuje natomiast jako szmelc, ni finezji ni polotu... taka popierdolka dla chcacych uchodzic za oryginalnych. Ja natomiast polecam Ci "Fanfare Cocarlia" - znajdz, przesluchaj, podziel sie opinia... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:53 > pozniej czlowiek dziwaczeje.. nooooo np ciagle mu sie wydaje , ze jakis ksiadz go sledzi...brrr Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: odpowiedzialnośc jednoosobowa 09.03.06, 11:54 skuter70 napisał: pozniej czlowiek dziwaczeje.. >nooooo np ciagle mu sie wydaje , ze jakis ksiadz go sledzi...brrr '''''''''''''''''''''''''''' Gdyby nie rower, to pomyslalbym ze jestes samotnym dziwakiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:04 moja konstrukcja psychiczno-fizyczna nie pozwala abym byla sama. Ja sie na singla nie nadaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:06 a ja wprost przeciwnie singiel patentowy charakterologicznie, zobacz jak do siebie pasujemy... Ale dozycia potrzebuje wokół siebie mnóstwo osób... chocby do tak prozaicznego wykorzystania... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:09 jak do siebie pasujecie? ty andreas singiel patentowy, a szpilka życie stadne preferuje? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: hahahaha wiedziałem, wiedziałem Beate... 09.03.06, 12:16 ty już kiedyś pisałeś, że na FAMIE też mnie widziałeś Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: hahahaha wiedziałem, wiedziałem Beate... 09.03.06, 12:18 ale na pewno Ty mnie widziałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: hahahaha wiedziałem, wiedziałem Beate... 09.03.06, 12:25 pewnie i nie tylko jeden raz, tyle lat w naszym pięknym Szczecinie spędzonych, Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:17 andre myslisz, ze nawet takie przeciwienstwa sie przyciagaja?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
psychol_ogia Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:09 szpilkaa1 napisała: > moja konstrukcja psychiczno-fizyczna nie pozwala abym byla sama. Ja sie na > singla nie nadaje;) Kobieta -bluszcz ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:20 raczej nie, bo przy mnie ponoc mozna oddychac i jestem kompromisowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:21 to tak jak u Chucka Norrisa dwie nogi... jedna Prawo, a druga Sprawiedliwość - nieodłączne! Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaa1 Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 12:22 tez nie terroryzuje partnera:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba o jejku IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:29 Co za troska o finanse KK. SPadaj na drzewo i zajmij się swoją kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: o jejku IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:37 Kasa mi wisi, w mojej parafii jest za co łaska i ludzie o tym wiedzą. Współczuję stanu umysłu, który zamiast rzucić temat po prostu, próbuje jeszcze dokopać KK. Pustka. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol_ogia Re: o jejku 09.03.06, 12:38 Gość portalu: czarna mamba napisał(a): > Kasa mi wisi, w mojej parafii jest za co łaska i ludzie o tym wiedzą Czyli nic za darmo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Adekwatne pytanie do czarnego lenia.. IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:58 Jestem singiel i dobrze mi z tym. Bo jestem nim z wyboru, a nie jako ofiara losu, która uprawia buractwo na forum. Śliczne są wasze opinie nt. finansów KK :))) Poproszę o jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Adekwatne pytanie do czarnego lenia.. 09.03.06, 13:00 poczekaj jak Fugazi tu przyjdzie. On jest mocny w pismie i buchalterii.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Adekwatne pytanie do czarnego lenia.. 09.03.06, 13:01 cicho,sza o finansach kk, bo to sprawa tajna od zarania jest, pssst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Adekwatne pytanie do czarnego lenia.. IP: *.chello.pl 09.03.06, 13:13 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Adekwatne pytanie do czarnego lenia.. 09.03.06, 13:15 5 mln razy circa 500 co łaska daje niezły deficyt, ale nadrabiają lawinowo rosnącymi pozwami o unieważnienie ślubów kościelnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Adekwatne pytanie do czarnego lenia.. IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:24 Niezależność finansowa KK uratowała jego istnienie. W innych krajach (zob. Czechy) z tego powodu już dawno padł. Komuchy od zawsze chciały się dorwać do kasy KK. Oczywiście po to, by budować lepszą, socjalistyczną Ojczyznę. Wielu czerwonym zostało to do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Cudowne przemienienie.. 09.03.06, 14:29 Klamstwo w ustach urzednika kat staje sie prawda; Niezaleznosc finansowa KK.. :-)) By tylko wspomniec ze kk jest najwiekszym po panstwie wlascicielem ziemi w Katolandzie(jak nabyl?), ulgi celne, podatkowe, ulgi karne na zlodziejstwa kleru az zapraszaja do prowadzenia dzialalnosci gospodarczej. Reszte sami wiecie lepiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Cudowne przemienienie.. IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:13 Nabył, bo na to zapracował. Albo mu zabrały twoje ulubione komuchy. A teraz się burzysz, jak przychodzi do oddawania zwykłej zagrabionej własności. "Reszte sami wiecie lepiej.." Wiemy wiemy i trzymamy w tajemnicy, żeby jakieś komusze popłuczyny trzymały łapy przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi o co chodzi z tym drzewem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:35 Mamba sama się ośmiesza i grób piekielny kopie. Bardzo mnie interesuje onego ciągłe powtarzanie "na drzewo, na drzewo". Czyżby chciał wieszać Beatrix na drzewie jak ówi faryzeusze Jezesa? I czymże zasłużyła na tak okrutną karę? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: o co chodzi z tym drzewem? 09.03.06, 13:37 nieśmiało o deficycie budżetowym kk wspomniałam,a mamba "spadaj na drzewo", czyż to język godny kaznodziei? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: o co chodzi z tym drzewem? 09.03.06, 13:59 beatrix13 napisała: nieśmiało o deficycie budżetowym kk wspomniałam,a mamba "spadaj na drzewo", > czyż to język godny kaznodziei? ---------------------------------------------------- Nie ma takiego swinstwa, czy klamstwa ktore popelnione ku chwale kosciola musialoby podlegac napietnowaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1+1 Re: Single rosną w siłę, IP: *.chello.pl 09.03.06, 13:17 Kiedyś mawiałem "jestem sam i jest mi z tym dobrze" ale zawsze za chwilę dodawałem "kùrwa mać!". Życie w pojedynkę wcale nie jest takie fajne, choć wielu singli powie że wręcz przeciwnie. Ale okłamują innych i siebie. Łączyć mi się w pary. Już! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Single rosną w siłę, 09.03.06, 13:20 O, patrzcie, forum się nawet swatki dorobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1+1 Re: Single rosną w siłę, IP: *.chello.pl 09.03.06, 13:22 nedfan napisał: > O, patrzcie, forum się nawet swatki dorobiło :) No bez przesady! JA Wam po prostu życzę jak najlepiej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Single rosną w siłę, IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.03.06, 13:26 Po zielonym stawie Plywaja labedzie Kto pary nie zlapie Ten fujara bedzie.... Ta piosenka -to jedna ze szczepionek,jakie dzieci w moim pokoleniu dostawaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Single rosną w siłę, IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.03.06, 13:31 Tak,bo mama zrobila dobra robote i po "Stawie' leciala bajka o........swinkach trzech malutkich,ktore razem wciaz spedzaly czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Single rosną w siłę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:39 W bajkach samotni mają źle i szukają bratniej duszy - chyba, że nikt ich nie chece, ale wtedy też mają źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Single rosną w siłę, IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.03.06, 14:19 To tylko takie bajki /:)/,coby temu,ktory w parze - tak pochopnie i na cale zycie -smutno nie bylo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś To efekt feminizacji. IP: 87.207.254.* 09.03.06, 14:30 No bo kto by chciał np. Kazię Szczukę za żonę? Ani to garów nie umyje, ani sie nadaje do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: To efekt feminizacji. IP: *.speed.planet.nl 09.03.06, 22:29 Ja bym chciala. Gdybym byla mezczyzna. Przynajmniej mialabym z kim pogadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: To efekt feminizacji. IP: *.chello.pl 10.03.06, 08:07 Ty Bazyl nie ściemniaj. Tak naprawdę dla faceta, kobieta to obiekt seksualny, do pogadania są koledzy w klubie przy piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: To efekt feminizacji. IP: *.speed.planet.nl 10.03.06, 08:53 O rany, Ktos, ale z Ciebie MACHO :(((. I pewnie jeszcze powinna miec plaska glowe, zeby porecznie bylo popielniczke z petami odstawic... Odpowiedz Link Zgłoś