Gość: sajgon IP: *.chello.pl 12.04.06, 18:14 Nie obchodzi mnie czy oni są legalnie ,czy nie. Ważne jest czy to co nam serwują jest świerze i jadalne. A tego fonkcjunariusze nie sprawdzali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczecin Nalot na Wietnamczyków IP: *.internet.v.pl 12.04.06, 18:43 Bezsensowne dzialanie!! Niech polcija itp. ZAJMA SIE BEZPIECZENSTWEM NA ULICACH A NIE BIEDNYMI MIESZKANCAMI ktORZY NIKOMU NIC ROBIA ZLEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Nalot na Wietnamczyków IP: *.telia.com 12.04.06, 20:18 a wy tluki dwa, niezdolne do zycia w praworzadnym panstwie, nie wiecie od czego jest straz graniczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: Nalot na Wietnamczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:14 Ale mi Ameryke odkryli że wszyscy tam sa na nielegalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack daniels Re: Nalot na Wietnamczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 01:20 i nie będzie sajgonek ani pierożków won-ton. Jakieś niejadki z tej SG :-b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Prawda o Wietnamczykach. IP: 87.207.254.* 13.04.06, 08:13 Pewnego razu będąc w takim wietnaskim przybytku, jego właściciel chciał mi się pochwalić znajomością j. polskiego. Mówi tak: - kulwa, lowel, luchanko, kalkówka w pewnem momencie po ladzie w tym jego przybytku przebiegł szczur, a on na to: - o kulczak Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Nalot na Wietnamczyków 13.04.06, 08:32 Gość portalu: sajgon napisał(a): > Ważne jest czy to co nam serwują jest "świerze" Te, Sajgon, Ngo van Vi, tu jest Polska - pisz po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś