Gość: andrew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:00 Pan Zaremba ma 100% raccji.Sławomir Nitras to karierwoicz a do tego bez zasad moralnych.Miałem okazję poznać go bliżej, i bardzo tego żałuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guga Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: *.internet.v.pl 27.03.06, 14:25 Tez wole Zarembe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Niby nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:39 Sądząc z rywalizacji Zaremba - Nitras jak również z gorącej dyskusji na forum nasywa mnie się taki wniosek co do chrakterystyki obecnych partii. I kategoria Partie gdzie w zasadzie nie ma rywalizacji, kadra jest wątlutka a zarządzanie wodzowskie czyli słabe kadry i dyktat. Należa do nich moim zdaniem : Samoobrona, LPR, PiS II kategoria Jest rywalizacja. Jest zawsze kilku chętnych do przywództwa i niezle przygotowanych liderów. Niestety tę kategorię reprezentują tylko PO i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Niby nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:20 A ja mam inne spostrzeżenia. Dwie kategorie partii: 1. partia za wszelką cenę dążąca do zbobycia władzy dla samej władzy oraz przywilejów i korzyści czysto partykularnych z tym związanych, mająca już wcześniej możliwość rządzenia i udowodnienia, że nie potrafi nic zrobić dla Polski (SLD) 2. partia jw, której członkowie rządzili wcześniej w ramach innych partii jak np. UW (PO) 3. partie które walczą w środku ale mają jednego wodza, nie sprawdziły się jeszcze we władzy (samoobrona, LPR) 4. partia które nie walczy w środku, ma jednego wodza, jest u władzy i na razie nie widać w niej zapędów partykularnych korzyści oraz chęci zdobywania korzyści materialnych (PIS) Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Niby nie na temat 27.03.06, 15:27 ad. 4 nie widać u nich również zapędów do tego aby umożliwić innym ( społeczeństwu) możliwości do wzbogacenia się, a to grzech śmiertelny :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Nitras to karierowicz 27.03.06, 15:34 bo mówi tylko od danej sytuacji. A miał popierać Lubińska na prezydenta miasta Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Re: Nitras to karierowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 15:47 Nitras nie nadaje się na prezydenta. Pan Zaremba dobrze go określił na zjeździe. Ordynarny i chamowaty, dąży do władzy po przysłowiowych trupach. Nigdy nie słyszałem u niego żadnej ciekawej koncepcji rozwoju naszego miasta. Najlepiej żeby wrócił do Połczyna i tam próbował swoich sił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Nitras to karierowicz 27.03.06, 15:57 czy elokwencja i ogłada dają gwarancję skuteczności ? skutecznego kierowania miastem ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Nitras to karierowicz 27.03.06, 17:57 no własnie, a czy takie pyskowanie i dawanie ogłoszeń w stylu Nitrasa da efektywność zarządzania miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Nitras to karierowicz 27.03.06, 18:02 no nie, żeby rządzić tym miastem trzeba deklarować przepędzenie kapitału obcego i hipermarketów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: editor Re: Niby nie na temat IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:55 A PiSowcy nie rzadzili? Kto byl w AWSie ? Kto byl w ZChN ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Niby nie na temat 27.03.06, 22:06 przedewszystkim własnie ci z pis-u, ale oni udają teraz wielkich moralnych odnowicieli a "ciemny naród" i tak wszystko kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Mówi Krzysztof Zaremba 27.03.06, 15:46 Pan Zaremba jest dowcipny :), elokwentny, ma dziadka :) ale niestety jego skuteczność jest znikoma. Nitras przynajmniej skutecznie realizuje swoje cele, poza tym potrzebuje sukcesu, jest bardziej charyzmatyczny od Zaremby no i dba o linię :) Co mi po fakcie, że Zaremba ma zasady ale nic nie robi?? Czy powoływanie się na dziadka - prezydenta świadczy o tym, że ma wrodzone predyspozycje do rządzenia miastem ? Ja chce mieć prezydenta który ma jaja i jest aktywny i nie powołuje się na osiągnięcia przodków bo one nie gwarantują sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:00 Zastrzegam, że nie jestem pełnym zwolennikiem Zaremby. Aje Nitras jako przewodniczący partii to jasne świadectwo, że PO w Szczecinie to juź przeszłość. To partyjka ludzi bez honoru, d...włazów i przyklejonych karierowiczów. Potwiedzeniem tej tezy będzie upublicznienie list kandydatów do samorządu. Wracając do Zaremby, sam ma co chciał. W konkurencji wobec Litwińskiego poparł swojego czau Nitras i długo na efekty nie trzeba było czekać. Zastanawia mnie tylko, jak załatwią Nitras jego własne szeregi. Bo faktem jest, że ciągną się z Nitrasem jeszcze gorsze persony. Ludzie, którzy doszli do wniosku, że pracować to im się za bardzo nie potrafią, więc poczuli wenę do polityki. Pamiętajmy, nadchodzi czas w którym dzieci zjedzą ideę. Mam propozycję dla odrzucanych przez nitrasków - nie łamcie się PO bez was i waszego działania zacznie przypominać społeczeństwu nic innego jak SLD-bis. Bezideowe, bekregowe, wchodzące w d... wszystkim im podobnym w ogromnym cisnieniu na stołki i kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSior a ja Sławka lubie IP: *.smsnet.pl 27.03.06, 18:01 lubie go i cenie pomimo ze glosowalem na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: a ja Sławka lubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:25 A ja lubię Jenifer Lopez i Chucka Norisa ale czy z tego wynika, że są to kandydaci na Prezydenta miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: czy PO to trzy IP: *.chello.pl 27.03.06, 22:25 osoby? Nitras,Zaremba i Litwiński? jeżeli tak, to będzie problem. mp Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: czy PO to trzy 27.03.06, 23:40 Nie Szanowny Marianie. PO to nie trzy osoby. Jest nas znacznie więcej. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :))))) Panie Jacku! 27.03.06, 23:43 Razom moze i was bahato, ale Lubinskiej i Zarembie z Nitrasem na czele nie podolacie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: :))))) Panie Jacku! 27.03.06, 23:50 Szanowny Absztyfikancie, Lubińskiej podołamy, a i Zaremba i Nitras będą mieć w tym dziele swoją cegiełkę. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: czy PO to trzy 27.03.06, 23:49 no właśnie, Panie Jacku, nie chcecie zeby was było więcej ? ludzie chcą sie przyłączyć do PO a wy chyba niezbyt chętnie przyjmujecie nowych członków? kilka opinii negatywnych dotyczących zgłoszeń przez www. Fe, nieładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: czy PO to trzy 27.03.06, 23:58 Ależ Drogi Kocie, Czym nas więcej tym lepiej, ale nic na siłę. Nie uważamy, jak co poniektórzy ideolodzy, że ilość przechodzi w jakość. A stawiamy na jakość i tym się w PO wyróżniamy (oprócz skromności wrodzonej oczywiście):-) Na osoby, które wiedzą dlaczego chcą się przyłączyć do PO, potrafią to uzasadnić nie tylko chęcią zdobycia potencjalnego lub utrzymania posiadanego stołka i jednocześnie rozumieją i podzielają nasze LIBERALNE idee czekamy z otwartymi ramionami. Jak przez www coś nie poszło to no problem prosze chętnych o kontakt telefoniczny 605 315362. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: czy PO to trzy 28.03.06, 16:56 Proszę spróbować. Jeżeli numer jest identyfikowalny to jeśli nie mogę odebrać oddzwaniam. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: czy PO to trzy 28.03.06, 17:16 identyfikowalny w pełni :) odezwę się w bliżej nieokreslonej przyszłości ( żeby sie nie zdekonspirować :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: czy PO to trzy 05.04.06, 14:22 Hotcat01 jesteś już zdekonspirowany :-) Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitoprek Re: czy PO to trzy IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 01:18 ehh.. niestety szkoda ze sie lodzicie ze polityka jest czarna lub biala. przeciez cel jest jeden a gąsek dużo... tu sa wszysktie chwyty dozwolone. niestety.. my mozemy sobie gadac i gadac.. ale co to zmienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: *.szczecin.mm.pl 27.03.06, 23:27 Kto chce zrozumieć poczynania zaremby musi koniecznie przeczytać wszystkie księgi Tytusa. Poza tym jest niegroźny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:29 a do tego jest obleśny. Cały czas sapie i się poci.ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: 83.168.106.* 28.03.06, 17:13 Pal sześć który z nich chce wygrać z własną z konkurencją. Martwi mnie co innego: 1.Zaremba-politolog 2.Nitras-politolog 3.Litwiński-politolog czyli krótko mówiąc-bez zawodu! Jurczykopodobni. A gdzie ekonomiści, prawnicy, architekci, inżynierowie, menagerowie i inni twórcy dobra wszelakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Mówi Krzysztof Zaremba 28.03.06, 17:38 Też bym się chętnie zapisała do PO. . . . jako koń trojański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:40 MGR INZ JACEK PIECHOTA Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Mówi Krzysztof Zaremba 28.03.06, 17:41 idą, idą :) spokojnie, nie stresuj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:20 ALEZ, NIE STRESUJĘ SIĘ BO W ODWODZIE JEST JESZCZE BARTOSZ ARŁUKOWICZ - LEKARZ I ELŻBIETA ROMERO - MGR INŻ BUDOWNICTWA Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Mówi Krzysztof Zaremba 28.03.06, 18:26 no i "Mgr" "stoczniowiec" :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: Mówi Krzysztof Zaremba 28.03.06, 19:59 Że wam się chce piane ubijać. Lepiej pobiegalibyście albo poszli na Pogoń. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Mówi Krzysztof Zaremba 28.03.06, 20:31 biegamy jak nie siedzimy przy kompie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: 87.207.59.* 28.03.06, 21:10 Litwiński jest prawnikiem tzn skonczył prawo:)jest posłem ale napewno nie politologiem...no chyba że z zamiłowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Mówi Krzysztof Zaremba 31.03.06, 04:20 1.Zaremba-politolog 2.Nitras-politolog 3.Litwiński- absolwent Wydzialu Prawa i Administracji (dane za: www.popsit.com/litwinski/zyciorys.htm tak to wyglada poprawnie ---- Gość portalu: poloneZ napisał(a): > Pal sześć który z nich chce wygrać z własną z konkurencją. > Martwi mnie co innego: > 1.Zaremba-politolog > 2.Nitras-politolog > 3.Litwiński-politolog > czyli krótko mówiąc-bez zawodu! Jurczykopodobni. > A gdzie ekonomiści, prawnicy, architekci, inżynierowie, menagerowie i inni > twórcy dobra wszelakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryfon Re: Mówi Krzysztof Zaremba IP: *.stargard.mm.pl 06.04.06, 00:10 Chłopców z Platformy nie jest zbyt wielu w tym mieście, nie chętnie przyjmują nowych, bo i po co konkurencja. Okaże się, że ktoś przeczytał Hayeka lub Friedmana i bedzie z nimi probowal dyskutowac lub zechce by przedstawili wlasna koncepcje rozwoju Szczecina - co o tym moze wiedziec czlowiek z polczyna czy nasz szczecinski leniwiec. Za Nitrasem ciagna sie niestety gorsze persony np. M.Luczak i jemu podobni, specjalisci od ciezkich prac. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Mówi Krzysztof Zaremba 06.04.06, 18:03 Gość portalu: Gryfon napisał(a): > Chłopców z Platformy nie jest zbyt wielu w tym mieście, nie chętnie przyjmują > nowych, bo i po co konkurencja. Okaże się, że ktoś przeczytał Hayeka lub > Friedmana i bedzie z nimi probowal dyskutowac Czyżby wypowiedział się znawca ekonomii? Możemy podyskutowac czemu by nie. Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś