Dodaj do ulubionych

Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiwaniam

17.03.06, 20:53
i czy radny Hawryszuk z klubu Od Nowa czuje sie dobrze oczekujac od wladz
miasta ze zakaze mi dokarminia moich podworkowych kotow????

Czy radny Hawruszyk chce zeby padlo dzikie ptactwo w Szczecinie, ktore zostaje
tu dlatego ze ludzie nauczyli je tego, ze je dokarmiaja.

Po kiego panie radny takie glupoty???

tu szczegoly:
bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=21FDC52C4A54416BBA4D37EE48237F1F
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 17.03.06, 20:55
      jaki klub tacy radni
      • albert_c Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 17.03.06, 20:58
        jakbym byl teraz radnym to bym zlozyl interpelacje o zakazie dokarmianie radnego
        Hawryszuka i wywiezienia go na jakas wyspe w okolicach Szczecia i pouczenia
        strazy miejskiej aby zwracala uwage mieszkancom na tego radnego itp.

kto mnie poprze?:)
        • beatrix13 Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 17.03.06, 20:59
          na mnie możesz liczyć
          • albert_c Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 17.03.06, 21:00
            kto jeszcze chcialby wywiezc radnego na wyspe i to nie w ramach reality show i
            rzecz jasna zakaz dokarminia!
        • Gość: myslec Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw IP: 213.155.167.* 18.03.06, 00:07
          Jak zdechnie na grype ptasie 6-10 milionow ludzi to wowczas dopiero zauwazycie
          ze wasze dokarmianie ptakow przy basenach przeciwporzarowych byl to absurd.
          Przy syfie mieszkacie - bomba z bakteriami!
          • albert_c Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 18.03.06, 00:19
            nie zdechniemy bo wzorem Wegrow bedziemy sobie wbijac w dupsko strzykawki ze
            szczepionka z wegier.

spokojna Twoja rozpalona glowka
    • Gość: bazyl Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw IP: *.speed.planet.nl 17.03.06, 21:00
      No rozczarowal mnie dosyc Baca...
      Mieszkam teraz w Holandii (jak widac po IP)i tu kaczkami (ktorych jest naprawde
      mnostwo)przejmuja sie o tyle, ze miejsca, gdzie sie gromadza i sa jakos
      szczegolnie obsrane myte sa goraca woda pod cisnieniem z dodatkiem srodkow
      dezynfekujacych. Nie ma postulatow typu "kaczki na Madagaskar".
      Nie wiem, czy takie - proste w sumie rozwiazanie - przyjdzie komus do glowy w
      Szczecinie...
      • albert_c Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 17.03.06, 21:02
        szczerze przyznam ze mnie rozczarowla mocno, bo do dnia dzisijeszego myslalem ze
        jest on intelektualnym filarem Od Nowy, od dzis zaczynam w to watpic.

Chyba udzielila mu sie atmosfera tego uroczego klubu.
        • Gość: bazyl Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw IP: *.speed.planet.nl 17.03.06, 21:04
          Lacze sie z Toba w tym bolu...
          Moze mial chwilowe zacmienie?
          • albert_c Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 17.03.06, 21:10
            to raczej nie bol, zdecydowanie nie.

to jest zwatpienie w rozsadek radnego, ktory bylo nie bylo uchwala miejscowe prawo.
            • Gość: bazyl Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw IP: *.speed.planet.nl 17.03.06, 21:12
              Co przykrzejsze byl juz chyba ostatnim - dla mnie - ktory przejawy rozsadku
              wykazywal...
              • albert_c Re: Czy radny Hawryszuk panuje nad swoimi oczekiw 17.03.06, 21:14
                dla mnie moze nie ostatnim, ale przyznam ze darzylem tego radnego akurat duza
                sympatia.
                od dzis ta sympatia jest mniejsza.
                a zdziwienie dla jego pisma przeogromne.
                • albert_c a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 21:38
                  o chocby jak tu ponizej:

bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=D44C7FEC995245589BB4E94767939927
                  • beatrix13 Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 21:41
                    może zwierząt nie lubi
                    • albert_c Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 21:43
                      no chyba taki to on nie jest.

taki...
                      • xxtoja Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 21:46
                        on się nie zna, a ten temat dopiero poznaje.
                        • albert_c Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 21:52
                          no to niech nie robi z siebie jakiegos sadysty, ktory chce wszystkie ptaki ze
                          Szczecina wywiezc na wyspe.

No i swira ktory chce zabronic mi dokarmiania moich kociakow podworkowych, bo
                          tego nikt nigdy mi nie zabroni.
                          • xxtoja Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 22:01
                            on sie boi o swoje dzieci. Ptasia grypa zawsze była, tylko się to kiedys
                            nazywało pomór. My jak chinczyki nie spim z ptakami. To może dlatego te kaczki
                            spacerują na moim podwórku, bo je Hawryszuk goni. Mój kot siedzi w domu.
                            Kiedyś w pewnym szpitali, dyrektor nowy, kazał usunąć koty, i co miał,
                            ...
                            ano szczury, a póżniej sam chodził i kici kici, przyjdź koteczku, masz mleczko.

.
                            • albert_c Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 22:04
                              tak by pewnie skonczyl hawryszuk jak Popiel, tylko ze w Szczecinie szczury by go
                              zjadly.

Hawryszuk Popielem XXI wieku:)
                              • xxtoja Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 22:06
                                jest radnym z trzeciego okręgu wyborczego, a tam ich jest najwięcej.
                                a szwedzi mu na odsiecz nie przyjadą.
                                • albert_c Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 22:10
                                  a powinny zjesc tego szczecinskiego Popiela.

nastepni by trzymali lapy z daleka od kaczuszek i moich kotow i nie napuszczali
                                  na mnie strazy miejskiej.
                                  • xxtoja Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 17.03.06, 22:23
                                    właśnie to sobie wyobraziłam, a szczury wieksze sa od kotów, albo maja
                                    wyleniały sparzywiały ogon, i co bysmy mieli miasto szczurów.
                                  • albert_c to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 17.03.06, 22:23
                                    pierwsze podejscie mial kilka miesiecy temu.

trzeba go powstrzymac bo bestia jest konsekwentna w swych oczekiwanaich i wciaz
                                    rozszerza swoje zadania wzgledem ptactwa:(
                                    • albert_c Re: to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 17.03.06, 22:25
                                      tu daje link do tej 2 proby:

bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=ED78801CB0B34E4D9319549FCFE7BC09
                                      • xxtoja Re: to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 17.03.06, 22:28
                                        tutaj odpowiedź jest, wszystko zależy od rosądku mieszkańców naszego miasta
                                        bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=2AEB89479A8A4508B019DD39C3AA1A79&chapterdest=11152
                                    • xxtoja Re: to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 17.03.06, 22:26
                                      no i tak nic w tym nie zrobi, jestem ciekawa jak mu odpowiedzieli,
                                      • albert_c Re: to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 17.03.06, 22:33
                                        maja czas do 29 marca, odpowiedz wkrotce ukaze sie na stronach BIP.

licze na to ze tym razem Grabiec zaproponuje aby to jednak radnego wywiezc na
                                        wyspe, zeby wiecej tym tematem nie zawracal mu i mieszkancom glowy.
                                        • xxtoja Re: to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 17.03.06, 23:02
                                          serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3213463.html?nltxx=1000621&nltdt=2006-03-16-02-05

niestety jedni panikują, a drudzy kasę na tym robią
                                          • albert_c Re: to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 17.03.06, 23:05
                                            na radnym Hawryszuku by zarobili na pewno.

pewnie od razu 10 by sobie wstrzyknal w tylek...
                                            • hanka41 Re: to juz 2 proba tego Popiela naszego miasta!!! 18.03.06, 04:07
                                              Wreszcie pojelam dlaczego radni i Prezydenci nie zajmuja sie sprawami miasta i
                                              mieszkancow. Oni po prostu sa zajeci prowadzeniem wewnetrznej korespondencji.
                                              Zastanawiam sie dlaczego odpowiedz na interpelacje radnego w sprawie kaczek
                                              musi podpisac sam v-ce Grabiec ? Hmm, czy gdyby chodzilo o inne ptactwo to
                                              moglby jakis powiedzmy dyrektor???
                                              Hmmm, to jest pytanie !
                                              Pozdrawiam kocio ( albercika ) a kaczo pozostalych forumow.
                    • Gość: Obserwator Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi IP: 213.155.167.* 19.03.06, 11:03
                      Ty na pewno, wychodzisz ze swoim pubilkiem i obserwujesz jak sra na srodku
                      chodnika i odchodzisz, zostawiajac odchody swojego pupilak. Wies z tramwajami!
                      Bardzo lubimy zwierzata. Ale nie ma miejsca dla ludzi w tym miescie - zwierzeta
                      a raczej ich odchody sa na kazdym kroku. Nie ma normalnych trawnikow, podwórek
                      (jak czesto widzimy, ze jakis zwierzak sra w piaskownicy), a czystych
                      chodników. Zrobmy porzadek - popieram Wojtka!!!
                      Obserwator
                      PS. Zróbmy porządek w tym miescie, naszym miescie:
                      kochasz swojego zwierzaka sprzataj po nim!!!, ludzie (a szczegolnie dzieci na
                      podwórkach) tez maja prawo zyc w tym miescie. A nie ciegle myslec czy
                      wpadniesz/wpadnie w jakies gowno.
                      • albert_c Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 19.03.06, 11:09
                        Obsrwatorze, do mnie piejesz?

Jakie odchody, kaczek jak juz cosd mam sprzeatc?

a moze takze Twoje i radnego Bacy?

trzezwy jestes?

poza tym poczytaj dokladnie ja mam koty, dokarmian takze te podworkowe a po tych
                        zwierzakach nie trzeba sprzatc same czynia to doskonale.
                        • Gość: Obserwator Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi IP: 213.155.167.* 19.03.06, 12:58
                          Jesli chodzi o kaczki - idz na Kołątaj koło basenu. Mozesz sie nawet na tej
                          trawie polozyc. Juz wiosna idzie ;) Jedynie jak juz smrod idzie to dopiero
                          ludzie sie interesuja. SYF przez gowna kacze!
                          Co do kotów! Szczegolnie kotki uwielbiaja srac do piasku - a gdzie jest
                          piaseczek? W piaskownicy! Idziesz pozniej z dzieckiem do takiej piaskownicy
                          milo co?
                          A gdzie mieszkasz? Masz zielone podworko, a może obsrane, brudne i smiedzace? W
                          tym zyjemy brudzie!
                          • albert_c Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 19.03.06, 13:01
                            Obserwatorze, chyba sluzby porzadkowe w tym miescie sa od sprzeatania zielieni
                            miejskiej czy sie tez myle?

u mnie na podworku koty sa tk wychowane ze nie zalatwiaja sie do pisakownicy,
                            ale zeby kociaki tego nauczyc do trzeba miec leb na karku i sie troche na kotach
                            znac.
                            ja mam wiec koty nauczone gdzie maja sie zalatwiac i problemu nie ma.

Bo czasem jak czytam takie posty jak Ten Twoj to mam wrazenie ze te moje
                            podworkowe koty bywaja bardziej kumate niz Ty.
                            • Gość: Obserwator Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi IP: 213.155.167.* 19.03.06, 13:18
                              Własnie tutaj dobrze mowisz/piszesz, sluzby porzadkowe! A bywasz na podworkach
                              w Środmiesciu, wszystko jakies zaniedbane, brudne, syfiaste. I wina jest
                              rowniez tych mieszkancow.
                              Pozwole sobie tez na zart - moze zaczniesz tresowac wszystkie koty w calym
                              miescie. A tak powaznie (pytanie)- kiedy wszystkie spoldzielnie itd. zaczna
                              modernizowac podworka, tak by zwierzata odgrodzic od dzieci (to jest obowiazek
                              w UE). M.in: postawienie plotow oddzielajacych place zabaw od innej czesci
                              (ogolnodostepnej). A co ze "studniami" w centrum. Czy ktos to modernizuje? Czy
                              sa przyklady pozytywne? Inicjatywy spoleczne badz miasta?
                              A co do Ciebie - prosze napisz lepiej jak rozwiazac problem, ktory nie jest
                              rozwiazywany przez lata. Mentalny - sprzatania po swoich pupilkach.

Prosze nie porywnywac mnie do kota, nie musisz sprzatac moich odchodow (Wojtka
                              pewnie tez!?).
                              Obserwator
                              • albert_c Re: a z drugiej strony jak chce to potrafi 19.03.06, 13:24
                                problem tkiw w naszej mentalnosci, zreszta zapewne doskonale zdajesz sobie
                                ztego sprawe.

i to jest taka troche mentalnosc jaka prezentuje Hawryszuk, ze wystarczy ptaki
                                wywiezc na wyspe i po problemie - tak jakby myslal ze one nie wroce. to jest
                                zenujace.

Roziwazanie problemu na pewno byloby to gdyby miasto tj. sluzby pozradkowe
                                sprzeatly szczecinskie ulice i trawniki z tych gowien. byl testowany jakies 8
                                m-cy temu w miescie taki odkurzacz i nie wiem co z tego wyszlo. problem jest i
                                sie go nie zamiencie pod dywan.

jezeli mieszkancy sobie z tym nie radza to mozna ich zawsze troche do tego
                                przymusic wreczajac im mandty za brak sprzatania po swoich pupilach - no ale
                                tego trzeba chciec zeby Straz Miejska ruszyla swoje tylki.

Z odgradzaniem palcow zabow to sie z Toba bardzo zgadzam - u mnie taki ny\umer
                                nie przeszedl mimo moich postulatow, ale tak byc powinno. Na szczescie koty sie
                                nie zalatwiaja do pisakownicy bo znalezlismy inne wyjscie dla nich.
    • wesolyromekmmv apel do Prezydenta Jurczyka 18.03.06, 06:06
      Panie Prezydencie
      W związku z zaistniałą sytuacją, że tylko radny Hawryszuk interesuje się
      sprawami wirusa ptasiej grypy H5N1 i jego mutacjami proponuję utworzyć
      stanowisko pełnomocnika Prezydenta ds tzw ptasiej grypy w osobie pana radnego
      Hawryszuka.
      To dobrze, że są radni którzy nie pozwolą na dywersyjne działania kaczek i
      innego ptactwa w Szczecinie. Kaczki należy zdecydowanie wywieżć a przed
      granicami Szczecina , specjalnie zaangażowani mysliwi winni strzelać i
      likwidować.
      Jak każdy świadomy obywatel wskazuję żródła finansowania tych na pewno
      zakrojonych na szeroką skalę przedsięwzięć. KFC powinno być obłozone specjalnym
      podatkiem ptasim z prawem poboru podatku (jak to w przypadku nomen omen Ptaka)
      przez radnego Hawryszuka.
      Jednocześnie proszę o sfinansowanie pany radnemu tuszu do drukarki gdyż pismo
      jest co nieco wyblakłe ale to nic dziwnego bo dieta radnych jest zbyt niska.
      • zona.pijaka Re: apel do Prezydenta Jurczyka 18.03.06, 07:42
        Czyli Baca okazał sie lepszym od Żyrinowskiego. Tamten idiota chciał tylko
        strzelać do wszystkiego co leci w powietrzu. A Baca na awerscję do kotów
        sięgającą jego młodzieńczych czasów. Owczas na dziedzińcu akademika przy Boh.
        W-wy 55, buszowało i zyło w zgodzie z innymi studentami - potęzne, bo liczące
        ok 50 szt. stado kotów. Wszyscy je dokarmiali - nawet pijani studenci. Tylko
        pod oknem Bacy oraz przy wejściu do Radia Pomorze (gdzie był posługaczem) -
        ktoś notorycznie wystawiał miseczki z zatrutm jedzeniem. Już wówczas wszyscy
        wskazywali na Bacę.
        • albert_c Re: apel do Prezydenta Jurczyka 18.03.06, 08:04
          Baca pelnomocnickiem ds ptasiej grypy,

no coz ja mimo wszytsko obstaje przy tym, aby Grabiec mu zasugerowal aby to jego
          wywiezc ta ta wyspe, bylby spokoj jak podkreslam i dla Grabca, ale przede
          wszytskim koty i kaczki poczulyby sie lepiej w naszym miescie, a to juz cos.
          • Gość: bazyl Re: apel do Prezydenta Jurczyka IP: *.speed.planet.nl 18.03.06, 08:18
            Jak tak dalej pojdzie, to Szczecin zasluzy na miano"miasta bez ptakow". I co
            sobie wtedy ludzie pomysla o meskiej czesci populacji?
            • albert_c Re: apel do Prezydenta Jurczyka 18.03.06, 08:21
              ciekawe dlaczego pan radny Baca nie zglosil tej poprawki jak 'kolega od Ptaka'
              zostal wiceprezydentem - moze wtedy zyskalby poklask wsrod opini publicznej, a
              dzis sie tylko ogromnie osmieszyl.

no ale moze celuje w elektorat kaczkofobow w szerokim tego slowa pojeciu.
        • Gość: Łabądż Re: apel do Prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:37
          Podawanie miseczek z apetycznie i kusząco wyglądającym jedzonkiem ale z
          niewidoczną trucizną w środeczku to w szerokim tego rozumieniu specjalność pana
          Bacy. Wie to lewa strona, wie prawa strona, wie hierarchia kościelna,
          Solidarność, dawna PZPR, wie biznes, wiedzą dawni kontahenci. Od Nowa to
          ostatnia szansa pana radnego jeżeli i tu spotka go "dziękuję" to chyba będzie
          musiał wynieść się wraz z kotami z tego miasta grając na czarodziejskim flecie
          i wyprowadzając z tego miasta szczury, koty i całą zgraje nieudaczników i
          pasożytów.
          • Gość: tony Re: apel do Prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:45
            Pan Hawryszuk zyskuje uznanie niektórych z forum bo jest członkiem Ordynackiej
            a większość etatowych dyskutantów to komuchy wywodzący się grupy Ordynackiej
            lub zaprzyjaźnieni z nimi. nie dziwi miłość alberta_c do Hawryszuka - te same
            korzenie
            • anna_maria Re: apel do Prezydenta Jurczyka 18.03.06, 11:19
              ja przepraszam,ze naiwnie zapytam; co to Ordynacka ?, jakos mi ordynatem
              zajaśniało
              • Gość: ryś Re: apel do Prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:45
                już ty absztyfikant vel anna-maria dobrze wiesz co to jest Ordynacka i to od
                momentu założenia
    • Gość: Jaois Zakaz dokarmiania Hawryszuka tez wiele by rozwiaza IP: 217.153.6.* 18.03.06, 11:34
      Zakaz dokarmiania Hawryszuka tez wiele by rozwiazał i byłby z pozytkiem dla
      naszego kochanego Bacy - Może ktoś zgłosiłby iterpelacje aby podczas bankietów
      w mieście Wojtek objęty byłby zakazem korzystania z gastronomiii ?????
      • albert_c Re: Zakaz dokarmiania Hawryszuka tez wiele by roz 18.03.06, 12:58
        ja taki zakaz popieram, zero dozywiania radnego Bacy - a powinna to egzekwowac i
        przed bankietami rozdawac ulotki Straz Miejska.

i jeszcze info dla Tony'ego: rzecz jasna trafaisz w sedno, Ordynacka to moj
        zywiol i cale moje zycie jej poswiecam, jak to zrobiles ze tak latwo mnie
        rozszyfrowales?
        Oczywisice kocham tez naszego pana prezydenta Kaczynskiego...
    • Gość: andreas pan radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:02
      pan radny wspomniał o bezpieczeństwie drogowym...

A może wystarczy podać, że przebadano te kaczki i nie są zakatarzone,
      a jedzenie tychże uodparnia na grype ptasią!!!
      • Gość: hejJa Re: pan radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:39
        Za dużo tu dywagacji. Pan radny jest zwykłym świrem
        • Gość: andreas Re: pan radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:43
          Gość portalu: hejJa napisał(a):

> Za dużo tu dywagacji. Pan radny jest zwykłym świrem
          ==================
          ja myslę, że jest po prostu radnym,
          jak każdy nasz radny z prezydentem na czele
          • albert_c Re: pan radny 18.03.06, 18:06
            no tak ta atmosfera magistracka sporo moze wyjasnic.
            • absztyfikant Re: pan radny 18.03.06, 19:31
              A nie mowilem, ze to jest po prostu Collegium Debilium?:)
              • albert_c Re: pan radny 19.03.06, 01:24
                no pamietam ze mowiles, ale czekalem na fakty, a te teraz nieuchronnie nadeszly
                • Gość: andreas Re: pan radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 01:27
                  nie no Albert nie przesadzajmy.... fakty...
                  nawet duze autorytety wypowiadaja sie teraz by nie karmic ptaków...
                  Dopiero zaczyna sie ptasia grypa...
                  w Niemczech juz wszystko choruje na ptasia grypę,
                  chyba w Izraelu z 11 osób zachorowało...
                  spoko, spoko, jeszcze bedziesz rzucał kamieniami w ptaki!
                  albo rozjeżdżał autem!
                  • zona.pijaka Re: pan radny 19.03.06, 06:56
                    Nie wiem jak Albert, ja nigdy nie niszczylam otaczającej mnie przyrody. A
                    ptactwo to część otazającej nas natury. Czy nam się to podoba czy nie. Wybacz,
                    tylko przygłupy, zadne tam autorytety (jak nam probujesz wcisnąć) mogą
                    wypisywać takie idiotyzmy. Rzucać kamieniami, strzelać - naprawdę trzeba być
                    idiotą.
                    • albert_c Re: pan radny 19.03.06, 10:44
                      ja mam stanowisko identyczne jak Zona Pijaka.

z tego co kojarze to radny Hawryszuk nie jest autorytetem w kwestii w ktorej
                      zabral glos i sie skompromitowal.
                      Nawet jak moje kociaki podworkoqwe zaczna chorowac na ptasia grype to i tak bede
                      je dokarmial - zwlaszzca zima i zaden wariat tego nie zmieni, a jak mysli ze
                      zmieni to juz jest wariat na ostro.

Poza tym Andreas zwaz na to ze urzednicy miejscy apeluja o dokarmianie ptakow,
                      bo jak mowi Inspektor Weterynaryjny nic nam nie grozi ze strony ptactwa jezeli
                      bedziemy je dokarmiac.

Najszybciej zarazisz sie zarazisz poprzez brak higieny.
                      Niech pan radny rece myje i mieso tez i bedzie spoko.
                      • Gość: andreas Re: pan radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:35
                        otaczajacą nas przyroda sa tez bezpańskie psy!

Autorytety, to mam na mysli jakis chyba uczonych profesorów,
                        co i rusz w radio namawiajacych do nie karmienia!

Higiena... Albert.
                        A co myslisz, ze ci pracownicy masarni w Izraelu to rak nie myli...
                        Myslisz, ze po co łażą w tych kombinezonach i maseczkach i strefa 3 km...
                        no nie bądź dziecko!
                        Mycie rak i ząbków jest bardzo wskazane!

A poza tym zdrowia...

A ptaszki tak sie zarazaja, bo sie dotykaja niemytymi pazurkami...
                        • albert_c Re: pan radny 19.03.06, 16:07
                          Andreas a masz juz te wegierskie szczepionki?

te bezpanskie psy to zdaje sie powiina straz miejska wylapywac i albo do
                          wlascicela je i obcizyc go za ta, albo do schroniska - przy czym schroniska nie
                          moga wygladac i byc zarzadzane tak jak te szczecinskie jest.

nie wiem po co laza w tych kombinezonach - moze oni sami nie wiedza i tak
                          profilaktycznie ubieraja sie w nie.
                          • Gość: andreas Re: pan radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:13
                            a teraz wyobraź sobie,
                            że podaliby że to rozprzestrzenia sie jak ...grypa!
                            Mycie rak i zabków wskazane oczywiscie zawsze!

• albert_c Re: pan radny 19.03.06, 16:31
                              no nie!

nie potrafie so0bie tego wyobrazic, wyobraz sobie!:)

a tak powaznie to chyab zgubilismy glowny watek tj. moze bedziemy mogli dociec
                              jakie lobby stoi za zapytaniem pana radnego?
                              Bo zeby on tak bezinteresowanie zrobil z siebie pajaca to ja nie wierze.
                              • Gość: Obserwator Re: pan radny IP: 213.155.167.* 19.03.06, 16:57
                                Mysle, ze kiedys Szczecin byl miastem zieleni (ze byl to mysle o centrum),
                                pamietamy ostatnie akcje mieszkancow, ktorzy walczyli bo pod nosem ktos im las
                                wycinal. Troche tez mi zal, ze nie ma jakies polityki modernizacji
                                poszczegolnych ulic, "wbijajac" w ulice oazy zieleni a nie wspomne o sciezkach
                                rowerowych. Dlaczego urzednicy sa takimi kretynami. Przyklad moderniazacja
                                ulicy Mickiewicza czy Szerokiej? Dlaczego odrazu nie wykonano moderniazacji
                                pobocza? Czy nie warto stworzyc sciezki rowerowe dla mieszkancow - niech pedza
                                tymi sciezkami rowerowymi do pracy! ;))))
                                W Gdansku mozna bylo!!!

Wlasnie jakis odkurzacz byl w miescie. Ale moze kupiono go dla potrzeb Jasnych
                                Bloni? A moze sie udlawil ta wielka ilosci gowna w tym miescie.
                                Jak wszystko - miasto tez jest organizmem. Wszystkie szczegoly powinny byc
                                przemyslane. Jaki powinien byc Szczecin - napiszmy o jakis szczegolach, ktore
                                sa wazne. A z pozycji kretynow urzednikow sa blahe.
                                Obserwator

Moje:
                                1. Psy - gowna psie zbieraja ich wlasciciele, karanie ich. Puszczane psy sa
                                zabierane do schroniska. Psy powinny byc na smyczy i kagancu.
                                2. Schronisko - modernizacja, kontrol w placowce, zmiana zarzadzania, rozbudowa
                                (spr. warunki przetrzymywania psow i kotow), pewnie sa lamane normy ustalone
                                przez UE ;))))
                                3. Przeglad podworek - kary za nie wyznaczanie placow dla dzieci, wytykanie
                                wlascicieli za zle zarzadzanie terenem. Sprawdzenie podworek w tzw. studniach.
                                Stworzenie zielonych podworek.
                                4. Baseny przeciwpozarowe (bez kaczek) Kaczki do parkow! Nie karmimy ich w tych
                                miejscach. Chcemy pokarmic ptaszki do parku.
                                5. Modernizacja ulicy - obowiazek tworzenia sciezki rowerowek.
                                6. Likwidacja barier dla niepelosprawnych i wozkow!!!
                                7. Ławeczki w parkach np. w Lasku Arkonskim!

To sa rzeczy Obserwatora w tym momencie. A dla Was kochani?
                                • albert_c Re: pan radny 19.03.06, 19:01
                                  Obserwatorze,
                                  bardzo konkretnie i z sensem.
                                  moje poparcie juz masz.
                                  • Gość: andreas Re: pan radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:07
                                    a co z wróblami?
                                    Jak wytłumaczymy kaczkom, ze nie maja juz prawa korzystac z basenów ppoż?
                                    Karac je prądem!

Jak wprowadzic taki porządeczek w tej naturze...

• Gość: andreas Re: pan radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:17
                                      a nic nie piszesz o kotach!!!
                                      Koty tez wyłapywac i do schroniska!
                                      • albert_c Re: pan radny 19.03.06, 23:46
                                        a moze tak radnych wylapywac i do schroniska, albo jak beda zyc na wolnosci to
                                        pradem ich:)

ciekaw jestem ilu radnych to dzikusy zyjace na wolnosci.

ja od dzis zaczynam polowac na takiego jednego dzikusa, ktory chce sie
                                        konkurencji pozbyc i wywiezc ja na wyspe.
                  • beatrix13 Re: pan radny 19.03.06, 10:47
                    andreas,ale z Ciebie brutal
                    • albert_c Re: pan radny 19.03.06, 10:48
                      moze glodny byl:)
                      • Gość: leon Re: pan radny IP: *.internet.v.pl 20.03.06, 00:47
                        a kto powiedział że wykształcenie stanowi o inteligencji i obyciu, skład klubu
                        odnowa jest jawnym zaprzeczeniem tej idei, wyjątkiem poniekąd jest radny
                        cybulski, ale jego nie widać i mało się angażuje - pewnie mu to wszystko zwisa!
                        reszta to oszołomstwo histeria i klimakterium w apogeum!
                        • xxtoja Re: pan radny 20.03.06, 06:54
                          Gość portalu: leon napisał(a):

> a kto powiedział że wykształcenie stanowi o inteligencji i obyciu, skład
                          klubu
                          > odnowa jest jawnym zaprzeczeniem tej idei, wyjątkiem poniekąd jest radny
                          > cybulski, ale jego nie widać i mało się angażuje - pewnie mu to wszystko
                          zwisa!
                          >
                          > reszta to oszołomstwo histeria i klimakterium w apogeum
                          ..
                          no tak radny Cybulski sprzedaje ziółka, a może Ty jesteś jego klientem
                          • Gość: Galoty Re: pan radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 07:07
                            Sprzedaje ziółka czyli zarabia na siebie i nie potrzebuje wchodzić w biznesy z
                            władzą , czy też dostać cosik poza przetargiem. No to radny Cybulski jest więc
                            prawie ideałem (w/g mnie) radnego w semsie swojego statusu bytowego.
                            PS
                            Ziółek nie kupuję :-)) Marian mógłby kupić
                            • iwtedy Re: pan radny 20.03.06, 07:26
                              A to jak pozostali radni z Od Nowa. Bo tam nikt nie jest na utrzymaniu państwa,
                              wszyscy są niezależni poza radną nauczycielką, ale nie masz chyba nic przeciwko
                              nauczycielkom?...
                              • Gość: Galoty Re: pan radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 07:55
                                eee tam. Kombinujesz i kręcisz :-)
                                • iwtedy Re: pan radny 20.03.06, 08:15
                                  Zaraz tam kręcę :). Jak na spowiedzi!
                                  • albert_c Re: pan radny 20.03.06, 08:17
                                    cos mi sie wydaje ze te ziolka od radnego Cybulskiego powinien przede wszytskim
                                    kupic radny Hawryszuk, moze wtedy widok kaczek by go tak nie draznil.
                                    • Gość: andreas ziółka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:00
                                      ziółka.... hm... takie do palenia może...
                                      ja słyszałem, że jeden biznesmen i sponsor kultury
                                      całego tira tych ziółek przywiózł kiedys...
                                      • Gość: Obserwator Re: ziółka.... IP: 213.155.167.* 20.03.06, 20:15
                                        Siedze i smieje sie z Waszych tekstow. Chyba czesto odwiedzacie pana
                                        Cybulskiego tego od ziolek. Pewnie sobie dorabia biedny - bo ciezko jest na
                                        dzialalnosci gospodarczej. Zatem ma cos dla specjalnych gosci. Takie teksty
                                        sobie tworze, by w Waszym klimacie byc ;)
                                        Obserwator
                                        • albert_c Re: ziółka.... 21.03.06, 08:03
                                          radny Cybulski jest spoko.

przynajmniej nie ma kaczej fobi.
    • Gość: obserwer Ten dwulicowy grubas to kompromitacja Odnowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 08:58
      Baca w wojennym stanie szefował radiu studenckiemu ARP. Czym dopisał się do
      kolaborujących w zamian za marne korzyści z reżimem komunistycznym. Odnowa ma
      szczęcie do takich panów. Drugi Kobylański w stanie wojennym budował mieszkania
      w spółdzielni studnet gdzie swoje zakwaterowanie oprócz studnetów znależli
      sędziowie, kontrolerzy, partyjniacy i Esbecy. Ten aktywista Ordynackiej
      wystawia śliczne świadectwo Lubińskiej i MJW
      Owszem Cybylski jest O.K.
      • Gość: pył niebieski Re: Ten dwulicowy grubas to kompromitacja Odnowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 09:59
        To zgłoś się do Od Nowa i kandyduj, jak cię zaakceptują. Takie jest
        społeczeństwo, trzeba było 4 lata temu zaryzykować i poprzec TL, a nie teraz
        oceniać. Teraz przypuszczam kolejka chętnych długa, a wtedy wamagało to
        wyobraźni i autentycznej niezależności oraz odwagi, żeby nie bać się SLDDeków
      • Gość: andreas Re: Ten dwulicowy grubas to kompromitacja Odnowy IP: *.centertel.pl 21.03.06, 17:50

robił to co robic lubił, robił radio, imprezy, Fame...
        nie wiem, byc moze dzieki niemu cos sie stac mogło...
        cos mozna było powiedziec chocby w radiowęźle studenckim!

A Ci co budowali wtedy domy, auta czy statki,
        to co niby komunizm budowali?
        panowie dajcie spokój...

Byli tacy co walczyli jawnie, a byli co chcieli cos robić
        i na tyle na ile mogli robili...
        na pewno nie scigał ani nie przesladował!
        A nawet odwrotnie dawał szanse na powiedzenie czegos wiecej...
        • albert_c Re: Ten dwulicowy grubas to kompromitacja Odnowy 22.03.06, 00:34
          Drodzy prosze mi tu w powazne kwestie nie wplatywac komunizmu i nie wywlekac
          zaszlosci.

kaczek od tego nie uratujemy.

Radny Hawryszuk zasluzl sie dosc sporo i wielce dla akademickiej kultury w swoim
          czasie, okazal sie sprawnym organizatorem i chwala mu za to.
          dzis mam nadzieeje ze juz sprawnym organizatorem nie jest bo inaczej biada
          kaczkom i zdrowemu rozumowi, ktpry zdaje sie radny gdzies zagubil - mam nadzieje
          ze tylko na chwile.
      • Gość: Obserwator Re: Ten dwulicowy grubas to kompromitacja Odnowy IP: 213.155.167.* 21.03.06, 21:21
        A ty co robiles w PRL - byles w lesie?
        Obserwator
    • Gość: zapodajacy Ekumenizm czyli Baca jaki jest kazdy widzi IP: *.orange.pl 21.03.06, 11:30
      Nie ma takiego drugiego aktywisty w tym miescie.Pelen ekumenizm. Jest blisko Ordynackiej wraz z czerwonymi, byl w Fundacji Kultury Solidarnosci, byl w katolickim radio As itp Jest taki drugi czlowiek w Szczecinie. Acha no i Od Nowa . Nie On sie moze zajmie tylko tymi ptakami.Najmniej zaszkodzi.
    • Gość: Mr Bean To niesamowicie wesoly list do Pana Stopyry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:34
      Ten Baca powinien dostać odznaczenie Monthy Pytona za ten list. No dawno się
      tak nie ubawiłem . Do łez :-)
      Czy On niezadługo nie ogłosi , że jest prorokiem jak radny Koziołek :-))))
      • zona.pijaka Uwaga grypa 23.03.06, 18:50
        Właśnie się smarczę, mam nos założony, 3 razy kichnęłam. Chyba jako jedna z
        pierwszych zaraziłam się od Bacowych kaczek.
        • albert_c Re: Uwaga grypa 23.03.06, 19:43
          a co, chciales je wylapac?

i na wyspe wywiezc:)
          • albert_c Hawryszuk przemowi jutro w Wyborczej 23.03.06, 23:56
            szczegoly tu:

miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3232209.html
            czytam i czytam ta interpelacje radnego i wciaz nie moge opabowac lez ze
            smiechu:))))
            jaja jak berety
            • piotr33k2 Re: Hawryszuk przemowi jutro w Wyborczej 24.03.06, 00:21
              niech każde stworzenie zostanie tam gdzie jego miejsce i to też zalecam
              radnemu ,może... jakaś przychodnia ?
              • albert_c Re: Hawryszuk przemowi jutro w Wyborczej 24.03.06, 07:57
                Piotrze, po prostu niech radny nie zgrywa sie na ornitologa i bedzie spoko.

Bo czyniac z siebie ornitologa czyni zarazem glupca, i po co to komu.
                • psychol_ogia Re: Hawryszuk przemowi jutro w Wyborczej 24.03.06, 08:01
                  Niefortunny początek kampanii wyborczej, takich kwiatków będzie coraz więcej,
                  ponieważ każdy z radnych chce zaistnieć w mediach.
                  • xxtoja Re: Hawryszuk przemowi jutro w Wyborczej 24.03.06, 08:06
                    to co Trzos wymyśli z Janią?
                • xxtoja Re: Hawryszuk przemowi jutro w Wyborczej 24.03.06, 08:06
                  a może na biologii radny po prostu wagarowł. Te woliery z kolcami nad
                  podwórakami dobre by były dla pijków i różnych mentów.
                  ..
                  i jeszcze powinien być zakaz, koty nie łapia ptaków. a gołębie to taki plew,
                  też usunąć. A może nad całym szczecinem taką wolierę w kształcie kopuły ustawić.
                  a jak ktoś chce do tego czystego miasta (bez oczyszcarni z pełnymi kubłami
                  smieci, to prosze za odpłatą maska gazowa.
    • Gość: jajcarze cisza nad czwartą bacowo-dornową RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 08:29
      Odnowa Bacy jest zaprzyjazniona z PiS. Ostatnio Ludwik Dorn ogłosił
      uporządkowanie spraw ciszy nocnej w godzinach 22.00-6.00 również w kwestii
      szczekających w nocy psów, piejących bezczelnie o 5.00 rano kogutów i
      kwaczących w nocy kaczek. Proponujemy Bacy oraz Dornowi wprowadzenie
      obowiązkowych sterowanych elektronicznie paralizatorów prądu w obroży w
      przypadku psów i kotów, w chipach w przypadku kogutów i kaczek, które to
      urządzenia czułe na dzięk , porażą gadziny prądem i uczynią porządek w czwartej
      rzeczpospolitej bacowej i dornowej.
      • piotr33k2 Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 10:27
        w pis-e "od nowie" czy "samobronie" głęb głęba głębem pogania i wszystko na
        temat a na szczeblu krajowym tak samo albo i jeszcze gorzej.
        • Gość: lol Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:41
          Za to w twoim PD sami entelegentni z poparciem 1 %.
          • piotr33k2 Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 11:20
            Gość portalu: lol napisał(a):

> Za to w twoim PD sami entelegentni z poparciem 1 %.
            każdy głos rozsądku umiaru i logiki jest godny pochwały nawet jak ma obecnie
            poparcie tylko kilkuprocentowe ale juz np. taka platforma ma oparcie blisko 40
            proc. i co ty nato.
      • Gość: Opiekun ptakow Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP IP: *.orange.pl 24.03.06, 11:19
        - a Ty Wojciechu H. za Twe idee dotyczace odejscia kaczorow zostaniesz przez masy zapamietany jako prekursor obywatelskiej niezgody!
        - Twe mysli siegaja poza horyzonty! niezbadane sa Twoje wyroki (na kaczory)
        - Ty Wojciechu musisz zostac Prezydentem Szczecinaa potem jak juz kaczory odejda to prez. V RP
        • albert_c Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 12:10
          sprawa zapytania pana radnego jest ze wszechmiar powazna.

prosze jej nie upolityvczniac ino pochylic sie nad glosem medrca naszego
          rodzimego i wyciagnac z tego stoswne wnioski.

ja sobie tak mysle, ze moze radny to tak metaforycznie zlozyl, ze chcial
          podkreslic, ze nie ma w Szczecinie miejsca i zgody na rzady kaczek:)
          • Gość: antypis Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:26
            ja sobie tak mysle, ze moze radny to tak metaforycznie zlozyl, ze chcial
            > podkreslic, ze nie ma w Szczecinie miejsca i zgody na rzady kaczek:)

zyskał w tej kwestii moje poparcie ;-)

• Gość: andreas Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:51
              żeby podtrzymac metafore proponuje nie dokarmiac i strzelac do nich...
              ale bedzie metafora...
              ja rpozjade kilka autem...

a czy to nie jest podżeganie do nienawiści...
              • albert_c Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:15
                jak zobacze ze ktos rozjezdza kaczke autem, to wiem ze to bedziesz Ty.
                wiec od razu strzelac bede bo wiem przynajmniej kogo bede mial na sumieniu:)

napsiales w innym poscie ze to temat na brak tematu, a mi sie cos zdaje, ze
                wlasnie teraz Gazeta wypelnia swoja misje poprzez to ze przekazuje
                spoleczenstwu informacje na temat tego jak pracuje pan radny i jakie tematy
                tenze radny porusza na forum rady i w jakich kwestiach interweniuje.
                • Gość: andreas Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:18
                  wiesz gdyby tam umieszczali "tematy" innych radnych...
                  to by dopiero byłooo....
                  pewnie tematy pana Wojciecha, to najpoważniejszy,
                  no jeden z powazniejszych....

A propos czy wróbele tez dzikie czy miejskie...
                  Czy przypadkiem miejscem tych kaczek nie jest juz miasto?
                  Bo przeciez moze sie okazać, ze one juz nie dzikie...
                  tylko miejskie od kilku pokoleń....
                  • Gość: andreas a przypomne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:20
                    a przypomne co poniektórym iz człowiek podobno zszedł z drzewa...
                    a w dalszej perspektywie nawet wyszedł z wody...
                    to jakie jest srodowisko naturalne człowieka?
                    I czy ktos nas zagoni spowrotem... w nasze srodowisko naturalne...
                  • albert_c Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:22
                    no wlasnie dlatego tez pan radny powienien postawic sobie i innym radnym
                    fundamentalne pytanie:

Czy te kaczki nie sa czasem miejskie?

No fajnie by bylo gdyby Gazeta od czasu do czasu robila przeglad interpelacji
                    radnych - na razie nie robi wiec ja raz na miesiac wypelniam ta misje tu na
                    forum:)

i tak moj hicior to zapytanie radnego Ostrowskiego o to dlaczego
                    myjnia 'delfinek' nie wsyatiwa faktur przez co ubozeje budzet Szczecina:)))))
                    To byl hicior przy Ostrowskim, Hawryszuk to bardzo powazna postac.
                  • psychol_ogia Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:24
                    Gość portalu: andreas napisał(a):

> wiesz gdyby tam umieszczali "tematy" innych radnych...
                    > to by dopiero byłooo....

To byłoby bardzo ciekawe.
                    Pamietam gdzieś pisali o radnym Ostrowskim, który pytał dlaczego stacja
                    benzynowa na jego osiedlu nie wystawiła faktury, czy jakoś tak.
                    • albert_c Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:27
                      psychol_ogia napisał:

> Pamietam gdzieś pisali o radnym Ostrowskim, który pytał dlaczego stacja
                      > benzynowa na jego osiedlu nie wystawiła faktury, czy jakoś tak.

* albert_c ma takie hobby ze czasem wyciaga takie 'kwiatki' z interpelcji
                      naszych radnych.
                      no i wyciagnal albert_c taka tez interpelacje radnego Ostrowskiego, ktorego juz
                      chyba trudno bedzie pobic w kategori absurdalnej interpelacji.
                      • psychol_ogia Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:35
                        > no i wyciagnal albert_c taka tez interpelacje radnego Ostrowskiego, ktorego
                        juz
                        >
                        > chyba trudno bedzie pobic w kategori absurdalnej interpelacji.

To może wątek wpadek radnych ?
                        • albert_c Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:38
                          :)

zblizaja sie wybory wiec taki watek pewnie by mial niezle powodzenie
                • zona.pijaka Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:23
                  Tak myślę i myslę. Czy byłoby to zgodne z prawem gdyby tak Bacy zapychac
                  skrzynke mailową elektronicznymi kaczkami? Mogłabym udostepnić Wam kody
                  masowego mailera pracującego spod php. Z adresem zwrotnym serwera typu
                  nobody@costam.com I niech kazdy wyśle mu tak z tysiąc mailowych kaczek. Wtedy
                  zacznie się może zajmować czymś innym. Czyszczeniem własnej poczty.
                  • albert_c Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:24
                    mysle ze wtedy to by zwariowal nasz radny.

z drugiej strony zapewne by odpuscil na przyszlosc wszytskim zwierzakom, bo by
                    wiedzial ze nimi stoi silne lobby:)
                    • zona.pijaka Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 24.03.06, 13:31
                      Więc się nie pytam, bo to nielegalne, by nie wiedzieć - jaki adres ma Baca, ale
                      taki na którym mu najbardziej zależy. I uprzejmie proszę o nieudzialanie mi
                      odpowiedzi.
                      • Gość: Obserwator Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP IP: 213.155.167.* 25.03.06, 00:10
                        Dostęp do radnych jest ograniczona:
                        ale 12 podane e-maile w tym Wojciech Hawryszuk. Myślę, że to wstyd, ze tylko 12
                        radnych podaje swoje adresy. Zacofany kraj, a wlasnie internet jest taki wazny

bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11264
                        • albert_c Re: cisza nad czwartą bacowo-dornową RP 25.03.06, 11:35
                          przyznam szczerze ze to jest zenada zeby tak malo radnych podalo swoj adres mail.

dziwi mnie zwlaszcza ze ci mlodzi nie podali adresu jak chocby taki Arlukowicz.
                          zenada.
    • Gość: doktor :-) Restauracja rybna " Pod Spoconym Bacą " nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 07:31
    • Gość: xxxxxxxx Brawo Hawryszuk IP: *.teleton.pl 28.03.06, 21:36
      Zamieńmy baseny ppoż. na fontanny!

Monumentalny gmach Politechniki Szczecińskiej i obskurny basen ppoż. w samym
      centrum miasta nieopodal pl. Kościuszki
      Fot. Cezary Aszkiełowicz / AG

ZOBACZ TAKŻE

• Mówi rzecznik Komendy Miejskiej Państwowej Straży Pożarnej w Szczecinie (28-
      03-06, 21:05)
      • Komentarz (28-03-06, 21:05)

Aleksandra Pezda, end 28-03-2006 , ostatnia aktualizacja 28-03-2006 21:05

Zamiast oblepionych błotem i cuchnących zbiorników przeciwpożarowych możemy
      mieć urokliwe oczka wodne z nenufarami albo fontanny. Czy nie lepiej? To jest
      naprawdę możliwe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka